#Bella Hadid

Bella Hadid: Οι γλυκές ευχές στην Gigi για τα γενέθλιά της

instyle.gr
Η Bella Hadid μοιράστηκε τις πιο γλυκές φωτογραφίες της στο πλευρό της αδελφής της, Gigi, για να της ευχηθεί για τα 29α γενέθλιά της. Τα αξιολάτρευτα στιγμιότυπα ειναι από την παιδική τους ηλικία, τότε που κανείς δεν φανταζόταν ότι τα γλυκά αυτά πλασματάκια θα κατακτούσαν τις πασαρέλες μεγαλώνοντας. Το τελευταίο στιγμιότυπο που μοιράστηκε η Bella […] The post Bella Hadid: Οι γλυκές ευχές στην Gigi για τα γενέθλιά της appeared first on InStyle.
22:48 24/04/2024

Bella Hadid: Mοιράζεται τα μυστικά της ευεξίας της στο TikTok

instyle.gr
Σίγουρα η ζωή ενός supermodel δεν είναι εύκολη και η Bella Hadid το απέδειξε με τον πιο τρανό τρόπο. Το μοντέλο χάρισε στους θαυμαστές της εικόνα από τη ρουτίνα ευεξίας του. Η Bella Hadid περιέγραψε τα 10 βήματα για να μοιάζει τόσο λαμπερή και να διατηρεί την εκπληκτική σιλουέτα της. Στη ρουτίνα ευεξίας περιλαμβάνονται η […] The post Bella Hadid: Mοιράζεται τα μυστικά της ευεξίας της στο TikTok appeared first on InStyle.
16:46 20/03/2024

Bella Hadid: Μπαίνει στον χώρο της ομορφιάς με την Orebella

instyle.gr
Η Bella Hadid ξεκινά νέο εγχείρημα και μπαίνει σε μια νέα επιχείρηση. Ακολουθώντας τα βήματα σουπερστάρ, όπως η Beyoncé ή ο Brad Pitt, ξεκινά μια μάρκα ομορφιάς. Η Bella ανακοίνωσε ότι έχει μια σειρά ευεξίας, την Orebella, η οποία θα κυκλοφορήσει στις 2 Μαΐου. Η 27χρονη σταρ της πασαρέλας δημοσίευσε ένα teaser για να ανακοινώσει […] The post Bella Hadid: Μπαίνει στον χώρο της ομορφιάς με την Orebella appeared first on InStyle.
14:46 28/02/2024

Οι μάξι τζιν φούστες που θα φοράμε την άνοιξη και όλο τον χρόνο

Newsbeast.gr
Λάτρεις της φούστας ενωθείτε! Οι μάξι τζιν φούστες επέστρεψαν δυναμικά για άλλη μια σεζόν, με φρέσκα κοψίματα, γραμμές που αναδεικνύουν τις σιλουέτες μας και σε ακόμα περισσότερες αποχρώσεις. Όπως σας έχουμε ξαναπεί, τα Y2K στοιχεία κυριαρχούν στη μόδα του 2024. Έτσι, οι φούστες που κάποτε φορούσαν οι Britney Spears και Jennifer Aniston, τώρα υιοθετούνται από τις Bella Hadid και Emily Ratajkowski. Το μάξι κόψιμο συνάδει με άλλες τάσεις τζιν που εμπνέονται από προηγούμενες δεκαετίες, όπως η αναβίωση των baggy jeans ή των cargo pants. Η αλήθεια είναι πως αν δείτε τη μάξι τζιν φούστα στην κρεμάστρα, θα νομίζετε πως είναι άχαρο κομμάτι. Αν τη δοκιμάσετε όμως, θα δείτε πως έχει τη δυνατότητα ν
11:00 23/02/2024

7 συμβουλές για άψογη επιδερμίδα από τη facialist της Jennifer Aniston

Newsbeast.gr
Η Joanna Czech είναι αισθητικός από τη Νέα Υόρκη και είναι διάσημη για τη μοναδική θεραπεία προσώπου που κάνει και στην οποία υποκλίνονται οι celebrities, ειδικά κατά την περίοδο των βραβείων. «Η πρώτη μου δασκάλα ομορφιάς στην Πολωνία μού είπε να μεταχειρίζομαι το δέρμα σαν σφουγγάρι και τους μυς σαν ζυμάρι», λέει η ίδια και για να κάνει την επιδερμίδα των διάσημων πελατών της να δείχνει σαν καινούργια, αφιερώνει μια ολόκληρη ώρα «σφυροκοπώντας» με μασάζ το πρόσωπό τους. Η ατζέντα της Czech είναι γεμάτη με… αστέρια. Στους πελάτες της περιλαμβάνονται η Jennifer Aniston, η Bella Hadid, η Hailey Bieber και η Kim Kardashian, και όλες απευθύνονται σε αυτήν για έναν λόγο: θέλουν καλύτερη
13:00 18/02/2024

Bella Hadid: Mας συστήνει τον… καουμπόη της – Οι γλυκές στιγμές με τον νέο της σύντροφο στο Instagram

instyle.gr
Η Bella Hadid επισημοποιεί τη σχέση της με τον αναβάτη Adan Banuelos στα social media, αφού μοιράζεται τις πρώτες κοινές φωτογραφίες τους. Το 27χρονο supermodel ανέβασε για πρώτη φορά ένα στιγμιότυπο δίπλα στο νέο της αγαπημένο για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Μοιράστηκε μια εικόνα του Banuelos, 34 ετών, να ιππεύει ένα άλογο, ενώ η […] The post Bella Hadid: Mας συστήνει τον… καουμπόη της – Οι γλυκές στιγμές με τον νέο της σύντροφο στο Instagram appeared first on InStyle.
15:46 17/02/2024

Ανατριχιαστικές απειλές κατά της ζωής των Dua Lipa, Bella Hadid και Mia Khalifa από Ισραηλινούς ράπερ

instyle.gr
Δύο Ισραηλινοί ράπερ καλούν σε δολοφονία της Dua Lipa, της Bella Hadid αλλά και της Mia Khalifa σε ένα αμφιλεγόμενο ραπ τραγούδι που έχει γίνει ο ανεπίσημος πολεμικός ύμνος. Οι ράπερ, Ness και Stilla, κυκλοφόρησαν το τραγούδι τους Harbu Darbu πριν από τρεις μήνες και έκτοτε εχει 18 εκατ. θεάσεις στο YouTube. Στο τραγούδι, οι […] The post Ανατριχιαστικές απειλές κατά της ζωής των Dua Lipa, Bella Hadid και Mia Khalifa από Ισραηλινούς ράπερ appeared first on InStyle.
08:46 16/02/2024

Bella Hadid: Δείτε πρώτη φορά τον κούκλο, cowboy σύντροφό της

govastileto.gr
Έναν δυνατό έρωτα στο πλευρό του Adan Banuelos βιώνει η Bella Hadid, η οποία μετά τη σοβαρή περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της, χαμογελά ξανα! Η αποκάλυψη της σχέσης της Bella Hadid με τον Banuelos έγινε τον Οκτώβρη του 2023, όταν οι παπαράτσι τους «τσάκωσαν» να αγκαλιάζονται και να περπατάνε χέρι-χέρι στο Τέξας. Ο […]
01:00 08/02/2024

Bella Hadid: Αυτός είναι ο κούκλος, cowboy σύντροφός της

tlife.gr
Η Bella Hadid άφησε τις δύσκολες στιγμές πίσω της και, μετά τη σοβαρή περιπέτεια που πέρασε To άρθρο Bella Hadid: Αυτός είναι ο κούκλος, cowboy σύντροφός της δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
23:09 06/02/2024

Το αξεσουάρ μαλλιών που δε λείπει ποτέ από την τσάντα της Sophia Richie Grainge – και δίνει ξεχωριστό στιλ στο λεπτό

instyle.gr
Τα κλάμερς έχουν την τιμητική τους. Από τη Bella Hadid μέχρι τη Hailey Bieber, διάσημες και supermodels έχουν ξαναφέρει στο προσκήνιο το αξεσουάρ της δεκαετίας του ’90. Δεν αποτελεί έκπληξη το ότι ξαναγύρισε στη μόδα. Τονίζουν κάθε υφή μαλλιών και είναι μια σωτήρια λύση όταν τα μαλλιά σας δεν στρώνουν με τίποτα, ή αν χρειάζονται […] The post Το αξεσουάρ μαλλιών που δε λείπει ποτέ από την τσάντα της Sophia Richie Grainge – και δίνει ξεχωριστό στιλ στο λεπτό appeared first on InStyle.
21:46 02/02/2024

Η Bella Hadid επέστρεψε στη μόδα με μία σειρά από αισθησιακά εξώφυλλα!

govastileto.gr
Τη χρονιά που πέρασε η Bella Hadid απείχε από τη μόδα καθώς όπως η ίδια είχε πει αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας. Θυμίζουμε είχε διαγνωστεί με Λύκο ενώ είχε κάνει λόγο για κατάθλιψη και κρίσεις άγχους. Μετά από έναν χρόνο off το supermodel επέστρεψε στα πράγματα, καλωσορίζοντας το 2024 με μια σειρά από εξώφυλλα για το Perfect […]
16:00 11/01/2024

Bella Hadid: Αφήνει ελάχιστα στη φαντασία στο πρώτο εξώφυλλο μετά την περιπέτεια υγείας

instyle.gr
Η Bella Hadid κάνει δυναμική επιστροφή στο μόντελινγκ μετά το διάλειμμα που διήρκεσε ένα έτος. Το supermodel φόρεσε μόνο μια αφίσα για να ποζάρει για το εξώφυλλο του περιοδικού Perfect, θυμίζοντας εικόνα της Debbie Harry των Blondie του 1978. Η Hadid, 27 ετών, κάθεται σε μια καρέκλα στην πρώτη από τις τέσσερις φωτογραφίες για το […] The post Bella Hadid: Αφήνει ελάχιστα στη φαντασία στο πρώτο εξώφυλλο μετά την περιπέτεια υγείας appeared first on InStyle.
13:46 10/01/2024

Bella Hadid: Κράτησε την τσάντα που θα βλέπουμε παντού το 2024

govastileto.gr
Η Bella Hadid, μία από τις αγαπημένες μας street style stars μετά από καιρό εμφανίστηκε δημόσια στην Νέα Υόρκη. Φορώντας ένα πλεκτό co ord στο χρώμα της σεζόν, το γκρι, έκλεψε τις εντυπώσεις για ακόμη μια φορά με το στυλ της. Τώρα η Bella Hadid σε νέα της street style εμφάνιση μας δείχνει τo bag […]
16:00 28/12/2023

Bella Hadid: Με γκρι πλεκτό co-ord σε σπάνια εμφάνιση μετά από καιρό!

govastileto.gr
Η Bella Hadid είναι από τις αγαπημένες μας street style stars και για ακόμη μια φορά μας εντυπωσιάζει με το look της. Το supermodel τράβηξε τα βλέμματα ενώ βγήκε για ψώνια στο East Village της Νέας Υόρκης το απόγευμα της Κυριακής. Είχαμε καιρό να δούμε τo διάσημο μοντέλο που κάνει ένα διάλειμμα από την καριέρα […]
16:00 27/12/2023

Bella Hadid: Για χριστουγεννιάτικα ψώνια με το πιο χριστουγεννιάτικο παλτό – Το θέλουμε!

instyle.gr
Όπως θα έχετε παρατηρήσει, οι τελευταίες μέρες είναι αφιερωμένες αποκλειστικά σε ένα και μόνο όνομα: Bella Hadid. Το μοντέλο επέστρεψε δυναμικά, αποδεικνύοντας πόσο καλά διατηρεί το ταλέντο της στο styling. Και όχι μόνο το διατηρεί, αλλά το προσαρμόζει και στις εποχές. Σε μια πρόσφατη εμφάνισή της, επισκέφτηκε το κέντρο της πόλης για ψώνια με το […] The post Bella Hadid: Για χριστουγεννιάτικα ψώνια με το πιο χριστουγεννιάτικο παλτό – Το θέλουμε! appeared first on InStyle.
22:46 24/12/2023

Η Bella Hadid μάς δείχνει πώς θα φορέσουμε φόρεμα πάνω από παντελόνι

instyle.gr
Για αρκετό διάστημα, η Bella Hadid λείπει από τις πασαρέλες και από τον κόσμο του street style. Σε αυτή τη φάση δίνει το χρόνο της στη φροντίδα της ψυχικής της υγείας. Με την τελευταία της εμφάνιση μάς λέει ωστόσο ότι επέστρεψε δριμύτερη -έστω και για λίγο. Μας απέδειξε πως ακόμα «το έχει», διδάσκοντάς μας την […] The post Η Bella Hadid μάς δείχνει πώς θα φορέσουμε φόρεμα πάνω από παντελόνι appeared first on InStyle.
13:46 19/12/2023

Bella Hadid: Την εντοπίσαμε με chic co-ord σε σπάνια εμφάνιση μετά από πολύ καιρό!

tlife.gr
Η Bella Hadid τράβηξε τα βλέμματα ενώ βγήκε για ψώνια στο East Village της Νέας Υόρκης To άρθρο Bella Hadid: Την εντοπίσαμε με chic co-ord σε σπάνια εμφάνιση μετά από πολύ καιρό! δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
13:09 18/12/2023

Bella Hadid: Ο νέος της σύντροφος είναι… cowboy

instyle.gr
‘Ολα δείχνουν πως οι δύσκολες στιγμές που έζησε η Bella Hadid πριν λίγους μήνες με την περιπέτεια υγείας της και τον χωρισμό της με τον Marc Kalman έπειτα από δύο χρόνια, ανήκουν στο παρελθόν. Η Bella είναι ξανά ερωτευμένη και δεν το κρύβει! Ο Adan Banuelos της έκλεψε την καρδιά και σύμφωνα με το ΤMZ […] The post Bella Hadid: Ο νέος της σύντροφος είναι… cowboy appeared first on InStyle.
20:46 22/10/2023

Bella Hadid: Η σωσίας της κυκλοφορεί στο Μιλάνο και μπερδεύει τους πάντες

instyle.gr
Η Bella Hadid έδωσε το “παρών” στην Εβδομάδα Μόδας στο Μιλάνο. Καλά, όχι ακριβώς η ίδια η Bella Hadid αλλά η σωσίας της. Ένα μοντέλο που περπατούσε στην πασαρέλα για την επίδειξη μόδας της Diesel για την άνοιξη του 2024 στο Μιλάνο την Τετάρτη μπέρδεψε τους πάντες καθώς όλοι πίστεψαν ότι ήταν η Bella Hadid, […] The post Bella Hadid: Η σωσίας της κυκλοφορεί στο Μιλάνο και μπερδεύει τους πάντες appeared first on InStyle.
17:46 22/09/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load