#Deadpool

Νέο τρέιλερ του «Deadpool and Wolverine»

fosonline.gr
Ο καιρός γαρ εγγύς για την επιστροφή του Μεσσία Deadpool και την αναγέννηση του MCU.  
21:48 23/04/2024

«Deadpool & Wolverine»: Ο Ryan Reynolds και ο Hugh Jackman παλεύουν μέχρι τέλους στο νέο τρέιλερ

neolaia.gr
Το δεύτερο τρέιλερ του «Deadpool & Wolverine» μόλις κυκλοφόρησε και πρέπει να το δεις!
16:47 22/04/2024

Hugh Jackman: Γίνεται ξανά Wolverine και εντυπωσιάζει με τους τεράστιους δικεφάλους

instyle.gr
Ο Hugh Jackman επέστρεψε στην εκπληκτική φόρμα του για να γίνει ξανά ο εμβληματικός Wolverine. Ο 55χρονος σταρ έδειξε τους τεράστιους δικεφάλους του σε throwback βίντεο. Ο Jackman ανέβασε το βίντεο στο Instagram με παλαιότερα πλάνα, όπου τον βλέπουμε να προπονείται στο γυμναστήριο, καθώς ετοιμάζεται να υποδυθεί και πάλι τον Wolverine στη νέα ταινία Deadpool. […] The post Hugh Jackman: Γίνεται ξανά Wolverine και εντυπωσιάζει με τους τεράστιους δικεφάλους appeared first on InStyle.
20:46 22/03/2024

«Deadpool & Wolverine»: Επιτέλους το πρώτο τρέιλερ και επίσημη αφίσα

blueskytv.gr
Κατά τη διάρκεια του Big Game του Super Bowl, τα studio της Marvel κυκλοφόρησαν το πρώτο τρέιλερ για την πολυσυζητημένη ταινία «DEADPOOL & WOLVERINE», αποκαλύπτοντας επίσης την επίσημη αφίσα και μερικές φωτογραφίες. Ο Shawn Levy σκηνοθετεί το «DEADPOOL & WOLVERINE» στο οποίο πρωταγωνιστούν οι Ryan Reynolds, Hugh Jackman, Emma Corrin, Morena Baccarin, Rob Delaney, Leslie […] «Deadpool & Wolverine»: Επιτέλους το πρώτο τρέιλερ και επίσημη αφίσα on BLUE SKY.
15:46 14/02/2024

«Deadpool and Wolverine»: Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ

neolaia.gr
Ράιαν Ρέινολντς και Χιου Τζάκμαν υπόσχονται πολλά
21:46 12/02/2024

Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα του «Deadpool 3»

matrix24.gr
Mετά από μεγάλη καθυστέρηση λόγω της απεργίας των ηθοποιών του Χόλιγουντ, ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της πολυαναμενόμενης παραγωγή των Marvel Studios «Deadpool 3», όπως ανακοίνωσαν οι πρωταγωνιστές, Ράιαν Ρέινολντς (Ryan Reynolds) και Χιου Τζάκμαν (Hugh Jackman) σε αναρτήσεις τους στο Instagram. [...]
14:46 25/01/2024

Hugh Jackman: Ο Wolverine επιστρέφει και προπονείται σκληρά – Οι αντιδράσεις των θαυμαστών

instyle.gr
Πανίσχυρος θα είναι ο Wolverine όταν επιστρέψει στις οθόνες μας. Αυτό διαβεβαιώνει ο Hugh Jackman. Ο 55χρονος σταρ φροντίζει με σκληρή προπόνηση να αποκτήσει εκπληκτική γράμμωση και εξαιρετική φυσική κατάσταση. Ακριβώς όπως αρμόζει σε έναν υπερφυσικό ήρωα. Ο Hugh Jackman αναβιώνει τον ρόλο του ως Wolverine για το Deadpool 3 της Marvel. Ωστόσο, διαβεβαιώνει τους […] The post Hugh Jackman: Ο Wolverine επιστρέφει και προπονείται σκληρά – Οι αντιδράσεις των θαυμαστών appeared first on InStyle.
16:46 22/01/2024

Blake Lively: Τρυφερές αγκαλιές με τον Ryan Reynolds στα γυρίσματα της ταινίας του

instyle.gr
Έκπληξη έκανε η Blake Lively στον Ryan Reynolds όταν εμφανίστηκε στα γυρίσματα της νέας ταινίας του, Deadpool 3, μαζί με τις δύο από τις τρεις κόρες τους. Η 35χρονη ηθοποιός πέρασε από την τοποθεσία των γυρισμάτων, στο Νόρφολκ της Αγγλίας, μαζί με δύο από τις μεγαλύτερες κόρες του ζευγαριού. Και ο ηθοποιός, 46 ετών, υποδέχθηκε […] The post Blake Lively: Τρυφερές αγκαλιές με τον Ryan Reynolds στα γυρίσματα της ταινίας του appeared first on InStyle.
16:46 13/07/2023

Hugh Jackman: Επέστρεψε ως Wolverine για το «Deadpool 3» - Δείτε video

Skai.gr
Ο σκηνοθέτης, Σον Λίβαϊ, είχε τονίσει ότι αποφάσισε να αναλάβει την ταινία με την προϋπόθεση να μην χάσει το ανατρεπτικό της στοιχείo
09:37 11/07/2023

Jennifer Garner: Μπαίνει ξανά στα ρούχα της εκρηκτικής Elektra 20 χρόνια μετά

instyle.gr
Η Jennifer Garner φέρεται να επιστρέφει στον ρόλο της ως Elektra της Marvel Comics για το Deadpool 3. Την Παρασκευή το The Hollywood Reporter ανέφερε πως η 51χρονη ηθοποιός θα επαναφέρει τον εκρηκτικό κινηματογραφικό χαρακτήρα της έπειτα από σχεδόν είκοσι χρόνια. Η παραγωγή της ταινίας έχει ήδη ξεκινήσει και ο 46χρονος Ryan Reynolds εθεάθη να […] The post Jennifer Garner: Μπαίνει ξανά στα ρούχα της εκρηκτικής Elektra 20 χρόνια μετά appeared first on InStyle.
11:46 08/07/2023

Μπέιλ: Η Ρέξαμ του Deadpool θέλει να του... φορέσει ξανά τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια

Gazzetta
Ο Ράιαν Ρέινολντς και ο Ρομπ ΜάκΕλχενι θέλουν να συνδυάσουν την επάνοδο της Ρέξαμ στη Football League με ένα «μπαμ» και προσπαθούν να πείσουν Γκάρεθ Μπέιλ να επιστρέψει στην ενεργό δράση.
23:44 25/04/2023

Ryan Reynolds: H συμπρωταγωνίστριά του… δεν χάρηκε την ερωτική τους σκηνή

instyle.gr
Η Morena Baccarin αποκάλυψε ότι δεν απόλαυσε τα διήμερα γυρίσματα της ερωτικής σκηνής της με τον Ryan Reynolds στο Deadpool. Η 43χρονη ηθοποιός συμπρωταγωνίστησε με τον 46χρονο σταρ στην πρώτη ταινία του franchise Deadpool, το 2016. Αν και η Morena είπε ότι απόλαυσε την εμπειρία των γυρισμάτων στο σύνολό τους, παραδέχτηκε ότι δεν διασκέδασε περνώντας […] The post Ryan Reynolds: H συμπρωταγωνίστριά του… δεν χάρηκε την ερωτική τους σκηνή appeared first on InStyle.
18:22 25/04/2023

Η Ρέξαμ κέρδισε την άνοδο στη League Two και με τον «Deadpool» έγινε παγκόσμιο trend

Newsit
Η Ρέξαμ κέρδισε την άνοδο στην League Two κατακτώντας το πρωτάθλημα στη National League μετά τη νίκη με 3-1 επί της Μπόρχαμ Γουντ. Οι ηθοποιοί του Χόλιγουντ, Ράιαν Ρέινολντς και ο Ρομπ ΜακΕλχένι, ανέλαβαν τη ηνία της πριν από δύο χρόνια και βοήθησαν την ομάδα να γίνει viral το τελευταίο 24ωρο. Η… αστερόσκονη των Ράιαν ... Περισσότερα To άρθρο Η Ρέξαμ κέρδισε την άνοδο στη League Two και με τον «Deadpool» έγινε παγκόσμιο trend δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
14:50 23/04/2023

Αγγλία: O... Deadpool οδήγησε τη Ρέξαμ στη League 2 μετά από 15 χρόνια

onsports.gr
Στην τέταρτη κατηγορία της Αγγλίας μετά από 15 χρόνια επέστρεψε…
11:18 23/04/2023

Ο Ant-Man συνάντησε τον Deadpool: Πήγε να δει Ρέξαμ ο Πολ Ραντ

aek1924.gr
Ο Πολ Ραντ επισκέφτηκε την Ουαλία για να παρακολουθήσει από κοντά τη Ρέξαμ, ομάδα που ανήκει στον συνάδελφό του Ράιαν Ρέινολντς! Συνάντηση… υπερηρώων για τα μάτια μίας ουαλικής ομάδας! Ο Πολ Ραντ, γνωστός ηθοποιός κατά κύριο λόγο για τον ρόλο του ως Ant-Man, βρέθηκε στο γήπεδο της Ρέξαμ για να παρακολουθήσει από κοντά την ομάδα […] The post Ο Ant-Man συνάντησε τον Deadpool: Πήγε να δει Ρέξαμ ο Πολ Ραντ appeared first on AEK1924.gr.
23:22 22/04/2023

Ryan Reynolds: Τρολάρει τον Hugh Jackman – “Αυτός είναι θηρίο, έχει εμμονή με το σώμα του”

instyle.gr
Σε δοκιμασία έχει μπει ο Ryan Reynolds, ο οποίος προπονείται σκληρά για να είναι σε φόρμα για το Deadpool 3 με τον Hugh Jackman. Μιλώντας στο ET Canada στα Canadian Screen Awards, ο 46χρονος σταρ αποκάλυψε το απαιτητικό πρόγραμμα το οποίο ακολουθεί για να επανέλθει σε φόρμα για την ταινία. Μάλιστα, αστειεύτηκε ότι το να […] The post Ryan Reynolds: Τρολάρει τον Hugh Jackman – “Αυτός είναι θηρίο, έχει εμμονή με το σώμα του” appeared first on InStyle.
13:08 18/04/2023

Οι βιοψίες του Χιου Τζάκμαν βγήκαν αρνητικές και το γιορτάζει με μαρτίνι

Newsbeast.gr
Αρνητικές βγήκαν οι δύο βιοψίες που έκανε ο Χιου Τζάκμαν για καρκίνο του δέρματος και μοιράστηκε την ευτυχία του στο Instagram. Στο στιγμιότυπο πίνει στην υγειά του όχι με ένα αλλά με δύο μαρτίνι, σε ένα εστιατόριο την Κυριακή του Πάσχα των Καθολικών. Ο σταρ του Χόλιγουντ σηκώνει τα δύο δάχτυλά του ψηλά με ένα πλατύ χαμόγελο θέλοντας να δείξει ότι και οι δύο βιοψίες που έκανε βγήκαν αρνητικές. «Μία σπάνια ευκαιρία», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του, ενώ, όπως αναφέρει η Dailymail, ακολουθεί αυστηρή δίαιτα, καθώς ετοιμάζεται να υποδυθεί τον θρυλικό υπερήρωα Wolverine στο Deadpool 3. Σημειώνεται, ότι ο σταρ είχε υποβληθεί σε δύο βιοψίες, όταν ο γιατρός του παρατήρησε «μικρές ενδείξεις»
13:04 10/04/2023

Η Εμα Κόριν του «Crown» στο καστ του «Deadpool 3»

neolaia.gr
Η Έμα Κόριν θα πρωταγωνιστήσει μαζί με τους Ράιαν Ρέινολντς και Χιου Τζάκμαν στο τρίτο κεφάλαιο των ταινιών «Deadpool».
19:44 15/02/2023

Κύπελλο Αγγλίας: Στο γήπεδο της Ρέξαμ ο Ράιαν Ρένολντς, μοίρασε αυτόγραφα και πανηγύρισε με την ψυχή του (vid)

Gazzetta
Ο ιδιοκτήτης της Ρέξαμ ή αλλιώς ο γνωστός... Deadpool, Ράιαν Ρένολντς, βρέθηκε στο γήπεδο της ομάδας για το ματς Κυπέλλου απέναντι στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και έγινε ένα με την τοπική κοινότητα, δείχνοντας να το απολαμβάνει πολύ.
21:32 29/01/2023

Η απάντηση του Ryan Reynolds στην ατάκα του Hugh Jackman για τον τίτλο της νέας ταινίας του Deadpool

Newsbeast.gr
Συνεχίζεται η κουβέντα στο διαδίκτυο αναφορικά με την ατάκα του Hugh Jackman, η οποία φαίνεται να αποκάλυψε τον τίτλο της νέας ταινίας του Deadpool, που θα περιλαμβάνει και τον Wolverine. Ο Ryan Reynolds δεν θα μπορούσε να την αφήσει ασχολιάστη, βάζοντας περισσότερο λάδι στη φωτιά αν πρόκειται για γκάφα ή απλά μία κίνηση για να δουν τις αντιδράσεις του κοινού. Σε ένα νέο βίντεο από το λογαριασμό του στο Twitter, που φαινομενικά δεν έχει καμία σχέση με το Deadpool 3 αλλά τελικά έχει, ο Ryan Reynolds αντιδρά στη γκάφα του συμπρωταγωνιστή του. Προς το τέλος του παρακάτω βίντεο και με την κάμερα να «κλείνει» φαινομενικά ακούγεται να λέει ο Reynolds: «Τσκ, Wolverine και Deadpool…Πλάκα μα
16:28 14/01/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load