#Κωνσταντίνος Τζολάκης

Τα συγχαρητήρια των παικτών της πρώτης ομάδας του Ολυμπιακού στους πρωταθλήτες Ευρώπης (ΦΩΤΟ)

filathlos.gr
Τα συγχαρητήρια των παικτών της πρώτης ομάδας του Ολυμπιακού στους πρωταθλήτες Ευρώπης (ΦΩΤΟ) 23/04/2024 Ο Ολυμπιακός έγραψε ιστορία καθώς οι Νέοι κατέκτησαν το UEFA Youth League και έγιναν η πρώτη ελληνική ομάδα που πήρε ευρωπαϊκό τίτλο. Οι παίκτες του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου πανηγύρισαν με την καρδιά μία εμπειρία που θα θυμούνται για όλη τους τη ζωή. Οι παίκτες της πρώτης ομάδας του Ολυμπιακού χάρηκαν και μοίρασαν συγχαρητήρια με τη σειρά τους για την επιτυχία των Νέων. Φυσικά την παράσταση έκλεψε ο τερματοφύλακας των Νέων, Άγγελος Σίνα που ήταν ταγκ στις περισσότερες αναρτήσεις ενώ το «μάγκες» ή το «παιχταράδες» πρωταγωνιστούσε. Κωνσταντίνος Τζολάκης
23:48 23/04/2024

A’ Bola: «Στη λίστα της Μπράγκα ο Τζολάκης»

aek1924.gr
Δημοσίευμα της A Bola αναφέρει ότι ο Κωνσταντίνος Τζολάκης βρίσκεται στη λίστα της Μπράγκα, η οποία ενδιαφέρεται να τον αποκτήσει στο τέλος της σεζόν, που μένει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό. Ο Κωνσταντίνος Τζολάκης είδε το όνομα του μετά τη μεγάλη εμφάνιση στον προημιτελικό του Ολυμπιακού με τη Φενέρμπαχτσε να ταξιδεύει στον ποδοσφαιρικό κόσμο. Ο τερματοφύλακας […] The post A’ Bola: «Στη λίστα της Μπράγκα ο Τζολάκης» appeared first on AEK1924.gr.
13:37 22/04/2024

«Ο Τζολάκης στο στόχαστρο της Μπράγκα – Έχουν ξεκινήσει διαπραγματεύσεις»

documentonews.gr
Ο Κωνσταντίνος Τζολάκης βρίσκεται ψηλά στη λίστα της πορτογαλικής Μπράγκα. Μάλιστα, το ρεπορτάζ της εφημερίδας «A bola», αναφέρει ότι έχουν… Το άρθρο «Ο Τζολάκης στο στόχαστρο της Μπράγκα – Έχουν ξεκινήσει διαπραγματεύσεις» εμφανίστηκε πρώτα στο Documento.
13:10 22/04/2024

Κωνσταντίνος Τζολάκης: Η «A Bola» γράφει για ενδιαφέρον της Μπράγκα για τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού

Newsit
Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του Κωνσταντίνου Τζολάκη με τη φανέλα του Ολυμπιακού φαίνεται πως δεν πέρασαν απαρατήρητες. Στο “ραντάρ” της Μπράγκα φαίνεται πως βρίσκεται ο Έλληνας πορτιέρε. Ο Κωνσταντίνος Τζολάκης έχει καταφέρει να πάρει θέση βασικού στην εστία του Ολυμπιακού και παράλληλα να μπει σε μετεγγραφικά “σενάρια”, τη στιγμή που το συμβόλαιό του με τους Πειραιώτες ... Περισσότερα To άρθρο Κωνσταντίνος Τζολάκης: Η «A Bola» γράφει για ενδιαφέρον της Μπράγκα για τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
13:02 22/04/2024

A’ Bola: «Έχει ξεκινήσει διαπραγματεύσεις για Τζολάκη η Μπράγκα»

filathlos.gr
A’ Bola: «Έχει ξεκινήσει διαπραγματεύσεις για Τζολάκη η Μπράγκα» 22/04/2024 Ο Κωνσταντίνος Τζολάκης είδε το όνομα του μετά τη μεγάλη εμφάνιση στον προημιτελικό του Ολυμπιακού με τη Φενέρμπαχτσε να ταξιδεύει στον ποδοσφαιρικό κόσμο. Ο τερματοφύλακας των ερυθρολεύκων, που με τρεις τεράστιες επεμβάσεις στη διαδικασία των πέναλτι οδήγησε την ομάδα του στον ημιτελικό του Conference League, έχει τραβήξει πάνω του τα βλέμματα. Σύμφωνα με δημοσίευμα της «A’ Bola», ο 21χρονος βρίσκεται στη λίστα της Μπράγκα, η οποία θέλει να τον κάνει δικό της στο τέλος της σεζόν, που ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό. Όπως αναφέρει μάλιστα, η πορτογαλική ομάδα έχει
12:48 22/04/2024

Ο Τζολάκης ήταν παιδί του στίβου! Σε αυτό το αγώνισμα διακρίθηκε

sportime.gr
Ο Κωνσταντίνος Τζολάκης έγινε πρόσωπο των ημερών με όσα έκανε στην Πόλη και είχε ξεκινήσει την αθλητική του καριέρα από τον στίβο Βαγγέλης Λάσκαρης για το sportime.gr.
17:46 21/04/2024

Οπαδός της Φενέρμπαχτσε έσπασε το σαλόνι του στην τελευταία απόκρουση του Τζολάκη

Newsbeast.gr
Ο Κωνσταντίνος Τζολάκης ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής, καθώς με τις τρεις δικές του επεμβάσεις στη διαδικασία των πέναλτι οδήγησε τους Πειραιώτες στα ημιτελικά του Conference League. Ο έλληνας τερματοφύλακας ήταν και η αιτία που ένας Τούρκος οπαδός διέλυσε το σαλόνι του. Ο φίλαθλος της Φενέρμπαχτσε «τρελάθηκε» παρακολουθώντας την τρίτη απόκρουση του Τζολάκη στη «ρωσική ρουλέτα», με αποτέλεσμα να πετάει και να σπάει ό,τι έβρισκε μπροστά του. Αρχικά κλότσησε την καρέκλα και στη συνέχεια πέταξε στο έδαφος μερικά αντικείμενα που είχε μπροστά του, εμφανώς νευριασμένος με την εξέλιξη και τον αποκλεισμό της ομάδας του.
15:00 19/04/2024

Κωνσταντίνος Τζολάκης: Η συγκινητική αγκαλιά με τον πατέρα του στην Πόλη μετά τις τρεις αποκρούσεις πέναλτι

Newsit
Ο Κωνσταντίνος Τζολάκης ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής του Ολυμπιακού στην ιστορική πρόκριση επί της Φενέρμπαχτσε στα ημιτελικά του Conference League. Ο Κωνσταντίνος Τζολάκης έβαλε το όνομά του στη χρυσή ιστορία του Ολυμπιακού, μετά την ασύλληπτη εμφάνιση του στη διαδικασία των πέναλτι με τη Φενέρμπαχτσε στην Πόλη.  Ο νεαρός διεθνής Έλληνας τερματοφύλακας κατέβασε ρολά, έπιασε τρία ... Περισσότερα To άρθρο Κωνσταντίνος Τζολάκης: Η συγκινητική αγκαλιά με τον πατέρα του στην Πόλη μετά τις τρεις αποκρούσεις πέναλτι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
10:00 19/04/2024

Επικός Πρίντεζης στο τελευταίο πέναλτι του Τζολάκη: «Ναι μωρή κ@@@» (vid)

Gazzetta
Ο Γιώργος Πρίντεζης... ξέσπασε μόλις ο Κωνσταντίνος Τζολάκης «νίκησε» τον Μπονούτσι από τα 11 βήματα και ο Ολυμπιακός πήρε το «εισιτήριο» για τα ημιτελικά του Conference League.
03:00 19/04/2024

Ολυμπιακός – Τζολάκης: Ονειρευόμαστε το ευρωπαϊκό τρόπαιο, γιατί όχι;

Newsbeast.gr
Ο Κωνσταντίνος Τζολάκης έγινε πρωταγωνιστής για τον Ολυμπιακό αφού απέκρουσε τρία πέναλτι στη σχετική διαδικασία κόντρα στη Φενέρμπαχτσε δίνοντάς του την πρόκριση στους «4» του Europa Conference League και δεν κρύβει ότι ονειρεύεται, όπως και όλοι στην ομάδα, το τρόπαιο. Οι Ερυθρόλευκοι είχαν νικήσει με 3-2 στο Καραϊσκάκη, βρέθηκαν από νωρίς πίσω στο σκορ με 1-0 στην Κωνσταντινούπολη και αυτό παρέμεινε μέχρι και το 120′, με αποτέλεσμα όλα να κριθούν στα πέναλτι. Εκεί όπου ο 21χρονος τερματοφύλακας έκανε τρεις αποκρούσεις και μετατράπηκε σε… ήρωα! Λογικό ήταν, επομένως, να κάνει δηλώσεις μετά τη λήξη και λογικό είναι, όπως παραδέχθηκε, να ονειρεύεται πλέον την κατάκτηση ευρωπαϊκού τρ
02:00 19/04/2024

Ολυμπιακός: Οι σκέψεις για Τζολάκη

fosonline.gr
Ο Κωνσταντίνος Τζολάκης είναι ένα πολύ σημαντικό πρότζεκτ για τον Ολυμπιακό.
15:46 29/06/2023

Οι… συμμαθητές από το μέλλον

to10.gr
Ο Κωνσταντίνος Τζολάκης, ο x-factor Ανδρέας Ντόι και ο τρίτος μιας παρέας που θέλει να αφήσει το σημάδι της σε φόντο Ερυθρόλευκο.
16:44 26/05/2023

Η εκτόξευση του Τζολάκη: Ο MVP του Μαΐου στην Εθνική

to10.gr
Ο Κωνσταντίνος Τζολάκης, μετά τις καλές του εμφανίσεις και το βραβείο του MVP, τον τελευταίο μήνα στη Superleague, κλήθηκε στην εθνική μας ομάδα.
14:56 26/05/2023

Γάντια από το μέλλον

in.gr
Ο Κωνσταντίνος Τζολάκης έδειξε και στο φινάλε του πρωταθλήματος ότι το μέλλον του ανήκει 
10:24 16/05/2023

Τζολάκης: «Δεν μπορεί να είμαστε ευχαριστημένοι με την 3η θέση»

to10.gr
Ο Κωνσταντίνος Τζολάκης μίλησε για την κατάκτηση της τρίτης θέσης από τον Ολυμπιακό, αλλά τόνισε πως δεν μπορεί να είναι ικανοποιημένη η ομάδα με αυτό.
01:00 15/05/2023

Τζολάκης: «Ευχαριστημένοι δεν μπορούμε να είμαστε όταν είμαστε στην 3η θέση»

Gazzetta
Ο Κωνσταντίνος Τζολάκης αναφέρθηκε στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ αλλά και την 3η θέση που κατέκτησε ο Ολυμπιακός.
22:48 14/05/2023

Τζολάκης: «Κλειδώσαμε την τρίτη θέση, αλλά δεν είμαστε ευχαριστημένοι»

fosonline.gr
Ο Κωνσταντίνος Τζολάκης μίλησε για την κατάκτηση της τρίτης θέσης από τον Ολυμπιακό, αλλά τόνισε πως δεν μπορεί να είναι ικανοποιημένη η ομάδα με αυτό.
22:34 14/05/2023

Τζολάκης: «Είναι μια καινούργια αρχή για την Εθνική Ελπίδων»

fosonline.gr
Ο Κωνσταντίνος Τζολάκης έκανε λόγο για ένα καινούργιο ξεκίνημα της Εθνικής Ελπίδων.
17:14 22/03/2023

Τζολάκης: «Όποιος δεν πιστεύει στην ανατροπή, δεν υπάρχει λόγος να είναι στην ομάδα»

filathlos.gr
Τζολάκης: «Όποιος δεν πιστεύει στην ανατροπή, δεν υπάρχει λόγος να είναι στην ομάδα» 28/02/2023 Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει αύριο την ΑΕΚ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, αλλά η πίστη για ανατροπή στο σκορ στο στρατόπεδο των γηπεδούχων είναι δεδομένη. Αυτό υποστήριξε και ο Κωνσταντίνος Τζολάκης στις δηλώσεις του στην κάμερα της COSMOTE TV και σημείωσε πως όποιος δεν πιστεύει στην ανατροπή δεν έχει λόγο να είναι στην ομάδα. Ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού δήλωσε:  Είναι σκληρό να παίζεις καλά και να μην κερδίζεις. Πόσο σας επηρεάζει το τι έγινε στο προηγούμενο παιχνίδι στη προετοιμασία για ακόμη ένα ντέρμπι που έρχεται με την ΑΕ
22:00 28/02/2023

Οι σκέψεις του Μίτσελ για τον ημιτελικό του Κυπέλλου με την ΑΕΚ

filathlos.gr
Οι σκέψεις του Μίτσελ για τον ημιτελικό του Κυπέλλου με την ΑΕΚ 07/02/2023 Ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του μια ακόμα δύσκολη αναμέτρηση μέσα σε λίγες μέρες μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ όπου δεν είχε καλή εικόνα. Ο Μίτσελ θα κάνει αλλαγές στην ενδεκάδα του κόντρα στην ΑΕΚ. Σίγουροι σε αυτοί μοιάζουν οι Σαμασέκου και Τζολάκης, δεν θα παρθεί ρίσκο με τον Χάμες Ροντρίγκες. Δύο γεμάτες προπονήσεις θα προλάβει να κάνει ο Ολυμπιακός προκειμένου να προετοιμαστεί για την αναμέτρηση με αντίπαλο την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Από την πρώτη που έγινε την Τρίτη, διαπιστώθηκε πως το πρόβλημα του Χάμες Ροντρίγκες δεν είναι σοβαρό, είναι όμως ικανό να του στερήσει τη συμμετοχή το
23:34 07/02/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load