#Rare

Selena Gomez: Μοιράζεται ένα τρυφερό φιλί με τον σύντροφό της Benny Blanco

koolnews.gr
Η Selena Gomez δεν διστάζει να δείξει τον έρωτά της για τον σύντροφό της, Benny Blanco, δημοσιεύοντας μια σειρά από τρυφερές φωτογραφίες μαζί του στο Instagram την Παρασκευή. Στην πρώτη φωτογραφία, η 31χρονη pop star, η οποία κυκλοφόρησε πρόσφατα το νέο της ρουζ της Rare Beauty, φιλάει με πάθος τον 35χρονο μουσικό παραγωγό. Η φωτογραφία […] The post Selena Gomez: Μοιράζεται ένα τρυφερό φιλί με τον σύντροφό της Benny Blanco appeared first on Koolnews.gr.
11:58 13/04/2024

Daniel Day Lewis: Η σπάνια δημόσια εμφάνιση στα βραβεία του National Board of Review

instyle.gr
Ο Daniel Day-Lewis έκανε μια σπάνια δημόσια εμφάνιση, για να τιμήσει τον Martin Scorsese. Ο 66χρονος ηθοποιός, που αποχώρησε από την υποκριτική, έκανε εμφάνιση στο γκαλά των National Board of Review Awards, στη Νέα Υόρκη. Ο λόγος ήταν η απονομή στον θρυλικό σκηνοθέτη του βραβείου καλύτερης σκηνοθεσίας. Daniel Day Lewis made a rare public appearance […] The post Daniel Day Lewis: Η σπάνια δημόσια εμφάνιση στα βραβεία του National Board of Review appeared first on InStyle.
12:46 13/01/2024

Δήμος Αθηναίων: Χριστούγεννα στην Αθήνα! Μουσική για όλους, σε όλη την πόλη!

agrinionews.gr
 Συναυλίες με αγαπημένους καλλιτέχνες και σχήματα, όπως οι Tonis Sfinos, Πάνος Βλάχος, Polkar, Νεφέλη Φασούλη, Wedding Singers, Jerome Kaluta και Mihalis Kalkanis Group, εορταστικές μελωδίες στο κέντρο και τις γειτονιές, αλλά και πάρτι σε απρόσμενα σημεία από τους ειδικούς του είδους, βάζουν όλη την Αθήνα στον ρυθμό των Χριστουγέννων! Στην πιο αγαπημένη περίοδο όλων, τα Χριστούγεννα, ο Δήμος Αθηναίων μεταμορφώνει την Αθήνα σε μια μεγάλη μουσική σκηνή όπου τα τραγούδια, οι μελωδίες και ο ρυθμός έχουν τον πρώτο ρόλο. Με επίκεντρο την Πλατεία Συντάγματος, όπου φέτος θα φιλοξενήσει 15 ξεχωριστές συναυλίες, η πόλη μάς προσκαλεί να γίνουμε όλοι μέρος της μεγάλης γιορτής, μαζί με αγαπημένους καλλιτέ
13:46 14/12/2023

Selena Gomez: Στην τελευταία της selfie έχει τα τέλεια φρύδια και όλα δείχνουν ότι λανσάρει νέο προϊόν

tlife.gr
Η Selena Gomez έχει λανσάρει τη δική της σειρά Rare Beauty που έχουν ήδη λατρέψει fans To άρθρο Selena Gomez: Στην τελευταία της selfie έχει τα τέλεια φρύδια και όλα δείχνουν ότι λανσάρει νέο προϊόν δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
09:09 16/08/2023

Τεράστιο πουλί συγκρούστηκε με αεροσκάφος - Με αίματα ο πιλότος αλλά... ατάραχος (Βίντεο)

ieidiseis.gr
Τρομακτικό περιστατικό στο Εκουαδόρ με κυβερνήτη αεροσκάφουςViral έχει γίνει τις τελευταίες ώρες ένα βίντεο από το Εκουαδόρ με ένα τεράστιο πουλί να προσκρούει στο παρπρίζ ενός αεροσκάφους. Ο ίδιος ο κυβερνήτης του αεροσκάφους, ο σμηναγός Ariel Valiente κατέγραψε την ακριβή στιγμή κατά την οποία ένα πουλί συγκρούστηκε με το αεροσκάφος του. Το γεγονός καταγράφηκε στο Vinces, στην επαρχία Los Ríos, στον Ισημερινό, και φαίνεται πώς ένα μεγάλο πουλί παγιδεύεται από τα πόδια του, αφού συγκρούστηκε με το παρμπρίζ του αεροσκάφους, έχοντας τραυματιστεί από την σύγκρουση. Στο βίντεο, ο πιλότος φαίνεται γεμάτος αίμα στο πρόσωπό του και στη στολή του, ενώ μπροστά του φαίνεται το κάτω μέρος του σώματος του
11:46 15/06/2023

Η Selena Gomez ξαναμπήκε στο στούντιο

neolaia.gr
Οι θαυμαστές περίμεναν με ανυπομονησία νέα μουσική από την Γκόμεζ, καθώς το τελευταίο σόλο άλμπουμ της «Rare» κυκλοφόρησε το 2020.
21:46 14/06/2023

Το κομψό γαλλικό manicure της Selena Gomez

govastileto.gr
Η Selena Gomez είναι beauty icon και λατρεύει να δοκιμάζει όλα τα τελευταία trends από τον χώρο της ομορφιάς. Δεν είναι τυχαίο μάλιστα που τα τελευταία χρόνια, το beauty brand της “Rare Beauty” έχει μεγάλη επιτυχία. Η Selena λοιπόν λατρεύει τα άκρα της να δείχνουν πάντα περιποιημένα και κομψά. Εμπιστεύεται τον προσωπικό της nail artist […]
15:06 19/05/2023

Axion Esti’ icon from Mt. Athos at Athens Cathedral for two weeks

pagenews.gr
The Axion Esti, which rarely leaves Mt. Athos, was welcomed at the Athens Cathedral by Archbiship Hieronymos of Athens and All Greece, who had requested the action on the occasion of the bicentennial of the Greek Revolution in 1821. The event had been postponed due to the coronavirus epidemic.
11:36 06/05/2023

Selena Gomez: Πώς έφτιαξε τον κολοσσό της εταιρείας καλλυντικών

pagenews.gr
Η Gomez ίδρυσε την εταιρεία καλλυντικών Rare Beauty το 2020, όντας κάπως αργοπορημένη σε σχέση με άλλους celebrities όπως η Kylie Jenner που είχαν ήδη πάρει μεγάλο μέρος της αγοράς.
12:54 03/05/2023

Η αυτοκρατορία της «Rare Beauty»: Πώς η Σελίνα Γκόμεζ έχτισε ένα brand αξίας εκατομμυρίων (Instagram pics)

ProtoThema.gr
Η φίρμα ομορφιάς Rare Beauty της ποπ σταρ Σελίνα Γκόμεζ αξίας πολλών εκατομμυρίων δολαρίων αναπτύσσεται
13:58 22/04/2023

A fisherman stumbled upon a Jeep submerged in a lake – 18 min later the police found a woman inside still alive!

ProtoThema.gr
A survival expert said it’s rare to survive for an extended period of time in a submerged car
23:06 12/04/2023

6,000-year-old fishhook indicates shark was on the menu

ProtoThema.gr
The rare copper fishing hook was unearthed at a new village site near Ashkelon, a coastal city around 4 kilometers from the sea in southern Israel
12:48 04/04/2023

Selena Gomez: Στην τελευταία της έξοδο υιοθέτησε την πιο εντυπωσιακή πλεξούδα που έχεις δει τελευταία

tlife.gr
Η Selena Gomez συνεχίζει την προώθηση του beauty brand της “Rare” και στο τελευταίο event που To άρθρο Selena Gomez: Στην τελευταία της έξοδο υιοθέτησε την πιο εντυπωσιακή πλεξούδα που έχεις δει τελευταία δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
14:10 30/03/2023

Συναγερμός στον ΕΟΦ: Ανακαλεί παρτίδα χαπιών – Προκάλεσαν γαστρεντερικά

eleftherostypos.gr
ΕΟΦ: Ο ΕΟΦ αποφάσισε την ανάκληση της παρτίδας Τ2208 λόγω αναφορών για νοσηλείες με σοβαρά γαστρεντερικά συμπτώματα. Όπως σημειώνει ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων, υπάρχουν αναφορές για υπερβολικά έντονη οσμή και σπασμένα καψάκια σε άλλες παρτίδες. Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΕΟΦ «Η RECORDATI RARE DISEASES σε συμφωνία με τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων (ΕΜΑ) και τον Εθνικό […] Το άρθρο Συναγερμός στον ΕΟΦ: Ανακαλεί παρτίδα χαπιών – Προκάλεσαν γαστρεντερικά εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
16:12 28/03/2023

Θανάσης Μυλιόρδος: Non ministrari sed ministrare

thecaller.gr
Το δυστύχημα των Τεμπών αποκάλυψε με εντελώς ωμό τρόπο τις άπειρες πολιτικές παθογένειες ενός συστήματος, που έχει το ταλέντο να παράγει περισσότερους πολιτικούς, από όσους μπορεί να αντέξει.Το δυστύχημα των Τεμπών αποκάλυψε με εντελώς ωμό τρόπο τις άπειρες πολιτικές παθογένειες ενός συστήματος, που έχει το ταλέντο να παράγει περισσότερους πολιτικούς, από όσους μπορεί να αντέξει.
17:22 27/03/2023

Studio 54: Το θρυλικό club της Νέας Υόρκης αναβίωσε για μια νύχτα στην Αθήνα

okmag.gr
Το θρυλικό club των Ian Schrager και Steve Rubell στη Νέα Υόρκη,  που μέχρι σήμερα εμπνέει τη μόδα, τo nightlife αλλά και τις τέχνες, επέστρεψε και αναβίωσε για 1 μόνο νύχτα, σ’ ένα από τα πιο εμβληματικά σημεία της πόλης, το Athénée Athens.  To event ξεκίνησε με τις mellow disco επιλογές του Athénée Resident DJ και κορυφώθηκε με το 12’’ rare DJ set του Αλέξανδρου Χριστόπουλου μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, μαζί με το hippest crowd της πόλης που με disco chic dress code κατέκλυσε […] The post Studio 54: Το θρυλικό club της Νέας Υόρκης αναβίωσε για μια νύχτα στην Αθήνα appeared first on OK! Magazine.
22:46 07/03/2023

Florida man dies from rare brain-eating infection caught from tap water

ProtoThema.gr
Health officials say the man likely contracted the dangerous amoeba by rinsing his nose with unboiled tap water
12:18 03/03/2023

Η Chiesi συμμετείχε σε δράση ευαισθητοποίησης για τις σπάνιες παθήσεις στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

Newsbeast.gr
Στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, σε ειδική εκδήλωση, προβλήθηκε η ταινία μικρού μήκους «Rare Land» της Chiesi. Την προβολή διοργάνωσε ο Ευρωβουλευτής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ) και Ψυχίατρος, κ. Στέλιος Κυμπουρόπουλος, με την υποστήριξη της Ένωσης Σπάνιων Ασθενών Ελλάδος παρουσία ευρωβουλευτών και εκπροσώπων συλλόγων ασθενών με αφορμή την Παγκόσμια Εβδομάδα για τις Σπάνιες Παθήσεις (28 Φεβρουαρίου – 2 Μαρτίου).  Η ταινία, που πραγματεύεται το ταξίδι ενός μικρού ασθενή με σπάνιο νόσημα και της οικογένειάς του, αποτελεί μία αποτύπωση της σκληρής πραγματικότητας και των προκλήσεων που βιώνουν οι ασθενείς με σπάνια νοσήματα, από τη στιγμή της διάγνωσης έως τη θεραπεία, αναδεικνύοντας
15:56 28/02/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load