#Χρήστος Χολίδης

Χρήστος Χολίδης: Σπάνια εμφάνιση με τη σύντροφό του – Πού τους πέτυχε ο φωτογραφικός φακός;

govastileto.gr
Τα τελευταία τρία χρόνια ο Χρήστος Χολίδης ζει έναν δυνατό έρωτα στο πλευρό της Κατερίνας Γκιουζέλη. Η γυναίκα που έκλεψε την καρδιά του αγαπημένου τραγουδιστή δεν ανήκει στον καλλιτεχνικό χώρο κι γι’ αυτό και οι δύο τους έχουν επιλέξει να κρατούν χαμηλούς τόνους, αποφεύγοντας μάλιστα τις δημόσιες εμφανίσεις. «Μια χαρά είμαι στα προσωπικά μου. Δόξα τω […]
18:00 15/04/2024

Ο Χρήστος Χολίδης στο Bodega

patrasevents.gr
Αγίας Παρασκευής 67, ΠεριστέριΤρίτη, 19 Δεκ 2023 23:00Μαζί του: Θέλξη & Θανάσης Βασιλάκος.Συμμετέχει η Angelita.RSRV: 210 50 50 800 - 697 033 6464Αγίας Παρασκευής 67, Περιστέρι
21:53 19/12/2023

Χρήστος Χολίδης: Σπάνια δημόσια εμφάνιση στην Γλυφάδα με την σύντροφό του Κατερίνα Γκιουζέλη

govastileto.gr
Ο Χρήστος Χολίδης απαθανατίστηκε στην Γλυφάδα σε μια σπάνια δημόσια εμφάνιση μαζί με την σύντροφό του Κατερίνα Γκιουζέλη. Ο γνωστός τραγουδιστής άφησε για λίγο τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις και βρέθηκε σε καφέ της Γλυφάδας για να απολαύσει την πρωινή του βόλτα και να χαλαρώσει έχοντας στο πλευρό του την αγαπημένη του. Δείτε φωτογραφίες:
18:00 08/12/2023

Χρήστος Χολίδης: «Με βοήθησαν για να βγάλουν χρήματα»

zappit.gr
Ο Χρήστος Χολίδης μίλησε στο Happy Day και στην Ευάννα Ζουμπούρογλου για την καριέρα του και τα οχήματα που του […] The post Χρήστος Χολίδης: «Με βοήθησαν για να βγάλουν χρήματα» appeared first on Zappit.
10:00 18/10/2023

Χρήστος Χολίδης: «Θαυμάστρια με δάγκωσε στο λαιμό και μου άφησε σημάδι»

zappit.gr
Με αφορμή την έναρξη των εμφανίσεων σε νυχτερινό μαγαζί, ο Χρήστος Χολίδης παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο Παναγιώτη […] The post Χρήστος Χολίδης: «Θαυμάστρια με δάγκωσε στο λαιμό και μου άφησε σημάδι» appeared first on Zappit.
00:00 16/09/2023

Χρήστος Χολίδης: «Ήταν σοκαριστικό να τους βλέπω να χάνονται από τα ναρκωτικά, αυτό με είχε διαλύσει»

zappit.gr
Στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο Παναγιώτη Βαζαίο μίλησε ο Χρήστος Χολίδης. Σε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη ο […] The post Χρήστος Χολίδης: «Ήταν σοκαριστικό να τους βλέπω να χάνονται από τα ναρκωτικά, αυτό με είχε διαλύσει» appeared first on Zappit.
22:00 13/09/2023

Χρήστος Χολίδης: «Παλαιότερα η ζωή μου ήταν στα μανταλάκια»

thecaller.gr
Με αφορμή την έναρξη των εμφανίσεων σε νυχτερινό μαγαζί, ο Χρήστος Χολίδης παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα του MEGA Καλημέρα την Τρίτη. Ο γοητευτικός τραγουδιστής αναφέρθηκε τόσο στις επαγγελματικές του φιλοδοξίες όσο και στην προσωπική του ζωή. Με αφορμή την έναρξη των εμφανίσεων σε νυχτερινό μαγαζί, ο Χρήστος Χολίδης παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα του MEGA Καλημέρα την Τρίτη. Ο γοητευτικός τραγουδιστής αναφέρθηκε τόσο στις επαγγελματικές του φιλοδοξίες όσο και στην προσωπική του ζωή. Η Φλορίντα Πετρουτσέλι αποκαλύπτει πρώτη φορά για τον Χρήστο Χολίδη: «Έχω κρατηθεί πολύ καιρό και δεν το έχω πει» […]
20:00 12/09/2023

Xρήστος Χολίδης: Ο πιο καυτός χειμώνας διασκέδασης - Μαζί του, Θέλξη - Βασιλάκος

gossip-tv.gr
Ο Χρήστος Χολίδης, σε μία νυχτερινή συνεργασία-έκπληξη, που θα εκτοξεύσει, την αθηναϊκή διασκέδαση, σε άλλο level!Περισσότερα...
23:37 05/09/2023

Ο Χολίδης βρήκε την κλεμμένη μηχανή του με τη βοήθεια της Αστυνομίας

NewsBomb
Ο Χρήστος Χολίδης είχε προειδοποιήσει εκείνους που έκλεψαν τη μεγάλου κυβισμού μηχανή του ότι θα τους βρει και κράτησε την…Περισσότερα...
21:02 18/04/2023

Χρήστος Χολίδης: Βρέθηκε η μηχανή που του έκλεψαν

okmag.gr
Θύμα κλοπής έπεσε ο Χρήστος Χολίδης, ωστόσο υπήρξε αίσια έκβαση στην ατυχία του. Ο γνωστός τραγουδιστής γνωστοποίησε ότι βρέθηκε στο Village Park και άγνωστοι του έκλεψαν τη μηχανή του. Δεν έκρυψε την οργή του για το περιστατικό στέλνοντας μήνυμα στους δράστες. «Για εσάς που μου κλέψατε τη μηχανή μου από το Village Park Honda xadv […] The post Χρήστος Χολίδης: Βρέθηκε η μηχανή που του έκλεψαν appeared first on OK! Magazine.
19:18 18/04/2023

«Γυρίστε την πίσω γιατί θα σας βρω»: Έξαλλος ο Χρήστος Χολίδης, του έκλεψαν την μεγάλη του αγάπη

Newside.gr
Ο Χρήστος Χολίδης έπεσε θύμα κλοπής, καθώς του έκλεψαν τη μεγάλου κυβισμού μηχανή του, πιθανότατα χθες, Δευτέρα του Πάσχα. Θύμα κλοπής ο Χρήστος Χολίδης Με την οργισμένη ανάρτησή του, ο τραγουδιστής απευθύνεται στους ληστές, δημοσιοποιώντας τα στοιχεία της μηχανής του και καλώντας στη συνέχεια τους κλέφτες να του επιστρέψουν το δίκυκλο σε ένα συγκεκριμένο σημείο […] The post «Γυρίστε την πίσω γιατί θα σας βρω»: Έξαλλος ο Χρήστος Χολίδης, του έκλεψαν την μεγάλη του αγάπη appeared first on NewSide.gr.
14:12 18/04/2023

Χρήστος Χολίδης: Πήραν τη μηχανή του και στέλνει μήνυμα στους κλέφτες – «Θα σας βρω»

Newsbeast.gr
Θύμα κλοπής έπεσε ο τραγουδιστής Χρήστος Χολίδης, όπως γνωστοποίησε ο ίδιος με μια οργισμένη ανάρτησή του στο Instagram. Στην ανάρτηση, ο Χρήστος Χολίδης δημοσιοποίησε τα στοιχεία της μηχανής του, που εκλάπη και έστειλε μήνυμα στους… κλέφτες να του την επιστρέψουν σε ένα συγκεκριμένο σημείο στο Αιγάλεω. Συγκεκριμένα, ο Χρήστος Χολίδης έγραψε στο Instagram: «Για εσάς που μου κλέψατε τη μηχανή μου, μπορείτε αύριο να την αφήσετε στην πλατεία Εσταυρωμένου στο Αιγάλεω, γιατί θα σας βρω».
11:02 18/04/2023

Έκλεψαν τη μηχανή του Χρήστου Χολίδη: “Θα σας βρω…”

irafina.gr
Με ανάρτησή του στα social media ο Χρήστος Χολίδης ενημέρωσε πως έκλεψαν τη μηχανή του, καλώντας να την επιστρέψουν πίσω. Ο γνωστός τραγουδιστής έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram: «Για εσάς που κλέψατε τη μηχανή μου από το Village Park, μπορείτε αύριο να την αφήσετε στην πλατεία Εσταυρωμένου στο Αιγάλεω γιατί θα σας βρω»,ήταν […]
10:32 18/04/2023

Άγνωστοι έκλεψαν την μηχανή του Χρήστου Χολίδη – Η προειδοποίηση του τραγουδιστή: «Επιστρέψτε την, θα σας βρω»

Newsit
Θύμα κλοπής έπεσε ο Χρήστος Χολίδης, καθώς άγνωστοι πήραν τη μηχανή του, ενώ ο τραγουδιστής τους προειδοποίησε μέσα από τα social media να την επιστρέψουν, διότι όπως έγραψε: «Θα σας βρω». Άγνωστοι έκλεψαν την μηχανή του γνωστού τραγουδιστή Χρήστου Χολίδη από το Village Park. Ο τραγουδιστής δημοσιοποίησε χθες (17.4.2023) την κλοπή της μοτοσικλέτας του μέσα ... Περισσότερα To άρθρο Άγνωστοι έκλεψαν την μηχανή του Χρήστου Χολίδη – Η προειδοποίηση του τραγουδιστή: «Επιστρέψτε την, θα σας βρω» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
10:12 18/04/2023

Χρήστος Χολίδης: Έπεσε θύμα κλοπής σε εμπορικό κέντρο

NewsBomb
Με ανάρτησή του στα social media ο Χρήστος Χολίδης ενημέρωσε πως έκλεψαν τη μηχανή του.Περισσότερα...
10:00 18/04/2023

Θύμα κλοπής ο Χρήστος Χολίδης

tlife.gr
Με ανάρτησή του στα social media ο Χρήστος Χολίδης ενημέρωσε πως έκλεψαν τη μηχανή του, καλώντας To άρθρο Θύμα κλοπής ο Χρήστος Χολίδης δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
09:40 18/04/2023

«Μη Θυμώνεις»: Αυτό είναι το ολοκαίνουργιο βίντεο κλιπ του Χρήστου Χολίδη

Zougla
«Μη θυμώνεις, είναι ωραίο να ‘χεις κάποιον να μαλώνεις…». Με αυτούς τους υπέροχους στίχους και με μια συγκινητική ερμηνεία, ο Χρήστος Χολίδης επιστρέφει...
16:20 16/02/2023

Χρήστος Χολίδης: Βόλτα με τη σύντροφό του στο κέντρο της Αθήνας – Oι πρώτες φωτογραφίες

okmag.gr
Τ ο Σάββατο 26 Νοεμβρίου το ζευγάρι –είναι σχεδόν δύο χρόνια μαζί– βρέθηκε στον πιο κεντρικό πεζόδρομο της Αθήνας, στην οδό Ερμού, όπου καταγράφηκε από τον φακό του περιοδικού. «Οι δυο τους δέθηκαν πολύ την περίοδο της καραντίνας ενώ τα περισσότερα βράδια μένουν μαζί στο σπίτι του στο Αιγάλεω» περιγράφει στο OK! φιλικό πρόσωπο του […] The post Χρήστος Χολίδης: Βόλτα με τη σύντροφό του στο κέντρο της Αθήνας – Oι πρώτες φωτογραφίες appeared first on OK! Magazine Greece.
09:04 03/12/2022

Χρήστος Χολίδης: Εκπληκτικές εικόνες από την επίσκεψη στους καταρράκτες του Νιαγάρα

okmag.gr
Στα σύνορα μεταξύ της Καναδικής επαρχίας του Οντάριο και της Αμερικανικής πολιτείας της Νέας Υόρκης οι καταρράκτες του Νιαγάρα προσφέρουν μοναδικές εικόνες σε όσους ταξιδιώτες θα τους επισκεφτούν. Ένας από αυτούς και ο τραγουδιστής Χρήστος Χολίδης ο οποίος βρίσκεται στον Καναδά ενόψει προγραμματισμένης εμφάνισής του. Πριν από το live του στο Τορόντο στις 9 Οκτωβρίου […] The post Χρήστος Χολίδης: Εκπληκτικές εικόνες από την επίσκεψη στους καταρράκτες του Νιαγάρα appeared first on OK.
21:20 06/10/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load