#Θέατρο Σταθμός

«Το τραγούδι της Φλέρυς» στο θέατρο Σταθμός

patrasevents.gr
Βίκτωρος Ουγκώ 55, ΑθήναΣάββατο, 23 Μάρ 2024 18:15Δημήτρης Οικονόμου «ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΦΛΕΡΥΣ» σε σκηνοθεσία Μάνου Καρατζογιάννη με την Ελένη Κοκκίδου, μαζί της επί σκηνής ο Φώτης Λάμαρης Μετά την περυσινή του επιτυχία, ο θεατρικός μονόλογος του βραβευμένου πεζογράφου Δημήτρη Οικονόμου για τη ζωή και το έργο της Φλέρυς Νταντωνάκη, σε σκηνοθεσία Μάνου Καρατζογιάνννη με την Ελένη Κοκκίδου στον ομώνυμο ρόλο, επιστρέφει στο Θέατρο Σταθμός για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων. Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, το Θέατρο Σταθμός διαθέτει μειωμένα εισιτήρια γι...
14:53 19/03/2024

Ελένη Κοκκίδου: Σε ποια παράσταση ύμνο θα την απολαύσουμε;

youfly.com
Ο μονόλογος για τη ζωή και το έργο της Φλέρυς Νταντωνάκη, με την Ελένη Κοκκίδου στον επιστρέφει στο Θέατρο Σταθμός. The post Ελένη Κοκκίδου: Σε ποια παράσταση ύμνο θα την απολαύσουμε; appeared first on Youfly.
17:58 13/02/2024

Bella figura στο Θέατρο Σταθμός

patrasevents.gr
Βίκτωρος Ουγκώ 55, ΜεταξουργείοΣάββατο, 10 Φεβ 2024 21:00Η έξυπνη κωμωδία της Γιασμίνα Ρεζά για πρώτη φορά στην Ελλάδα BELLA FIGURA Απολαύστε όσο μπορείτε τα ωραία σας πόδια αγαπητή μου... Πριν επιβάλλει το κορμί τους θλιβερούς του νόμους... Μετά τις Φυλές της Νίνα Ρέιν, το Όπως πάει το ποτάμι του Μάρτιν Σέρμαν, τη Χώρα που ποτέ δεν πεθαίνεις της Ορνέλα Βόρπσι και το Χάπι του Έντα Γουόλς – όλα σε πανελλήνια πρεμιέρα – το Θέατρο Σταθμός παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Ελλάδα το έργο της Γιασμίνα Ρεζά Bella Figura («Art», o Θεός της Σφαγής) σε μετάφραση του Γιώργου...
13:53 09/02/2024

Βρισηίδα Ανδριώτου: Το όνειρο που είχε από μικρή, αλλά της «έκοψε τα φτερά» η μαμά της

govastileto.gr
Η Βρισηίδα Ανδριώτου και ο Σπύρος Μαρτίκας βρέθηκαν στην πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Bella Figura» που έγινε στο Θέατρο Σταθμός. Οι πρώην παίκτες του Survivor μίλησαν στις κάμερες, απαντώντας στις ερωτήσεις των ρεπόρτερ που ήταν εκεί. Αρχικά, ο Σπύρος Μαρτίκας είπε: «Ήρθαμε να τιμήσουμε στην πρεμιέρα τον ξάδελφό μου τον Παναγιώτη Μπουγιούρη», με την Βρισηίδα […]
21:00 10/01/2024

Αργύρης Πανταζάρας – Σίσσυ Τουμάση: Θεατρική βραδιά για το ερωτευμένο ζευγάρι – Φωτογραφίες

tlife.gr
Η επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Bella Figura» πραγματοποιήθηκε χθες, Δευτέρα 8/1 στο Θέατρο Σταθμός, με πλήθος To άρθρο Αργύρης Πανταζάρας – Σίσσυ Τουμάση: Θεατρική βραδιά για το ερωτευμένο ζευγάρι – Φωτογραφίες δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
19:09 09/01/2024

Εβελίνα Παπούλια: «Να ολοκληρώσουμε τώρα εδώ;» – Η άρνηση on camera σε ερώτηση ρεπόρτερ

tlife.gr
Η πρεμιέρα της παράστασης «Bella Figura» πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 8/1 στο Θέατρο Σταθμός. Γνωστοί ηθοποιοί και To άρθρο Εβελίνα Παπούλια: «Να ολοκληρώσουμε τώρα εδώ;» – Η άρνηση on camera σε ερώτηση ρεπόρτερ δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
10:09 09/01/2024

Οι πέντε παραστάσεις που αξίζει να δείτε πριν το τέλος της χρονιάς

Newsbeast.gr
Η περίοδος των εορτών είναι μία καλή ευκαιρία για έξοδο για θέατρο. Οι παραστάσεις και φέτος, είναι πολλές και η αλήθεια είναι πως δεν ξέρεις ποια να πρωτοδιαλέξεις. Το 2023 ανέβηκαν καινούριες δουλειές, αλλά επέστρεψαν και παραστάσεις της προηγούμενης σεζόν που γνώρισαν επιτυχία. Αν αυτές τις ημέρες, το πρόγραμμα περιλαμβάνει και θέατρο, τότε σας έχουμε πέντε παραστάσεις που αξίζει να δείτε, πριν φύγει η χρονιά! «Το Γάλα» – Θέατρο Σταθμός Το έργο – σταθμός του νεοελληνικού θεάτρου, που υπολογίζεται ότι έχουν δει σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό παραπάνω από 500.000 θεατές, επανήλθε στη σκηνή του Θεάτρου Σταθμός – είκοσι χρόνια από τη συγγραφή του και δέκα μετά το τελε
22:00 28/12/2023

Καλά Χριστούγεννα αγαπητέ μου Τσάρλυ, της Σοφιάννας Θεοφάνους στο Θέατρο Σταθμός

monopoli.gr
«Καλά Χριστούγεννα αγαπητέ μου Τσάρλυ», ένα έργο της Σοφιάννας Θεοφάνους, βασισμένο σε πραγματικές ιστορίες ασυνόδευτων προσφύγων, έρχεται, στο Θέατρο Σταθμός, σε σκηνοθεσία Μαρίας Ξανθοπουλίδου.
15:53 14/11/2023

«Μια τελεία… είναι μόνο η αρχή!» από την ομάδα Ονειρόδραμα στο Θέατρο Σταθμός

euro2day.gr
«Μια τελεία… είναι μόνο η αρχή!» από την ομάδα Ονειρόδραμα στο Θέατρο Σταθμός
16:09 03/11/2023

Bella Figura, της Γιασμίνα Ρεζά στο Θέατρο Σταθμός

monopoli.gr
Το έργο της Γιασμίνα Ρεζά, «Bella Figura», παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στο Θέατρο Σταθμός, σε σκηνοθεσία Μάνου Καρατζογιάννη.
11:53 31/10/2023

Democracy, του Ένκε Φεζολλάρι στο Θέατρο Σταθμός

monopoli.gr
Τέσσερις περφόρμερ-ηθοποιοί επιχειρούν μια πορεία αναζήτησης της Δημοκρατίας μέσα από την παράσταση «Democracy», σε σύλληψη και σκηνοθεσία του Ένκε Φεζολλάρι.
17:53 24/10/2023

Ο Ταρτούφος του Μολιέρου στο θέατρο Σταθμός

monopoli.gr
Η αριστουργηματική κωμωδία του Μολιέρου, «Ο Ταρτούφος», έρχεται για 2η χρονιά στο Θέατρο Σταθμός, σε σκηνοθεσία του Γιάννη Νταλιάνη.
16:53 20/10/2023

«Οι γριές που μαζεύουν την τσουκνίδα» στο θέατρο Σταθμός

fosonline.gr
Η παράσταση της Πειραματικής Σκηνής του Θεσσαλικού Θεάτρου, σε έρευνα, δραματουργική επεξεργασία και σκηνοθεσία του Κωσταντίνου Ντέλλα, έχοντας πραγματοποιήσει από τον Μάρτιο του 2023 ένα μεγάλο αριθμό παραστάσεων σε Θεσσαλία και Μακεδονία, έρχεται στην Αθήνα και το Θέατρο Σταθμός για 8 μόνο παραστάσεις.
11:46 20/09/2023

2071, σε σκηνοθεσία Μάνου Καρατζογιάννη στο Θέατρο Σταθμός

monopoli.gr
Το «2071», ένας θεατρικός μονόλογος για την κλιματική κρίση, που ανέβηκε το καλοκαίρι στο πλαίσιο του «Όλη η Ελλάδα Ένας Πολιτισμός», παρουσιάζεται, στο Θέατρο σταθμός, για τρεις παραστάσεις, σε σκηνοθεσία Μάνου Καρατζογιάννη.
15:53 12/09/2023

Άγονη Γη: Μια ρετροσπεκτίβα της performance των Ραφίκας Σαουίς και Μιχάλη Αργυρού στο Θέατρο Σταθμός

monopoli.gr
Η ακτιβίστρια και αρθρογράφος Βανέσσα Βενέτη και η εικαστικός Ίριδα Τσουρή, παρουσιάζουν στην σκηνή του θεάτρου Σταθμός, μια ρετροσπεκτίβα της σωματικής performance των Ραφίκας Σαουίς και Μιχάλη Αργυρού, «Άγονη Γη», ένα χρόνο μετά το Metaphor Athens.
14:53 30/05/2023

Γιάννης Νταλιάνης: «Ένα σπουδαίο έργο ο χρόνος δεν το παλιώνει, αντίθετα το φρεσκάρει»

ProtoThema.gr
Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης με αφορμή τον «Ταρτούφο» του Μολιέρου που σκηνοθετεί στο Θέατρο Σταθμός μίλησε στο protothema.gr και στον Νίκο Θρασυβούλου
07:24 10/05/2023

"Βoston Μarriage" στο Θέατρο Σταθμός

patrasevents.gr
Βίκτωρος Οὑγκώ 55, ΑθήναΔευτέρα, 08 Μάϊ 2023 21:05Για δεύτερη χρονιά παρουσιάζεται στο Θέατρο Σταθμός το Boston Marriage του David Mamet ένα σπάνιο έργο του σύγχρονου παγκόσμιου ρεπερτορίου. Η Κλερ και η Άννα, κατά τη συντηρητική και σεμνότυφη Βικτωριανή περίοδο, συνάπτουν "Γάμο της Βοστώνης". Έτσι ονομαζόταν, την εποχή εκείνη, η σχέση μεταξύ δύο γυναικών που μπορεί να περιείχε τόσο συναισθηματική όσο και σωματική επαφή, βρίσκοντας η μία στην άλλη συντροφιά, αλλά και οικονομική και συναισθηματική ασφάλεια, ανεξάρτητες από την παρουσία ανδρών. Ο Mamet, το 19...
17:20 27/04/2023

"Αυτός, o Άλλος και το Παντελόνι του" στο Δημοτικό Θέατρο Απόλλων

patrasevents.gr
Δημοτικό Θέατρο "Απόλλων"Δευτέρα, 08 Μάϊ 2023 19:00Να έχω έναν άνθρωπο… Με αφορμή το έτος Ιάκωβου Καμπανέλλη, ο δημοφιλής ηθοποιός Χρήστος Χατζηπαναγιώτης κι ο ηθοποιός και σκηνοθέτης, Μάνος Καρατζογιάννης παρουσιάζουν το μονόπρακτό του «Αυτός και το παντελόνι του», που ανέβηκε το Μάιο του 2018 στο Θέατρο Σταθμός, μαζί με τον «Επικήδειο» του ίδιου συγγραφέα σε ενιαία παράσταση με τον γενικό τίτλο «Αυτός, ο Άλλος και το Παντελόνι του». Η τόσο αστεία όσο και συγκινητική παράσταση - φόρος τιμής στον πατριάρχη του νεοελληνικού θεάτρου - που παρουσιάστηκε και σε επιλεγμένες π...
16:50 27/04/2023

Boston Marriage, του David Mamet στο Θέατρο Σταθμός

monopoli.gr
Η ομάδα D’ Art παρουσιάζει στο Θέατρο Σταθμός ένα έργο queer ορατότητας και σπάνιο εύρημα του σύγχρονου παγκόσμιου ρεπερτορίου από την αιχμηρή πένα του Ντέιβιντ Μάμετ, με τίτλο "Boston Marriage".
16:10 25/04/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load