#Γιάννης Φλωρινιώτης

ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ - Κηδεία Νίκου Φλωρινιώτη: Σε κλίμα οδύνης το τελευταίο αντίο - Υποβασταζόμενες η μητέρα και η αδερφή του

filathlos.gr
ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ - Κηδεία Νίκου Φλωρινιώτη: Σε κλίμα οδύνης το τελευταίο αντίο - Υποβασταζόμενες η μητέρα και η αδερφή του 22/12/2023 Η κηδεία του Νίκου Φλωρινιώτη πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό Παναγίας Ρόδον το Αμάραντον στον Πειραιά, ενώ θα ακολουθήσει η ταφή στο νεκροταφείο του Σχιστού, εκεί όπου κηδεύτηκε το καλοκαίρι και ο πατέρας του, Γιάννης Φλωρινιώτης. Τραγικές φιγούρες η μητέρα του, Μάχη Φλωρινιώτη, που έφτασε υποβασταζόμενη στην εκκλησία, όπως και η αδερφή του, Αννούλα. Σε τραγική κατάσταση είναι ο αδερφός του, Σάββας, ο οποίος μάλιστα θα κινηθεί νομικά για τον θάνατό του Νίκου, αλλά και η Γωγώ Γαρυφάλλου στενή φίλη της οικογένειας.      
15:46 22/12/2023

Λύγισε η Γωγώ Γαρυφάλλου για τον Νίκο Φλωρινιώτη έξω από το νοσοκομείο

govastileto.gr
Η Γωγώ Γαρυφάλλου μόλις ενημερώθηκε για τον θάνατο του Νίκου Φλωρινιώτη έσπευσε στο Λαϊκό Νοσοκομείο για να βρεθεί δίπλα στην οικογένεια του και στην κουμπάρα της Αννούλα Φλωρινιώτη. Εκεί τη συνάντησαν οι τηλεοπτικές κάμερες. Η Γωγώ Γαρυφάλλου, δεν μπορεί να πιστέψει την απώλεια του καλού της φίλου, αφού ο αείμνηστος, Γιάννης Φλωρινιώτης θεωρούσε την ίδια […]
13:00 19/12/2023

ΒΙΝΤΕΟ - Νίκος Φλωρινιώτης: «Έφυγε» έξι μήνες μετά την απώλεια του πατέρα του - Κατέρρευσε με λυγμούς η Αννούλα

filathlos.gr
ΒΙΝΤΕΟ - Νίκος Φλωρινιώτης: «Έφυγε» έξι μήνες μετά την απώλεια του πατέρα του - Κατέρρευσε με λυγμούς η Αννούλα 19/12/2023 Πέθανε σε ηλικία 39 ετών ο Νίκος Φλωρινιώτης, μετά από δύσκολη μάχη με τον καρκίνο. Έξι μήνες νωρίτερα, τον περασμένο Ιούνιο, είχε φύγει από τη ζωή ο πατέρας του, Γιάννης Φλωρινιώτης. Η δυσάρεστη είδηση για τον θάνατο του Νίκου Φλωρινιώτη ανακοινώθηκε μέσα από το «Mega Καλημέρα», με την εκπομπή να επικοινωνεί τηλεφωνικά με την Αννούλα Φλωρινιώτη, η οποία «έσπασε» στον αέρα. Η Αννούλα Φλωρινιώτη, που όλο αυτόν τον καιρό ήταν στο πλευρό του αδελφού της, ψέλλισε μόλις μία λέξη: «Καταστράφηκα». Κι η Ελεονώρα Μελέτη έκλεισε άρον άρον την
09:46 19/12/2023

Τα παιδιά του Γιάννη Φλωρινιώτη έβγαλαν selfie στον τάφο του – «Θα ζεις πάντα μέσα στις καρδιές μας»

Newsbeast.gr
Τρεις μήνες έχουν περάσει από την ημέρα που πέθανε ο Γιάννης Φλωρινιώτης και τα παιδιά του επισκέφθηκαν τον τάφο του, όπου έβγαλαν μια selfie. Η Άννα και ο Νίκος πόζαραν χαμογελαστοί μπροστά από τον τάφο του πατέρα τους και σε φωτογραφία που δημοσίευσαν σε story στο Instagram, έγραψαν το εξής: «Πέρασαν κιόλας τρεις μήνες που μας άφησες πατέρα μας!!! Αλλά θα ζεις πάντα μέσα στις καρδιές μας!!». Δείτε την φωτογραφία που ανάρτησαν:
17:00 04/09/2023

Γιάννης Φλωρινιώτης: Tι αναφέρει η σύζυγός του, Μάχη για την απουσία του γιου τους από την κηδεία

okmag.gr
Το Σάββατο 15/7 τελέστηκε το μνημόσυνο για τις 40 μέρες από τον θάνατο του Γιάννη Φλωρινιώτη και η σύζυγός του, Μάχη και τα τρία του παιδιά, Νίκος, Άννα και Σάββας, βρέθηκαν στον Ιερό Ναό Ρόδον το Αμάραντον Πειραιά για να τον τιμήσουν. «Σήμερα είναι τα 40 του αγαπημένου μας πατέρα. Είμαστε όλοι εδώ να τον τιμήσουμε» ανέφερε στην […] The post Γιάννης Φλωρινιώτης: Tι αναφέρει η σύζυγός του, Μάχη για την απουσία του γιου τους από την κηδεία appeared first on OK! Magazine.
12:58 17/07/2023

Mνημόσυνο Φλωρινιώτη: Συντετριμμένοι η σύζυγος και τα παιδιά του

onsports.gr
Ο Γιάννης Φλωρινιώτης άφησε την τελευταία του πνοή στις 6…
20:17 15/07/2023

Γωγώ Γαρυφάλλου: Δημοσίευσε βίντεο από τον τάφο του Γιάννη Φλωρινιώτη στο 40ημερο μνημόσυνο

tlife.gr
Ήταν 6 Ιουνίου όταν ο Γιάννης Φλωρινιώτης άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο «Σωτηρία», σε To άρθρο Γωγώ Γαρυφάλλου: Δημοσίευσε βίντεο από τον τάφο του Γιάννη Φλωρινιώτη στο 40ημερο μνημόσυνο δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
18:09 15/07/2023

Γιάννης Φλωρινιώτης: Συντετριμμένη στο 40ημερο μνημόσυνο του πατέρα της η Αννούλα Φλωρινιώτη

okmag.gr
Το απόγευμα της 6ης Ιουνίου 2023 έγινε γνωστή η είδηση πως ο Γιάννης Φλωρινιώτης έφυγε από τη ζωή, νοσηλευόμενος στο νοσοκομείο Σωτηρία με πνευμονικό οίδημα. Η Αννούλα Φλωρινιώτη ήταν συντετριμμένη με την απώλεια του μπαμπά της, καθώς όπως δήλωσε και η ίδια η σχέση τους ήταν κάτι περισσότερο από την απλή σχέση πατέρα-κόρης. Σήμερα το […] The post Γιάννης Φλωρινιώτης: Συντετριμμένη στο 40ημερο μνημόσυνο του πατέρα της η Αννούλα Φλωρινιώτη appeared first on OK! Magazine.
13:58 15/07/2023

Γιάννης Φλωρινιώτης: Πότε θα γίνει το 40ήμερο μνημόσυνο του τραγουδιστή

zappit.gr
Σαράντα ημέρες έχουν περάσει από την ημέρα που ο Γιάννης Φλωρινιώτης «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 76 ετών. Ο […] The post Γιάννης Φλωρινιώτης: Πότε θα γίνει το 40ήμερο μνημόσυνο του τραγουδιστή appeared first on Zappit.
23:00 12/07/2023

Αννούλα Φλωρινιώτη: «Προσπαθώ να μην είμαι μόνη μου στο σπίτι γιατί δεν αντέχω. Όπου και να κοιτάξω βλέπω τον πατέρα μου»

okmag.gr
Την Τρίτη (6/6) ο Γιάννης Φλωρινιώτης έφυγε από τη ζωή στην ηλικία των 76 χρόνων, βυθίζοντας στο πένθος και τη θλίψη τους αγαπημένους του. Η εξόδιος ακολουθία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή (9/6) στον Άγιο Νικόλαο στον Πειραιά, ενώ η ταφή του έλαβε χώρα στο νεκροταφείο Σχιστού, παρουσία αγαπημένων φίλων και συγγενών. Η Αννούλα Φλωρινιώτη συγκινημένη έδωσε […] The post Αννούλα Φλωρινιώτη: «Προσπαθώ να μην είμαι μόνη μου στο σπίτι γιατί δεν αντέχω. Όπου και να κοιτάξω βλέπω τον πατέρα μου» appeared first on OK! Magazine.
10:58 12/06/2023

Γιάννης Φλωρινιώτης: Με ποντιακή λύρα, νταούλι και το τραγούδι «Αφήνω Γεια Σας Άρχοντες» στην τελευταία του κατοικία (βίντεο)

happytv.gr
Θλίψη έχει σκορπίσει ο θάνατος του Γιάννη Φλωρινιώτη, που έφυγε από τη ζωή την περασμένη Τρίτη σε ηλικία 76 ετών. Η εξόδιος ακολουθία πραγματοποιήθηκε σήμερα στις 14:30 στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στον Πειραιά και στη συνέχεια ακολούθησε η ταφή του στο νεκροταφείο του Σχιστού. Στην τελευταία του κατοικία εκτός από την οικογένεια, τους […] Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Γιάννης Φλωρινιώτης: Με ποντιακή λύρα, νταούλι και το τραγούδι «Αφήνω Γεια Σας Άρχοντες» στην τελευταία του κατοικία (βίντεο)
22:37 09/06/2023

Γιάννης Φλωρινιώτης: Πλήθος κόσμου για το τελευταίο «αντίο» στη «μεγάλη φίρμα»

ieidiseis.gr
Σε κλίμα συγκίνησης η κηδεία του Γιάννη Φλωρινιώτη. Εικόνες από τον αποχαιρετισμό στον μεγάλο καλλιτέχνη.Το τελευταίο «αντίο» λένε οικογένεια, συγγενείς, φίλοι, αλλά και άνθρωποι από όλο το καλλιτεχνικό στερέωμα στον Γιάννη Φλωρινιώτη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή την περασμένη Τρίτη (6/6) σε ηλικία 76 ετών. Η εξόδιος ακολουθία τελείται στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου απέναντι από το λιμάνι του Πειραιά, όπου πλήθος κόσμου έχει συγκεντρωθεί για να αποχαιρετήσει τον σπουδαίο καλλιτέχνη. Η ταφή του Γιάννη Φλωρινιώτη θα γίνει αμέσως μετά την εξόδιο ακολουθία, στο νεκροταφείο του Σχιστού. Υπενθυμίζεται ότι ο Γιάννης Φλωρινιώτης βρισκόταν τις τελευταίες ημέρες στο νοσοκομείο και κατέληξε από ανακοπή καρ
14:46 09/06/2023

Σοκαρισμένος ο Λιάγκας: «Είναι ένα περιστατικό που δεν έχει δει το φως…»

youfly.com
Με αφορμή την απαξίωση που γνώρισε από κάποιους συναδέλφους του ο Γιάννης Φλωρινιώτης. The post Σοκαρισμένος ο Λιάγκας: «Είναι ένα περιστατικό που δεν έχει δει το φως…» appeared first on Youfly.
11:58 09/06/2023

Όταν ο Μάνος Χατζιδάκις παρουσίασε στο Τρίτο Πρόγραμμα τον Γιάννη Φλωρινιώτη (vid)

fosonline.gr
O Γιάννης Φλωρινιώτης θεωρήθηκε κιτς και  trash , αλλά ο πρωτοπόρος Μάνος Χατζιδάκις τον παρουσίασε στο Τρίτο Πρόγραμμα και ανέδειξε την φωνή του προκαλώντας πολλαπλές αντιδράσεις
13:46 08/06/2023

Γιάννης Φλωρινιώτης – Λύγισε η Γωγώ Γαρυφάλλου: «Το είχε καημό να τα ξαναβρώ με την Αννούλα»

zappit.gr
Στην εκπομπή «Breakfast@star» και τη Ράνια Θεοδωρακοπούλου έδωσε συνέντευξη η Γωγώ Γαρυφάλλου. Συγκινημένη μίλησε για την απώλεια του “δεύτερου πατέρα” […] The post Γιάννης Φλωρινιώτης – Λύγισε η Γωγώ Γαρυφάλλου: «Το είχε καημό να τα ξαναβρώ με την Αννούλα» appeared first on Zappit.
10:00 08/06/2023

Όταν ο Γιάννης Φλωρινιώτης έδωσε συνέντευξη στον Μάνο Χατζιδάκι

thebest.gr
«Ο Αστροναύτης απεδείχθη όχι αστροναύτης κι έτσι δεν υπάρχει θέμα επιστροφής. Έκανα λάθος! Είναι άστρο και πρώην ναύτης οριστικά! Ξεκίνησα να ασχοληθώ, της επιστροφής του επί της γης και αγνοούσα ότι υπάρχει ο Παντοδύναμος, πλασμένος με το υλικό ενός μεγάλου τραγουδιστή, μόνο που δεν το ξέρει ο ίδιος! Τον Φλωρινιώτη τον ανακάλυψε ένα είδος τραγουδιών που δεν θα μας απασχολούσε, παρά μονάχα σαν ένα εντατικό σύγχρονο κοινωνικό πρόβλημα.
04:00 08/06/2023

Γιάννης Φλωρινιώτης: «Οι γιατροί του είπαν ότι δεν μπορεί να είναι όπως πριν και είχε μαραζώσει» – Συγκινεί η κόρη του

Newsbeast.gr
Σε ηλικία 76 ετών άφησε την τελευταία του πνοή ο Γιάννης Φλωρινιώτης και ο καλλιτεχνικός κόσμος βυθίστηκε σε θλίψη. Η κόρη του, Άννα Φλωρινιώτη μίλησε στην εκπομπή «T-Live» του Alpha και δεν έκρυψε τον πόνο της. Ο Γιάννης Φλωρινιώτης τις τελευταίες ημέρες νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Σωτηρία». «Το οξυγόνο ήταν χαμηλό τις τελευταίες ημέρες. Έτσι είπαμε να νοσηλευτεί για να δυναμώσει. Δεν περιμέναμε ότι θα γίνει αυτό το τραγικό κακό. Δεν μπορούσαμε να το διανοηθούμε. Του είπαμε ότι οι γιατροί θα τον βοηθήσουν και θα τον δυναμώσουν. Οι γιατροί του είπαν ότι δεν μπορεί να είναι όπως πριν και είχε μαραζώσει» είπε αρχικά η Άννα Φλωρινιώτη. «Μου είπε μάλιστα ότι “δεν θα είμαι όπως πριν” και του α
00:00 08/06/2023

«Λύγισε» η Γωγώ Γαρυφάλλου για τον δεύτερο μπαμπά της, Γιάννη Φλωρινιώτη

govastileto.gr
Την συναισθηματική της φόρτιση για την είδηση πως ο Γιάννης Φλωρινιώτης έφυγε από την ζωή δεν μπόρεσε να διαχειριστεί, το πρωινό της Τετάρτης, η Γωγώ Γαρυφάλλου στον αέρα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα». Η νεαρή τραγουδίστρια είχε μακρόχρονη σκηνική συνεργασία με τον αείμνηστο τραγουδιστή. «Αχ Μπέττυ μου, καλημέρα. Τώρα που κάθομαι και τον βλέπω, αχ, […]
19:00 07/06/2023

Γιάννης Φλωρινιώτης (1947-2023): H ιστορία του «βασιλιά» των στρας (video)

sportstonoto.gr
O Γιάννης Φλωρινιώτης ήθελε να ξεχωρίσει με το στυλ του και τις εντυπωσιακές εμφανίσεις του στην πίστα. Video:  
15:46 07/06/2023

Συγκινεί η σύζυγος του Γιάννη Φλωρινιώτη: «Είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση τα παιδιά του, μας έπιασε απροετοίμαστους»

tlife.gr
Σε ηλικία 76 ετών έφυγε από τη ζωή ο Γιάννης Φλωρινιώτης. Ο γνωστός τραγουδιστής με τις To άρθρο Συγκινεί η σύζυγος του Γιάννη Φλωρινιώτη: «Είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση τα παιδιά του, μας έπιασε απροετοίμαστους» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
12:09 07/06/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load