#Home Alone

Scarlett Johansson: Και όμως, έπαιζε στο “Μόνος στο σπίτι” – Εσείς τη θυμάστε;

instyle.gr
Χαμός έχει γίνει στα social media αφού οι θαυμαστές συνειδητοποίησαν ότι μία μικρούλα Scarlett Johansson συμμετέχει στο franchise ταινιών, Home Alone 3. (Μόνος στο σπίτι) Η ηθοποιός παίζει τον ρόλο της αδελφής του Alex Pruitt (Alex D. Linz), Molly όταν εκείνη ήταν 11 χρόνων. Στην τρίτη ταινία της σειράς, ο νεαρός Alex αναλαμβάνει να αντιμετωπίσει […] The post Scarlett Johansson: Και όμως, έπαιζε στο “Μόνος στο σπίτι” – Εσείς τη θυμάστε; appeared first on InStyle.
20:46 27/12/2023

Ομάδα οικονομολόγων ανέλυσε τα οικονομικά των ΜακΚάλιστερ από το «Μόνος στο σπίτι»

Newsbeast.gr
Το «Μόνος στο σπίτι» είναι μία ταινία άκρως συνδεδεμένη με τα Χριστούγεννα και όπως είναι λογικό αρκετοί έχουν προσπαθήσει να εντρυφήσουν σε αρκετά ζητήματά της. Ένα απ’ αυτά είναι τα οικονομικά της οικογένειας των ΜακΚάλιστερ και πώς μπορούσαν να συντηρήσουν το τεράστιο σπίτι τους και να πάνε στο Παρίσι. Σε ειδικό άρθρο που δημοσιεύθηκε στους Νew York Times, μια ομάδα οικονομολόγων από την Ομοσπονδιακή Τράπεζα του Σικάγο έκανε διατριβή στα οικονομικά τους και της περιουσίας τους, βάσει των όσων δείχνει η ταινία. Καταρχήν, το σπίτι των ΜακΚάλιστερ βρίσκεται σε μια από τις πλουσιότερες γειτονιές όχι μόνο του Σικάγο αλλά και ολόκληρων των ΗΠΑ. Συγκεκριμένα, αναφέρουν ότι μόνο το 1% του πληθ
14:00 25/12/2023

Home Alone: Πόσο πλούσια ήταν τελικά η οικογένεια Μακάλιστερ

empisteutiko.gr
Το 1990, το εν λόγω σπίτι ήταν προσιτό μόνο για το 1% των νοικοκυριών του Σικάγο Εδώ και 33 χρόνια η οικογένεια Μακάλιστερ που πρωταγωνιστεί στην ταινία «Home Alone» είναι η χριστουγεννιάτικη συνήθεια κάθε σπιτιού λίγο πριν την αλλαγή του έτους. Πόσο πλούσια ήταν, όμως, η οικογένεια από τη Νέα Υόρκη που έγινε για δύο συνεχόμενες χρονιές […] The post Home Alone: Πόσο πλούσια ήταν τελικά η οικογένεια Μακάλιστερ appeared first on Empisteutiko.gr.
16:58 24/12/2023

Από Home Alone μέχρι Die Hard: 10 χριστουγεννιάτικες ταινίες στο Disney+ για όλα τα γούστα

monopoli.gr
Το Disney+ έχει ετοιμάσει την απόλυτη χριστουγεννιάτικη συλλογή κι εμείς διαλέξαμε 10 ταινίες για να μπείτε στο κλίμα των ημερών.
09:53 24/12/2023

Πληθωρισμός: Πόσο θα κόστιζε σήμερα το καλάθι του Kevin McCallister στο Home Alone

tanea.gr
Ποιος θυμάται τις τιμές που θα έβρισκε κανείς στα ράφια του σούπερ μάρκετ στις αρχές της δεκαετίας του 1990;
00:00 12/12/2023

Home Alone: Το reunion μαμάς και γιου μετά από 33 χρόνια

NewsBomb
Αυτό το reunion, το περιμέναμε εδώ και αρκετό καιρό και επιτέλους συνέβη. Η απόλυτη κωμωδία Home Alone που μας κρατάει…Περισσότερα...
22:00 02/12/2023

Macaulay Culkin: Απέκτησε το δικό του αστέρι στο «Walk of Fame» -To συγκινητικό reunion από το “Ηοme Alone”

instyle.gr
Ο Macaulay Culkin που γνωρίσαμε από την ταινία “Home Alone” (Μόνος στο σπίτι), απέκτησε το δικό του αστέρι στο «Hollywood Walk of Fame». Η τελετή αποκάλυψης έγινε την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου. Ο Culkin είναι γνωστός για τον ρόλο του ως “Kevin McCallister” στην κλασική χριστουγεννιάτικη ταινία “Μόνος στο σπίτι” (1990). Η ταινία ήταν τεράστια επιτυχία […] The post Macaulay Culkin: Απέκτησε το δικό του αστέρι στο «Walk of Fame» -To συγκινητικό reunion από το “Ηοme Alone” appeared first on InStyle.
20:46 02/12/2023

Μακόλεϊ Κάλκιν: Πατέρας για δεύτερη φορά ο πρωταγωνιστής της ταινίας «Μόνος στο σπίτι»

tlife.gr
Για δεύτερη φορά πατέρας ο πρωταγωνιστής της ταινίας «Home Alone // Μόνος στο σπίτι», Μακόλεϊ Κάλκιν, To άρθρο Μακόλεϊ Κάλκιν: Πατέρας για δεύτερη φορά ο πρωταγωνιστής της ταινίας «Μόνος στο σπίτι» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
15:20 19/03/2023

Τζο Πέσι – Ο πρώτος δευτεραγωνιστής

in.gr
Ο συμπρωταγωνιστής των Goodfellas και Home Alone είχε την μοναδική ικανότητά να κάνει πολλά με πολύ λίγα πράγματα.
19:30 11/01/2023

Κι όμως, η πιο εμπορική χριστουγεννιάτικη ταινία όλων των εποχών δεν είναι το Home Alone

monopoli.gr
Το φαγητό είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής αυτής της εποχής. Το απόγευμα, όμως, ή το βραδάκι, όλοι θέλουμε να χαλαρώσουμε στον καναπέ μας, ή σε κάποια κινηματογραφική αίθουσα και να απολαύσουμε μια χριστουγεννιάτικη ταινία.
17:02 26/12/2022

Μόνος στο Σπίτι (Home Alone): Η λεπτομέρεια που λίγοι είχαν προσέξει! Μήπως το έκανε επίτηδες ο μπαμπάς του Κέβιν;

thecaller.gr
Το Μόνος στο Σπίτι (Home Alone) είναι μάλλον η πιο δημοφιλής χριστουγεννιάτικη ταινία όλων των εποχών.Το Μόνος στο Σπίτι (Home Alone) είναι μάλλον η πιο δημοφιλής χριστουγεννιάτικη ταινία όλων των εποχών.Μια ταινία, που άπαντες την έχουμε δει… δεκάδες, αν όχι εκατοντάδες φορές! Η ταινία σημείωσε τεράστια εισπρακτική επιτυχία και καθιέρωσε τον Μακόλεϊ Κάλκιν ως το πιο ακριβοπληρωμένο παιδί – ηθοποιό του Χόλιγουντ. Λόγω της επιτυχίας αυτής, ακολούθησαν ακόμη τέσσερις ταινίες. […]
19:56 25/12/2022

Θα θέλατε η αγαπημένη σας ταινία να γίνει παιχνίδι;

instyle.gr
Όταν πρόκειται για ταινίες χριστουγεννιάτκων διακοπών, όλοι έχουμε μια αγαπημένη. Όποια κι αν είναι, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το Home Alone έχει πάντα μια θέση στη λίστα με τις καλύτερες και πιο αγαπημένες. Η ταινία έχει μαγέψει το κοινό από την κυκλοφορία του το 1990, και παρόλο που έχουν περάσει τόσα χρόνια η η ζήτηση […] The post Θα θέλατε η αγαπημένη σας ταινία να γίνει παιχνίδι; appeared first on InStyle.
12:29 25/12/2022

Home Alone: Τι θα έκανε ο Kevin αν έμενε “μόνος στο σπίτι” το 2022

instyle.gr
Kλασική έχει γίνει η ταινία “Μόνος στο σπίτι” που ανέδειξε σε παγκόσμιο αστέρα τον μικρό πρωταγωνιστή, Macaulay Culkin. Όταν κυκλοφόρησε η πρώτη ταινία “Μόνος στο σπίτι” το 1990, πριν από 32 χρόνια, ο Culkin ήταν μόλις 10 ετών. Η οικογένεια McCallister φεύγει για χριστουγεννιάτικες διακοπές στη Γαλλία και ξεχνά πίσω τον μικρότερο γιο, Kevin. O […] The post Home Alone: Τι θα έκανε ο Kevin αν έμενε “μόνος στο σπίτι” το 2022 appeared first on InStyle.
11:08 25/12/2022

«Home Alone 2»: Ο Τζο Πέσι υπέφερε από τον Μακόλεϊ Κάλκιν – «Έπαθα σοβαρά εγκαύματα»

neolaia.gr
«Έπαθα σοβαρά εγκαύματα στην κορυφή του κεφαλιού μου κατά τη διάρκεια της σκηνής όπου το καπέλο του Χάρι παίρνει φωτιά»
16:54 30/11/2022

7 φανταστικά nail art για να δοκιμάσεις μόνη σου στο σπίτι

mothersblog.gr
Το πιο όμορφο μανικιούρ θα το φτιάξεις... home alone!Περισσότερα...
08:16 01/09/2022

Πρωταγωνιστής του «Home Alone» συνελήφθη για βιαιοπραγία της συντρόφου του

NewsBomb
Η κοπέλα τού δάγκωσε το χέρι, καταφέρνοντας να απεγκλωβιστεί και ούρλιαζε στον διάδρομο για βοήθεια.Περισσότερα...
16:42 23/12/2021

Home alone κουίζ: Θα βρεις 10 λεπτομέρειες της ταινίας που 9-10 δεν θυμούνται;

spoilers
Μόνο ένας μικρός Kevin τα καταφέρνει… Εσύ; ΠΑΙΞΕ ΕΔΩ! Όλα τα νέα για την επικαιρότητα εδώ – ειδήσεις από την Ελλάδα > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Home alone κουίζ: Θα βρεις 10 λεπτομέρειες της ταινίας που 9-10 δεν θυμούνται;
23:52 18/12/2021

Κάποιοι μπορούν να μείνουν στο σπίτι της ταινίας "Home Alone" ξοδεύοντας μόνο 25$

mothersblog.gr
Φωτογραφίες από το σπίτι της ταινίας "Μόνος στο Σπίτι"
13:06 18/12/2021

Home Alone: Aυτό που δεν πρόσεξε κανείς - Viral 31 χρόνια μετά

pronews.gr
Δεκέμβριος, η σωστή στιγμή για να παρακολουθήσετε ξανά το Home Alone. Και όσο ετοιμαζόμαστε να δούμε το χριστουγεννιάτικο classic του 1990, μερικοί άνθρωποι εντόπισαν ένα σημαντικό «spoiler» που τους είχε περάσει στο παρελθόν απαρατήρητο. Πολλοί δεν είχαν παρατηρήσει ότι ο αστυνομικός που επισκέπτεται το σπίτι στην αρχή της ταινίας είναι στην πραγματικότητα ένας από τους ληστές... Τα σχόλια στα social media : Ένας χρήστης έγραψε: «Χμμμμμμ γιατί μόλις τώρα ανακαλύπτω ότι ο αστυνομικός στο Home Alone είναι επίσης Ο ΛΗΣΤΗΣ;» και έτσι ξεκίνησε ένα κύμα post!» Ένας άλλος έγραψε: «Πόσο χρονών ήσουν όταν έμαθες ότι ο μπάτσος στην αρχή του σπιτιού είναι μόνος του ληστή; Γιατί το έμαθα πριν από περίπου δ
00:04 09/12/2021

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load