#Νόρα Βαλσάμη

Συγκλονίζει η Νόρα Βαλσάμη – «Δεν είμαι καλά»

in.gr
Η Νόρα Βαλσάμη ζει τα τελευταία χρόνια απομονωμένη με τον γιο της στη Σύρο. Η αγαπημένη ηθοποιός ανέφερε σε συνέντευξή της πως δεν είναι καλά.
16:00 31/03/2024

Σε απελπιστική οικονομική κατάσταση η Νόρα Βαλσάμη – «Σκ… τα βγάζω πέρα, δεν έχω λεφτά, η σύνταξη είναι 500 ευρώ»

Newsbeast.gr
Η αγαπημένη ηθοποιός του παλιού ελληνικού κινηματογράφου, Νόρα Βαλσάμη, βρίσκεται σε πολύ δύσκολη οικονομική κατάσταση, καθώς, όπως παραδέχτηκε η ίδια, ζει με μόλις 500 ευρώ που λαμβάνει ως σύνταξη. Μάλιστα, τo σπίτι της Νόρας Βαλσάμη στη Ραφήνα σώθηκε από το «σφυρί». Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «το Πρωινό», γνωστή εταιρεία παραγωγής ελληνικών ταινιών μεσολάβησε και το σπίτι σώθηκε ύστερα από διακανονισμό. «Το σώσαμε το σπίτι, δόξα τω Θεώ. Είναι μια μεγάλη εταιρεία κινηματογραφική, μου το έσωσε, μου το πήρε το σπίτι, δόξα τω Θεώ. Με παρακάλεσαν να μην το πω πουθενά. Το σπίτι είναι δικό μου, τελείωσε. Απλά θέλει φτιάξιμο μέσα…», είπε η αγαπημένη ηθοποιός. Όσον αφορά την οικονομική της
14:00 22/02/2024

Η Nόρα Βαλσάμη στα πιο μοναχικά Χριστούγεννα της ζωής της: «Μόνο ο γιος μου με κρατάει στη ζωή»

zappit.gr
Τα πιο μοναχικά Χριστούγεννα της ζωής της περνάει η Νόρα Βαλσάμη, αφού πλέον έχει δίπλα της μόνο τον γιο της. […] The post Η Nόρα Βαλσάμη στα πιο μοναχικά Χριστούγεννα της ζωής της: «Μόνο ο γιος μου με κρατάει στη ζωή» appeared first on Zappit.
09:00 25/12/2023

Νόρα Βαλσάμη: Η αγαπημένη πρωταγωνίστρια σπαράζει για τον άνθρωπό της, το στήριγμά της

olympia.gr
Ο πόνος της μεγάλος για τον θάνατο του Ερρίκου της, που στις 21 Ιανουαρίου συμπληρώνει έναν χρόνο φυγής από τη ζωή. Αυτά τα Χριστούγεννα χωρίς εκείνον είναι βουβά, άδεια. Από τον Νίκο Νικόλιζα Η Νόρα Βαλσάμη μιλάει σπάνια, κλαίει πολύ, αλλά δεν μπορεί να ξεχάσει. Δεν μπορεί και δεν θέλει να ξεχάσει τον Ερρίκο Ανδρέου, […] Νόρα Βαλσάμη: Η αγαπημένη πρωταγωνίστρια σπαράζει για τον άνθρωπό της, το στήριγμά της - olympia
20:28 24/12/2023

Αλίκη Βουγιουκλάκη – Συγκλονίζει η Νόρα Βαλσάμη: «Τα τελευταία 24ωρα ήταν μελανιασμένη, δεν θέλω να θυμάμαι το βλέμμα της»

zappit.gr
Η Νόρα Βαλσάμη παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα Espresso και τον Νίκο Νικόλιζα. Η ηθοποιός μίλησε για την Αλίκη Βουγιουκλάκη και […] The post Αλίκη Βουγιουκλάκη – Συγκλονίζει η Νόρα Βαλσάμη: «Τα τελευταία 24ωρα ήταν μελανιασμένη, δεν θέλω να θυμάμαι το βλέμμα της» appeared first on Zappit.
10:00 23/12/2023

Ραφήνα: Κραυγή απόγνωσης από την Νόρα Βαλσάμη για το σπίτι της που βγαίνει σε πλειστηριασμό – “Είμαι σε τραγική κατάσταση” (βίντεο)

irafina.gr
To σπίτι της Νόρας Βαλσάμη στη Ραφήνα βγαίνει σε πλειστηριασμό και μιλά γι’ αυτό στο Πρωινό. Η Νόρα Βαλσάμη μίλησε αποκλειστικά στο Πρωινό αποκαλύπτοντας πως μένει σε μία φίλη της στη Σύρο, ζει με τη σύνταξη των 550.000 ευρώ και το σπίτι της στη Ραφήνα είναι το μόνο περιουσιακό της στοιχείο, το οποίο βγαίνει σε […]
12:46 22/12/2023

Νόρα Βαλσάμη: «Είμαι σε τραγική κατάσταση, δεν είμαι καλά»

zappit.gr
Η Νόρα Βαλσάμη μίλησε στο Πρωινό και τον Θάνο Βάγιο, για το σπίτι της στη Ραφήνα που βγαίνει σε πλειστηριασμό. […] The post Νόρα Βαλσάμη: «Είμαι σε τραγική κατάσταση, δεν είμαι καλά» appeared first on Zappit.
12:00 22/12/2023

Ντροπή: Παίρνουν το σπίτι της Νόρας Βαλσάμη για 18.000 ευρώ

eretikos.gr
Χάνει το σπίτι της στη Ραφήνα η Νόρα Βαλσάμη, η οποία σχεδόν 10 μήνες μετά τον χαμό του πολυαγαπημένου της συζύγου Ερρίκου Ανδρέου, προσπαθεί να σταθεί στο πλευρό του γιου τους. Αντιμετωπίζοντας κινητικά προβλήματα, η σπουδαία ηθοποιός προσπαθεί να φαίνεται δυνατή όπως λέει, ενώ μιλώντας για το σπίτι που βγαίνει σε πλειστηριασμό καθώς η ίδια χρωστάει 18.000 ευρώ, σχολιάζει ότι δεν μπορεί […]Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr
16:58 21/12/2023

Νόρα Βαλσάμη: Είναι έτοιμοι να μου πάρουν το σπίτι, χρωστάω 18.000 ευρώ – «Από πού να ζητήσω; Από το κράτος;»

paraskhnio.gr
Η ηθοποιός Νόρα Βαλσάμη μίλησε στο περιοδικό «Λοιπόν» και μίλησε για την απώλεια του συζύγου της, Ερρίκου Ανδρέου, αλλά και τον πλειστηριασμό του σπιτιού της στη Ραφήνα. Αρχικά, ανέφερε για τα κινητικά προβλήματα που αντιμετώπιζε στο παρελθόν: «Δεν έχουν ξεπεραστεί». Ακόμη, μίλησε για τον πόνο που της έχει προκαλέσει η απώλεια του συζύγου της. «Είναι τραγική η Το άρθρο Νόρα Βαλσάμη: Είναι έτοιμοι να μου πάρουν το σπίτι, χρωστάω 18.000 ευρώ – «Από πού να ζητήσω; Από το κράτος;» εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
16:28 21/12/2023

Νόρα Βαλσάμη: Σε πλειστηριασμό το σπίτι της – «Μου το παίρνουν για 18.000 ευρώ»

zappit.gr
Στο περιοδικό «Λοιπόν» και τον Ανδρέα Θεοδώρου έδωσε συνέντευξη η Νόρα Βαλσάμη. Η ηθοποιός δεν έχει ξεπεράσει ακόμα την απώλεια […] The post Νόρα Βαλσάμη: Σε πλειστηριασμό το σπίτι της – «Μου το παίρνουν για 18.000 ευρώ» appeared first on Zappit.
15:00 21/12/2023

Αλέκος Αλεξανδράκης – Νόρα Βαλσάμη: Ένα τρυφερό φιλί από το 1988

instyle.gr
Ο δημοσιογράφος και συλλέκτης, Άρης Λουπάσης, είχε δημοσιεύσει στο παρελθόν μία υπέροχη φωτογραφία των αγαπημένων ηθοποιών, Αλέκο Αλεξανδράκη και Νόρα Βαλσάμη. Η φωτογραφία είχε τραβηχτεί από τον φακό του  @studio_kleisthenis και ήταν ενσταντανέ της θεατρικής παράστασης “Πέραν πάσης λογικής αμφιβολίας”. Το έργο του Άγγλου συγγραφέα Jeffrey Archer (Τζέφρι Αρτσερ) ανέβηκε με μεγάλη καλλιτεχνική και εμπορική επιτυχία […] The post Αλέκος Αλεξανδράκης – Νόρα Βαλσάμη: Ένα τρυφερό φιλί από το 1988 appeared first on InStyle.
10:46 25/11/2023

Νόρα Βαλσάμη: Μιλά 7 μήνες μετά για την απώλεια του Ερρίκου Ανδρέου

ieidiseis.gr
Η Νόρα Βαλσάμη σπάει τη σιωπή της λίγους μήνες μετά τον θάνατο του Ερρίκου Ανδρέου.Η Νόρα Βαλσάμη δεν δίνει συχνά συνεντεύξεις, ειδικότερα από τον καιρό που σταμάτησε τις εμφανίσεις της στο θέατρο και στην τηλεόραση. Μαζί με τον σύζυγό της, τον γνωστό σκηνοθέτη Ερρίκο Ανδρέου κρατούσαν πάντα χαμηλό προφίλ στη ζωή και στις εξόδους τους. Πρόσφατα η Νόρα Βαλσάμη έκανε δηλώσεις σχετικά με την απώλεια του Ερρίκου Ανδρέου και την κατάσταση της υγείας της μετά από ένα ατύχημα που είχε. Για τον σύζυγό της που έχασε τη μάχη για τη ζωή τον Ιανουάριο του 2023, είπε: «Tον αγαπούσα πάρα πολύ. Δεν υπάρχει για μένα απώλεια. Ήταν ένας γλύκας, ένας πολύ ευγενικός άνθρωπος», φανερά συγκινημένη. Ενώ η κατάσταση τη
20:46 22/07/2023

Νόρα Βαλσάμη: «Έπεσα κάτω πριν από λίγες ημέρες, χτύπησα, δεν μπορώ να μιλήσω»

zappit.gr
Στην Secret και τη δημοσιογράφο Σάσα Σταμάτη μίλησε η Νόρα Βαλσάμη. Η σπουδαία ηθοποιός, σε μία από τις σπάνιες δημόσιες […] The post Νόρα Βαλσάμη: «Έπεσα κάτω πριν από λίγες ημέρες, χτύπησα, δεν μπορώ να μιλήσω» appeared first on Zappit.
09:00 22/07/2023

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Όταν έκανε Πάσχα μαζί με τη Νόρα Βαλσάμη στον Θεολόγο – Σπάνιο βίντεο από το 1992

instyle.gr
Η επίσημη σελίδα του Studio Kleisthenis στο Instagram, η οποία δημοσιεύει σπάνιο υλικό από το αρχείο του φωτογράφου Κλεισθένη Δασκαλάκου, ανέβασε ένα ακυκλοφόρητο βίντεο με την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Σε αυτό η “Εθνική Σταρ” φαίνεται να κρατάει μια λαμπάδα στην εκκλησία, την ημέρα της Ανάστασης. Όπως αναφέρεται στην ανάρτηση, το βίντεο χρονολογείται από το 1992, με την Αλίκη […] The post Αλίκη Βουγιουκλάκη: Όταν έκανε Πάσχα μαζί με τη Νόρα Βαλσάμη στον Θεολόγο – Σπάνιο βίντεο από το 1992 appeared first on InStyle.
19:10 18/04/2023

Νόρα Βαρλάμη: «Η μητέρα μου είναι πολύ άρρωστη εξομολογείται ο γιος της

okmag.gr
Έχουν περάσει μόλις 22 μέρες από το τελευταίο αντίο στον σκηνοθέτη Ερρίκο Ανδρέου. Ο γιος που απέκτησε με τη Νόρα Βαλσάμη ζει με τη μητέρα του στη Σύρο. Η σπουδαία ηθοποιός δεν κατάφερε να παραστεί στην κηδεία λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει. Ο Έρικ Ανδρέου μιλά για πρώτη φορά στην Esresso και τον Νίκο Νικόλιζα για […] The post Νόρα Βαρλάμη: «Η μητέρα μου είναι πολύ άρρωστη εξομολογείται ο γιος της appeared first on OK! Magazine.
17:22 16/02/2023

Γιος Νόρας Βαλσάμη: «Είμαστε σε τραγική κατάσταση – Έχουμε χάσει ένα μέρος από το σπίτι στη Ραφήνα»

tlife.gr
Για την τραγική κατάσταση που βρίσκονται με τη μητέρα του, Νόρα Βαλσάμη, μετά τον θάνατο του To άρθρο Γιος Νόρας Βαλσάμη: «Είμαστε σε τραγική κατάσταση – Έχουμε χάσει ένα μέρος από το σπίτι στη Ραφήνα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
17:00 16/02/2023

Οι πλειστηριασμοί διέλυσαν τη Νόρα Βαλσάμη και τον Ερικ Ανδρέου

eretikos.gr
«Τελικά, όποιος έχει λεφτά μπορεί να κάνει ό,τι θέλει στη ζωή. Αυτό είναι το συμπέρασμα. Είναι άδικη η κοινωνία μας. Από τους νόμους που έχουμε και τους οποίους ακόμα και σήμερα, εν έτη 2023, δεν τους έχουμε αλλάξει προς όφελος των φτωχών, καταλαβαίνεις πού ζούμε».Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr
14:38 16/02/2023

Νόρα Βαλσάμη: Κραυγή αγωνίας από τον γιο της μετά τον θάνατο του Ερρίκου Ανδρέου – «Είμαστε σε απόγνωση»

tlife.gr
Έχουν περάσει μόλις 22 μέρες από το τελευταίο «αντίο» στον σπουδαίο σκηνοθέτη και σύζυγο της Νόρας To άρθρο Νόρα Βαλσάμη: Κραυγή αγωνίας από τον γιο της μετά τον θάνατο του Ερρίκου Ανδρέου – «Είμαστε σε απόγνωση» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
13:06 16/02/2023

Η Νόρα Βαλσάμη έγινε 75 και ζει καθηλωμένη -Το σπίτι στη Ραφήνα & η ζωή στη Σύρο

irafina.gr
Ο Νίκος Μουρατίδης σκιαγραφεί ένα πορτραίτο της αγαπημένης μας ηθοποιού. Τα τελευταία χρόνια η υγεία της αγαπημένης μας Νόρας Βαλσάμη έχει κλονιστεί. Τα δύο θέματα που απασχόλησαν μερίδα του τύπου ήταν όταν κινδύνεψε να χάσει το σπίτι της στην Ραφήνα, και όταν μπήκε στο νοσοκομείο της Σύρου – μια και ζει πια μόνιμα στο νησί. […]
22:46 24/01/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load