#Μαρία Ελένη Λυκουρέζου

Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: «Το πέρασα μόνη μου με νερό, χωρίς να πέσω στο φαγητό, τα χάπια»

zappit.gr
Η Μαρία-Ελένη Λυκουρέζου, η οποία πλέον έχει αλλάξει το όνομά της σε Αίθρα Λυκουρέζου, βρέθηκε καλεσμένη της Φαίης Σκορδά, το μεσημέρι […] The post Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: «Το πέρασα μόνη μου με νερό, χωρίς να πέσω στο φαγητό, τα χάπια» appeared first on Zappit.
16:00 01/04/2024

Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: «Η ταυτότητα είναι απλώς ένα χαρτί, πια θέλω να λέγομαι Αίθρα»

zappit.gr
Την Μαρία Ελένη Λυκουρέζου, ή μάλλον την… Αίθρα Λυκουρέζου, συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» και η δημοσιογράφος Νόρα Καούρη […] The post Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: «Η ταυτότητα είναι απλώς ένα χαρτί, πια θέλω να λέγομαι Αίθρα» appeared first on Zappit.
21:00 24/03/2024

H Αίθρα Λυκουρέζου μίλησε για την απόφασή της να αλλάξει το όνομά της – «Δεν με επηρεάζει η γνώμη του κόσμου»

Newsbeast.gr
Για την απόφασή της να αλλάξει το όνομά της σε Αίθρα μίλησε το πρωί της Κυριακής 24/3 η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου. Όπως τόνισε δεν την επηρεάζει η γνώμη του κόσμου ενώ αποκάλυψε πως το «Αίθρα» στην αρχαία ελληνική γλώσσα σήμαινε «φωτεινός ουρανός». «Η ταυτότητα είναι απλώς ένα χαρτί. Το Αίθρα είναι στην ψυχή και την καρδιά μου και σημαίνει “φωτεινός ουρανός”. Όλοι στην αρχαία Ελλάδα άλλαζαν τα ονόματά τους μετά από κάποια ηλικία, γιατί μετά αλλάζεις ως άνθρωπος. Επειδή είμαι Ελληνίδα και αγαπώ ό,τι μου έχουν περάσει οι γονείς μου, δεν θα μπορούσα να μην αλλάξω το όνομα μου», είπε σε δηλώσεις της στο Mega και την εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι». «Δεν το ανακοίνωσα, απλά το έμαθαν οι δ
14:00 24/03/2024

Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: Άλλαξα το όνομά μου σε Αίθρα, γιατί πρεσβεύω την αρχαία ελληνική φιλοσοφία

ProtoThema.gr
Στην αρχαία Ελλάδα όλοι άλλαζαν τα ονόματά τους μετά από κάποια ηλικία, δήλωσε η Αίθρα πλέον, Λυκουρέζου
13:00 24/03/2024

Γιατί η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου άλλαξε το όνομά της – Πώς λέγεται πλέον

thebest.gr
Το όνομά της αποφάσισε να αποχωριστεί η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου, η οποία προχώρησε σε μία μεγάλη αλλαγή και τη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στα social media.
07:00 21/03/2024

Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου άλλαξε το όνομά της σε Αίθρα

Newsit
Στην απόφασή της να μην ονομάζεται πια «Μαρία Ελένη» ανακοίνωσε με βίντεο που ανέβασε στο TikTok η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου. Αιτία η… εισαγγελέας στη δίκη για το βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό. Όπως αποκάλυψε στο τελευταίο της βίντεο στο TikTok, η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου αποκάλυψε ότι πλέον το όνομά της είναι «Αίθρα» που στην αρχαία ... Περισσότερα To άρθρο Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου άλλαξε το όνομά της σε Αίθρα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
01:00 20/03/2024

Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: Συγκινεί το βίντεο που δημοσίευσε ανήμερα των γενεθλίων της Ζωής Λάσκαρη

govastileto.gr
Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου ανήρτησε ένα συγκινητικό βίντεο στον λογαριασμό της στο TikTok ανήμερα των γενέθλιών της Ζωής Λάσκαρη. Η αείμνηστη ηθοποιός, αν ζούσε, θα είχε τα γενέθλιά της και η κόρη στο βίντεο που ανέβασε στη δημοφιλή πλατφόρμα περιέγραψε πόσο της λείπε. «Σήμερα είναι τα γενέθλια της μανούλας μου 12/12 και κάθε χρόνο τέτοια […]
10:00 13/12/2023

Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: Το συγκινητικό βίντεο για τη Ζωή Λάσκαρη – Σαν σήμερα θα είχε τα γενέθλιά της

tlife.gr
Μια ημέρα που θα θυμάται για όλη της την ζωή είναι η σημερινή για την Μαρία To άρθρο Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: Το συγκινητικό βίντεο για τη Ζωή Λάσκαρη – Σαν σήμερα θα είχε τα γενέθλιά της δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
19:09 12/12/2023

Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: Ήμουν εθισμένη στην κοκαΐνη, στη μαριχουάνα, στα χάπια

irafina.gr
Στη μάχη που έδωσε στο παρελθόν για να αντιμετωπίσει τον εθισμό της στο αλκοόλ και τα ναρκωτικά αναφέρθηκε σε βίντεο που ανήρτησε στο TikTok η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου. Η κόρη της Ζωής Λάσκαρη και του Αλέξανδρου Λυκουρέζου έχει μιλήσει αρκετές φορές στο παρελθόν για τη δύσκολη εκείνη περίοδο της ζωής της. Πλέον, η ίδια αφιερώνει […]
22:46 01/11/2023

Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: «Ήμουν εθισμένη στην κοκαΐνη, στην μαριχουάνα, στα χάπια και έπινα αλκοόλ»

tlife.gr
Μέσα από ένα βίντεο στο Tik Tok η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου μιλά για τον εθισμό της σε To άρθρο Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: «Ήμουν εθισμένη στην κοκαΐνη, στην μαριχουάνα, στα χάπια και έπινα αλκοόλ» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
22:09 31/10/2023

Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: Η εξομολόγηση για τη δύσκολη σχέση με τον πατέρα της, Αλέξανδρο Λυκουρέζο

govastileto.gr
Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου σε ανάρτηση που έκανε στο TikTok, μίλησε ανοιχτά για τη δύσκολη σχέση με τον πατέρα της, Αλέξανδρο Λυκουρέζο από τα νεανικά της χρόνια, μέχρι και σήμερα. «Με μεγαλώσανε δύο έντονες προσωπικότητες, η μάνα μου και ο πατέρας μου. Η πιο δύσκολη σχέση που έπρεπε να αποδεχτώ ήταν με τον πατέρα μου […]
13:00 02/10/2023

Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: «Μετά τον θάνατο της μητέρας μου όλοι εξαφανίστηκαν»

zappit.gr
Ιδιαίτερα ενεργή είναι το τελευταίο διάστημα στα social media η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου και πιο συγκεκριμένα στο TikTok, όπου αναρτά διάφορα […] The post Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: «Μετά τον θάνατο της μητέρας μου όλοι εξαφανίστηκαν» appeared first on Zappit.
12:00 18/07/2023

Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: «Ήταν ένα τεστ η απώλεια της μάνας μου στο να μην υποκύψω και πάλι στα ναρκωτικά»

govastileto.gr
Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας» και τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη και μίλησε για τον εθισμό της στα ναρκωτικά αλλά και τις προσπάθειες που κατέβαλε μέχρι να τον ξεπεράσει. Η κόρη της αείμνηστης Ζωής Λάσκαρη και του Αλέξανδρου Λυκουρέζου που έχει μιλήσει πολλές φορές για τη μάχη της με τα […]
13:00 08/07/2023

Μαρία Ελένη Λυκουρέζου για τον εθισμό στα ναρκωτικά: «Είπα στον πατέρα μου: αν το ακούσεις, θέλω να ξέρεις τι να πεις»

zappit.gr
Καλεσμένη στην εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας» βρέθηκε η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου. Μιλώντας στον Μιχάλη Κεφαλογιάννη, η κόρη της […] The post Μαρία Ελένη Λυκουρέζου για τον εθισμό στα ναρκωτικά: «Είπα στον πατέρα μου: αν το ακούσεις, θέλω να ξέρεις τι να πεις» appeared first on Zappit.
10:00 08/07/2023

Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: «Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που χωρίσαμε με τον Απόστολο Γκλέτσο»

zappit.gr
Για τη διάλυση του γάμου της με τον Απόστολο Γκλέτσο μίλησε η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου, σε βίντεο που ανέβασε στον […] The post Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: «Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που χωρίσαμε με τον Απόστολο Γκλέτσο» appeared first on Zappit.
09:00 10/06/2023

Συγκλονίζει η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: “Ξεκίνησα τα ναρκωτικά στα 15 – Κάποια στιγμή έπιασα πάτο”

instyle.gr
Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή “Ποιος είναι πρωινιάτικα”. Η κόρη του Αλέξανδρου Λυκουρέζου και της Ζωής Λάσκαρη μίλησε για τη μάχη που έδωσε με τα ναρκωτικά στο παρελθόν και την απόφασή της να τη δημοσιοποιήσει, αλλά και για τους διάσημους γονείς της. “Πέρασαν πολλά χρόνια από τότε που έκοψα τα ναρκωτικά. Δεν […] The post Συγκλονίζει η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: “Ξεκίνησα τα ναρκωτικά στα 15 – Κάποια στιγμή έπιασα πάτο” appeared first on InStyle.
15:46 06/06/2023

Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: «Με απωθεί να συναναστρέφομαι με ανθρώπους που την πίνουνε»

okmag.gr
Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου είναι ιδιαίτερα ενεργή στο TikTok και ανεβάζει συχνά βίντεο προωθώντας μια ζωή χωρίς εθισμούς. Η ίδια μάλιστα έχει μιλήσει για την περίοδο που εθίστηκε στις απαγορευμένες ουσίες. Στο βίντεο που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους αποκαλύπτει τον λόγο που δεν θέλει να συναναστρέφεται με πρόσωπα που είναι εθισμένα στο αλκοόλ […] The post Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: «Με απωθεί να συναναστρέφομαι με ανθρώπους που την πίνουνε» appeared first on OK! Magazine.
21:10 22/03/2023

Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: Συγκλονίζει η εξομολόγηση για τη μάχη με τα ναρκωτικά – “Πρέπει να φοβόμαστε τον εαυτό μας”

instyle.gr
Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου μέσα από δύο βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Tik Tok προχώρησε σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση για τον εθισμό της στα ναρκωτικά και το αλκοόλ. Συγκεκριμένα η κόρη της Ζωής Λάσκαρη και του Αλέξανδρου Λυκουρέζου, η οποία είχε μιλήσει ανοιχτά στο παρελθόν για τη μάχη που έδωσε με τις […] The post Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: Συγκλονίζει η εξομολόγηση για τη μάχη με τα ναρκωτικά – “Πρέπει να φοβόμαστε τον εαυτό μας” appeared first on InStyle.
15:54 13/03/2023

Συγκλονίζει η εξομολόγηση της Μαρίας Ελένης Λυκουρέζου: «Ήθελα να γυρνάω σπίτι και να πίνω γραμμές μέχρι να ξημερώσει»

okmag.gr
Τα δικά της μηνύματα για καθαρή ζωή χωρίς εθισμούς σε ουσίες θέλει να περάσει μέσα από τον λογαριασμό της στο TikTok η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου. «Εθίστηκα στην κοκαΐνη γιατί είναι εθιστική. Εθίστηκα στο αλκοόλ γιατί είναι εθιστικό. Στη μαριχουάνα, το ίδιο, γιατί κολλάς. Ο εθισμός είναι ένα από τα μεγαλύτερα πράγματα που χρειάζεται να κοντρολάρουμε… […] The post Συγκλονίζει η εξομολόγηση της Μαρίας Ελένης Λυκουρέζου: «Ήθελα να γυρνάω σπίτι και να πίνω γραμμές μέχρι να ξημερώσει» appeared first on OK! Magazine.
13:40 13/03/2023

Συγκλονίζει η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: «Όταν άρχισα να πίνω κόκες, άρχισα να θέλω χάπια για να κοιμηθώ»

eleftherostypos.gr
Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου έχει μιλήσει πολλές φορές για τα ναρκωτικά και την μάχη που έδωσε για να τα σταματήσει. Από τότε λοιπόν, που χάραξε νέο δρόμο στη ζωή της μακριά από τις ουσίες, με τις εμπειρίες της που περιγράφει, προσπαθεί με τον δικό της τρόπο να αποτρέψει άλλους ανθρώπους από το να μπουν σε […] Το άρθρο Συγκλονίζει η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: «Όταν άρχισα να πίνω κόκες, άρχισα να θέλω χάπια για να κοιμηθώ» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
12:44 13/03/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load