#Βικτώρια

Καταδικάστηκε σε φυλάκιση επιβάτης χωρίς εισιτήριο για επίθεση σε σταθμάρχη – Ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ

in.gr
Σύμφωνα με την καταγγελία, ο επιβάτης πήδηξε την πύλη επικύρωσης εισιτηρίων στον σταθμό «Βικτώρια» του Μετρό και επιτέθηκε στον υπάλληλο
09:19 24/07/2024

Η ΣΤΑ.ΣΥ καταδικάζει την επίθεση κατά εργαζομένου από επιβάτη στον σταθμό «Βικτώρια»

NewsBomb
Το περιστατικό έλαβε χώρα το βράδυ της περασμένης Πέμπτης (18/7) – Ο άνδρας συνελήφθη από αστυνομικούς που κατέφθασαν στο σημείοΠερισσότερα...
23:21 23/07/2024

Επιβάτης επιτέθηκε σε σταθμάρχη στον σταθμό "Βικτώρια" - Καταδικάζει το συμβάν η ΣΤΑΣΥ

Παραπολιτικά
Ο σταθμάρχης δέχθηκε επίθεση από επιβάτη ο οποίος πήδηξε τις πύλες επικύρωσης εισιτηρίων προκειμένου να επιβιβαστεί σε συρμό του Ηλεκτρικού
20:28 23/07/2024

«Είμαι η Βικτώρια Χαλκίτη.. και εννοείται ότι θα πάω ακόμα περισσότερες φορές στη Eurovision»

happytv.gr
Το Πάμε Δανάη εγκαινιάσε μια καινούργια του στήλη με το challenge του Tik Tok «Φυσικά και…» Στο βίντεο βλέπουμε, τη Δέσποινα Μοιραράκη, τον Θανάση Πάτρα, την Νανά Παλαιτσάκη, τον Τίμο Ζαχαράτο, την Έλενα Κρίτα και τη Βικτώρια Χαλκίτη. Δέσποινα Μοιραράκη: «Είμαι πολλά χρόνια επιχειρηματίας.. και φυσικά μέχρι και σήμερα μου κάνουν παζάρια, άλλα εγώ δε […] Διαβάστε τη συνέχεια εδώ «Είμαι η Βικτώρια Χαλκίτη.. και εννοείται ότι θα πάω ακόμα περισσότερες φορές στη Eurovision»
13:37 19/04/2024

Ο παράδεισος των κυριών: Η αντίστροφη μέτρηση για την καταδίκη της Βικτώριας αρχίζει

happytv.gr
Καθηλωτικές είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»: Ο Ρένος υποδεικνύει που είναι το όπλο των φόνων και η αντίστροφη μέτρηση για την καταδίκη της Βικτώριας έχει αρχίσει. Επεισόδιο 140 (Μεγάλη Τετάρτη 1/5) Ο Ντίνος αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του μετά τις τελευταίες εξελίξεις στο Ολύμπια. Απ’ […] Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Ο παράδεισος των κυριών: Η αντίστροφη μέτρηση για την καταδίκη της Βικτώριας αρχίζει
21:37 18/04/2024

Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ – Spoiler: Όλγα και Σωτήρης ξανά μαζί!

logiastarata.gr
Καταιγιστικές εξελίξεις θα παρακολουθήσουμε στην συνέχεια της σειράς Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ. Η Βικτώρια, ύστερα από μια καταγγελία του Ντίνου, συλλαμβάνεται. Όμως οι Αρχές περνούν χειροπέδες και στον Σίμο και στην Αμαλία. Παράλληλα, η Όλγα αποφασίζει να δώσει ακόμη μία ευκαιρία στη σχέση της με τον Σωτήρη, ενώ ο Στέφανος βοηθάει τη Γεωργία να το σκάσει από […] The post Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ – Spoiler: Όλγα και Σωτήρης ξανά μαζί! appeared first on Λόγια-Σταράτα.
21:00 15/04/2024

Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ: Ο Ντίνος υποψιάζεται ότι ο Σίμος καλύπτει τη Βικτώρια και ενημερώνει την αστυνομία

logiastarata.gr
Ραγδαίες εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο του β κύκλου της σειράς Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ που βλέπουμε στον ALPHA. Η Βικτώρια, ετοιμάζεται να το σκάσει, για το εξωτερικό τη στιγμή που ο Μάρκος αποκαλύπτει στον Ντίνο πως είδε τον Σίμο σε κάποιο ξενοδοχείο στο Λαγονήσι, το προηγούμενο βράδυ. Τότε, ο Ντίνος, υποψιασμένος πως πήγε να συναντήσει την Βικτώρια, […] The post Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ: Ο Ντίνος υποψιάζεται ότι ο Σίμος καλύπτει τη Βικτώρια και ενημερώνει την αστυνομία appeared first on Λόγια-Σταράτα.
09:00 15/04/2024

Ο παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: Η Ματούλα προσπαθεί να ειδοποιήσει τη Μιράντα για την Βικτώρια!

sportime.gr
Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς «ο παράδεισος των κυριών». Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.
09:46 14/04/2024

Παράδεισος των κυριών: Όλα δείχνουν ότι ο ένας παίζει το παιχνίδι του άλλου

zappit.gr
Παράδεισος των κυριών, Δευτέρα 15 Απριλίου, Επεισόδιο 128: Η Βικτώρια, ετοιμάζεται να το σκάσει, για το εξωτερικό τη στιγμή που […] The post Παράδεισος των κυριών: Όλα δείχνουν ότι ο ένας παίζει το παιχνίδι του άλλου appeared first on Zappit.
00:00 14/04/2024

Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ: Η Αμαλία, μαθαίνει πως η Βικτώρια κατηγορείται για τον φόνο του Γιώργη, αλλά δεν θέλει να το πιστέψει

logiastarata.gr
Ραγδαίες εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο του β κύκλου της σειράς Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ που βλέπουμε στον ALPHA. Ο Σίμος, τρομαγμένος από αυτά που του έχει πει ο Στέφανος για την κατάσταση του Ρένου, πηγαίνει να τον συναντήσει στο νοσοκομείο. Εκεί, ο Ρένος θα του αποκαλύψει πως έχει στην κατοχή του ένα αποδεικτικό στοιχείο, που ενοχοποιεί την […] The post Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ: Η Αμαλία, μαθαίνει πως η Βικτώρια κατηγορείται για τον φόνο του Γιώργη, αλλά δεν θέλει να το πιστέψει appeared first on Λόγια-Σταράτα.
09:00 10/04/2024

Τι αποκαλύπτει ο γραφικός χαρακτήρας για την προσωπικότητα σου

Newsbeast.gr
Μελέτη που έγινε στο γραφικό χαρακτήρα 100 σπουδαίων Βρετανών απέδειξε ότι ο τρόπος που αποτυπώνει κάποιος τα γράμματα στο χαρτί, αποκαλύπτει την προσωπικότητα που έχει. Η έρευνα έγινε από τη Royal Mail και την Tracey Trussell, κορυφαία αναλύτρια γραφής, με δείγματα από επιστολές της βασίλισσας Βικτώρια, του Δαρβίνου και της Florence Nightingale μεταξύ άλλων, σύμφωνα με τη Mirror. Ακολουθούν οι 10 διαφορετικοί τρόποι γραφής και το στοιχείο που αποκαλύπτουν για το πρόσωπο: 1.Κλίση στα δεξιά Όσοι γράφουν και τα γράμματα έχουν έντονη κλίση στα δεξιά, είναι άτομα που ενθουσιάζονται εύκολα και δεν μπορούν να συγκρατηθούν. 2.Ρυθμικό στυλ γραφής Όταν ο γραφικός χαρακτήρας είναι ζωηρός και μοιάζε
02:00 10/04/2024

Παράδεισος των κυριών: Ο Ρένος αποκαλύπτει πως έχει στοιχεία που ενοχοποιούν την Βικτώρια για τον φόνο του Άγη και της Λιζέτας

Newsit
Συνταρακτικές οι εξελίξεις στη σειρά «Παράδεισος των κυριών», στον Alpha. Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια, από την Τετάρτη 10 έως την Παρασκευή 12 Απριλίου 2024, στις 20:00.  Η Αμαλία, μαθαίνει πως η Βικτώρια κατηγορείται για τον φόνο του Γιώργη, αλλά δεν θέλει να το πιστέψει… Παράδεισος των κυριών: Τετάρτη 10 Απριλίου, στις 20:00 Επεισόδιο ... Περισσότερα To άρθρο Παράδεισος των κυριών: Ο Ρένος αποκαλύπτει πως έχει στοιχεία που ενοχοποιούν την Βικτώρια για τον φόνο του Άγη και της Λιζέτας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
21:00 09/04/2024

Παράδεισος Κυριών: «Χριστόφορε, πιστεύεις ότι έχει σχέση η Βικτώρια με…;»

youfly.com
Ο Χριστόφορος όπως θα δούμε απόψε 9/4 στη σειρά «Ο παράδεισος των κυριών», μιλά με τη μητέρα του Γιώργη η οποία τον ψάχνει. Διαβάστε περισσότερα. The post Παράδεισος Κυριών: «Χριστόφορε, πιστεύεις ότι έχει σχέση η Βικτώρια με…;» appeared first on Youfly.
16:58 09/04/2024

Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ: Ο Δημοσθένης κάνει τα αδύνατα δυνατά για να αποκρύψει στοιχεία που ενοχοποιούν την Βικτώρια

logiastarata.gr
Ραγδαίες εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο του β κύκλου της σειράς Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ που βλέπουμε στον ALPHA. Το τηλεφώνημα του Χριστόφορου στην Πιπίτσα έχει φέρει μεγάλη αναστάτωση και στα δύο στρατόπεδα. Είναι διατεθειμένοι Γεωργία και Χριστόφορος να κάνουν πίσω; Ο Χρήστος κάνει τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να εξασφαλίσει την σίγουρη καταδίκη της Βικτώριας. Απ’ την άλλη […] The post Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ: Ο Δημοσθένης κάνει τα αδύνατα δυνατά για να αποκρύψει στοιχεία που ενοχοποιούν την Βικτώρια appeared first on Λόγια-Σταράτα.
09:00 09/04/2024

Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ – Spoiler: Σίμος και Αμαλία στη φυλακή!

logiastarata.gr
Καταιγιστικές εξελίξεις θα παρακολουθήσουμε στην συνέχεια της σειράς Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ. Η Βικτώρια δεν προλαβαίνει να το σκάσει στο εξωτερικό , καθώς η αστυνομία τη συλλαμβάνει, αλλά μαζί με αυτή συλλαμβάνει και τον Σίμο με την Αμαλία με την κατηγορία της υπόθαλψης εγκληματία. Ο Ντίνος πηγαίνει στην αστυνομία και τους ενημερώνει πως η Βικτώρια βρίσκεται κατά […] The post Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ – Spoiler: Σίμος και Αμαλία στη φυλακή! appeared first on Λόγια-Σταράτα.
21:00 08/04/2024

Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ: Οι άνθρωποι του Παραδείσου προσπαθούν να διαχειριστούν μία απρόσμενη απώλεια

logiastarata.gr
Ραγδαίες εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο του β κύκλου της σειράς Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ που βλέπουμε στον ALPHA. Ο Χρήστος βάζει σε εφαρμογή το σχέδιο του να καταστρέψει την Βικτώρια. Ο Σωτήρης βλέπει για ακόμη μία φορά τις προσπάθειες του στη δουλειά του να σαμποτάρονται, αλλά η μεγαλύτερη ήττα του θα έρθει από την Όλγα… Ο Χριστόφορος […] The post Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ: Οι άνθρωποι του Παραδείσου προσπαθούν να διαχειριστούν μία απρόσμενη απώλεια appeared first on Λόγια-Σταράτα.
09:00 08/04/2024

Παράδεισος Κυριών: «Ήρθε η ώρα να χωρίσεις με την Αμαλία»

youfly.com
Τα πάνω κάτω θα έρθουν στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ALPHA, Παράδεισος των Κυριών καθώς η αστυνομία συλλαμβάνει την Βικτώρια, τον Σίμο και την Αμαλία. The post Παράδεισος Κυριών: «Ήρθε η ώρα να χωρίσεις με την Αμαλία» appeared first on Youfly.
10:58 06/04/2024

Ο Παράδεισος των κυριών – Spoiler: Η Γεωργία ενώ φοβάται, εξακολουθεί να κρατά σκληρή στάση απέναντι στον Χριστόφορο

Newsbeast.gr
Στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς του Alpha, «Ο Παράδεισος των κυριών» είδαμε πως: Η Βικτώρια είναι έτοιμη να εγκαταλείψει την οικία Μπουραντά όχι μόνο γιατί της το ζήτησε ο Χριστόφορος, αλλά για να αποφύγει τη σύλληψη από το ένταλμα που αναμένεται να εκδοθεί εις βάρος της με την κατηγορία ότι σκότωσε πριν έντεκα χρόνια την αδελφή της. Θα καταφέρει ο Δημοσθένης να καθυστερήσει τους συναδέλφους του να προλάβουν τη Βικτώρια, πριν εξαφανιστεί; Η εντολή του Χριστόφορου προς τη Βικτώρια και τη Στέλλα να φύγουν από το σπίτι του, του επιστρέφει σαν μπούμερανγκ καθώς οι δυο γυναίκες είναι αποφασισμένες να τον εκδικηθούν με ένα καλοστημένο σχέδιο… Ο Παράδεισος των κυριών: Τι θα δούμε στα επό
23:00 05/04/2024

Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 123-124-125

logiastarata.gr
Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια του β κύκλου της δραματικής σειράς εποχής Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ που βλέπουμε στον ALPHA ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 123-124-125 Επεισόδιο 123 Ο Χρήστος βάζει σε εφαρμογή το σχέδιο του να καταστρέψει την Βικτώρια. Ο Σωτήρης βλέπει για ακόμη μία φορά τις προσπάθειες του στη δουλειά του να σαμποτάρονται, αλλά η μεγαλύτερη ήττα […] The post Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 123-124-125 appeared first on Λόγια-Σταράτα.
21:00 05/04/2024

Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ: Η Βικτώρια είναι έτοιμη να εγκαταλείψει την οικία Μπουραντά για να αποφύγει τη σύλληψη

logiastarata.gr
Ραγδαίες εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο του β κύκλου της σειράς Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ που βλέπουμε στον ALPHA. Η Βικτώρια είναι έτοιμη να εγκαταλείψει την οικία Μπουραντά όχι μόνο γιατί της το ζήτησε ο Χριστόφορος, αλλά για να αποφύγει τη σύλληψη από το ένταλμα που αναμένεται να εκδοθεί εις βάρος της με την κατηγορία ότι σκότωσε πριν […] The post Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ: Η Βικτώρια είναι έτοιμη να εγκαταλείψει την οικία Μπουραντά για να αποφύγει τη σύλληψη appeared first on Λόγια-Σταράτα.
09:00 05/04/2024

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load