#Mandalorian

Έρχεται Mandalorian παιχνίδι από τους δημιουργούς των Star Wars Jedi

fosonline.gr
Μια νέα φήμη κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στα σοκάκια του διαδικτύου και των social media πως η Respawn Entertainment ετοιμάζει ένα Star Wars παιχνίδι βασισμένο στη σειρά "The Mandalorian".
15:46 17/02/2024

Το αντίο του Mandalorian στον «Greef Karga» Carl Weathers - «Θα ήταν υποψήφιος για βραβείο Emmy»

Newsit
Μπορεί ο Carl Weathers να «σημαδεύτηκε» ως ηθοποιός από τα Rocky, ωστόσο είχε παίξει και άλλους δημοφιλείς ρόλους. Ο ηθοποιός Carl Weathers έχει μείνει περισσότερο γνωστός ως Apollo Creed από τα Rocky, όμως τα τελευταία χρόνια η καριέρα του είχε πάρει και πάλι ανοδική πορεία. Ο λόγος ήταν η πολύ πετυχημένη σειρά «Tha Mandalorian» που ... Περισσότερα To άρθρο Το αντίο του Mandalorian στον «Greef Karga» Carl Weathers - «Θα ήταν υποψήφιος για βραβείο Emmy» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
18:00 03/02/2024

The Mandalorian: Nέα μέτωπα στην τρίτη σεζόν του τηλεοπτικού έπος

Newsbeast.gr
Η ιστορία ξεκίνησε ως το έπος ενός μοναχικού πιστολέρο και ενός μυστηριώδους βρέφους, εξελίχθηκε μέσα στη διάρκεια των τριών χρόνων, πολύ διαφορετικά. Η 3η σεζόν της σειράς «The Mandalorian» προβλήθηκε έπειτα από μεγάλη αναμονή, φέτος στο Disney+. Η σειρά «The Mandalorian» δεν αφορά πλέον μόνο τον ήρωα και τη φυλή του: πλέον έχει γίνει μια ολοκληρωμένη σειρά στο Star Wars σύμπαν. Αυτό μπορεί να είναι καλό και κακό. Και στην περίπτωση του τελευταίου γύρου περιπετειών του Mandalorian, είναι λίγο και από τα δύο ταυτόχρονα. Ας θυμηθούμε ότι αυτό το έπος ξεκίνησε μόλις πριν από 26 επεισόδια, με τον δημιουργό του, τον Jon Favreau να υφαίνει την καλύτερη εκδοχή ενός διαστημικού γουέστερν σε νέου
17:56 16/05/2023

O ηθοποιός Πέδρο Πασκάλ θα παίξει στο σίκουελ του «Μονομάχου»

thebest.gr
Ο Πέδρο Πασκάλ, γνωστός για τους ρόλους του στις σειρές «The Mandalorian», «Game of Thrones» και «The Last of Us», θα συμμετάσχει στο καστ της επερχόμενης ταινίας του Ρίντλεϊ Σκοτ, «Gladiator 2».
04:40 04/05/2023

The Mandalorian 3η σεζόν Review: Μια επανεκκίνηση και ένα φινάλε

fosonline.gr
Grogu, Mando και Mandalorians σε μια άνιση σεζόν αλλά με επικό κρεσέντο!
12:18 23/04/2023

The Mandalorian: Ποιός θα σώσει τον Din Djarin; Πέντε πιθανά σενάρια

fosonline.gr
Το επεισόδιο 7 της 3ης σεζόν του The Mandalorian τελείωσε με τον Din Djarin αιχμάλωτο του Moff Gideon, με πολλές επιλογές να παραμένουν ανοιχτές για την διάσωσή του στο φινάλε της Τετάρτης (19/4).
12:34 17/04/2023

Όλο το σύμπαν του Star Wars από το Disney+ το βρίσκεις στο Vodafone TV

paraskhnio.gr
To Vodafone TV, με αφορμή το νέο κύκλο της βραβευμένης, live action, πρωτότυπης σειράς της Lucasfilm, “The Mandalorian” που είναι διαθέσιμη στο Disney+ από τις αρχές Μαρτίου, δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους Star Wars fans, να απολαύσουν ένα μοναδικό αφιέρωμα, στο Vodafone TV. Η ειδική κατηγορία “STAR WARS”, που έχει δημιουργηθεί στην πλατφόρμα του Το άρθρο Όλο το σύμπαν του Star Wars από το Disney+ το βρίσκεις στο Vodafone TV εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
15:26 28/03/2023

Ο Μάρτιος φέρνει πολυαναμενόμενο και οσκαρικό περιεχόμενο στο Vodafone TV

Newsbeast.gr
Η Vodafone TV παρουσιάζει το νέο ανοιξιάτικο πρόγραμμα με αποκλειστικό περιεχόμενο και ένα μοναδικό αφιέρωμα στην ιστορία των Όσκαρ με βραβευμένες και υποψήφιες ταινίες. Η πρώτη σαιζόν του “The Last of Us” μεταδίδεται τώρα ολόκληρη στο HBO, η πολυαναμενόμενη τρίτη σαιζόν του “The Mandalorian” είναι διαθέσιμη στο Disney+ μαζί με ένα μοναδικό αφιέρωμα με όλες τις ταινίες και τις σειρές από το σύμπαν του Star Wars. Η νέα σεζόν του “American Idol” και μια πλούσια κατηγορία με ταινίες που έφτασαν στα Όσκαρ με αφορμή τη φετινή απονομή, κάνουν τον Μάρτιο πιο ξεχωριστό στο Vodafone TV. Από €26,50 με τα προγράμματα Triple Play Fiber 100, όλοι οι πελάτες του Vodafone TV μπορ
19:48 17/03/2023

Πέδρο Πασκάλ: Η αντίδραση του ηθοποιού όταν είδε τη Rihanna να ερμηνεύει στη σκηνή των Όσκαρ

Newsbeast.gr
Η Rihanna είναι αδιαμφισβήτητα μια από τις πιο ωραίες γυναίκες της μουσικής βιομηχανίας. Η 35χρονη σταρ, έγκυος στο δεύτερο παιδί της με τον ράπερ A$AP Rocky, παρευρέθηκε στην 95η τελετή των βραβείων Όσκαρ και, όπως κάθε άλλη φορά, δεν πέρασε απαρατήρητη. Ένας από τους άνδρες που δεν μπόρεσαν να κρύψουν τον θαυμασμό τους για εκείνη, ήταν και ο Πέδρο Πασκάλ. Ο ηθοποιός των «The Last of Us» και «Mandalorian», ήταν φανερά ενθουσιασμένος που θα έβλεπε από κοντά την αγαπημένη του καλλιτέχνιδα. Σε βίντεο που έχουν κατακλίσει το Τουίτερ τις τελευταίες ημέρες, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης που έδωσαν οι λαμπεροί καλεσμένοι στην Άσλεϊ Γκράχαμ πριν μπουν στην αίθουσα των Όσκαρ, ο Πέδρο Πασκάλ δε
11:48 17/03/2023

Ο Mandalorian επέστρεψε και μας προετοιμάζει για την πιο δυνατή περιπέτειά του μέχρι τώρα

monopoli.gr
Το αγαπημένο μας δίδυμο επέστρεψε και οι Τετάρτες μας έχουν και πάλι νόημα. Τι είδαμε (και κυρίως τι θα δούμε) στην τρίτη σεζόν του Mandalorian;
11:02 15/03/2023

Star Wars: Πόσο μεγάλο ρόλο θα παίξει η σειρά της Ahsoka στο ευρύτερο σύμπαν;

fosonline.gr
O Jon Favreau του The Mandalorian εξηγεί πόσο μεγάλο ρόλο θα παίξει η σειρά της Ahsoka στο ευρύτερο σύμπαν του Star Wars.
09:48 11/03/2023

The Mandalorian 3η Σεζόν Review: Χαλαρό ξεκίνημα στην πρεμιέρα

fosonline.gr
Mando και Grogu επιστρέφουν σε ρυθμούς Star Wars.
14:18 04/03/2023

The Mandalorian 3η σεζόν: Καταιγιστικό νέο trailer μια ανάσα από την πρεμιέρα

fosonline.gr
Επιστρέφουν οι Din Djarin και Grogu για νέες περιπέτειες στην τρίτη σεζόν του The Mandalorian!
19:34 28/02/2023

The Mandalorian 3η σεζόν: Δείτε πότε θα προβάλλονται τα νέα επεισόδια

fosonline.gr
Αναλυτικό πρόγραμμα κυκλοφοριών για τη νέα σεζόν του The Mandalorian.
12:16 25/02/2023

Κόντρα στο ρεύμα ο Πέντρο Πασκάλ: Αποκαλύπτει τον παράξενο λόγο που αγαπά μια συγκεκριμένη ταινία Star Wars

Skai.gr
Ο δημοφιλής ηθοποιός Πέντρο Πασκάλ, πρωταγωνιστής και στη σειρά Star Wars Mandalorian, «πάει κόντρα στο ρεύμα»…
20:12 18/02/2023

The Last of Us: Αποκλειστικά στο Vodafone TV η σειρά του ΗΒΟ

Newsit
Το “The Last of Us”, η πρώτη σειρά παραγωγής ΗΒΟ που βασίζεται στο ομώνυμο βιντεοπαιχνίδι της Sony για το Playstation από το 2013, με πρωταγωνιστές τους Πέντρο Πασκάλ (“The Mandalorian”) και την Μπέλα Ράμσεϊ (“Game of Thrones”) προβάλλεται αποκλειστικά από το Vodafone TV, το σπίτι της HBO, και τη μοναδική υπηρεσία στη χώρα που ενσωματώνει και ... Περισσότερα To άρθρο The Last of Us: Αποκλειστικά στο Vodafone TV η σειρά του ΗΒΟ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
15:38 25/01/2023

The Mandalorian Season 3: Μυστηριώδεις Jedi κι άλλα ερωτήματα από το trailer

fosonline.gr
Ταξίδια στο παρελθόν και νέοι Mandalorians - Δείτε το νέο trailer από το κινηματογραφικό σύμπαν του Star Wars.
23:18 21/01/2023

The Mandalorian: Νέο trailer της πολυαναμενόμενης τρίτης σεζόν (vid)

Gazzetta
Tα ταξίδια του Mandalorian στον γαλαξία του Star Wars συνεχίζονται.
20:32 18/01/2023

The Mandalorian: Το trailer για την 3η season είναι γεμάτο δράση

Newsbeast.gr
Η σειρά «The Mandalorian» έχει αποκτήσει φανατικούς θαυμαστές οι οποίοι ανυπομονούν για την 3η σεζόν. Το πρώτο trailer για τον νέο κύκλο του «The Mandalorian» είναι γεγονός και είναι γεμάτο δράση. Υπενθυμίζεται, όπως αναφέρει το lordoftheseries.gr πως η 3η season κάνει πρεμιέρα 1 Μαρτίου 2023 στο Disney+.
23:16 17/01/2023

O Baby Yoda επιστρέφει στο νέο trailer της τρίτης σεζόν για το The Mandalorian

monopoli.gr
Η σειρά της Disney, The Mandalorian, επιστρέφει στη συνδρομητική της πλατφόρμα και μαζί της και ο αξιολάτρευτος Grogu.
16:02 17/01/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load