#Amber Alert

ΠΡΟΣΟΧΗ: Εξαφανίστηκε 12χρονο κορίτσι από τη Θεσσαλονίκ

empisteutiko.gr
Στις 10/12/2023 , και ώρα 18:00, εξαφανίστηκε από το Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης , η Χάουρα (ον.) Σαλίμ (επ.) , 12 ετών. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της ανήλικης Χάουρα (ον.) Σαλίμ (επ.) στις 11/12/2023 και κατόπιν εισαγγελικής εντολής προχώρησε στην ενεργοποίηση του μηχανισμού AMBER ALERT HELLAS. Η Χάουρα (ον.) Σαλίμ (επ.) έχει μακριά μαύρα μαλλιά, καστανά μάτια, […] The post ΠΡΟΣΟΧΗ: Εξαφανίστηκε 12χρονο κορίτσι από τη Θεσσαλονίκ appeared first on Empisteutiko.gr.
21:58 11/12/2023

Amber Alert για τον 2 ετών Γιώργο που τον άρπαξε ο πατέρας του

Newsit
Στις 26 Αυγούστου ο πατέρας του Λυμπερόπουλου Γιώργου, 2 ετών, προχώρησε σε αρπαγή του παιδιού, στην περιοχή της Αθήνας, χωρίς να υπάρχει σχετική δικαστική απόφαση και έκτοτε αγνοούνται. Κατόπιν εισαγγελικής εντολής, το «Χαμόγελο του Παιδιού» προχώρησε σήμερα 5 Οκτωβρίου στην ενεργοποίηση του μηχανισμού AMBER ALERT HELLAS, καθώς υπάρχουν ενδείξεις που υποδεικνύουν ότι πιθανόν η ζωή ... Περισσότερα To άρθρο Amber Alert για τον 2 ετών Γιώργο που τον άρπαξε ο πατέρας του δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
22:00 05/10/2023

Σταυρούπολη: Είχε φύγει ξανά από το σπίτι ο 28χρονος που βρέθηκε νεκρός - Ήταν σε κακή ψυχολογική κατάσταση

ProtoThema.gr
Ήταν γνωστός επιχειρηματίας που δραστηριοποιούνταν στον χώρο της εστίασης - Τον έψαχναν με Amber Alert από το «Χαμόγελο του Παιδιού»
21:00 01/10/2023

Θεσσαλονίκη: Νεκρός βρέθηκε 28χρονος που αγνοείτο

naftemporiki.gr
Νεκρός εντοπίστηκε στην περιοχή Καπνομάγαζα της Σταυρούπολης Θεσσαλονίκης 28χρονος, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί στις 29 Σεπτεμβρίου. Για τον εντοπισμό του 28χρονου είχε εκδοθεί Amber Alert. Σύμφωνα με την… Θεσσαλονίκη: Νεκρός βρέθηκε 28χρονος που αγνοείτο - Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
20:00 01/10/2023

Λήξη amber alert για το F-35 που χάθηκε στη Νότια Καρολίνα

in.gr
Εντοπίστηκαν τα συντρίμμια του F-35 που αναζητούσαν επί σχεδόν 24 ώρες οι Αρχές
05:00 19/09/2023

Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη: Εξαφανίστηκε 12χρονη – Η ανακοίνωση από το Χαμόγελο του Παιδιού

logiastarata.gr
Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές για την εξαφάνιση 12χρονης στη Θεσσαλονίκη, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης από την περιοχή της Τούμπας. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της ανήλικης σήμερα, 06/07/2023 και άμεσα προχώρησε στην ενεργοποίηση του μηχανισμού AMBER ALERT HELLAS. Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά […] The post Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη: Εξαφανίστηκε 12χρονη – Η ανακοίνωση από το Χαμόγελο του Παιδιού appeared first on Λόγια-Σταράτα.
19:00 06/07/2023

Χαμόγελο του Παιδιού: Αύξηση των εξαφανίσεων ανηλίκων μετά το ξέσπασμα της πανδημίας

tanea.gr
«Από τα οκτώ Amber Alerts που είχαμε σε ετήσια βάση αυξήθηκαν στα 18»
13:00 12/06/2023

Amber Alert για εξαφάνιση 17χρονης εγκύου από τη Ριτσώνα

ieidiseis.gr
Συναγερμός για εξαφάνιση ανήλικης εγκύου από τη δομή φιλοξενίας στη ΡιτσώναΣυναγερμός έχει σημάνει για την εξαφάνιση 17χρονης από χώρο φιλοξενίας προσφύγων στη Ριτσώνα και έχει ενεργοποιηθεί το Amber Alert. Η νεαρή από το Καμερούν διανύει τον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης της. Σύμφωνα με το Χαμόγελο του Παιδιού η Νουντόμκι Μπρις, 17 ετών, με καταγωγή από το Καμερούν, εξαφανίστηκε στις 10 Απριλίου. Η ανήλικη έφυγε με άγνωστο προορισμό, διανύοντας τον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης της και υπάρχει μεγάλος κίνδυνος για την ασφάλεια της και το βρέφος που κυοφορούσε. Υπάρχουν πληροφορίες ότι μπορεί να βρίσκεται στην Αθήνα. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της ανήλικης και προχώρησε σήμερα (
17:58 27/05/2023

Η Τσαπανίδου εξηγει που χάθηκε τις μέρες που πέρασαν και γιατί έκατσε σπίτι της ενώ ο κόσμος του Συριζα την περίμενε στην πρώτη γραμμή την βραδιά των εκλογών

olympia.gr
Τα όσα ακούστηκαν τις τελευταίες ημέρες, μετά τις εκλογές της 21ης Μαΐου, περί «εξαφάνισης» και «παραίτησης» της Πόπης Τσαπανίδου, σχολίασε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ στον ΑΝΤ1. «Είδα πολλά amber alert, για την ακρίβεια είδα silver alert, ένιωσα κάπως περίεργα στο silver! Ήταν ένα αποτέλεσμα το οποίο ήταν δύσκολο για μας, δεν ήταν εύκολο. Ήταν […] Η Τσαπανίδου εξηγει που χάθηκε τις μέρες που πέρασαν και γιατί έκατσε σπίτι της ενώ ο κόσμος του Συριζα την περίμενε στην πρώτη γραμμή την βραδιά των εκλογών - olympia
11:22 26/05/2023

Αίσιο τέλος! Βρέθηκε σώος ο 4χρονος που είχε εξαφανιστεί!

irafina.gr
Αίσιο τέλος στην εξαφάνιση του 4χρονου παιδιού που είχε εξαφανιστεί στην Αθήνα Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το “Χαμόγελο του παιδιού” αναφέρεται: ΑΙΣΙΟ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΤΟΥ ΤΟΥΛΜΠΟΥΡΕ ΕΥΓΕΝΙΟΥ, 4 ΕΤΩΝ, ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ AMBER ALERT HELLAS Για ακόμα μια φορά ξετυλίχθηκε μια σοβαρή υπόθεση που αφορούσε ένα 4χρονο παιδί. Η περιπέτεια του […]
16:12 18/05/2023

Συναγερμός για την εξαφάνιση 4χρονου στην Αθήνα

irafina.gr
Ένα 4χρονο αγόρι εξαφανίστηκε από περιοχή της Αθήνας. Συναγερμός από το «Χαμόγελο του Παιδιού». Amber Alert έχει σημάνει το «Χαμόγελο του Παιδιού» για την την εξαφάνιση του 4χρονου Ευγένιου Τουλμπουρέ από το σπίτι του στην Αθήνα. Τα ίχνη του αγοριού, με καταγωγή από την Μολδαβία, χάθηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας (15/5). Το «Χαμόγελο του Παιδιού» […]
19:42 17/05/2023

Αγωνία για την εξαφάνιση 4χρονου αγοριού – Χάθηκαν τα ίχνη του από τον Δεκέμβριο

Newsit
Ένα αγοράκι τεσσάρων ετών εξαφανίστηκε στις 15 Δεκεμβρίου με το «Χαμόγελο του Παιδιού» να εκδίδει Amber Alert. Σύμφωνα με το «Χαμόγελο του Παιδιού», «στις 15/12/2022, και μεσημεριανές ώρες, εξαφανίστηκε από το σπίτι του στην Αθήνα, ο Τουλμπουρέ (επ.) Ευγένιος (ον.), 4 ετών, με καταγωγή από την Μολδαβία. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση ... Περισσότερα To άρθρο Αγωνία για την εξαφάνιση 4χρονου αγοριού – Χάθηκαν τα ίχνη του από τον Δεκέμβριο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
18:46 17/05/2023

Amber Alert» για τα ΑΤΜ των τραπεζών – Λιγοστεύουν διαρκώς

tromaktiko.gr
Καθώς οι τράπεζες συρρικνώνουν διαρκώς το δίκτυο των καταστημάτων τους και πωλούν σε τρίτους το δίκτυο των ΑΤΜ τους, σε συγκεκριμένες περιοχές της χώρας και ειδικά τα νησιά, η έλλειψη ΑΤΜ και οι δυσκολίες στις αναλήψεις χρημάτων είναι κάτι παραπάνω από εμφανείς.   Το 2012 υπήρχαν 6.655 ΑΤΜ σε όλη την Ελλάδα και 3.448 τραπεζικά […] The post Amber Alert» για τα ΑΤΜ των τραπεζών – Λιγοστεύουν διαρκώς appeared first on Tromaktiko.gr.
10:01 08/05/2023

Νέα Δημοκρατία: Έβγαλε... amber alert για τον ΣΥΡΙΖΑ

fosonline.gr
Η ΝΔ έκανε επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ
21:08 30/04/2023

Σκληρή ανακοίνωση Νέας Δημοκρατίας για ΣΥΡΙΖΑ – Έβγαλε… Amber Alert για το θέμα Πλεύρη

tromaktiko.gr
Η Νέα Δημοκρατία με ανακοίνωσή της επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ για το γεγονός ότι δεν έχει καταδικάσει την επίθεση στον Θάνο Πλεύρη. «Από το πρωί αναμένουμε στο ακουστικό μας την απάντηση από τον ΣΥΡΙΖΑ -ως δήθεν υπέρμαχο των δικαιωμάτων και της δημοκρατίας- για το αν υπέβαλε ή όχι υπόμνημα στον Άρειο Πάγο κατά του κόμματος Κασιδιάρη. […] The post Σκληρή ανακοίνωση Νέας Δημοκρατίας για ΣΥΡΙΖΑ – Έβγαλε… Amber Alert για το θέμα Πλεύρη appeared first on Tromaktiko.gr.
20:23 30/04/2023

ΝΔ για την επίθεση στον Θάνο Πλεύρη: Amber Alert, εξαφάνιση ΣΥΡΙΖΑ

Newsit
Μια αιχμηρή ανακοίνωση κατά του ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε η ΝΔ, σχετικά με την επίθεση στον Θάνο Πλεύρη. Η ΝΔ αναφέρει πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει καταδικάσει την επίθεση με γιαούρτια στον Θάνο Πλεύρη, ενώ έτρωγε με την οικογένειά του στα Πετράλωνα. «Από το πρωί αναμένουμε στο ακουστικό μας την απάντηση από τον ΣΥΡΙΖΑ -ως δήθεν υπέρμαχο ... Περισσότερα To άρθρο ΝΔ για την επίθεση στον Θάνο Πλεύρη: Amber Alert, εξαφάνιση ΣΥΡΙΖΑ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
20:06 30/04/2023

ΝΔ: Amber alert – Εξαφάνιση ΣΥΡΙΖΑ

paraskhnio.gr
«Από το πρωί αναμένουμε στο ακουστικό μας την απάντηση από τον ΣΥΡΙΖΑ -ως δήθεν υπέρμαχο των δικαιωμάτων και της δημοκρατίας- για το αν υπέβαλε ή όχι υπόμνημα στον Άρειο Πάγο κατά του κόμματος Κασιδιάρη. Απάντηση καμία… Αφωνία επίσης επιδεικνύει και στην άθλια επίθεση που δέχθηκε ο Θάνος Πλεύρης και η οικογένειά του, νωρίτερα το μεσημέρι» Το άρθρο ΝΔ: Amber alert – Εξαφάνιση ΣΥΡΙΖΑ εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
19:52 30/04/2023

Λήξη του Amber Alert για την εξαφάνιση του 10χρονου Γιέχα Αλαγουάντ

Newsit
Το Χαμόγελο του Παιδιού ανακοινώνει ότι πραγματοποιείται λήξη του Αmber Αlert για την εξαφάνιση του 10χρονου Γιέχα Αλαγουάντ από τα Γιάννενα και με καταγωγή από τη Συρία, αφού ήδη παρατάθηκε για 48 ώρες. «Σε συνέχεια εισαγγελικής εντολής και συμπλήρωσης 48 ωρών μετά την παράταση του, πραγματοποιείται λήξη του Αmber Αlert», αναφέρει το Χαμόγελο του Παιδιού ... Περισσότερα To άρθρο Λήξη του Amber Alert για την εξαφάνιση του 10χρονου Γιέχα Αλαγουάντ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
21:00 17/04/2023

Μπεσίκτας: Έβγαλε… amber alert για Ντέλε Άλι

tromaktiko.gr
Η… περιπέτεια του Ντέλε Άλι στην Τουρκία συνεχίζεται! Η τελευταία εμφάνιση του διεθνούς Άγγλου μεσοεπιθετικού με τη φανέλα της Μπεσίκτας ήταν στις 26 Φεβρουαρίου, ενώ υπήρξαν δημοσίευματα που ανέφεραν πως ο προπονητής Σενόλ Γκιουνές τον έδιωξε και τον ανάγκασε να παρακολουθήσει το υπόλοιπο της σεζόν από την κερκίδα.  Ωστόσο, τις τελευταίες ώρες υπάρχει ανησυχία καθώς ο παίκτης δεν επέστρεψε […] The post Μπεσίκτας: Έβγαλε… amber alert για Ντέλε Άλι appeared first on Tromaktiko.gr.
12:08 23/03/2023

Συναγερμός στη Μαλακάσα για την εξαφάνιση της 12χρονης Σούζαν Αλ Σαΐκ Μαχμούντ

Newsbeast.gr
Άφαντη είναι από τις 18 Μαρτίου από την περιοχή της Μαλακάσας η 12χρονη Σουζάν Αλ Σαΐκ Μαχμούντ, με καταγωγή από τη Συρία. Το Χαμόγελο του Παιδιού ενεργοποίησε σήμερα Amber Alert, μετά από εντολή εισαγγελέα, καθώς συντρέχουν λόγοι που θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή της. Η 12χρονη έχει κοντά μαύρα σγουρά μαλλιά, καστανά μάτια, ύψος 1,40 και κανονικό βάρος. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μπλε αθλητική ζακέτα, μαύρο αθλητικό παντελόνι φόρμας, μαύρα αθλητικά παπούτσια και πολύχρωμο κασκόλ λαιμού. Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία μπορεί να να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας
15:02 20/03/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load