#Νούρι

Τόμας Γουόκαπ και Εστρέλα Νούρι στο Καραϊσκάκη για το ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

in.gr
Ποδοσφαιρική βραδιά για Γουόκαπ – Νούρι, που βρίσκονται την Κυριακή (10/3) στο Γεώργιος Καραϊσκάκης για το μεγάλο ντέρμπι «αιωνίων»
21:00 10/03/2024

Εστρέλα Νούρι φωτιά στα κοκκινα: Φανατική υποστηρίκτρια του Ολυμπιακού και σύντροφος του Τόμας Γουόκαπ

koolnews.gr
Η Εστρέλα Νούρι, η σύντροφος του διάσημου αθλητή Τόμας Γουόκαπ, έχει γίνει ένα εντυπωσιακό πρόσωπο στην κοινότητα του Ολυμπιακού, καθώς φαίνεται να μην κρύβει την αγάπη της για τους “ερυθρόλευκους”. Με καταγωγή από το Ιράν, η 29χρονη Εστρέλα έχει καταφέρει να κλέψει την προσοχή των φιλάθλων, όχι μόνο λόγω της παρουσίας της στο ΣΕΦ, αλλά […] The post Εστρέλα Νούρι φωτιά στα κοκκινα: Φανατική υποστηρίκτρια του Ολυμπιακού και σύντροφος του Τόμας Γουόκαπ appeared first on Koolnews.gr.
17:58 19/01/2024

Τόμας Γουόκαπ Εστρέλλα Νούρι – Η αλλαγή του χρόνου και το παθιασμένο φιλί

koolnews.gr
Το γνωστό ζευγάρι Τόμας Γουόκαπ, ο Αμερικανός με ελληνικό διαβατήριο μπασκετμπολίστας του Ολυμπιακού, και η Εστρέλλα Νούρι, η Σουηδή μοντέλο και ηθοποιός περσικής καταγωγής, γιόρτασαν την αλλαγή του χρόνου με έναν ιδιαίτερο και ρομαντικό τρόπο. Το ζευγάρι, το οποίο έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον των μέσων με την πολιτισμικά πολύχρωμη σχέση τους, διάλεξε ένα γνωστό αθηναϊκό […] The post Τόμας Γουόκαπ Εστρέλλα Νούρι – Η αλλαγή του χρόνου και το παθιασμένο φιλί appeared first on Koolnews.gr.
22:58 01/01/2024

Aναβαθμίζονται ως βοηθοί του Τέρζιτς στην Ντόρτμουντ, Σαχίν και Μπέντερ

pressaris.gr
Ενισχύει το τεχνικό της επιτελείο η Μπορούσια Ντόρτμουντ. Ο κιτρινόμαυρος σύλλογος  προχώρησε σε μια σημαντική κίνηση, καθώς μετά τα «σύννεφα» που υπήρξαν για τον Έντιν Τέρζιτς, αποφάσισε να «θωρακίσει» το επιτελείο του Γερμανού τεχνικού με δυο θρύλους του συλλόγου. Συγκεκριμένα, ο Νούρι Σαχίν και ο Σβεν Μπέντερ, δυο άνθρωποι που φόρεσαν για χρόνια ως ποδοσφαιριστές τη φανέλα […] The post Aναβαθμίζονται ως βοηθοί του Τέρζιτς στην Ντόρτμουντ, Σαχίν και Μπέντερ appeared first on pressaris.gr.
19:09 29/12/2023

All Star Game: Η σύντροφος του Γουόκαπ Εστρέλα Νούρι εντυπωσιάσε με τον χορό της

Newsit
Η σύντροφος του Τόμας Γουόκαπ Εστρέλα Νούρι εντυπωσιάσει με τον χορό της κατά την διάρκεια του All Star Game, με την 29χρονη καλλονή να τραβά όλα τα βλέμματα επάνω της. Η Εστρέλα Νούρι έγινε γνωστή λόγω της σχέσης της με τον μπασκετμπολίστα του Ολυμπιακού Τόμας Γουόκαπ, με το μοντέλο με καταγωγή από το Ιράν να ... Περισσότερα To άρθρο All Star Game: Η σύντροφος του Γουόκαπ Εστρέλα Νούρι εντυπωσιάσε με τον χορό της δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
19:00 17/12/2023

Τόμας Γουόκαπ και Εστρέλα Νούρι σκέφτονται τον γάμο

filathlos.gr
Τόμας Γουόκαπ και Εστρέλα Νούρι σκέφτονται τον γάμο 26/11/2023 Ο Τόμας Γουόκαπ και η Εστρέλα Νούρι ζουν τον έρωτά τους και δεν το κρύβουν. Ο Αμερικανός γκαρντ του Ολυμπιακού και η 29χρονη Αμερικανίδα με ρίζες από το Ιράν σκέφτονται, μάλιστα, να πάνε τη σχέση τους ένα βήμα παρακάτω και να προχωρήσουν σε γάμο. Αυτό δήλωσε η ίδια η Νούρι σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ελληνική εφημερίδα, λέγοντας ενδεικτικά: "Βρήκα το άλλο μου μισό. Σκεφτόμαστε τον γάμο".
12:46 26/11/2023

Η Τουρκία που έκανε την Αγία Σοφία τζαμί, μέλος της Επιτροπής Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO!

militaire.gr
Το διαβάζεις και δεν το πιστεύεις…Η Τουρκία, το καθεστώς της οποίας έκανε την Αγία Σοφία τζαμί, εξελέγη μέλος της Επιτροπής Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO! Είναι που ήταν απομονωμένη… Ο Τούρκος υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού Μεχμέτ Νούρι Ερσόι έκανε την ανακοίνωση για το θέμα στον λογαριασμό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. "Έχουμε καλά νέα!" έγραψε ,ανακοινώνοντας ότι η Τουρκία εξελέγη μέλος της Επιτροπής Παγκόσμιας Κληρονομιάς. Η Τουρκία έγινε μέλος της επιτροπής με την ψηφοφορία που έγινε στην «24η Γενική Συνέλευση των Κρατών Μερών» στο Παρίσι: «Η Τουρκία θα έχει λόγο στη διαδικασία λήψης αποφάσεων σχετικά με τους υποψηφίους του καταλόγου παγκόσμιας κληρονομιάς, μαζί με άλλα μέλη της
10:00 23/11/2023

Είσοδο θα πληρώνουν οι ξένοι επισκέπτες στην Αγιά Σοφιά από τις 15 Ιανουαρίου 2024… για να “αυξηθεί η ποιότητα επίσκεψης”

el.gr
Ο υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού Μεχμέτ Νούρι Ερσόι ανακοίνωσε ότι στην Αγιά Σοφιά θα ξεκινήσει την εφαρμογή ενός σχεδίου διαχείρισης επισκεπτών από τις 15 Ιανουαρίου 2024 μετά από σύσταση της Unesco. Το άρθρο Είσοδο θα πληρώνουν οι ξένοι επισκέπτες στην Αγιά Σοφιά από τις 15 Ιανουαρίου 2024… για να “αυξηθεί η ποιότητα επίσκεψης” εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
12:09 31/10/2023

ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ: Η εντυπωσιακή σύντροφος του Γουόκαπ που «τρέλανε» το ΣΕΦ

filathlos.gr
ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ: Η εντυπωσιακή σύντροφος του Γουόκαπ που «τρέλανε» το ΣΕΦ 27/10/2023 Ο Τόμας Γουόκαπ διανύει μια ακόμη εξαιρετική σεζόν στον Ολυμπιακό και... χωρίς ανάσα -μετά και τη συμμετοχή του στο Μουντομπάσκετ με την Ελλάδα- είναι ένα πολύτιμος στέλεχος των νταμπλούχων την τελευταία τριετία. Στο πλευρό του Τεξανού γκαρντ βρίσκεται η Εστρέλα Νούρι, μια πληθωρική μελαχρινή από τις ΗΠΑ, που εσχάτως έχει γίνει μόνιμη θαμώνας του ΣΕΦ. Χθες παρακολούθησε την αναμέτρηση απέναντι στην Εφές μαζί με τους συντρόφους των Σακίλ ΜακΚίσικ και Τζορτζ Πάπας, με τις οποίες κάνει πολλή παρέα. Η 29χρονη με ρίζες από το Ιράν έχει σπουδάσει βιολογία και χημεία, αλλά ασχολ
12:46 27/10/2023

Stream & Cinema #70: Έρωτας πέρα από σύνορα, χρόνο και… χιόνια

myvolos.net
Newsroom 12.10.2023 • 23:00 Κοινοποίηση Ενώ στο Χόλιγουντ ξεκατινιάζονται, η κινηματογραφική εβδομάδα κυριαρχείται από το σινεμά του κόσμου. Ο Αιμίλιος Χαρμπής και η Αλεξάνδρα Σκαράκη συζητούν για μια κορεατική ιστορία αγάπης και το νέο φιλμ του δεξιοτέχνη Νούρι Μπιλγκέ Τσεϊλάν. Δημοσιογραφική επιμέλεια – Παρουσίαση: Αιμίλιος Χαρμπής – Αλεξάνδρα Σκαράκη Επιμέλεια παραγωγής: Urbi Productions Σινεμά Newsroom […]
23:46 12/10/2023

Η σύνθεση της νέας τουρκικής κυβέρνησης

militaire.gr
Τη σύνθεση της νέας κυβέρνησής του ανακοίνωσε απόψε ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Στη θέση του αντιπροέδρου ο Ερντογάν διόρισε τον Τζεβντέτ Γιλμάζ, τον μέχρι σήμερα αντιπρόεδρο του κυβερνώντος κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AKP). Υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών αναλαμβάνει, όπως αναμενόταν, ο οικονομολόγος Μεχμέτ Σιμσέκ, ο οποίος τάσσεται υπέρ της οικονομικής «ορθοδοξίας» και προκρίνει την αύξηση των επιτοκίων. Ο διορισμός του εκτιμάται ότι θα σημάνει το τέλος της «ανορθόδοξης» οικονομικής πολιτικής που ακολουθούσε ο Ερντογάν επί χρόνια, όπως τη μείωση των επιτοκίων παρά τον υψηλό πληθωρισμό και τον κρατικό έλεγχο των αγορών. Ο Σιμσέκ ήταν υπουργός Οικονομικών και αναπ
11:00 04/06/2023

Παπαμιχαήλ: Ήττα με ανατροπή και αποκλεισμός στην Μαδρίτη

fosonline.gr
Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ γνώρισε την ήττα με 2-0 σετ από την Νούρια Παρίθας Ντίαθ και έμεινε εκτός προκριματικών στο Madrid Open.
19:46 24/04/2023

Η κλήρωση της Σάκκαρη στη Μαδρίτη

filathlos.gr
Η κλήρωση της Σάκκαρη στη Μαδρίτη 23/04/2023 Η Μαρία Σάκκαρη κληρώθηκε στην πλευρά της Αρίνα Σαμπαλένκα και στο τέταρτο της Ονς Ζαμπέρ στο Mutua Madrid Open (WTA 1000). Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια περνάει με μπάι στον δεύτερο γύρο και εκεί θα βρει την Αμάντα Ανισίμοβα ή παίκτρια από τα προκριματικά. Στον τρίτο γύρο λογικά θα βρει την καλή της φίλη Ντόνα Βέκιτς, ενώ στη φάση των «16» θα πέσει ενδεχομένως πάνω στην Κόκο Γκοφ. Με τη Ζαμπέρ ίσως παίξει στα προημιτελικά, ενώ μπορεί να συναντήσει τη Σαμπαλένκα (ή την Καρολίν Γκαρσιά) μόνο στα ημιτελικά. Στο πάνω μέρος του ταμπλό είναι η Ίγκα Σβιόντεκ, που έχει στη δική της πλευρά τις Έλενα Ριμπάκινα και Τζέσ
21:14 23/04/2023

Πρόωρο “διαζύγιο” για Γκουινάρτ και Ροντρίγκεθ

tromaktiko.gr
Βραχύβια αποδείχθηκε η συνεργασία της Μαρίνα Γκουινάρτ με τη Νούρια Ροντρίγκεθ στον κόσμο του πάντελ. Οι δύο Ισπανίδες, αν και ξεκίνησαν στην αρχή του 2023 τη συνεργασία τους, θα τραβήξουν ξεχωριστούς δρόμους και αυτό οφείλεται κυρίως σε απόφαση της Γκουινάρτ. Η 26χρονη, Νο35 στην κατάταξη του World Padel Tour, έχει όπως φαίνεται ήδη μία νέα […] The post Πρόωρο “διαζύγιο” για Γκουινάρτ και Ροντρίγκεθ appeared first on Tromaktiko.gr.
07:30 10/04/2023

Τένις: Αποκλεισμός για την Παπαμιχαήλ στη Μπογκοτά

Zougla
Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ ηττήθηκε στον 1ο γύρο στο τουρνουά στην Μπογκοτά της Κολομβίας από την Ιταλίδα, Νούρια Μπρανκάσιο...
12:56 05/04/2023

Εκτός του μονού στη Μπογκοτά η Παπαμιχαήλ

filathlos.gr
Εκτός του μονού στη Μπογκοτά η Παπαμιχαήλ 05/04/2023 Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ ηττήθηκε στον 1ο γύρο στο τουρνουά στη Μπογκοτά της Κολομβίας από την Ιταλίδα Νούρια Μπρανκάσιο, Νο.206 στην παγκόσμια κατάταξη, με 6-2, 6-2 και αποκλείστηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης. Η Παπαμιχαήλ θα παραμείνει πάντως στη Μπογκοτά, καθώς μαζί με την Νταλίλα Γιακούποβιτς προκρίθηκαν στα προημιτελικά του διπλού στο τουρνουά.
09:20 05/04/2023

Θετική εκκίνηση για Σάκκαρη στην Αυστρία

naftemporiki.gr
Η Μαρία Σάκκαρη πιέστηκε στο δεύτερο σετ αλλά νίκησε την Ισπανίδα Νούρια Παρίθας Ντίαθ, στην πρεμιέρα της στο τουρνουά του Λιντς, στην Αυστρία. Η Σάκκαρη, Νο1 στο ταμπλό της διοργάνωσης,… Θετική εκκίνηση για Σάκκαρη στην Αυστρία - Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
23:46 07/02/2023

Με το… δεξί στο Λιντς η Σάκκαρη

eleftherostypos.gr
Με νίκη-πρόκριση απέναντι στην Ισπανίδα Νούρια Παρίθας Ντίαθ ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο 250άρι τουρνουά του Λιντς η Μαρία Σάκκαρη. Ήταν η έκτη επιτυχία της εντός του 2023 και πρώτη μετά τον αποκλεισμό της στον 3ο γύρο του Australian Open από την Κινέζα Λιν Ζου. Η Νο1 αθλήτρια στο ταμπλό της διοργάνωσης επιβλήθηκε με straight […] Το άρθρο Με το… δεξί στο Λιντς η Σάκκαρη εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
23:18 07/02/2023

Μαρία Σάκκαρη: Πετυχημένη η πρεμιέρα της στο Open του Λιντς – Νίκησε με 2-0 τη Νούρια Παρίθας-Ντίαθ

Newsbeast.gr
Με νίκη-πρόκριση απέναντι στην Ισπανίδα Νούρια Παρίθας-Ντίαθ με 2-0 σετ [6-1, 7-6 (6)] ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο 250άρι τουρνουά του Λιντς η Μαρία Σάκκαρη. Ήταν η έκτη επιτυχία της εντός του 2023 και πρώτη μετά τον αποκλεισμό της στο Australian Open από την Κινέζα Λιν Ζου. Η Μαρία Σάκκαρη μετά την αναπάντεχη έξοδό της στη Μελβούρνη επέλεξε να αγωνιστεί στην Αυστρία και όχι στο 500άρι τουρνουά του Άμπου Ντάμπι, όπου συμμετέχουν τενίστριες που βρίσκονται πολύ ψηλότερα στην κατάταξη της WTA. Η Νο1 αθλήτρια στο ταμπλό της διοργάνωσης επιβλήθηκε με straight set (6-1, 7-6/6) της 31χρονης αντιπάλου της (Νο75 στον κόσμο) ύστερα από αγώνα διάρκειας 100 λεπτών, στην τέταρτη μεταξύ τους συνάν
23:14 07/02/2023

Σάκκαρη: «Χαρούμενη που βρήκα λύσεις»

filathlos.gr
Σάκκαρη: «Χαρούμενη που βρήκα λύσεις» 07/02/2023 Η Μαρία Σάκκαρη ήταν ικανοποιημένη με τον τρόπο που χειρίστηκε τις δύσκολες στιγμές του αγώνα με τη Νούρια Παρίθας Ντίαθ στο Λινζ της Αυστρίας. «Έπαιξα εξαιρετικά στο πρώτο σετ, σταθερή από τον πρώτο πόντο», είπε στην Μπάρμπα Σετ η 27χρονη τενίστρια. «Πέτυχα νωρίς το μπρέικ, μετά έκανα κι άλλο και αυτό βοήθησε. Σέρβιρα καλά σε όλο το ματς, αλλά έκανα μια κοιλιά στο δεύτερο σετ όταν ήμουν μπροστά με 6-5. Έπαιξε πολύ καλά στο δεύτερο, ήταν σταθερή, οπότε είμαι χαρούμενη που βρήκα λύσεις στο τέλος». Τι πρέπει να αλλάξει στο επόμενο ματς; «Νομίζω ότι οι βάσεις μου ήταν καλές. Δεν έκανα πολλά πράγματα λάθος, ίσω
23:10 07/02/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load