#Χριστίνα Αλούπη

Χριστίνα Αλούπη: «Φήμες χωρισμού υπάρχουν πάντα, όλα είναι μέσα στο παιχνίδι»

zappit.gr
Για τις φήμες χωρισμού που κυκλοφορούν απάντησε η Χριστίνα Αλούπη. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια τόνισε επίσης πως έχει βγάλει την […] The post Χριστίνα Αλούπη: «Φήμες χωρισμού υπάρχουν πάντα, όλα είναι μέσα στο παιχνίδι» appeared first on Zappit.
09:00 09/04/2024

Χριστίνα Αλούπη για τις φήμες χωρισμού από τον σύζυγό της, Κωνσταντίνο Κέφαλο: «Όταν θελήσω να μιλήσω γι’ αυτό, θα το κάνω»

tlife.gr
Στα δημοσιεύματα που τη θέλουν να έχει χωρίσει από τον σύζυγό της, Κωνσταντίνο Κέφαλο αναφέρθηκε η To άρθρο Χριστίνα Αλούπη για τις φήμες χωρισμού από τον σύζυγό της, Κωνσταντίνο Κέφαλο: «Όταν θελήσω να μιλήσω γι’ αυτό, θα το κάνω» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
15:09 30/03/2024

Χριστίνα Αλούπη: «Το στερεότυπο της εποχής μου ήταν “χαζή, ξανθιά, όμορφη” και είχα άγχος να αποδείξω το αντίθετο»

zappit.gr
Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Σαράντη Μαριεττή παραχώρησε η Χριστίνα Αλούπη. Η δημοσιογράφος μίλησε για την επιστροφή της […] The post Χριστίνα Αλούπη: «Το στερεότυπο της εποχής μου ήταν “χαζή, ξανθιά, όμορφη” και είχα άγχος να αποδείξω το αντίθετο» appeared first on Zappit.
10:00 30/01/2024

Χριστίνα Αλούπη – Κωνσταντίνος Κέφαλος: Η κοινή εμφάνιση που διέψευσε τις φήμες για τον χωρισμό τους – Φωτογραφίες

tlife.gr
Με μια κοινή εμφάνιση σε γνωστό μαγαζί της Αθήνας, η Χριστίνα Αλούπη και ο σύζυγός της, To άρθρο Χριστίνα Αλούπη – Κωνσταντίνος Κέφαλος: Η κοινή εμφάνιση που διέψευσε τις φήμες για τον χωρισμό τους – Φωτογραφίες δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
08:09 28/01/2024

Χριστίνα Αλούπη: Η διακόσμηση και το glam σπίτι στα βόρεια προάστια

astrology.gr
Η Χριστίνα Αλούπη έχει μετατρέψει το σπίτι της σε ένα γιορτινό προορισμό. Το μεγάλο χιονισμένο δέντρο και η νέα φωτογραφία με τους γιους της.Περισσότερα...
13:28 11/12/2023

Στο σπίτι της Χριστίνας Αλούπη είναι πάντα Χριστούγεννα- Η παραμυθένια διακόσμηση και το glam δέντρο

queen.gr
Η Χριστίνα Αλούπη έχει μετατρέψει το σπίτι της σε ένα γιορτινό προορισμό. Το μεγάλο χιονισμένο δέντρο και η νέα φωτογραφία με τους γιους της.Περισσότερα...
23:17 10/12/2023

Χριστίνα Αλούπη: Όλες οι φορές που μας έδειξε το μοντέρνο σπίτι της

queen.gr
Στην Ελλάδα μαζί με την οικογένεια της επέστρεψε μετά από 13 ολόκληρα χρόνια η Χριστίνα Αλούπη και το υπέροχο σπίτι της μας έχει ενθουσιάσει.Περισσότερα...
11:17 04/10/2023

Χριστίνα Αλούπη: «Δοκιμάστηκε η σχέση μας στο δεύτερο παιδί και επανήλθε δύσκολα»

zappit.gr
Την Χριστίνα Αλούπη συνάντησε η Τζένη Θεωνά, το απόγευμα της Κυριακής, στο νέο επεισόδιο για την εκπομπή «Μαμα-δες» της ΕΡΤ. Μεταξύ […] The post Χριστίνα Αλούπη: «Δοκιμάστηκε η σχέση μας στο δεύτερο παιδί και επανήλθε δύσκολα» appeared first on Zappit.
22:00 01/10/2023

Χριστίνα Αλούπη: «Συμβουλεύτηκα παιδοψυχολόγους για να το χειριστώ όσο πιο καλά μπορώ για τα παιδιά μου»

zappit.gr
Στην εκπομπή «Μαμά-δες» που θα προβληθεί αυτό το Σαββατοκύριακο στην ΕΡΤ1 θα είναι η Χριστίνα Αλούπη. Μιλώντας στη Τζένη Θεωνά για την μητρότητα και την […] The post Χριστίνα Αλούπη: «Συμβουλεύτηκα παιδοψυχολόγους για να το χειριστώ όσο πιο καλά μπορώ για τα παιδιά μου» appeared first on Zappit.
09:00 29/09/2023

Χριστίνα Αλούπη: «Η ζυγαριά με στοίχειωνε για πολύ καιρό»

zappit.gr
Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, Χριστίνα Αλούπη και η Καθηγήτρια Παθολογίας και Μεταβολικών Νοσημάτων, Εριφύλη Χατζηαγγελάκη, μίλησαν στο «Όλα για τη […] The post Χριστίνα Αλούπη: «Η ζυγαριά με στοίχειωνε για πολύ καιρό» appeared first on Zappit.
09:48 27/05/2023

Χριστίνα Αλούπη: «Στη δεύτερη εγκυμοσύνη πήρα 27 κιλά και δε μπορούσα να τα χάσω, άρχισα να πονάω»

tlife.gr
Ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης υποδέχτηκε τη Χριστίνα Αλούπη στην εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας», το πρωί To άρθρο Χριστίνα Αλούπη: «Στη δεύτερη εγκυμοσύνη πήρα 27 κιλά και δε μπορούσα να τα χάσω, άρχισα να πονάω» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
09:40 27/05/2023

Χριστίνα Αλούπη: Δεν είναι η κατάλληλη περίοδος να επιστρέψω στην τηλεόραση

Newsit
“Όλα θα γίνουν με την σειρά τους” εξηγεί η Χριστίνα Αλούπη. Για την τηλεόραση, την περιπέτεια υγείας του παιδιού της αλλά και την… σπατάλη του χρόνου μίλησε η Χριστίνα Αλούπη όταν την συνάντησαν οι δημοσιογράφοι σε πρόσφατη βραδινή της έξοδο. “Πλέον δεν σπαταλάω τον χρόνο μου στο να φοβάμαι για το τι μπορεί να γίνει ... Περισσότερα To άρθρο Χριστίνα Αλούπη: Δεν είναι η κατάλληλη περίοδος να επιστρέψω στην τηλεόραση δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
09:36 12/05/2023

Χριστίνα Αλούπη: Η απόσταση με τον σύζυγό της και το πρόβλημα υγείας του γιου της – «Ήταν 6 μέρες στο νοσοκομείο»

tlife.gr
Στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Νικηφόρος με τον Νίνο βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης 11/5 To άρθρο Χριστίνα Αλούπη: Η απόσταση με τον σύζυγό της και το πρόβλημα υγείας του γιου της – «Ήταν 6 μέρες στο νοσοκομείο» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
08:46 12/05/2023

Χριστίνα Αλούπη: «Ήταν η πρώτη μου άσχημη εμπειρία με παιδί στο νοσοκομείο»

zappit.gr
Σε πρόσφατη βραδινή της έξοδο συνάντησαν την Χριστίνα Αλούπη οι κάμερες και οι δημοσιογράφοι. Μεταξύ άλλων, η γοητευτική παρουσιάστρια αναφέρθηκε στην […] The post Χριστίνα Αλούπη: «Ήταν η πρώτη μου άσχημη εμπειρία με παιδί στο νοσοκομείο» appeared first on Zappit.
08:08 12/05/2023

«Όλα για τη ζωή μας»: Με την Χριστίνα Αλούπη και την Μαίρη Μηλιαρέση

in.gr
Η εκπομπή που δίνει συμβουλές για τη σωματική και ψυχική υγεία μας.
09:20 05/05/2023

Η Χριστίνα Αλούπη στο okmag: «Ο μικρός γιος μου είχε πυρετό 12 μέρες. Τρομάξαμε πολύ»

okmag.gr
Μεγάλη λαχτάρα πέρασε η Χριστίνα Αλούπη τις τελευταίες μέρες όταν ο μικρός γιος της, Αλέξανδρος χρειάστηκε να νοσηλευθεί στο νοσοκομείο με υψηλό πυρετό. Ο 4χρονος προσβληθηκε από έναν αδενοΐό και 12 μέρες είχε πυρετό. Ευτυχώς όλα πήγαν καλά και μητέρα και γιος επέστρεψαν σπίτι. Η Χριστίνα Αλούπη μίλησε στο okmag για την περιπέτεια που πέρασε […] The post Η Χριστίνα Αλούπη στο okmag: «Ο μικρός γιος μου είχε πυρετό 12 μέρες. Τρομάξαμε πολύ» appeared first on OK! Magazine.
15:36 28/04/2023

Χριστίνα Αλούπη: Εξιτήριο από το νοσοκομείο για τον μικρό της γιο – Η νέα ανάρτηση

tlife.gr
Στο νοσοκομείο νοσηλεύτηκε την περασμένη εβδομάδα ο μικρός γιος της Χριστίνας Αλούπη. Η γνωστή ηθοποιός έκανε To άρθρο Χριστίνα Αλούπη: Εξιτήριο από το νοσοκομείο για τον μικρό της γιο – Η νέα ανάρτηση δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
22:06 26/04/2023

Χριστίνα Αλούπη: Στο νοσοκομείο ο μικρός της γιος, Αλέξανδρος – Τι συνέβη;

okmag.gr
Ένα νέο βίντεο ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό η Χριστίνα Αλούπη. Η ίδια φαίνεται κουρασμένη, ενώ στο story που ανέβασε γράφει «5η μέρα στο νοσοκομείο. Πλήρης ιδρυματοποίηση». Η αλήθεια είναι πως η Χριστίνα Αλούπη και ο σύζυγός της Κωνσταντίνος Κέφαλος ανησύχησαν πολύ από τον υψηλό πυρετό που ανέβασε ο μικρός τους γιος Αλέξανδρος. Ο πυρετός […] The post Χριστίνα Αλούπη: Στο νοσοκομείο ο μικρός της γιος, Αλέξανδρος – Τι συνέβη; appeared first on OK! Magazine.
13:16 23/04/2023

Χριστίνα Αλούπη: Απαντά στα δημοσιεύματα περί χωρισμού από τον Κωνσταντίνο Κέφαλο

govastileto.gr
Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» παραχώρησε η Χριστίνα Αλούπη, η οποία μίλησε μεταξύ άλλων, για την προσωπική της ζωή, για την επιστροφή από την Αμερική στην Ελλάδα, αλλά και για τα δημοσιεύματα περί χωρισμού της από τον Κωνσταντίνο Κέφαλο. «Έλειπα 13 χρόνια από την Ελλάδα, τώρα είμαστε εδώ 9 μήνες. Είμαστε καλά με τα παιδιά, […]
17:34 21/03/2023

Χριστίνα Αλούπη για τον σύζυγό της: «Πήγαμε σε σύμβουλο γάμου, τα ζευγάρια εδώ στην Ελλάδα δεν ζητάνε βοήθεια»

okmag.gr
Η Χριστίνα Αλούπη σε συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε μεταξύ άλλων, για την προσωπική της ζωή, για την επιστροφή από την Αμερική στην Ελλάδα, αλλά και για τα δημοσιεύματα περί χωρισμού της από τον Κωνσταντίνο Κέφαλο. «Έλειπα 13 χρόνια από την Ελλάδα, τώρα είμαστε εδώ 9 μήνες. Είμαστε καλά με τα παιδιά, έγινε μια ομαλή μετάβαση και είμαστε […] The post Χριστίνα Αλούπη για τον σύζυγό της: «Πήγαμε σε σύμβουλο γάμου, τα ζευγάρια εδώ στην Ελλάδα δεν ζητάνε βοήθεια» appeared first on OK! Magazine.
12:02 21/03/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load