#Mega Channel

Vintage Stories: Μάθαμε τον λόγο που σταμάτησε το θρυλικό “Bravo” με τη Ρούλα Κορομηλά

lamianow.gr
Η Ρούλα Κορομηλά κατάφερε να γράψει ιστορία στην ελληνική τηλεόραση, με τα θρυλικά πλέον shows στην τηλεόραση και τα απίστευτα νούμερα τηλεθέασης που κανένας δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει κανείς. Η ίδια κέρδισε τον ρόλο “Εθνική Παρουσιάστρια” με τα shows “Ciao Antenna” και “Bravo” στους τηλεοπτικούς σταθμούς Ant1 και Mega. Την ίδια στιγμή όμως, ένα μεγάλο πέπλο μυστηρίου κάλυπτε το θρυλικό show του Mega Channel διότι δεν συνεχίστηκε, παρόλο που και τα νούμερα τηλεθέασης παρέμεναν σε υψηλά επίπεδα και η αγάπη του κόσμου για τη Ρούλα δεν σταματούσε. Το τι συνέβη και τα φώτα έσβησαν για πάντα στο πλατό του “Bravo”, αποκάλυψε ο σκηνοθέτης της Ρούλας Κορομηλά, Στέφανο Σαρντίνι, σε πρόφα
22:39 22/04/2024

Famagusta επόμενα επεισόδια: Όλα όσα θα συμβούν στο δεύτερο επεισόδιο-Στο φως το φρικτό μυστικό που κρύβεται στο πηγάδι!

sportime.gr
Όσα θα παρακολουθήσουμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Famagusta» του Mega Channel. Αλέξανδρος Κωτάκης για το sportime.gr.
21:46 23/01/2024

Στέφανος Κασσελάκης: Γιατί βάζει τον πήχη του ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές μόλις στο 17%

koolnews.gr
Συνέντευξη παραχώρησε χθες το βράδυ στον Νίκο Χατζηνικολάου και την εκπομπή ενώπιος ενωπίω του Mega channel ο νεοεκλεγείς πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Κηφισίας και μίλησε για τον πήχη που θέτει για τις ευρωεκλογές του Μαΐου του 2024. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έβαλε τον πήχη στο 17% που ήταν το ποσοστό που πήρε ο ΣΥΡΙΖΑ στις τελευταίες […] The post Στέφανος Κασσελάκης: Γιατί βάζει τον πήχη του ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές μόλις στο 17% appeared first on Koolnews.gr.
09:58 17/11/2023

Η γη της ελιάς επομενα επεισοδια: Χαμός με Βασιλική και Στάθη για την Αριάδνη

sportime.gr
Τι θα δούμε προσεχώς στη σειρά «Η γη της ελιάς» που προβάλλεται στο Mega Channel. Αλέξανδρος Κωτάκης για το sportime.gr.
18:46 02/11/2023

Το ναυάγιο επόμενα επεισόδια: Το ένοχο παρελθόν του Αντώνη βάζει τέλος στο μέλλον του

sportime.gr
Όλες οι νεότερες εξελίξεις στο σήριαλ «Το ναυάγιο» του Mega Channel. Αλέξανδρος Κωτάκης για το sportime.gr.
21:46 21/10/2023

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Ο Δημοσθένης τσακίζει οικονομικά την Ειρήνη μετά την αποκάλυψη – Τρόμος για τη μικρή Φιλιώ

sportime.gr
Οσα θα δούμε προσεχώς στη σειρά «Η γη της ελιάς» του Mega Channel. Αλέξανδρος Κωτάκης για το sportime.gr.
20:46 02/10/2023

Μαρία Ιακώβου: Πιστή στην παράδοση με μαγιό, λέει αντίο στο καλοκαίρι 2023

koolnews.gr
Η Μαρία Ιακώβου, η τραγουδίστρια που έγινε ευρέως γνωστή με το τραγούδι “Μαύρα Μεσάνυχτα” για την ομώνυμη τηλεοπτική σειρά του Mega Channel, συνεχίζει να κερδίζει τις εντυπώσεις μέσα από το προφίλ της στο Instagram. Με την άφιξη του Φθινοπώρου, η Μαρία Ιακώβου αποχαιρετά το καλοκαίρι του 2023 με έναν ξεχωριστό τρόπο, όπως έχει καθιερώσει τα […] The post Μαρία Ιακώβου: Πιστή στην παράδοση με μαγιό, λέει αντίο στο καλοκαίρι 2023 appeared first on Koolnews.gr.
17:58 27/09/2023

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Τέλος ο Κουράκος από την αστυνομία – Η Μαρία στη φυλακή

sportime.gr
Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Η γη της ελιάς» του Mega Channel. Αλέξανδρος Κωτάκης για το sportime.gr.
14:46 19/08/2023

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Η Ειρήνη κλέβει τα λεφτά του Δημοσθένη για τον γιατρό της Ασπασίας

sportime.gr
Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια στο σήριαλ του Mega Channel, «0Η γη της ελιάς». Αλέξανδρος Κωτάκης για το sportime.gr.
17:46 01/07/2023

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Έξαλλος ο Δημοσθένης με την απάτη της Εύας (vid)

sportime.gr
Όσα θα παρακολουθήσετε στα προσεχή επεισόδιο της σειράς «Η γη της ελιάς» του Mega Channel. Αλέξανδρος Κωτάκης για το sportime.gr.
00:46 29/05/2023

Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: Η Αλέξια έχει στοιχεία που συνδέουν τον Βίκο με την εξαφάνιση της Κύρας

sportime.gr
Τα πάνω-κάτω έρχονται στο σήριαλ «Μαύρο Ρόδο» του Mega Channel στα επόμενα επεισόδια. Αλέξανδρος Κωτάκης για το sportime.gr.
13:26 21/05/2023

Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: Έτσι εκβιάζει την Φιλαρέτη ο Σαράντος!

sportime.gr
Όλες οι νεότερες εξελίξεις από το σήριαλ «Μαύρο Ρόδο» που προβάλλεται από το Mega Channel. Αλέξανδρος Κωτάκης για το sportime.gr.
22:18 15/05/2023

Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: Σταυρίνος και Γιάννα στο δάσος τα μεσάνυχτα

sportime.gr
Εξελίξεις σε όλα τα επίπεδα στη σειρά «Μαύρο Ρόδο» του Mega Channel. Αλέξανδρος Κωτάκης για το sportime.gr.
15:32 13/05/2023

Φάρσα τα τηλεφωνήματα για βόμβα σε ΟΠΑΠ Αρένα και στη συναυλία του Light

eleftherostypos.gr
Λήξη συναγερμού στην ΠΑΕ ΑΕΚ, μετά το τηλεφώνημα για βόμβα στην ΟΠΑΠ Αρένα. Έγιναν οι απαραίτητοι έλεγχοι από τις αρχές και όπως όλα δείχνουν η απειλή ήταν τηλεφωνική φάρσα. Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα άγνωστοι επικοινώνησαν τηλεφωνικά με τον τηλεοπτικό σταθμό MEGA Channel και ισχυρίστηκαν ότι υπάρχει βόμβα στην ΟΠΑΠ Αρένα. Αμέσως κινητοποιήθηκε όλος ο οργανισμός της […] Το άρθρο Φάρσα τα τηλεφωνήματα για βόμβα σε ΟΠΑΠ Αρένα και στη συναυλία του Light εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
23:22 12/05/2023

Απάτη με supercar στη μισή τιμή με θύματα ποδοσφαιριστές των Άρη και ΠΑΟΚ!

filathlos.gr
Απάτη με supercar στη μισή τιμή με θύματα ποδοσφαιριστές των Άρη και ΠΑΟΚ! 28/04/2023 Μεγάλη απάτη σε βάρος 30 τουλάχιστον ανυποψίαστων θυμάτων, που θέλησαν να αγοράσουν αυτοκίνητα σε δελεαστικές τιμές έφερε στο φως ρεπορτάζ του MEGA Channel. Ανάμεσά τους γνωστοί ποδοσφαιριστές του Άρη και του ΠΑΟΚ, οι οποίοι κατέθεσαν μήνυση σε βάρος του ανθρώπου που εμφανιζόταν ως μεσάζοντας και του εκτελωνιστή, που υποτίθεται, θα διευκόλυνε τις διαδικασίες. «Εγώ ήθελα να πάρω ένα αυτοκίνητο. Μου λέει ότι ‘ό,τι διεργασία, ό,τι και να είναι, είναι νόμιμη, με χαρτιά, με όλα, τα πάντα. Με το κλειδί στο χέρι, η τιμή είναι αυτή, δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα. Βάζεις τα χρή
17:52 28/04/2023

Greek elections: PASOK chief Androulakis calls PM Mitsotakis a blue SYRIZA

in.gr
Nikos Androulakis spoke to MEGA channel about the elections and post-election collaborations
12:04 28/04/2023

Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: Ο Θέμης μαθαίνει πως ο Βίκος είναι γιος της Φιλαρέτης

sportime.gr
Οι τελευταίες εξελίξεις στο σήριαλ «Μαύρο Ρόδο» του Mega Channel. Αλέξανδρος Κωτάκης για το sportime.gr.
20:44 26/04/2023

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Ο Αλέξης υποψιάζεται πως η Μυρτάλη «θα το σκάσει»

sportime.gr
Όλες οι τελευταίες εξελίξεις στη σειρά «Η γη της ελιάς» που προβάλλεται στο Mega Channel. Αλέξανδρος Κωτάκης για το sportime.gr.
11:38 17/04/2023

Τελευταίο αντίο στον Γιώργο Μπόμπολα

Newsbeast.gr
Τελευταίο αντίο σήμερα Μεγάλη Πέμπτη 13 Απριλίου στον Γιώργο Μπόμπολα, που πέθανε σε ηλικία 94 ετών. Η κηδεία του θα γίνει στις 13:00 στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών. Ο γνωστός επιχειρηματίας νοσηλευόταν στο ΙΑΣΩ, μετά από κάταγμα στο ισχίο του και είχε χειρουργηθεί στις 7 Απριλίου. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του νοσοκομείου «λόγω των πολλαπλών οργανικών προβλημάτων, ο ασθενής νοσηλεύτηκε και στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου». Ο Γιώργος Μπόμπολας γεννήθηκε το 1928 στον Πειραιά, με καταγωγή από τη Μεσσηνία και τη Λακωνία. Σπούδασε πολιτικός μηχανικός στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο και ίδρυσε την κατασκευαστική εταιρεία «Τεχνοδομή» με βασικό συνέταιρο τον μετέπειτα υπουργό Δημοσίων
08:56 13/04/2023

Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: Τέλος ο Μαγγίνας – Μαχαιρώνουν τον Παράσχο

sportime.gr
Όλες οι νέες εξελίξεις στο σήριαλ «Μαύρο Ρόδο» του Mega Channel. Αλέξανδρος Κωτάκης για το sportime.gr.
08:28 13/04/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load