#Βερόνικα Αργέντζη

Βερόνικα Αργέντζη: «Ήταν σαν να βρίσκομαι στον βυθό χωρίς οξυγόνο, δεν ήθελα να είμαι το λαμπερό περιτύλιγμα»»

zappit.gr
Με αφορμή τη νέα παράσταση που συμμετέχει στη Θεσσαλονίκη, η Βερόνικα Αργέντζη έδωσε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «I love Σου […] The post Βερόνικα Αργέντζη: «Ήταν σαν να βρίσκομαι στον βυθό χωρίς οξυγόνο, δεν ήθελα να είμαι το λαμπερό περιτύλιγμα»» appeared first on Zappit.
20:00 16/03/2024

Βερόνικα Αργέντζη: Συνέβαιναν πράγματα που χτυπούσα το χέρι και έφευγα

Newsit
“Επ’ ουδενί δεν μπορούσα να διανοηθώ ότι θα γινόταν οποιαδήποτε πράξη και την επικροτούσα» εξηγεί η Βερόνικα Αργέντζη. Με αφορμή το νέο θεατρικό εγχείρημα στην καλλιτεχνική της διαδρομή, η Βερόνικα Αργέντζη παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα Δε Γίνεται» και την δημοσιογράφο Ειρήνη Αρβανίτη όπου και αναφέρθηκε τόσο στον χαρακτηρισμό sex symbol όσο και ... Περισσότερα To άρθρο Βερόνικα Αργέντζη: Συνέβαιναν πράγματα που χτυπούσα το χέρι και έφευγα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
09:06 01/05/2023

Η Βερόνικα Αργέντζη απαντά για την ανάρτηση της Θεοφανίας Παπαθωμά: «Λυπάμαι να με περιφέρουν έτσι»

zappit.gr
Η Βερόνικα Αργέντζη σε συνέντευξή της στο «Καλύτερα Δε Γίνεται» και στην Ειρήνη Αρβανίτη αναφέρθηκε στον χαρακτηρισμό «sex symbol», στη […] The post Η Βερόνικα Αργέντζη απαντά για την ανάρτηση της Θεοφανίας Παπαθωμά: «Λυπάμαι να με περιφέρουν έτσι» appeared first on Zappit.
16:22 30/04/2023

Βερόνικα Αργέντζη: «…Στόχος ένας, η εσωτερική γαλήνη»

naftemporiki.gr
Ο διακεκριμένος σκηνοθέτης επιστρέφει στη διδασκαλία και τη σκηνοθεσία αυτών των σημαντικών κειμένων, δίνοντας στο κοινό την ευκαιρία να παρακολουθήσει μαζί τις δύο παραστάσεις που διακρίθηκαν και βραβεύτηκαν κατά τα… Βερόνικα Αργέντζη: «…Στόχος ένας, η εσωτερική γαλήνη» - Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
10:28 28/04/2023

Βερόνικα Αργέντζη: Η απώλεια του συντρόφου μου είναι δύσκολη για μένα την ίδια αλλά και για το παιδί μου

Newsit
“Η απώλεια του πατέρα μου, του οποίου η γνωριμία ήρθε λίγο πριν, ήταν το πρώτο σοκαριστικό σε σχέση με την φύτρα, με την ρίζα και με αυτό που ξεριζώνεις” δήλωσε η Βερόνικα Αργέντζη. Η Βερόνικα Αργέντζη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά και μίλησε ... Περισσότερα To άρθρο Βερόνικα Αργέντζη: Η απώλεια του συντρόφου μου είναι δύσκολη για μένα την ίδια αλλά και για το παιδί μου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
20:16 21/04/2023

Βερόνικα Αργέντζη: Συγκλονίζει για τις απώλειες που έχει ζήσει – “Δεν μπορώ να μην πονώ καθημερινά”

instyle.gr
Η Βερόνικα Αργέντζη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή “Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν” το μεσημέρι της Παρασκευής. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για τον ρόλο του γονέα και τις απώλειες που τη συγκλόνισαν. “Πάντα ο γονιός δίνει, το παιδί παίρνει και κρατάει αυτά που εκείνη τη στιγμή χρειάζεται. Ο γονιός πρέπει να δίνει ότι μπορεί […] The post Βερόνικα Αργέντζη: Συγκλονίζει για τις απώλειες που έχει ζήσει – “Δεν μπορώ να μην πονώ καθημερινά” appeared first on InStyle.
20:00 21/04/2023

Βερόνικα Αργέντζη – Συγκινεί για τις απώλειες της: «Eγώ είμαι πίσω εδώ για κάποιο λόγο όσο είμαι γερή»

zappit.gr
Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Βερόνικα Αργέντζη, το μεσημέρι της Παρασκευής, όταν βρέθηκε καλεσμένη του Φώτη Σεργουλόπουλου και […] The post Βερόνικα Αργέντζη – Συγκινεί για τις απώλειες της: «Eγώ είμαι πίσω εδώ για κάποιο λόγο όσο είμαι γερή» appeared first on Zappit.
15:00 21/04/2023

Σπάνια εμφάνιση για τη Βερόνικα Αργέντζη! Μια κούκλα στα 51 της χρόνια

queen.gr
Δυο χρόνια είχαμε να τη δούμε και στην σπάνια αυτή εμφάνισή της στο θέατρο μας άφησε άφωνους.Περισσότερα...
21:06 25/10/2022

Τουλούζ Λωτρέκ- Η φαντασία της αμαρτίας, σε σκηνοθεσία Δήμου Αβδελιώδη στο Θέατρο Ολύμπια

monopoli.gr
Το έργο του Χριστόφορου Χριστοφή, «Τουλούζ Λωτρέκ- Η φαντασία της αμαρτίας», ανεβαίνει, στο Θέατρο Ολύμπια, σε σκηνοθεσία Δήμου Αβδελιώδη, με τους Θανάση Τσαλταμπάση και Βερόνικα Αργέντζη.
16:54 07/10/2022

Βερόνικα Αργέντζη: Η απώλεια του συζύγου της και το σενάριο που έπαιξε χωρίς την έγκρισή της

zappit.gr
Η Βερόνικα Αργέντζη μίλησε στο Πρωινό μας και την Κατερίνα Νινιού για την απώλεια του συζύγου της, αλλά και για […] The post Βερόνικα Αργέντζη: Η απώλεια του συζύγου της και το σενάριο που έπαιξε χωρίς την έγκρισή της appeared first on Zappit.
15:02 13/09/2022

Λαμία : Παρουσιάστηκε με επιτυχία η παράσταση «Ελένη» του Γιάννη Ρίτσου (φωτό)

lamianow.gr
Lamianow.gr Λαμία : Παρουσιάστηκε με επιτυχία η παράσταση «Ελένη» του Γιάννη Ρίτσου (φωτό) Το έργο παρουσιάστηκε στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Λαμίας σε μια βραδιά Πολιτισμού για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, εχθές Πέμπτη 10/09/2021.  Πλήθος κοινού παρακολούθησε την παράσταση ενώ η Βερόνικα Αργέντζη καθήλωσε με την ερμηνεία της .  Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φθιώτιδας Αθανάσιος Καρακάντζας κατά τη διάρκεια της εισαγωγικής του ομιλίας, πριν την έναρξη των εκδηλώσεων, αναφέρθηκε με […] Λαμία : Παρουσιάστηκε με επιτυχία η παράσταση «Ελένη» του Γιάννη Ρίτσου (φωτό) Lamianow.gr
20:50 10/09/2021

Βερόνια Αργέντζη: Η γυναίκα σύμβολο των 90s, το περιστατικό με Βουγιουκλάκη και η απώλεια που της κόστισε

spoilers
Η Βερόνικα Αργέντζη είναι ένα από τα μεγαλύτερα sex symbols των 90s. Η  ηθοποιός,  αν και έκανε μια σύντομη καριέρα στη showbiz, κατάφερε να αφήσει... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Βερόνια Αργέντζη: Η γυναίκα σύμβολο των 90s, το περιστατικό με Βουγιουκλάκη και η απώλεια που της κόστισε
23:14 01/03/2021

Βερόνικα Αργέντζη: Οι συμβουλές της Βλαχοπούλου και η συγκινητική ιστορία με την Βουγιουκλάκη (video)

tromaktiko.gr
Η Βερόνικα Αργέντζη θεωρούταν από τις πιο αισθησιακές παρουσίες της δεκαετίας του 90. Έγινε ευρύτερα γνωστή με τον πρωταγωνιστικό ρόλο που είχε, στην πολύ πετυχημένη σειρά της εποχής εκείνης, «Τμήμα Ηθών». Η γνωστή ηθοποιός, δυστυχώς πριν λίγους μήνες έχασε τον σύζυγός της, Διονύση Αντύπα, με τον οποίο ήταν 25 χρόνια μαζί και έχουν μία κόρη […] The post Βερόνικα Αργέντζη: Οι συμβουλές της Βλαχοπούλου και η συγκινητική ιστορία με την Βουγιουκλάκη (video) appeared first on tromaktiko.
11:14 29/07/2020

Η συγκίνηση της Αργέντζη για τη Βουγιουκλάκη: Μού έδωσε…» (vid)

sportime.gr
Η ηθοποιός Βερόνικα Αργέντζη λυγίζει καθώς θυμάται την τελευταία της επαφή με την Αλίκη Βουγιουκλάκη ούσα αποκαλυπτική... Το άρθρο Η συγκίνηση της Αργέντζη για τη Βουγιουκλάκη: Μού έδωσε…» (vid) εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.
20:38 28/07/2020

Αποθεωτική πρεμιέρα για τον «Κάτω Παρθενώνα» (Photos)

topontiki.gr
"Π" ARTΘΕΑΤΡΟ  Το ζεστό χειροκρότημα στο τέλος της παράστασης ήταν η ανταμοιβή μηνών για όσους έδωσαν την ψυχή τους για το ανέβασμα του Κάτω Παρθενώνα. Ο συγγραφέας Μηνάς Βιντιάδης, η σκηνοθέτης Βάνα Πεφάνη, οι δυο πρωταγωνιστές Λεωνίδας Κακούρης και Χρήστος Σαπουντζής, υποκλίθηκαν συγκινημένοι στη σκηνή του «Άλμα» ψιθυρίζοντας ένα «ευχαριστώ» σ’ όσους τους τίμησαν στην χτεσινή πρεμιέρα και ήταν πολλοί! Μηνάς Βιντιάδης-Σωτήρης Χατζάκης-Ντίνος Καρύδης Το υπέροχο σκηνικό του Γιώργου Λυντζέρη, η καθηλωτική μουσική του Orestis ήταν τα πρώτα στοιχεία που αντίκρισαν κι άκουσαν οι θεατές που γέμισαν την κεντρική σκηνή του θεάτρου, που διευθύνει ο Θέμης Μουμουλίδης. Λίγο μετά, ο χρηματιστής –
09:52 20/12/2019

"Oμμάτια δακρωμένα - Ένα γράμμα για την Τραπεζούντα" στο Ράδιο Σίτυ

thestival.gr
Τα έργο «Ομμάτια δακρωμένα - Ένα γράμμα για την Τραπεζούντα», του Δήμου Αβδελιώδη, εμπνευσμένο από το ομότιτλο έργο της Τάνιας Χαροκόπου, μετά την θερμή και συγκινητική αποδοχή του κοινού και της κριτικής συνεχίζει τις παραστάσεις στη Θεσσαλονίκη στο Θέατρο ΡΑΔΙΟ ΣΙΤΥ, κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή έως τις 15 Δεκεμβρίου. Το έργο διαδραματίζεται στην Τραπεζούντα κατά τη διάρκεια της γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου. Ενός γεγονότος που μαζί με την γενοκτονία των Αρμενίων και των Ασυρίων αμαύρωσε την σύγχρονη ανθρώπινη ιστορία με τον πιο παράλογο και απρόβλεπτο τρόπο. Γεγονός που επαναλήφθηκε με το ολοκαύτωμα των Εβραίων. Η τέχνη οφείλει να κατανοεί και να παρουσιάζει τα αίτια της ανθρώπ
06:09 10/12/2019

Η Βερόνικα Αργέντζη, ένα μήνα μετά τον θάνατό του συζύγου της μίλησε για την απώλεια του

Newsbeast.gr
Ένας μήνας πέρασε από τη μέρα που η Βερόνικα Αργέντζη, μέσω μιας ανάρτησής στον...
05:54 29/11/2019

Η Βερόνικα Αργέντζη ανοίγει την πόρτα του σπιτιού της έναν μήνα μετά τον θάνατο του συζύγου της

zappit.gr
Η Βερόνικα Αργέντζη πριν από μερικές εβδομάδες αποχαιρέτησε τον σύζυγό της, Διονύση Αντύπα, που έφυγε από τη ζωή. Την είδηση […] The post Η Βερόνικα Αργέντζη ανοίγει την πόρτα του σπιτιού της έναν μήνα μετά τον θάνατο του συζύγου της appeared first on Zappit.
11:09 28/11/2019

Βερόνικα Αργέντζη: Στη θεατρική σκηνή, λίγο καιρό μετά το θάνατο του συζύγου της! [pics]

tlife.gr
Oμμάτα δακρωμένα - Ένα γράμμα για την Τραπεζούντα είναι η θεατρική παράσταση που πρωταγωνιστεί η Βερόνικα Αργέντζη The post Βερόνικα Αργέντζη: Στη θεατρική σκηνή, λίγο καιρό μετά το θάνατο του συζύγου της! [pics] appeared first on TLIFE.
16:45 19/11/2019

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load