#Justin Bieber

Ο Justin Bieber έκλεισε τα 30 και η Hailey βρήκε την τέλεια αφορμή να «σβήσει» τις φήμες κρίσης

queen.gr
Το κάλεσμα του πατέρα της Hailey για προσευχή δημιούργησε ανησυχία για τη σχέση της με τον Justin Bieber.Περισσότερα...
13:17 02/03/2024

Justin Bieber: Oι τρυφερές ευχές της Hailey για τα 30ά του γενέθλια εν μέσω γαμήλιας κρίσης

instyle.gr
Τη στιγμή που πυκνώνουν τα σύννεφα στον γαμήλιο παράδεισό τους, η Hailey Bieber έσπευσε να τα διαλύσει με την πιο τρυφερή αφιέρωση για τα 30ά γενεθλια του Justin. Το μοντέλο ανέβασε σειρά φωτογραφιών με τον συζυγό της όπου οι δυο τους ποζάρουν στις πιο τρυφερές στιγμές τους. Συνόδευσε την ανάρτησή της με το πιο γλυκό […] The post Justin Bieber: Oι τρυφερές ευχές της Hailey για τα 30ά του γενέθλια εν μέσω γαμήλιας κρίσης appeared first on InStyle.
11:46 02/03/2024

Έξαλλη με τον πατέρα της η Hailey Bieber – “Ιδιωτικό το ζήτημα” με τον Justin

instyle.gr
Η Hailey Bieber φέρεται να είναι έξαλλη με τον πατέρα της, μετά την ανάρτησή του με την οποία προέτρεπε τους ακολούθους του να προσευχηθούν για εκείνη και τον σύζυγό της, Justin Bieber. Πηγές κοντά στη Hailey δήλωσαν στο TMZ ότι το νεαρό ζευγάρι περνά αυτήν τη στιγμή ένα “ιδιωτικό” οικογενειακό θέμα, το οποίο γνώριζε ο […] The post Έξαλλη με τον πατέρα της η Hailey Bieber – “Ιδιωτικό το ζήτημα” με τον Justin appeared first on InStyle.
10:46 01/03/2024

Ανησυχία για Hailey και Justin Bieber – “Προσευχηθείτε γι’ αυτούς” λέει ο Stephen Baldwin

instyle.gr
Ο Stephen Baldwin προκάλεσε την ανησυχία των θαυμαστών, αφού αναδημοσίευσε ένα μήνυμα που ζητούσε προσευχές για την κόρη του Hailey και τον σύζυγό της, Justin Bieber. O 57χρονος ηθοποιός μοιράστηκε μια ανάρτηση από τον Victor Marx, ιδρυτή του All Things Possible Ministries, η οποία περιείχε ένα βίντεο με την τραγουδίστρια του “Peaches” να παίζει κιθάρα […] The post Ανησυχία για Hailey και Justin Bieber – “Προσευχηθείτε γι’ αυτούς” λέει ο Stephen Baldwin appeared first on InStyle.
15:46 29/02/2024

Η Selena Gomez φόρεσε τα παπούτσια που θα λάτρευε ο Justin Bieber

instyle.gr
Τι κι αν δεν είναι πια μαζί, τι κι αν ο Justin δείχνει να έχει βρει το στιλιστικό του ταίρι και η Selena τον έρωτα της ζωής της, οι δύο χολιγουντιανοί σταρ αποδεικνύουν πως ακόμα έχουν κάτι κοινό! Την τελευταία εμφάνιση της Selena Gomez θα μπορούσαμε να την έχουμε δει άνετα πάνω στον Justin. Και […] The post Η Selena Gomez φόρεσε τα παπούτσια που θα λάτρευε ο Justin Bieber appeared first on InStyle.
09:46 25/02/2024

Hailey Bieber: Δεν κρύβει τον έρωτά της για τον Βαλεντίνο της Justin

instyle.gr
Η Hailey Bieber θέλησε να εκφράσει τον έρωτά της στον σύζυγό της Justin Bieber την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Το μοντέλο μοιράστηκε στο Instagram διάφορα στιγμιότυπα για να γιορτάσει την ημέρα. Η Hailey φόρεσε μια κόκκινη μίνι φούστα και μια ασορτί cropped ζακέτα για την περίσταση, ενώ μοιράστηκε διάφορες φωτογραφίες στο Instagram, ενώ στη λεζάντα […] The post Hailey Bieber: Δεν κρύβει τον έρωτά της για τον Βαλεντίνο της Justin appeared first on InStyle.
17:46 15/02/2024

Jacob Elordi: 5 ανατρεπτικά outfits από το νέο μας style icon

instyle.gr
Στον κόσμο της showbiz, οι ονομασίες “Harry Styles” και “Justin Bieber” έχουν αποτελέσει επί χρόνια συνώνυμο του στιλ και της μόδας. Αλλά φέτος, μια νέα φιγούρα αναδύεται στο προσκήνιο, ανατρέποντας τους κανόνες και κλέβοντας την παράσταση. Ας βάλουμε στο μικροσκόπιο τον Jacob Elordi, τον ηθοποιό που έχει αποδείξει ότι είναι το style icon της δεκαετίας. […] The post Jacob Elordi: 5 ανατρεπτικά outfits από το νέο μας style icon appeared first on InStyle.
15:46 11/02/2024

Justin Bieber: Μοιράζεται στιγμές από τον γάμο του με τη Hailey

instyle.gr
Ο Justin Bieber έδωσε στους θαυμαστές του μια γεύση από τον ευτυχισμένο γάμο του με την Hailey Bieber. Ο σταρ εκανε μια τρυφερή ανάρτηση στο Instagram, οπου ανέβασε σειρά φωτογραφιών. Ο 29χρονος σταρ περιέλαβε φωτογραφίες που τραβήχτηκαν πριν το ζευγάρι απολαύσει μια βραδινή έξοδο στο Μπέβερλι Χιλς. Σε ένα στιγμιότυπο, δίνει ένα φιλί στην επί […] The post Justin Bieber: Μοιράζεται στιγμές από τον γάμο του με τη Hailey appeared first on InStyle.
22:46 31/01/2024

Νέες εικόνες της Selena Gomez με τον Benny Blanco επιβεβαιώνουν ότι αυτή η σχέση είναι ξεχωριστή

queen.gr
H Selena Gomez έχει σχέση με τον μουσικό παραγωγό και πρώην συνεργάτη του Justin Bieber, Benny Blanco, τους τελευταίους έξι μήνες. Περισσότερα...
14:09 29/12/2023

Matching Couple Style: Είναι ένδειξη ότι κάτι δεν πάει καλά όταν ένα ζευγάρι ντύνεται εντελώς διαφορετικά;

instyle.gr
Θυμάμαι πολύ έντονα, τις τελευταίες ημέρες του Αυγούστου. Μόλις είχαμε γυρίσει στο γραφείο από την άδεια των διακοπών. Ανανεωμένες και έξαλλες, συζητούσαμε μεταξύ άλλων για την τότε κοινή εμφάνιση των Biebers. Ήταν 28 Αυγούστου και η Hailey Bieber είχε εμφανιστεί με τον σύζυγό της, Justin Bieber, με εκ διαμέτρου αντίθετο outfit στην εκδήλωση για τη […] The post Matching Couple Style: Είναι ένδειξη ότι κάτι δεν πάει καλά όταν ένα ζευγάρι ντύνεται εντελώς διαφορετικά; appeared first on InStyle.
11:46 27/10/2023

Justin Bieber: Οι στιγμές από το ταξίδι του στην Ιαπωνία με τη Hailey

instyle.gr
Ο Justin και η Hailey Bieber απόλαυσαν ένα ταξίδι στην Ιαπωνία γιορτάζοντας τα πέντε χρόνια γάμου και μαζί πήραν και τους θαυμαστές τους. Ο popstar μοιράστηκε στο Instagram σειρά φωτογραφιών από το ταξίδι του με τη σύζυγό του στην Ιαπωνία, προσφέροντας στους ακολούθους του μια ματιά στα παρασκήνια του πώς περνά το ζευγάρι των Bieber […] The post Justin Bieber: Οι στιγμές από το ταξίδι του στην Ιαπωνία με τη Hailey appeared first on InStyle.
12:46 18/09/2023

Justin Bieber: Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση στη σύζυγό του, Hailey Bieber

govastileto.gr
Ο Justin Bieber και η, σύζυγός του, Hailey Bieber γιορτάζουν πέντε χρόνια γάμου και φαίνονται πιο ερωτευμένοι από ποτέ. Δεν χρειάστηκε πολύς χρόνος. Από την πρώτη στιγμή που ο Justin γνώρισε την Hailey συνειδητοποίησε ότι είναι η γυναίκα της ζωής του με τη σχέση τους να προχωρά αβίαστα και να εξελίσσεται. Σήμερα, 5 χρόνια μετά […]
22:00 15/09/2023

5 χρόνια γάμου για Justin Bieber και Hailey–Μπορεί ένα εντελώς λάθος outfit να καθορίσει την αγάπη;

queen.gr
Hailey και Justin γιορτάζουν 5 χρόνια γάμου και μπορεί όλοι σήμερα να μιλούν για την αγάπη τους αλλά πρόσφατα πολλοί έκριναν αρνητικά τη στάση του Bieber σε ένα event της γυναίκας του. Τελικά, κρίνεται από το outfit ο σεβασμός και η αγάπη;Περισσότερα...
14:17 14/09/2023

Hailey Bieber: Το οικονομικό μολύβι χειλιών που αγοράζει ξανά και ξανά

govastileto.gr
Η Hailey Bieber, μία από τις αγαπημένες μας influencers, αποκάλυψε πρόσφατα το αγαπημένο της μολύβι χειλιών, το οποίο για καλή μας τύχη είναι και πολύ οικονομικό. Μπορεί η σύζυγος του Justin Bieber και επιχειρηματίας να χρησιμοποιεί ακριβά προϊόντα για το μακιγιάζ της, όμως υπάρχει ένα μολύβι χειλιών που κι εμείς μπορούμε να αποκτήσουμε καθώς κοστίζει […]
12:00 10/09/2023

Χέιλι Μπίμπερ: Με μαυρισμένο κορμί και εντυπωσιακα μαγιό στηρίζει το Justin Bieber και πpoκαλεί

koolnews.gr
Η Hailey Baldwin, πλέον γνωστή ως Hailey Bieber, είναι ένα από τα πιο γνωστά μοντέλα της εποχής μας. Γεννημένη στις 22 Νοεμβρίου 1996, ξεκίνησε την καριέρα της στον χώρο της μόδας από νεαρή ηλικία και κατάφερε να δημιουργήσει ένα δυνατό όνομα για τον εαυτό της. Εκτός από το να είναι το πρόσωπο διάφορων διεθνών εταιρειών […] The post Χέιλι Μπίμπερ: Με μαυρισμένο κορμί και εντυπωσιακα μαγιό στηρίζει το Justin Bieber και πpoκαλεί appeared first on Koolnews.gr.
09:58 26/08/2023

Dua Lipa και Justin Bieber έχουν το ίδιο αγαπημένο κολιέ που το φοράνε στο repeat!

tlife.gr
Δεν είναι λίγες οι φορές που οι διάσημοι αποκτούν το ίδιο fashion item, είτε γιατί είναι To άρθρο Dua Lipa και Justin Bieber έχουν το ίδιο αγαπημένο κολιέ που το φοράνε στο repeat! δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
11:09 16/08/2023

Η Hailey Bieber με την τέλεια απόχρωση κραγιόν που αναδεικνύει τη μαυρισμένη επιδερμίδα

govastileto.gr
Η Hailey Bieber είναι από τα πιο αγαπημένα it girls και δημιουργεί τις μεγαλύτερες τάσεις. Το glazed donut look τόσο στην επιδερμίδα όσο και το μανικιούρ έγιναν viral από πέρυσι το καλοκαίρι με την ίδια να αποκαλύπτει όλα της τα μυστικά στα social media. Αυτή τη φορά η σύζυγος του Justin Bieber και διάσημη influencer […]
12:00 09/08/2023

Matching Biebers: Η Hailey και ο Justin ντύνονται ασορτί σε βραδινή τους έξοδο

instyle.gr
Όταν πρόκειται για στιλ, υπάρχει ένα ζευγάρι που καταφέρνει να κλέβει τις εντυπώσεις παντού όπου κι αν εμφανίζεται – η Hailey και ο Justin Bieber! Η αγάπη τους για τη μόδα και η… ανεξίτηλη φλόγα της αγάπης τους είναι ένας πετυχημένος συνδυασμός που φαίνεται πως τους καταδικάζει να ντύνονται ασορτί, κυριολεκτικά και μεταφορικά. Τελευταία τους […] The post Matching Biebers: Η Hailey και ο Justin ντύνονται ασορτί σε βραδινή τους έξοδο appeared first on InStyle.
18:46 08/08/2023

Hailey Bieber για Selena Gomez: «Πρέπει συνεχώς να λέω ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα»

govastileto.gr
Η Hailey Bieber κατακεραυνώνει τη «διεστραμμένη και διαιωνιζόμενη» αφήγηση που την φέρνει αντιμέτωπη με τη Selena Gomez. Το 26χρονο μοντέλο, το οποίο είναι παντρεμένο με τον Justin Bieber, τον πρώην της Gomez, αναφέρθηκε στις συνεχιζόμενες φήμες για διαμάχη με την τραγουδίστρια, κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισης στην εκπομπή του Bloomberg «The Circuit with Emily Chang» […]
00:00 04/07/2023

Η Hailey Bieber αποκαλύπτει μέσα από ένα βίντεο τα top 11 beauty μυστικά της

govastileto.gr
Η Hailey Bieber είναι mega influencer και κάθε τι που κάνει γίνεται viral. H σύζυγο του Justin Bieber δεν έχει κρύψει ποτέ την αγάπη που έχει για τον χώρο της ομορφιάς, καθώς μοιράζεται συχνά tips & tricks μέσα από το Instagram και το κανάλι της στο YouTube. Μάλιστα πριν από περίπου ένα χρόνο λάνσαρε με […]
12:00 02/07/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load