#X-Factor

Kate Moss: Στροφή στην καριέρα της; Το καραόκε στον Simon Cowell που φούντωσε τις φήμες

instyle.gr
H Kate Moss είναι κορυφαία στον κόσμο του μόντελινγκ εδώ και δεκαετίες. Τώρα όμως φαίνεται πως απέδειξε ότι διαθέτει και το… X-Factor. Το supermodel εθεάθη να κάνει καντάδα στον Simon Cowell σε ένα καραόκε μπαρ το Σαββατοκύριακο. Οι εικασίες ήταν έντονες ότι η Kate μπορεί ακόμη και να είναι έτοιμη να ξεκινήσει μια μουσική καριέρα […] The post Kate Moss: Στροφή στην καριέρα της; Το καραόκε στον Simon Cowell που φούντωσε τις φήμες appeared first on InStyle.
10:46 01/04/2024

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 3-1: Άνετη νίκη και τελικός με ΑΕΚ

aek1924.gr
Άνετο πέρασμα για τη ομάδα του Ολυμπιακού κόντρα στον Παναθηναϊκό με 3-1, με την ΑΕΚ να τον περιμένει στον τελικό.  Με τον Ολυμπιακό να έχει ως X-factor την Μαριαλένα Αρτακιανού πήρε τη νίκη με 3-0 σετ (23-25, 25-22, 25-19, 25-14) στο δεύτερο ημιτελικό του Final 4 στο Κύπελλο Ελλάδας Γυναικών και προκρίθηκε στον τελικό της […] The post Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 3-1: Άνετη νίκη και τελικός με ΑΕΚ appeared first on AEK1924.gr.
22:37 08/03/2024

«Τελείωσα με τα φάρμακα, έχω εναποθέσει τη ζωή μου στον Θεό:Αναστάτωση προκάλεσε η εξομολόγηση του Λούκα Γιώρκα

Newside.gr
Ο Λούκας Γιώρκας, ο οποίος έγινε στο γνωστός στην Ελλάδα μέσα από την συμμετοχή του στο X-Factor έχει μιλήσει κατά καιρούς για την σχέση του με τη θρησκεία και την εκκλησία. Ο τραγουδιστής γεννήθηκε στις 18 Οκτωβρίου 1986 στο Δήμο Αραδίππου στη Λάρνακα Κύπρου. Ο ίδιος ξεκίνησε μαθήματα κλασικής κιθάρας στα 9 του χρόνια στο [...] Το άρθρο «Τελείωσα με τα φάρμακα, έχω εναποθέσει τη ζωή μου στον Θεό:Αναστάτωση προκάλεσε η εξομολόγηση του Λούκα Γιώρκα εμφανίστηκε πρώτα στο NewSide.
22:00 17/02/2024

Κέλλυ Καλτσή: Μια φωνή που αναδείχθηκε από το X-Factor συνεχίζει να εκπλήσσει τη Μύκονο

koolnews.gr
Όταν πρωτοείδαμε την Κέλλυ Καλτσή στη σκηνή του X-Factor, κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί την ανοδική πορεία που θα ακολουθούσε στο μουσικό τοπίο. Με την ιδιαίτερη, δυναμική φωνή της, κατάφερε γρήγορα να κερδίσει το κοινό και να στιγματίσει τις μουσικές προτιμήσεις πολλών. Σήμερα, η Κέλλυ εντυπωσιάζει με τις ερμηνείες της τόσο σε ελληνικά όσο και […] The post Κέλλυ Καλτσή: Μια φωνή που αναδείχθηκε από το X-Factor συνεχίζει να εκπλήσσει τη Μύκονο appeared first on Koolnews.gr.
16:58 18/09/2023

Ειρήνη Παπαδοπούλου: Η μπουλντόζα του survivor τραγουδάει στην πισίνα για όλες τις πόpνες και βγάζει μάτια με αvύπαpκτο μαγιό

koolnews.gr
Η Ειρήνη Παπαδοπούλου που γνωρίσαμε από το x-factor και στη συνέχεια μέσα τη συμμετοχή της στο Survivor 1 όπου και πήρε το προσωνύμιο “μπουλντόζα” φέτος το καλοκαίρι έκανε λίγες εμφανίσεις και αρκετές διακοπές! Παράλληλα ετοιμάζει και νέα δισκογραφική δουλειά και για τις ανάγκες αυτές θα γυρίσει και τα αντίστοιχα video clips! Τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται […] The post Ειρήνη Παπαδοπούλου: Η μπουλντόζα του survivor τραγουδάει στην πισίνα για όλες τις πόpνες και βγάζει μάτια με αvύπαpκτο μαγιό appeared first on Koolnews.gr.
11:58 22/08/2023

Η ιστορία γράφτηκε με ολοπράσινα γράμματα!

myvolos.net
ΜΑΡΣΕΙΓ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 2-1, 3-5 πεν. Φωτ: Intime Θαύμα θαυμάτων! Ο στρυιμωγμένος στα σκοινιά Παναθηναϊκός, γύρισε από την κόλαση στον παράδεισο και με μια εκπληκτική αντεπίθεση μετά το 65’, γύρισε τούμπα ένα παιχνίδι που στο ημίχρονο έμοιαζε ολότελα χαμένο, πανηγυρίζοντας μια «χρυσή» πρόκριση στη διαδικασία των πέναλτι, με ήρωα τον x-factor Αλμπέρτο Μπρινιόλι! Δεν είναι μόνο ότι […]
02:46 16/08/2023

Τάνια Μπρεάζου: Λιώνει στη γυμναστικη και βλέπεις τα αποτελέσματα με καυτό σορτς μπροστά στον καθρέφτη σε selfie φωτογραφία

koolnews.gr
Τάνια Μπρεάζου, η γνωστή τραγουδίστρια που ξεχώρισε μέσα από το X-factor, συνεχίζει να κάνει θραύση με τη φωνή της και την αθλητική της εμφάνιση. Γεννημένη στα Χανιά και μεγαλωμένη στη Ρόδο, η Μπρεάζου κατάφερε να κάνει το δικό της ξεχωριστό “μπαμ” στη μουσική σκηνή της Αθήνας, και δεν έχει σκοπό να σταματήσει εδώ. Η Τάνια […] The post Τάνια Μπρεάζου: Λιώνει στη γυμναστικη και βλέπεις τα αποτελέσματα με καυτό σορτς μπροστά στον καθρέφτη σε selfie φωτογραφία appeared first on Koolnews.gr.
14:58 29/07/2023

Σπαρτιάτες-Δομινίκη Παπαδοπούλου: «Με απειλούσαν με μηνύματα ότι αν με βρουν στον δρόμο θα με κάνουν πρόβατο από το ξύλο»

thecaller.gr
Η Δομινίκη Παπαδοπούλου, την οποία έχουμε δει στο GNTM, το X-Factor και στην Αννίτα Πάνια, ήταν υποψήφια στις Εκλογές 2023 με τους Σπαρτιάτες. Η ίδια δεν εξελέγη, όμως, οι φωτογραφίες της που διέρρευσαν από το OnlyFans, της κόστισαν τη διαγραφή της από το κόμμα με συνοπτικές διαδικασίες. Η Δομινίκη Παπαδοπούλου, την οποία έχουμε δει στο GNTM, το X-Factor και στην Αννίτα Πάνια, ήταν υποψήφια στις Εκλογές 2023 με τους Σπαρτιάτες. Η ίδια δεν εξελέγη, όμως, οι φωτογραφίες της που διέρρευσαν από το OnlyFans, της κόστισαν τη διαγραφή της από το κόμμα με συνοπτικές διαδικασίες. Το πρωί της Τρίτης, η Δομινίκη Παπαδοπούλου βρέθηκε […]
12:00 27/06/2023

Απειλές κατά της ζωής της καταγγέλλει η γνωστή από GNTM, X-Factor και «Παρατράγουδα» διαγραφείσα «Σπαρτιάτισσα»

paraskhnio.gr
Στην καταγγελία ότι ομάδα εθνικιστών απαίτησε και πέτυχε τη διαγραφή της από τους «Σπαρτιάτες» περίπου 10 ημέρες πριν τις εκλογές της 25ης Ιουνίου προχώρησε η υποψήφια του νεοεισελθόντος κόμματος στη Βουλή, Δομνίκη Παπαδοπούλου, υποστηρίζοντας ότι δέχθηκε μηνύματα ότι θα την σκοτώσουν. «Δέχθηκε το κόμμα επιθέσεις από ακραίους ακροδεξιούς που αυτοαποκαλούνται "Αγνοί Εθνικιστές", έπαιρναν τηλέφωνο στα Το άρθρο Απειλές κατά της ζωής της καταγγέλλει η γνωστή από GNTM, X-Factor και «Παρατράγουδα» διαγραφείσα «Σπαρτιάτισσα» εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
11:28 27/06/2023

Οι «Σπαρτιάτες» διέγραψαν στέλεχός τους επειδή είχε λογαριασμό στο OnlyFans (Βίντεο)

empisteutiko.gr
Με συνοπτικές διαδικασίες οι «Σπαρτιάτες» διέγραψαν την Δομινίκη Παπαδοπούλου επειδή είχε λογαριασμό στο OnlyFans. Υποψήφια με το κόμμα Σπαρτιάτες ήταν στη Λευκάδα η Δομινίκη Παπαδοπούλου, η οποία έγινε γνωστή μέσω της συμμετοχής στο GNTM και το X-Factor, αλλά και στις εκπομπές της Αννίτας Πάνια. Η ίδια δεν εξελέγη, ωστόσο οι φωτογραφίες της που διέρρευσαν από το OnlyFans, της κόστισαν τη διαγραφή της από […] The post Οι «Σπαρτιάτες» διέγραψαν στέλεχός τους επειδή είχε λογαριασμό στο OnlyFans (Βίντεο) appeared first on Empisteutiko.gr.
11:58 26/06/2023

Κέλλυ Καλτσή: Από το X-Factor στην Μύκονο, Εντυπωσιάζει με τις Φωτογραφίες της στα Social Media

koolnews.gr
Αυτήν τη σεζόν, η Κέλλυ Καλτσή, που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο X-Factor Ελλάδας, μας εντυπωσιάζει με την παρουσία της στη Μύκονο. Η Κέλλυ ασχολείται πλέον επαγγελματικά με το τραγούδι, και κάθε καλοκαίρι εργάζεται στη Μύκονο, ενώνοντας την αγάπη της για το τραγούδι με την αγάπη της για τη θάλασσα και τον ήλιο. […] The post Κέλλυ Καλτσή: Από το X-Factor στην Μύκονο, Εντυπωσιάζει με τις Φωτογραφίες της στα Social Media appeared first on Koolnews.gr.
18:58 08/06/2023

Οι… συμμαθητές από το μέλλον

to10.gr
Ο Κωνσταντίνος Τζολάκης, ο x-factor Ανδρέας Ντόι και ο τρίτος μιας παρέας που θέλει να αφήσει το σημάδι της σε φόντο Ερυθρόλευκο.
16:44 26/05/2023

Φευγάτος ο X-Factor των Λέικερς στα playoffs;

to10.gr
Οι Λος Άντζελες Λέικερς κάνουν πορεία... πρωταθλητισμού στα playoffs του ΝΒΑ, με ένα από τα κρυφά χαρτιά της παρέας του ΛεΜπρον να ενδέχεται να αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν.
22:48 16/05/2023

Παρτίζαν – Ρεάλ Μαδρίτης 80-82: Εφτάψυχη η Βασίλισσα με ηγέτη Ταβάρες και X-factor τον Γουίλιαμς-Γκος

eleftherostypos.gr
Με τον Έντι Ταβάρες να βάζει 26 πόντους και τον Νάιτζελ-Γουίλιαμς Γκος να συμπληρώνει 22, η Ρεάλ γύρισε από -15 και λύγισε την -χωρίς Πάντερ και Λεσόρ- Παρτίζαν για να μειώσει σε 2-1 και να μείνει ζωντανή στο κυνήγι της πρόκρισης στο Final Four της EuroLeague. Παρότι βρέθηκε να χάνει από νωρίς με 15 πόντους […] Το άρθρο Παρτίζαν – Ρεάλ Μαδρίτης 80-82: Εφτάψυχη η Βασίλισσα με ηγέτη Ταβάρες και X-factor τον Γουίλιαμς-Γκος εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
23:56 02/05/2023

Χρήστος Αδαμόπουλος: Από την Κάτω Αχαΐα και το Δημοτικό Ωδείο της Πάτρας στο X-Factor και στις μεγάλες πίστες

thebest.gr
Ο Χρήστος Αδαμόπουλος, ήταν ένας από τους τραγουδιστές που ξεχώρισε στο X-Factor με την συμμετοχή του το 2022.
12:20 18/04/2023

«X-factor», Φακούντο Σάντσες

pagenews.gr
Στο πρόσωπο του Αργεντινού πλάγιου αμυντικού «καθρεφτίζεται» ο Παναθηναϊκός του Γιοβάνοβιτς
14:22 13/04/2023

Παύλος Ασπρογέρακας: «Αν κέρδιζα το έπαθλο θα βοηθούσα κόσμο που έχει ανάγκη»

happytv.gr
Είναι νέος όμορφος ταλαντούχος και καλό παιδί. Ο λόγος για τον Παύλο Ασπρογέρακα που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στο X-factor. Ο νεαρός τραγουδιστής μίλησε στη δημοσιογράφο Άννα Τσιάλτα και στο bizznews.gr και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο λόγο που πήγε στο talent show και αποκάλυψε τι θα έκανε αν θα κέρδιζε το έπαθλο. «Για […] Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Παύλος Ασπρογέρακας: «Αν κέρδιζα το έπαθλο θα βοηθούσα κόσμο που έχει ανάγκη»
08:40 13/04/2023

Τάνια Μπρεάζου: Το bullying για την καταγωγή της στο δημοτικό και η εκδίκηση του σήμερα

koolnews.gr
Η Τάνια Μπρεάζου έχει καταγωγή από τη Ρουμανία άλλα μεγάλωσε και πήγε σχολείο στην Ελλάδα την οποία φυσικά και θεωρεί τη δεύτερη πατρίδα της! Ξεκίνησε να τραγουδά από μικρή όμως χρειάστηκε το 2016 ώστε να αποφασίσει να λάβει μέρος στο x-factor για να γίνει ευρέως γνωστή και να ανακαλύψουμε όλοι το ταλέντο της! Η εξαιρετική […]
09:38 29/03/2023

Έλειπε ο Γιάννης κι ο Κάρι «καθάρισε» τους Μπακς στην παράταση

Newsbeast.gr
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο απουσίασε σε τρίτο σερί ματς τον Μπακς και είδε την ομάδα του να ηττάται στο Όκλαντ, λυγίζοντας στην παράταση από τους Ουόριορς του εξαιρετικού Στεφ Κάρι (125-116). Τα «ελάφια» θα μπορούσαν να είχαν πανηγυρίσει την 3η τους συνεχόμενη νίκη χωρίς τον Greek Freak, όμως στο φινάλε απώλεσαν προβάδισμα οκτώ πόντων, το οποίο κάλυψε μόνος του ο Κάρι. Η αναμέτρηση ήταν ντέρμπι από το ξεκίνημά της, με τους Ουόριορς να κλείνουν το πρώτο δωδεκάλεπτο προηγούμενοι με 28-26, με τους πρωταθλητές να πηγαίνουν στα αποδυτήρια για το ημίχρονο με την ελάχιστη διαφορά (50-49). Στο τρίτο δωδεκάλεπτο οι Ουόριορς συνέχισαν να έχουν το πάνω χέρι φτάνοντας την διαφορά ακόμη και στο +13 (66-5
07:14 12/03/2023

Levi Davis: Θρίλερ με την εξαφάνιση του αστέρα των γηπέδων και του X-Factor

in.gr
Εντείνεται η αγωνία για την τύχη του αστέρα των γηπέδων και του X-Factor Levi Davis.
14:54 28/02/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load