#Rosie Huntington-Whiteley

Rosie Huntington – Whiteley: Το πρακτικό τρικ με το blush που θα λατρέψεις

tlife.gr
Η Rosie Huntington-Whiteley είναι αγαπημένο beauty icon. Κάθε της εμφάνιση και μια έμπνευση. Η ίδια μάλιστα φροντίζει πολύ To άρθρο Rosie Huntington – Whiteley: Το πρακτικό τρικ με το blush που θα λατρέψεις δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
12:09 17/03/2024

Το slick bun είναι το επόμενο it hairstyle

Newsbeast.gr
Ένα καλό hairstyle πρέπει να έχει 3 πράγματα: να είναι εύκολο, να κολακεύει και να πετυχαίνει ακόμα και αν τα μαλλιά δεν είναι φρεσκολουσμένα. Αν θεωρείτε πως αυτό το χτένισμα δεν υπάρχει, τότε ήρθε η ώρα να μάθετε για τον κότσο που κάνουν πλέον όλες οι celebrities: το slick bun. Sofia Richie και Hailey Bieber ήταν από τις πρώτες που υιοθέτησαν το hairstyle και αμέσως όλα τα κορίτσια του TikTok ξεκίνησαν να κάνουν τα μαλλιά τους κότσο, με τα tutorials για το πώς θα πετύχουμε το τέλειο slick bun να κατακλύζουν τα social media. Οι παρακάτω celebrities θα σας πείσουν πόσο κολακευτικό είναι το slick bun. Jennifer Lopez Selena Gomez Hailey Bieber Olivia Culpo Sofia Richie Grainge Rosie Hunting
13:00 05/03/2024

Rosie Huntington-Whiteley: Η αλογοουρά της είναι minimal chic και κατάλληλη για όλες τις περιστάσεις

tlife.gr
H Rosie Huntington-Whiteley είναι το απόλυτο hair icon. Τα μαλλιά της απλά υπέροχα, υγιή και super To άρθρο Rosie Huntington-Whiteley: Η αλογοουρά της είναι minimal chic και κατάλληλη για όλες τις περιστάσεις δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
13:09 14/01/2024

Το Christmas beauty look της Rosie Huntington-Whiteley που αξίζει να αντιγράψουμε φέτος τις γιορτές

govastileto.gr
Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και πολλές γυναίκες έχουν αρχίσει να σκέφτονται από τώρα τα Christmas looks που θα δημιουργήσουν στις γιορτινές εξόδους τους. Η αγαπημένη Rosie Huntington-Whiteley δημιούργησε πρόσφατα το ωραιότερο Christmas beauty look που μπορεί να συνοδεύσει κάθε μας γιορτινό look. Ο hairstylist Halley Brisker μάζεψε τα μαλλιά της σε ένα απίθανο updo με κυματιστές […]
16:00 08/12/2023

Jason Statham: Αποχαιρετά το Άμπου Ντάμπι με στιλ

instyle.gr
Ο Jason Statham βρέθηκε τις τελευταίες ημέρες στο Άμπου Ντάμπι με τη σύντροφό του, Rosie Huntington-Whiteley. Το ζευγάρι παρακολούθησε το Grand Prix της F1, ενώ απόλαυσε την απόδρασή του στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Ο σταρ και το μοντέλο επισκέφθηκαν μνημεία του Άμπου Ντάμπι, ενώ στη διάρκεια της διαμονής τους πόζαραν για selfie με θαυμαστές τους. […] The post Jason Statham: Αποχαιρετά το Άμπου Ντάμπι με στιλ appeared first on InStyle.
18:46 05/12/2023

Rosie Huntington-Whiteley: Υιοθέτησε το πιο κομψό Christmas beauty look

govastileto.gr
Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και πολλές γυναίκες έχουν αρχίσει να σκέφτονται από τώρα τα Christmas looks που θα δημιουργήσουν στις γιορτινές εξόδους τους. Η αγαπημένη μας Rosie Huntington-Whiteley μόλις δημιούργησε το ωραιότερο Christmas beauty look που μπορεί να συνοδεύσει κάθε μας γιορτινό look. Ο hairstylist Halley Brisker μάζεψε τα μαλλιά της σε ένα απίθανο updo με […]
12:00 18/11/2023

3 εύκολα & stylish χτενίσματα για κάθε μέρα από την Rosie Huntington-Whiteley

queen.gr
Τις ημέρες που δεν θέλεις να αποχωριστείς το κρεβάτι σου, ένα εύκολο χτένισμα είναι το κλειδί που ψάχνεις για να σε βγάλει ασπροπρόσωπη μέσα στη μέρα.Περισσότερα...
22:09 10/10/2023

Η Rosie Huntington έδωσε νέα, σέξι διάσταση στο απλό σακάκι – Με ένα μόνο αξεσουάρ

instyle.gr
H Rosie Huntington-Whiteley είναι μία από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες και επιδραστικό είδωλο του στιλ. Η ιέρεια του μινιμαλισμού, μάς έχει συνηθίσει σε κομψά και κλασικά κομμάτια σε μια εξίσου διαχρονική χρωματική παλέτα που περιλαμβάνει neutral αποχρώσεις. Το διάσημο μοντέλο είναι κύρια εκπρόσωπος του Quiet Luxury στιλ που θέλει να φοράμε κομμάτια απλά, αλλά άριστα […] The post Η Rosie Huntington έδωσε νέα, σέξι διάσταση στο απλό σακάκι – Με ένα μόνο αξεσουάρ appeared first on InStyle.
08:46 25/09/2023

H Rosie Huntington-Whiteley με το πιο στυλάτο φθινοπωρινό look στην πόλη

govastileto.gr
Αν είστε λάτρης του μίνιμαλ στυλ τότε η Rosie Huntington-Whiteley είναι σίγουρα μία από τις αγαπημένες σας influencers. Και τώρα που οι διακοπές για τους περισσότερους από εμάς τελείωσαν έχει την ωραιότερη πρόταση για στυλάτες εμφανίσεις στην πόλη τον Σεπτέμβριο. Πρόσφατα ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τη Huntington με beige σύνολο, blazer και μίνι φούστα. Το […]
09:00 04/09/2023

Mesh Shoes: Συνδυάζουμε τα παπούτσια-διχτάκια με τους πιο έξυπνους τρόπους

instyle.gr
Αρχικά, αναδείχθηκαν στο προσκήνιο με τη Rosie Huntington-Whiteley να εντυπωσιάζει φορώντας την ψηλοτάκουνη εκδοχή τους, φέτος όμως, τα mesh shoes αποκτούν μια flat διάσταση, αντικαθιστώντας κάθε άλλο είδος παπουτσιού, από τις αγαπημένες μπαλαρίνες μέχρι τα κλασικά sneakers. Και λογικό το βρίσκουμε αφού θεωρείται το top παπούτσι για τη μεταβατική περίοδο, αποπνέοντας μια αίσθηση ανεπιτήδευτης κομψότητας […] The post Mesh Shoes: Συνδυάζουμε τα παπούτσια-διχτάκια με τους πιο έξυπνους τρόπους appeared first on InStyle.
08:46 27/08/2023

Rosie Huntington-Whiteley- Demi Moore -Angelina Jolie: Αγνώριστες στην αρχή της καριέρας τους μπροστά στην κάμερα

instyle.gr
Όλοι έχουμε περάσει από κάποια άχαρη περίοδο στη ζωή μας και φροντίσαμε να εξαφανίσουμε τις φωτογραφίες που μας θύμιζαν εκείνη την εποχή. Το ίδιο ισχύει και για τις σταρ, οι οποίες δεν ήταν από την αρχή της καριέρας τους υπέρλαμπρες ούτε πόζαραν με τόση χάρη και φυσικότητα μπροστά στον φακό. Κάποιες είναι εντελώς αγνώριστες στο […] The post Rosie Huntington-Whiteley- Demi Moore -Angelina Jolie: Αγνώριστες στην αρχή της καριέρας τους μπροστά στην κάμερα appeared first on InStyle.
20:46 13/08/2023

Η Rosie Huntington-Whiteley θα σε πείσει να βάλεις κραγιόν σε απόχρωση σάπιου μήλου

queen.gr
Αυτά τα 5 κραγιόν έχουν την ίδια ακριβώς απόχρωση όπως το κραγιόν της Rosie. Διάλεξε το αγαπημένο σου...Περισσότερα...
21:17 03/08/2023

Rosie Huntington-Whiteley: Η πιο γλυκιά αφιέρωση για τα έκτα γενέθλια του γιου της

instyle.gr
Η Rosie Huntington-Whiteley γιορτάζει τα έκτα γενέθλια του γιου της, Jack Oscar και δεν μπορεί να κρύψει τη συγκίνηση και τη χαρά της. “Χρόνια πολλά στο αγαπημένο μου ανθρώπινο ον! Jack“, έγραψε το μοντέλο στη λεζάντα μιας αξιολάτρευτης throwback ασπρόμαυρης φωτογραφίας στο Instagram, στην οποία φαίνεται να φιλά τον γιο της. Η Huntington-Whiteley δημοσίευσε επίσης […] The post Rosie Huntington-Whiteley: Η πιο γλυκιά αφιέρωση για τα έκτα γενέθλια του γιου της appeared first on InStyle.
10:47 25/06/2023

Ήσυχη Πολυτέλεια: Εύκολα styling tips για να ντυθείτε σαν τη Rosie Huntington

instyle.gr
Μοντέλο, ηθοποιός και επιχειρηματίας, η Rosie Huntington-Whiteley είναι γνωστή για την εκλεπτυσμένη αισθητική και το αψεγάδιαστο στιλ της. Με μια παρουσία που αποπνέει πολυτέλεια και κομψότητα, η Rosie έχει καταφέρει να κερδίσει τις καρδιές των μινιμαλιστριών σε όλο τον κόσμο και να μετατραπεί σε ένα σύγχρονο style icon. Ένα από τα πιο αγαπημένα μας οφείλουμε […] The post Ήσυχη Πολυτέλεια: Εύκολα styling tips για να ντυθείτε σαν τη Rosie Huntington appeared first on InStyle.
19:46 11/06/2023

H Rosie Huntington-Whiteley μόλις δημιούργησε τη μίνιμαλ συλλογή μαγιό των ονείρων μας

instyle.gr
H Rosie Huntington -Whiteley είναι γνωστή για τη μοναδική μίνιμαλ αισθητική της και το όνομά της θα μπορούσε άνετα να βρίσκεται δίπλα στον όρο Quiet Luxury στο λεξικό της μόδας. To στιλ της περιλαμβάνει κομμάτια σε neutral αποχρώσεις και πολυτελή αξεσουάρ από τους κορυφαίους οίκους μόδας που αντανακλούν τον σύγχρονο μινιμαλισμό, όπως Bottega Veneta και […] The post H Rosie Huntington-Whiteley μόλις δημιούργησε τη μίνιμαλ συλλογή μαγιό των ονείρων μας appeared first on InStyle.
23:46 07/06/2023

Beauty tips: 5 super models μοιράζονται τα μυστικά της αψεγάδιαστης επιδερμίδας τους

queen.gr
Η Helena Christensen δεν αποχωρίζεται το λάδι καρύδας, η Rosie Huntington-Whiteley τη μάσκα LED... Ήρθε η στιγμή να μάθεις και τα υπόλοιπα μυστικά ομορφιάςΠερισσότερα...
21:04 08/05/2023

Ρόζι Χάντινγκτον Γουάιτλι: Έτσι είναι – Selfie φωτογραφία στο κρεβάτι χώρις ίχνος μακιγιάζ

koolnews.gr
Η Ρόζι Χάντινγκτον-Γουάιτλι (Rosie Huntington-Whiteley) είναι Βρετανίδα μοντέλο, ηθοποιός και επιχειρηματίας. Γεννήθηκε στις 18 Απριλίου 1987 στο Πλύμουθ της Αγγλίας. Έγινε γνωστή στο χώρο της μόδας ως μοντέλο, και έχει συνεργαστεί με πολλές εταιρείες όπως η Victoria’s Secret, Burberry, Ralph Lauren και Dolce & Gabbana. Η Ρόζι κατάφερε να κάνει το ντεμπούτο της στον κινηματογράφο […]
13:22 07/05/2023

Αυτή είναι η μεγαλύτερη τάση στα κοσμήματα φέτος

tlife.gr
Η Rosie Huntington-Whiteley και η Olivia Wilde έχουν ήδη αγαπήσει και φορέσει την μεγαλύτερη τάση στα To άρθρο Αυτή είναι η μεγαλύτερη τάση στα κοσμήματα φέτος δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
07:04 01/11/2022

Ο Jason Statham και η Rosie Huntington-Whiteley κάνουν διακοπές στη Σχοινούσα

neolaia.gr
Ο Jason Statham και η σύντροφός του Rosie Huntington-Whiteley επέλεξαν τη Σχοινούσα για τις διακοπές τους.
15:00 28/08/2022

Jason Statham: Στη Σχοινούσα για διακοπές με τη Rosie Huntington-Whiteley

instyle.gr
Μετά την Ίμπιζα ο Jason Statham με τη Rosie Huntington-Whiteley βρέθηκαν στις Κυκλάδες με το ιδιωτικό τους σκάφος. Συγκεκριμένα ο αγαπημένος “κακός” του Χόλιγουντ ήταν πριν από κάποιους μήνες στη Θεσσαλονίκη για γυρίσματα και τώρα επέστρεψε στην Ελλάδα για διακοπές με την οικογένειά του. Το ζευγάρι επέλεξε τη Σχοινούσα και δείπνησε σε γνωστό εστιατόριο του […] The post Jason Statham: Στη Σχοινούσα για διακοπές με τη Rosie Huntington-Whiteley appeared first on InStyle.
12:48 26/08/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load