#Άννα Μαρία Ηλιάδου

Κάτια Ταραμπάνκο: «Πάντα θα χαιρετάω τον κάθε πρώην, δόξα τον θεό δεν είναι πολλοί»

okmag.gr
Την Κάτια Ταραμπάνκο γνωρίσαμε πριν από μερικά χρόνια μέσα από το Greece’s Next Top Model, όταν και κέρδισε το reality μοντέλων παρέα με την Άννα Μαρία Ηλιάδου. Η νικήτρια του GNTM βρέθηκε μαζί με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου στην πρεμιέρα του Θοδωρή Φέρρη και της Josephine και παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα του Happy Day, όπου μεταξύ […] The post Κάτια Ταραμπάνκο: «Πάντα θα χαιρετάω τον κάθε πρώην, δόξα τον θεό δεν είναι πολλοί» appeared first on OK! Magazine.
12:44 25/05/2023

Reunion στα μπουζούκια για τις πρώην παίκτριες του GNTM

okmag.gr
Στο Yton βρέθηκε η Άννα Μαρία Ηλιάδου το Σαββατοκύριακο, που μας πέρασε. Το Σάββατο 4/3 το γνωστό μοντέλο που τη γνωρίσαμε μέσα από το GNTM διασκέδασε με τις πρώην συμπαικτριές της στο reality. Τα μοντέλα Εμμανουέλα Μάινα, Άννα Μαρία Ηλιάδου και Μαρίνα Γρηγορίου μαζί με το σύζυγό της Γιώργο Κελίδη βρέθηκαν στο κέντρο όπου εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης όπου […] The post Reunion στα μπουζούκια για τις πρώην παίκτριες του GNTM appeared first on OK! Magazine.
23:16 07/03/2023

Ηλιάδου – Γρηγορίου – Μάινα: Οι πρώην παίκτριες του GNTM διασκέδασαν στον Νίκο Βέρτη 4 μέρες μετά την τραγωδία στα Τέμπη

tlife.gr
Τέσσερις μέρες μετά την τραγωδία στα Τέμπη, η Άννα Μαρία Ηλιάδου, η Μαρίνα Γρηγορίου και η To άρθρο Ηλιάδου – Γρηγορίου – Μάινα: Οι πρώην παίκτριες του GNTM διασκέδασαν στον Νίκο Βέρτη 4 μέρες μετά την τραγωδία στα Τέμπη δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
23:04 07/03/2023

Ορέστης Τζιόβας: Τι είπε στο Πρωινό μας για Άγρια Γη και Άννα Μαρία Ηλιάδου

youfly.com
Τι αποκάλυψε ο Ορέστης Τζιόβας για την «Άγρια Γη» και την συνεργασία του με την Άννα Μαρία Ηλιάδου; Δείτε εδώ το σχετικό απόσπασμα! The post Ορέστης Τζιόβας: Τι είπε στο Πρωινό μας για Άγρια Γη και Άννα Μαρία Ηλιάδου appeared first on Youfly.
12:38 14/09/2022

Παντρεύτηκε η πρώην παίκτρια του GNTM Μαρίνα Γρηγορίου και βάφτισε τον γιο της – Νονά η Άννα Μαρία Ηλιάδου

okmag.gr
Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκε η πρώην παίκτρια του GNTM Μαρίνα Γρηγορίου μαζί με τον αγαπημένο της Γιώργο Κελλίδη. Το ζευγάρι που περίπου έναν χρόνο πριν είχε πραγματοποιήσει τον πολιτικό του γάμο και έγιναν γονείς τον περασμένο Φεβρουάριο, πραγματοποίησαν τον γάμο τους στην Χαλκιδική μαζί με τη βάφτιση του γιου τους. Νονά του μικρού ο […] The post Παντρεύτηκε η πρώην παίκτρια του GNTM Μαρίνα Γρηγορίου και βάφτισε τον γιο της – Νονά η Άννα Μαρία Ηλιάδου appeared first on OK.
16:56 05/09/2022

Άννα Μαρία Ηλιάδου: Σε αυτήν τη νέα σειρά θα συμμετέχει η νικήτρια του GNTM

Newsit
Σε νέα καλλιτεχνικά μονοπάτια κατευθύνεται η Άννα Μαρία Ηλιάδου, η παίκτρια η οποία ξεχώρισε από το GNTM και κατάφερε να πάρει κατά το ήμισυ την πρώτη θέση του διαγωνισμού μοντέλων. Έτσι, σειρά για την Άννα Μαρία Ηλιάδου έχει η υποκριτική! Κάτι που έκανε άλλωστε και η έτερη νικήτρια του ίδιου GNTM, Κάτια Ταραμπάνκο, με τη συμμετοχή ... Περισσότερα To άρθρο Άννα Μαρία Ηλιάδου: Σε αυτήν τη νέα σειρά θα συμμετέχει η νικήτρια του GNTM δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
15:04 24/07/2022

Άννα Μαρία Ηλιάδου: Η νικήτρια του GNTM κάνει στροφή στην καριέρα της

tlife.gr
Την Άννα Μαρία Ηλιάδου μπορεί να τη γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM όπου To άρθρο Άννα Μαρία Ηλιάδου: Η νικήτρια του GNTM κάνει στροφή στην καριέρα της δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
14:36 21/07/2022

Άννα Μαρία Ηλιάδου: Από το GNTM… πρωταγωνίστρια σε νέο σιριαλ

zappit.gr
Μπορεί η Άννα Μαρία Ηλιάδου να ξεχώρισε για τις εντυπωσιακές της αναλογίες και να κέρδισε, κατά το ήμισυ, την πρώτη […] The post Άννα Μαρία Ηλιάδου: Από το GNTM… πρωταγωνίστρια σε νέο σιριαλ appeared first on Zappit.
13:38 21/07/2022

Άννα Μαρία Ηλιάδου: Έτσι σχολίασε την φημολογούμενη σχέση της με τον Mad Clip

tlife.gr
Η Άννα Μαρία Ηλιάδου παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» και τη δημοσιογράφο To άρθρο Άννα Μαρία Ηλιάδου: Έτσι σχολίασε την φημολογούμενη σχέση της με τον Mad Clip δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
15:04 19/06/2022

Άννα Μαρία Ηλιάδου: «Τα λεφτά μου τα βγάζω από το Instagram»

zappit.gr
Μια αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» η Άννα Μαρία Ηλιάδου. Το γνωστό μοντέλο μίλησε για την καριέρα […] The post Άννα Μαρία Ηλιάδου: «Τα λεφτά μου τα βγάζω από το Instagram» appeared first on Zappit.
13:46 19/06/2022

GNTM: Είναι τελικά ζευγάρι η Άννα Μαρία Ηλιάδου και ο Edward Στεργίου;

neolaia.gr
Oι φήμες που θέλουν την Άννα Μαρία Ηλιάδου και τον Edward Στεργίου να είναι μαζί, αναζωπυρώθηκαν με αφορμή μία νέα κοινή τους εξόρμηση.
18:40 24/03/2022

GNTM Άννα Μαρία- Edward: Το ...άλογο που φούντωσε τις φήμες ότι είναι ζευγάρι

queen.gr
Τι συμβαίνει τελικά ανάμεσά στον Edward Στεργίου και την Άννα Μαρία Ηλιάδου; Νέο ζευγάρι στην…
17:32 22/03/2022

Κάτια Ταραμπάνκο: Ποιο Survivor; Όταν στο ΣΚΙ σφήνωσε το μαγιό ΚΟΡΔΟΝΙ το αποτέλεσμα ήταν Viral Video

koolnews.gr
Τον τίτλο του Next Top Model που μαζί με την Άννα Μαρία Ηλιάδου κουβαλάει η Κάτια Ταραμπάνκο της έχει ανοίξει διάπλατα πολλές πόρτες! Στη σόουμπιζ στις επιχειρήσεις στο μόντελινγκ και την τηλεόραση. Μετά τη νίκη της στο gntm είδαμε την Κάτια Ταραμπάνκο να παίρνει μέρος στους θαλασσόλυκους και στη συνέχεια να συμμετάσχει στο survivor! Αν […] The post Κάτια Ταραμπάνκο: Ποιο Survivor; Όταν στο ΣΚΙ σφήνωσε το μαγιό ΚΟΡΔΟΝΙ το αποτέλεσμα ήταν Viral Video appeared first on Koolnews.gr.
19:22 25/11/2021

GNTM Άννα Μαρία Ηλιάδου: Τι Video ήταν αυτό παναγία μου! Το ελαφάκι του ριάλιτι μας αποτελείωσε

koolnews.gr
Την Άννα Μαρία Ηλιάδου γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι μοντέλων GNTM κατά τη διάρκεια του δεύτερου κύκλου. Εκτός του ότι κατάφερε να κατακτήσει τον τίτλο του Greece’s Next Top Model, το μοντέλο έχει καταφέρει να μπει και στις καρδιές των απανταχού Ελλήνων ανδρών. Το “ελαφάκι” του κυρίου Άγγελου Mπράτη έχει αποδείξει πως […] The post GNTM Άννα Μαρία Ηλιάδου: Τι Video ήταν αυτό παναγία μου! Το ελαφάκι του ριάλιτι μας αποτελείωσε appeared first on Koolnews.gr.
12:54 22/10/2021

Δεκαεπτά ημέρες μετά τον θάνατο του Madclip… η Άννα Μαρία φωτογραφίζεται με εσώρουχα

spoilers
Έχουν περάσει 17 ημέρες, από την νύχτα που ο Madclip έχασε την ζωή του και η φερόμενη ως τελευταία του σύντροφος, Άννα Μαρία Ηλιάδου, συνεχίζει... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Δεκαεπτά ημέρες μετά τον θάνατο του Madclip… η Άννα Μαρία φωτογραφίζεται με εσώρουχα
11:16 20/09/2021

GNTM: Παίκτης ενθουσίασε τους κριτές αλλά μάλωσε με την Άννα Μαρία (vid)

sportime.gr
Το GNTM συνεχίζεται και ένας παίκτης που ενθουσίασε τους κριτές, μάλωσε με την Άννα Μαρία Ηλιάδου! Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr. - sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο
08:24 15/09/2021

GNTM: Πήγε στις οντισιόν και καυγάδισε με την Άννα Μαρία Ηλιάδου

zappit.gr
Ο Αιμιλιάνος Ιωάννης Κλαυδιανός βρέθηκε στις οντισιόν του GNTM καθώς έχει όνειρο να γίνει μοντέλο. Ο ίδιος, αν και δεν […] The post GNTM: Πήγε στις οντισιόν και καυγάδισε με την Άννα Μαρία Ηλιάδου appeared first on Zappit.
21:22 14/09/2021

Άννα Μαρία Ηλιάδου: H νέα της ανάρτηση εξόργισε τους θαυμαστές του Mad Clip

irafina.gr
9 ημέρες έχουν περάσει από το τραγικό δυστύχημα στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης με θύμα τον Mad Clip και μόλις 5 από την κηδεία του. Η Άννα Μαρία Ηλιάδου, πρώην σύντροφός του, πραγματοποίησε μερικές ώρες πριν νέα ανάρτηση μετά τον τραγικό χαμό του τράπερ η οποία εξόργισε τους θαυμαστές του, σαφώς αδικαιολόγητα. Τι ανήρτησε; Το 20χρονο μοντέλο […]
23:42 12/09/2021

Για τον φίλο μας: Η νέα ανάρτηση της Άννας-Μαρίας Ηλιάδου για τον Mad Clip μετά τα αρνητικά σχόλια

spoilers
Πληθώρα αρνητικών σχολίων δέχτηκε η Άννα Μαρία Ηλιάδου μετά τις χθεσινές της αναρτήσεις, οι οποίες αποτέλεσαν τις πρώτες μετά τον χαμό του Mad Clip. Σε... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Για τον φίλο μας: Η νέα ανάρτηση της Άννας-Μαρίας Ηλιάδου για τον Mad Clip μετά τα αρνητικά σχόλια
12:56 12/09/2021

Η ανάρτηση της Άννας Μαρίας Ηλιάδου λίγες μέρες μετά τον θάνατο του Mad Clip (φώτο)

pronews.gr
Σήμερα Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου, συμπληρώνονται δέκα μέρες από τον τραγικό θάνατο του Mad Clip. Η Άννα Μαρία Ηλιάδου, που φέρεται να ήταν η τελευταία σύντροφος του Mad Clip, ανέβασε πριν λίγες ώρες story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Στο βίντεο αυτό, είναι μαζί με τη φίλη της και πρώην παίκτρια του GNTM, Εμμανουέλα Μάινα, και ακούγεται το τραγούδι «Κότερα» του Mad Clip το οποίο τραγουδούν, ενώ στην εικόνα υπάρχει και το σχόλιο: «για τον φίλο μας… σε αγαπάμε».
08:42 12/09/2021

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load