#Τάσος Κωστής

Δύσκολες ώρες για τον Τάσο Κωστή – Πέθανε η σύζυγός του!

irafina.gr
Αντιμέτωπος με μια μεγάλη απώλεια ο Τάσος Κωστής ο οποίος τις τελευταίες ώρες θρηνεί για τον θάνατο της συζύγου του. Ο γνωστός ηθοποιός πριν από λίγο καιρό, είχε μιλήσει στην κάμερα του ANT1 και Το Πρωινό, όπου και είχε αναφερθεί ανοιχτά στη μάχη της συζύγου του με τον καρκίνο. «Πέρασα τη δική μου περιπέτεια υγείας […]
10:46 22/03/2024

Τάσος Κωστής: Η σύζυγός του δίνει μάχη με τον καρκίνο – «Έχουμε κλάψει, έχουμε πέσει κάτω»

govastileto.gr
Ο Τάσος Κωστής παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό» και μίλησε, μεταξύ άλλων, για την περιπέτεια της υγείας του, για τη σύζυγό του, η οποία βρέθηκε αντιμέτωπη με τον καρκίνο, αλλά και για τον Πέτρο Φιλιππίδη. «Μετά από τόσα χρόνια αποφάσισα να μην δουλέψω και να κάνω ένα service στον εαυτό μου και γιατί έπρεπε να […]
10:00 09/02/2024

Τάσος Κωστής: Η αποκάλυψη για κοπέλα που έκοψε από οντισιόν ο Γιάννης Μπέζος

neolaia.gr
Ο Τάσος Κωστής μίλησε στο «Πάμε Δανάη» και προχώρησε σε μία αποκάλυψη για τον Γιάννη Μπέζο. (BINTEO)
11:46 14/09/2023

Τάσος Κωστής: «Ο Γιάννης Μπέζος της είπε: με συγχωρείς αλλά δεν μπορώ να σε πάρω στη δουλειά»

zappit.gr
Ο Τάσος Κωστής μίλησε στο «Πάμε Δανάη» και προχώρησε σε μία ιδιαίτερη αποκάλυψη για τον Γιάννη Μπέζο. Ο αγαπημένος ηθοποιός […] The post Τάσος Κωστής: «Ο Γιάννης Μπέζος της είπε: με συγχωρείς αλλά δεν μπορώ να σε πάρω στη δουλειά» appeared first on Zappit.
11:00 14/09/2023

Τάσος Κωστής για τον καρκίνο: «Πάντα υπάρχει το άγχος, τρυπιέσαι και ξανατρυπιέσαι, δεν ξέρεις τι θα ανακαλύψεις»

zappit.gr
Μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Τάσος Κωστής στο περιοδικό Λοιπόν. Ο γνωστός ηθοποιός, που φέτος συμμετέχει για […] The post Τάσος Κωστής για τον καρκίνο: «Πάντα υπάρχει το άγχος, τρυπιέσαι και ξανατρυπιέσαι, δεν ξέρεις τι θα ανακαλύψεις» appeared first on Zappit.
13:04 17/04/2023

Τάσος Κωστής για #metoo: «Κάναμε τη βλακεία και βγάλαμε μόνοι μας τα ματάκια μας, γινόμαστε ρεντίκολο»

tlife.gr
Στο πως είναι ο κόσμος του θεάτρου μετά τα όσα αποκαλύφθηκαν το προηγούμενο διάστημα λόγω του To άρθρο Τάσος Κωστής για #metoo: «Κάναμε τη βλακεία και βγάλαμε μόνοι μας τα ματάκια μας, γινόμαστε ρεντίκολο» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
23:04 15/04/2023

Τάσος Κωστής για #MeToo: «Γελάνε και οι κότες με αυτούς τους δικαστές, είναι κατάπτυστοι»

zappit.gr
Μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο Ανδρέα Θεοδώρου παραχώρησε ο Τάσος Κωστής. Ο γνωστός […] The post Τάσος Κωστής για #MeToo: «Γελάνε και οι κότες με αυτούς τους δικαστές, είναι κατάπτυστοι» appeared first on Zappit.
08:58 15/04/2023

Τάσος Κωστής για παίκτες ριάλιτι: «Έχεις το θράσος και…»

in.gr
Με τους παίκτες ριάλιτι που μεταπηδούν στον χώρο της υποκριτικής τα έβαλε ο ηθοποιός Τάσος Κωστής.
13:18 14/04/2023

Ξεσπά ο Τάσος Κωστής: «Έχεις το θράσος και πηγαίνεις να παίξεις με ανθρώπους που έχουν σπουδάσει;»

zappit.gr
Στο περιοδικό «Λοιπόν» και τον Ανδρέα Θεοδώρου έδωσε συνέντευξη ο Τάσος Κωστής. Ο γνωστός ηθοποιός ξέσπασε και για αυτούς που […] The post Ξεσπά ο Τάσος Κωστής: «Έχεις το θράσος και πηγαίνεις να παίξεις με ανθρώπους που έχουν σπουδάσει;» appeared first on Zappit.
11:12 14/04/2023

Τάσος Κωστής: Η μεταγλώττιση είναι το καλύτερο πράγμα που έχω κάνει στη ζωή μου

NewsBomb
Ο Τάσος Κωστής αναφέρθηκε στη μεταγλώττιση που μπήκε στη ζωή τουΠερισσότερα...
09:30 14/04/2023

Τάσος Κωστής: Είχα κλείσει να συνεχίσω στο Ρετιρέ, αλλά δεν σταμάτησε η ζωή μου εκεί

Newsit
«Είπαν ότι δεν θα συνεχίσουν και πήρε κι εμάς η μπάλα», λέει ο Τάσος Κωστής. Ο Τάσος Κωστής έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και τον Ανδρέα Θεοδώρου. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, και για το Ρετιρέ. Το Ρετιρέ παίζεται μέχρι τώρα και αν το δει κανείς, αισθάνεται ότι δεν έχουν αλλάξει και πολλά στην ... Περισσότερα To άρθρο Τάσος Κωστής: Είχα κλείσει να συνεχίσω στο Ρετιρέ, αλλά δεν σταμάτησε η ζωή μου εκεί δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
09:20 13/04/2023

Τάσος Κωστής για Ρετιρέ: «Είπαν ότι δεν θα συνεχίσουν και πήρε κι εμάς η μπάλα»

zappit.gr
Συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και τον Ανδρέα Θεοδώρου έδωσε ο Τάσος Κωστής. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, και για […] The post Τάσος Κωστής για Ρετιρέ: «Είπαν ότι δεν θα συνεχίσουν και πήρε κι εμάς η μπάλα» appeared first on Zappit.
08:32 13/04/2023

Τάσος Κωστής: «Έπαιζα με 32 αιματοκρίτη, δεν μπορούσα να ανέβω δυο σκαλοπατάκια, έκανα πρόβες με τα σωληνάκια»

zappit.gr
Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Τάσος Κωστής στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο Ανδρέα Θεοδώρου με αφορμή […] The post Τάσος Κωστής: «Έπαιζα με 32 αιματοκρίτη, δεν μπορούσα να ανέβω δυο σκαλοπατάκια, έκανα πρόβες με τα σωληνάκια» appeared first on Zappit.
20:30 12/04/2023

Τάσος Κωστής: «Είχα την τύχη να έχω καλά ραντεβού στην καριέρα μου»

neolaia.gr
Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον» βρέθηκε ο Τάσος Κωστής, το μεσημέρι της Μεγάλης Τρίτης (11/4), στην ΕΡΤ.
18:04 11/04/2023

Τάσος Κωστής σε Μελιτά – Σεργουλόπουλο: «Δεν ξεκινάει η τηλεόραση από τότε που γεννηθήκατε εσείς»

zappit.gr
Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον» βρέθηκε ο Τάσος Κωστής, το μεσημέρι της Μεγάλης Τρίτης, στην ΕΡΤ. Μέσα σε […] The post Τάσος Κωστής σε Μελιτά – Σεργουλόπουλο: «Δεν ξεκινάει η τηλεόραση από τότε που γεννηθήκατε εσείς» appeared first on Zappit.
17:32 11/04/2023

Ο Τάσος Κωστής για τη συνεργασία του με τον Κώστα Τσάκωνα

zappit.gr
Συνέντευξη στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και τη Νάντια Ρηγάτου έδωσε ο Τάσος Κωστής. Ο ηθοποιός μίλησε για το Ρετιρέ, […] The post Ο Τάσος Κωστής για τη συνεργασία του με τον Κώστα Τσάκωνα appeared first on Zappit.
13:28 28/03/2023

Τάσος Κωστής: «Έκανα χημειοθεραπείες, τέσσερα χειρουργεία, δουλεύοντας παράλληλα»

zappit.gr
Ο Τάσος Κωστής έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Δύο στη 1» και τον Ιορδάνη Παπακυριακού. Ο ηθοποιός μίλησε για την καριέρα […] The post Τάσος Κωστής: «Έκανα χημειοθεραπείες, τέσσερα χειρουργεία, δουλεύοντας παράλληλα» appeared first on Zappit.
15:38 11/02/2023

Τάσος Κωστής: Με τη σύζυγό μου είμαστε μαζί 43 χρόνια – Τη λέω ακόμα “κορίτσι μου”

instyle.gr
Ο Τάσος Κωστής μίλησε στην κάμερα του «Mega Καλημέρα» για τα 43 χρόνια γάμου, τον καρκίνο, τις οικονομικές δυσκολίες σε νεαρή ηλικία και για τα γυρίσματα της θρυλικής σειράς «Ρετιρέ». «Το πρόβλημα υγείας μου το είδα σε έναν προληπτικό έλεγχο» ανέφερε αρχικά ο ηθοποιός, μιλώντας για τον καρκίνο στο έντερο με τον οποίο διεγνώσθη. Όπως […] The post Τάσος Κωστής: Με τη σύζυγό μου είμαστε μαζί 43 χρόνια – Τη λέω ακόμα “κορίτσι μου” appeared first on InStyle.
16:36 04/01/2023

Τάσος Κωστής για τη σύζυγό του: «Παντρευτήκαμε όταν ήταν πιπίνι»

dete.gr
Ο Τάσος Κωστής παραχώρησε μία συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «ΜEGA Καλημέρα» και αναφέρθηκε στο σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε.Όπως έχει αποκαλύψει ο ηθοποιός, κατά το παρελθόν διεγνώσθη με καρκίνο στο έντερο, ενώ την περίοδο που έκανε χημειοθεραπείες παράλληλα δούλευε: «Το πρόβλημα υγείας μου το είδα σε έναν προληπτικό έλεγχο. Ανέβαινα στη σκηνή με πολύ […]
15:42 04/01/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load