#Τζίνα Βαρελά

Μουζουράκης- Κοζάρη: Οι φωτό μετά την αποκάλυψη της σχέσης τους

queen.gr
Νέα σελίδα στη ζωή του έχει γυρίσει ο Πάνος Μουζουράκης μετά τον χωρισμό του από την Τζίνα Βαρελά.Περισσότερα...
15:50 25/02/2023

Μαριλού Κοζάρη: Αυτή είναι η νέα σύντροφος του Πάνου Μουζουράκη

NewsBomb
Ο 43χρονος ηθοποιός και τραγουδιστής Πάνος Μουζουράκης μετά τον χωρισμό του από την Τζίνα Βαρελά είναι ερωτευμένος ξανά.Περισσότερα...
11:54 11/02/2023

Ερωτευμένος ο Πάνος Μουζουράκης: Μένει μαζί με την 28χρονη νέα του σύντροφο

okmag.gr
Ξανά ερωτευμένος φαίνεται πως είναι ο Πάνος Μουζουράκης μετά τον χωρισμό του από τη Τζίνα Βαρελά. Θυμίζουμε ότι ο τραγουδοποιός βρισκόταν τα τελευταία τρία χρόνια σε σχέση με την ηθοποιό, η οποία μάλιστα πρωταγωνίστησε και σε ένα από τα video clip του. Ωστόσο, το περασμένο καλοκαίρι αποφάσισαν να τραβήξουν διαφορετικούς δρόμους, όπως είχε αποκαλύψει τον […] The post Ερωτευμένος ο Πάνος Μουζουράκης: Μένει μαζί με την 28χρονη νέα του σύντροφο appeared first on OK! Magazine.
14:26 02/02/2023

Πάνος Μουζουράκης: Σε νέα σχέση μετά τον χωρισμό του από την Τζίνα Βαρελά

tlife.gr
Ο Πάνος Μουζουράκης φαίνεται πως γύρισε σελίδα στην προσωπική ζωή του, μερικούς μήνες μετά τον οριστικό To άρθρο Πάνος Μουζουράκης: Σε νέα σχέση μετά τον χωρισμό του από την Τζίνα Βαρελά δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
13:20 02/02/2023

Πάνος Μουζουράκης: Η πρώτη αντίδραση στις φήμες χωρισμού του από την Τζίνα Βαρελά – «Κυκλοφορούν ιώσεις»

tlife.gr
Τον Πάνο Μουζουράκη συνάντησαν οι τηλεοπτικές κάμερες το βράδυ της Πέμπτης 3/11 την ώρα που πήγαινε To άρθρο Πάνος Μουζουράκης: Η πρώτη αντίδραση στις φήμες χωρισμού του από την Τζίνα Βαρελά – «Κυκλοφορούν ιώσεις» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
08:58 04/11/2022

Πάνος Μουζουράκης: Οριστικός χωρισμός με την Τζίνα Βαρελά – Εθεάθη με γυναικεία συντροφιά

instyle.gr
Ο Πάνος Μουζουράκης και η Τζίνα Βαρελά χώρισαν οριστικά μετά από τρία χρόνια σχέσης, όπως αποκάλυψε η εκπομπή “Πρωινό μας” και ο δημοσιογράφος Νίκος Γεωργιάδης. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πληροφορίες του δημοσιογράφου, οι δυο τους έχουν χωρίσει από το καλοκαίρι και παρόλο που το πρώην ζευγάρι είχε περάσει κάποια διαστήματα κρίση στη σχέση τους, αυτή […] The post Πάνος Μουζουράκης: Οριστικός χωρισμός με την Τζίνα Βαρελά – Εθεάθη με γυναικεία συντροφιά appeared first on InStyle.
14:28 31/10/2022

Χώρισαν ο Πάνος Μουζουράκης και η Τζίνα Βαρελά

okmag.gr
Ο Πάνος Μουζουράκης και η Τζίνα Βαρελά χώρισαν. Την είδηση επιβεβαίωσε ο Νίκος Γεωργιάδης μέσα από την εκπομπή «Πρωινό μας». «Έχουν χωρίσει από το καλοκαίρι» αναφέρει χαρακτηριστικά προσθέτοντας πως ο τραγουδιστής φαίνεται να έχει κάνει ήδη το επόμενο βήμα στη ζωή του. Η σχέση τους κράτησε τρία χρόνια ενώ έχουν περάσει και στο παρελθόν μια […] The post Χώρισαν ο Πάνος Μουζουράκης και η Τζίνα Βαρελά appeared first on OK.
12:28 31/10/2022

Πάνος Μουζουράκης – Τζίνα Βαρελά: Χώρισαν μετά από τρία χρόνια σχέσης

tlife.gr
Πάνος Μουζουράκης και Τζίνα Βαρελά φαίνεται ότι έριξαν τίτλοι τέλους στη σχέση τους. Το ζευγάρι που To άρθρο Πάνος Μουζουράκης – Τζίνα Βαρελά: Χώρισαν μετά από τρία χρόνια σχέσης δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
11:18 31/10/2022

Η Τζίνα Βαρελά καμάρωσε τον Πάνο Μουζουράκη στο Θέατρο Άλσος

govastileto.gr
  Ο μοναδικός Πάνος Μουζουράκης και οι μουσικοί του έδωσαν μία ξεχωριστή και γεμάτη εκπλήξεις μουσική παράσταση στο Θέατρο «Άλσος».  Εκεί...
12:10 05/07/2022

Τζίνα Βαρελά - Πάνος Μουζουράκης: Στην Ελλάδα για χάρη του

real.gr
Το καλοκαίρι του Πάνου Μουζουράκη θα είναι γεμάτο όχι μόνο από ξεχωριστές επαγγελματικές συνεργασίες, αλλά και από έρωτα, αφού η σύντροφός του, Τζίνα Βαρελά, αποφάσισε να τον ακολουθήσει στη χώρα μας.
08:04 27/06/2022

Πάνος Μουζουράκης – Τζίνα Βαρελά: Σπάνια κοινή εμφάνιση στο θέατρο

okmag.gr
Σε μια βραδινή του έξοδο απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός τον Πάνο Μουζουράκη και τη σύντροφό του, Τζίνα Βαρελά. Το ζευγάρι βρέθηκε στο θέατρο Παλλάς στην καρδιά της Αθήνας. Η Τζίνα Βαρελά και ο Πάνος Μουζουράκης είναι ζευγάρι εδώ και περίπου τρία χρόνια, περίπου με λίγα διαλείμματα. Η σχέση τους έχει περάσει από on-offs, Ήταν λίγο πριν […] The post Πάνος Μουζουράκης – Τζίνα Βαρελά: Σπάνια κοινή εμφάνιση στο θέατρο appeared first on OK.
11:06 07/06/2022

Πάνος Μουζουράκης – Τζίνα Βαρελά: Βόλτες στα στενά της Μυκόνου για το ερωτευμένο ζευγάρι – Βίντεο

tlife.gr
Στη Μύκονο βρίσκεται αυτές τις μέρες με την αγαπημένη του Τζίνα Βαρελά ο Πάνος Μουζουράκης. Ο To άρθρο Πάνος Μουζουράκης – Τζίνα Βαρελά: Βόλτες στα στενά της Μυκόνου για το ερωτευμένο ζευγάρι – Βίντεο δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
23:40 05/05/2022

Μύκονος: Πάνος Μουζουράκης και Τζίνα Βαρελά δεν κατάφεραν να αποφύγουν τους παπαράτσι στα Ματογιάννια

Newsit
Ο Πάνος Μουζουράκης τα τελευταία τρία χρόνια είναι ζευγάρι με την ηθοποιό Τζίνα Βαρελά. Οι δυο τους προσπαθούν όσο μπορούν να κρατήσουν την σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο δεν την κρύβουν κιόλας. Η κάμερα του Mykonos Live TV τους απαθανάτισε να περπατούν στα κοσμικά Ματογιάννια. Με casual chic look και κασκόλ ... Περισσότερα To άρθρο Μύκονος: Πάνος Μουζουράκης και Τζίνα Βαρελά δεν κατάφεραν να αποφύγουν τους παπαράτσι στα Ματογιάννια δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
10:14 05/05/2022

Πάνος Μουζουράκης – Τζίνα Βαρελά: Βόλτα στο κέντρο της Αθήνας για το ερωτευμένο ζευγάρι

tlife.gr
Στο Κολωνάκι συνάντησε λίγες μέρες πριν η “Ελπίδα” χτυπήσει ολόκληρη τη χώρα, τον Πάνο Μουζουράκη με To άρθρο Πάνος Μουζουράκης – Τζίνα Βαρελά: Βόλτα στο κέντρο της Αθήνας για το ερωτευμένο ζευγάρι δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
21:48 27/01/2022

Πάνος Μουζουράκης-Τζίνα Βαρελά: Κοινή εμφάνιση στο Κολωνάκι

govastileto.gr
  Ο Πάνος Μουζουράκης και η Τζίνα Βαρελά διατηρούν μια σχέση από απόσταση καθώς εκείνη ζει στις ΗΠΑ. Οι συνθήκες αυτές είχαν οδηγήσει το ζευγάρι...
08:04 27/01/2022

Τζίνα Βαρελά - Πάνος Μουζουράκης: Επανασύνδεση μετά από έξι μήνες

ieidiseis.gr
Η Τζίνα Βαρελά είναι ξανά σε σχέση με τον Πάνο Μουζουράκη.Η Τζίνα Βαρελά μπορεί να χώρισε με τον Πάνο Μουζουράκη πριν από έξι μήνες, όμως σύμφωνα με το περιοδικό «ΟΚ!» είναι ξανά μαζί. Συγκεκριμένα, ο φακός του περιοδικού τσάκωσε το ζευγάρι της showbiz κατά τη διάρκεια βόλτας τους σε μαγαζιά στο Κολωνάκι. Μάλιστα, σύμφωνα με την εκπομπή «Πάμε Δανάη», ο Πάνος Μουζουράκης μέσω του νέου βίντεο κλιπ του, αποκάλυψε πως είναι και πάλι μαζί με την αγαπημένη του.
19:26 17/01/2022

Πάνος Μουζουράκης – Τζίνα Βαρελά: Η επανασύνδεση και η βόλτα στο Κολωνάκι

govastileto.gr
  Έναν μεγάλο έρωτα ζουν ο Πάνος Μουζουράκης και η Τζίνα Βαρελά ζουν και παρά την απόσταση που τους χωρίζει καθώς η ηθοποιός ζει στις ΗΠΑ, βρήκαν...
14:10 16/01/2022

Πάνος Μουζουράκης – Τζίνα Βαρελά: Επανασύνδεση για το γνωστό ζευγάρι

okmag.gr
Ηταν λίγο πριν από το καλοκαίρι του 2021 όταν ο Πάνος Μουζουράκης και η Τζίνα Βαρελά αποφάσισαν να τραβήξουν διαφορετικούς δρόμους. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ΟΚ!, ο χωρισμός τους διήρκεσε έξι μήνες, ενώ πριν αποχαιρετήσουν το έτος θέλησαν να δώσουν δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους. Ο φακός του περιοδικού τούς συνάντησε λίγο μετά την […] The post Πάνος Μουζουράκης – Τζίνα Βαρελά: Επανασύνδεση για το γνωστό ζευγάρι appeared first on OK.
12:30 15/01/2022

Ο Πάνος Μουζουράκης διαψεύδει τις φήμες περί χωρισμού με το σχεδόν φιλί στην Τζίνα Βαρελά

queen.gr
Όχι μόνο δεν χώρισε αλλά στο νέο του βίντεοκλιπ ο Πάνος Μουζουράκης έδειχνε πιο ερωτευμένος…
14:08 13/01/2022

Πάνος Μουζουράκης - Τζίνα Βαρελά: Η σχέση τους πέρασε στο επόμενο level [βίντεο]

thetoc.gr
Πιο ερωτευμένο από ποτέ το ζευγάρι λίγο μετά τις φήμες χωρισμού.
14:14 12/01/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load