#Βικτώρια

Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ: Η Γεωργία παίρνει μια μεγάλη απόφαση για το μέλλον, τόσο το δικό της όσο και του παιδιού…

logiastarata.gr
Ραγδαίες εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο του β κύκλου της σειράς Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ που βλέπουμε στον ALPHA. Η Στέλλα, αποκαλύπτει στον Χριστόφορο πως κάποιοι προσπαθούν να παγιδεύσουν την Βικτώρια και τοποθέτησαν στο σπίτι σφαίρες για να την ενοχοποιήσουν. Ταραγμένος, ο Χριστόφορος, τρέχει να βρει την Βικτώρια και να της πει να τις παραδώσει στην αστυνομία. Εκείνη, […] The post Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ: Η Γεωργία παίρνει μια μεγάλη απόφαση για το μέλλον, τόσο το δικό της όσο και του παιδιού… appeared first on Λόγια-Σταράτα.
09:00 29/03/2024

Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ: Ο Χρήστος απαριθμεί στον Χριστόφορο όλα τα εγκλήματα της Βικτώριας

logiastarata.gr
Ραγδαίες εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο του β κύκλου της σειράς Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ που βλέπουμε στον ALPHA. Ο Χρήστος απαριθμεί στον Χριστόφορο όλα τα εγκλήματα της Βικτώριας και του θυμίζει πως ο Άγης δεν είναι γιος τους. Ο Χριστόφορος ζητά αποδείξεις για να τον πιστέψει, αρχίζει όμως να αμφιβάλλει για τη Βικτώρια και αρχίζει να ψάχνει […] The post Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ: Ο Χρήστος απαριθμεί στον Χριστόφορο όλα τα εγκλήματα της Βικτώριας appeared first on Λόγια-Σταράτα.
09:00 28/03/2024

Βικτώρια Καρύδα: Σπάνια δημόσια εμφάνιση με τον 10χρονο γιο της, Αχιλλέα [Εικόνες]

thetoc.gr
Η Βικτώρια Καρύδα με casual εμφάνιση, φορώντας εφαρμοστό κολάν γυμναστικής, sneakers και μαύρο δερμάτινο crop jacket, περπατούσε δίπλα δίπλα με τον γιο της.
21:09 26/03/2024

«Γυναίκες του Αμβρακικού»: Επιτυχημένη η εκδήλωση-ημερίδα στο Μενίδι (φωτο)

agrinionews.gr
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση – ημερίδα «Γυναίκες του Αμβρακικού» που συνδιοργάνωσαν ο Δήμος Αμφιλοχίας με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και τον Σύλλογο Γυναικών Μενιδίου Ο Δήμος Αμφιλοχίας, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και ο Σύλλογος Γυναικών Μενιδίου συνδιοργάνωσαν την Κυριακή 24 Μαρτίου την πολυθεματική εκδήλωση – ημερίδα με θέμα «Γυναίκες του Αμβρακικού» στην παραλία στο Μενίδι του Δήμου Αμφιλοχίας. Η ημερίδα περιλάμβανε ομιλίες από εκπροσώπους ομάδων και θεσμικών φορέων, έκθεση τοπικών προϊόντων διατροφής από συλλόγους της ευρύτερης περιοχής, μουσική και χορούς. Η εκδήλωση, ξεκίνησε με χαιρετισμούς από την Περιφερειακή Σύμβουλο Δυτικής Ελλάδος- Εντεταλμένη σε θέματα Ισότ
16:46 26/03/2024

«Ο Παράδεισος των Κυριών»: Τι θα δούμε την Δευτέρα στην σειρά

govastileto.gr
Δευτέρα 25 Μαρτίου, Επεισόδιο 114 Όταν μαθαίνει, η Μιράντα, ένα μυστικό της οικογένειας Μπουραντά, επιμένει πως πρέπει να το αποκαλύψουν, παρά τις αντιρρήσεις της Βικτώριας… Η Γεωργία, μαζί με τον Πάρη, ψάχνουν να βρουν πότε, ακριβώς, δολοφονήθηκε ο Άγης… Υποψιάζονται πως πίσω από αυτή την δολοφονία μπορεί να κρύβονται μυστικά που να ανατρέψουν τα πάντα… […]
19:00 24/03/2024

Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ – Spoiler: Ο Χριστόφορος μαθαίνει τα εγκλήματα της Βικτώριας

logiastarata.gr
Καταιγιστικές εξελίξεις θα παρακολουθήσουμε στην συνέχεια της σειράς Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ. Η Βικτώρια ξέρει πολύ καλά να κρύβει το πραγματικό της πρόσωπο και να παρουσιάζει τον εαυτό της ως θύμα της ιστορίας. Μαθαίνει από τον Δημοσθένη τα σενάρια της αστυνομίας για τη δολοφονία του Άγη και την εξέλιξη των ερευνών και επιχειρεί να στρέψει την έρευνα […] The post Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ – Spoiler: Ο Χριστόφορος μαθαίνει τα εγκλήματα της Βικτώριας appeared first on Λόγια-Σταράτα.
21:00 21/03/2024

Παράδεισος των κυριών: Η Βικτώρια καίει τα αποδεικτικά στοιχεία

zappit.gr
Παράδεισος των κυριών: Η Μιράντα έχει κρυφακούει ένα κομμάτι της συνομιλίας του Χριστόφορου και της Αμαλίας μετά το ατύχημα και […] The post Παράδεισος των κυριών: Η Βικτώρια καίει τα αποδεικτικά στοιχεία appeared first on Zappit.
13:00 20/03/2024

Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ – Spoiler: Πίσω από την δολοφονία κρύβονται μυστικά που μπορεί να ανατρέψουν τα πάντα

logiastarata.gr
Καταιγιστικές εξελίξεις θα παρακολουθήσουμε στην συνέχεια της σειράς Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ. Η Βικτώρια, προσπαθεί να πάρει στα χέρια της κάτι που την ενοχοποιεί και δεν θέλει να βρει η αστυνομία… Η Μιράντα έχει κρυφακούει ένα κομμάτι της συνομιλίας του Χριστόφορου και της Αμαλίας μετά το ατύχημα και μένει πολύ ανήσυχη. Η Όλγα προβληματισμένη με μία πληροφορία […] The post Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ – Spoiler: Πίσω από την δολοφονία κρύβονται μυστικά που μπορεί να ανατρέψουν τα πάντα appeared first on Λόγια-Σταράτα.
21:00 18/03/2024

Ο παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: Η Βικτώρια δείχνει πλαστά στοιχεία για τις σφαίρες

sportime.gr
Οι εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς του ALPHA, ο Παράδεισος των κυριών. Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.
17:46 18/03/2024

Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ: Το φιλμ ανοίγει τον δρόμο για νέες έρευνες σε σχέση με τον φόνο του Άγη και η Βικτώρια θα βρεθεί σε δεινή θέση…

logiastarata.gr
Ραγδαίες εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο του β κύκλου της σειράς Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ που βλέπουμε στον ALPHA. Το φιλμ που τυχαία ήρθε στα χέρια του Χριστόφορου θα ανοίξει τον δρόμο για νέες έρευνες σε σχέση με τον φόνο του Άγη και η Βικτώρια θα βρεθεί σε δεινή θέση… Ο Ντίνος αδυνατεί να δεχτεί την τροπή που […] The post Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ: Το φιλμ ανοίγει τον δρόμο για νέες έρευνες σε σχέση με τον φόνο του Άγη και η Βικτώρια θα βρεθεί σε δεινή θέση… appeared first on Λόγια-Σταράτα.
09:00 15/03/2024

Παράδεισος των Κυριών: Ο Σωτήρης συμμαχεί με τον Μηλιώνη για να ξεσκεπάσουν τη Βικτώρια

zappit.gr
Ο Παράδεισος των Κυριών, Πέμπτη 14/3 (20:00, Alpha) – Η Βικτώρια, προσπαθεί να κρύψει την ταραχή της όταν ο Σίμος θα […] The post Παράδεισος των Κυριών: Ο Σωτήρης συμμαχεί με τον Μηλιώνη για να ξεσκεπάσουν τη Βικτώρια appeared first on Zappit.
13:00 14/03/2024

Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ: Οι εξελίξεις στην οικογένεια Μπουραντά θα είναι καταιγιστικές

logiastarata.gr
Ραγδαίες εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο του β κύκλου της σειράς Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ που βλέπουμε στον ALPHA. Η Βικτώρια, προσπαθεί να κρύψει την ταραχή της όταν ο Σίμος θα την πιάσει με ένα από τα αποδεικτικά στοιχεία στα χέρια… Ο Σωτήρης κι ο Μηλιώνης, προσπαθούν να βρουν τρόπο να ξεσκεπάσουν την Βικτώρια… Ο Δημοσθένης, όμως, βρίσκει […] The post Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ: Οι εξελίξεις στην οικογένεια Μπουραντά θα είναι καταιγιστικές appeared first on Λόγια-Σταράτα.
09:00 14/03/2024

Παράδεισος Κυριών: Σφίγγει τα χέρια του γύρω από το λαιμό της

youfly.com
Μια αποκάλυψη ότι η Βικτώρια σκότωσε την Αντιγόνη, κάνει τον Χριστόφορο όπως θα δούμε στον «Παράδεισο των Κυριών», να χάσει τον έλεγχο και να την αρπάξει από το λαιμό. Διαβάστε περισσότερα. The post Παράδεισος Κυριών: Σφίγγει τα χέρια του γύρω από το λαιμό της appeared first on Youfly.
20:58 13/03/2024

Ο παράδεισος των κυριών: Η Βικτώρια παρουσιάζει τον εαυτό της ως θύμα της ιστορίας

happytv.gr
Καθηλωτικές εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»: Η Μάγια πιστεύει πως γνωρίζει πια πολύ καλά τον Αποστόλη και δεν έχει να φοβάται τίποτα. Επεισόδιο 113 Η Βικτώρια ξέρει πολύ καλά να κρύβει το πραγματικό της πρόσωπο και να παρουσιάζει τον εαυτό της ως θύμα της ιστορίας. Μαθαίνει από τον Δημοσθένη τα […] Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Ο παράδεισος των κυριών: Η Βικτώρια παρουσιάζει τον εαυτό της ως θύμα της ιστορίας
13:37 13/03/2024

Ο παράδεισος των κυριών: Στο νοσοκομείο η Αμαλία – Το ατύχημα και το μυστικό που δεν πρέπει να μάθει κανείς

happytv.gr
Καθηλωτικές εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»: Η επίσκεψη του Χριστόφορου στο γιατρό φέρνει την αποκάλυψη πως η κόρη του έλεγε την αλήθεια. Επεισόδιο 111 Ένα ζευγάρι, που είχε χωρίσει, ξανασμίγει έχοντας όμως να αντιμετωπίσει πολλές δυσκολίες. Η Βικτώρια, προσπαθεί να πάρει στα χέρια της κάτι που την ενοχοποιεί και δεν […] Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Ο παράδεισος των κυριών: Στο νοσοκομείο η Αμαλία – Το ατύχημα και το μυστικό που δεν πρέπει να μάθει κανείς
12:37 13/03/2024

Ο Παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: Η Βικτώρια μαθαίνει όλα τα στοιχεία που έχει η αστυνομία

sportime.gr
Δείτε τι θα γίνει στη συνέχεια της σειράς «Ο Παράδεισος των Κυριών» Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.
15:46 12/03/2024

Βικτώρια Χαλκίτη για Μαρίνα Σάττι και Ζάρι: «Το βίντεο κλιπ με μπέρδεψε»

sinidisi.gr
Στην εκπομπή «I Love Σου Κου» και τον Αλέξανδρο Ρούτα έδωσε συνέντευξη η Βικτώρια Χαλκίτη. Η τραγουδίστρια και vocal coach μίλησε, μεταξύ άλλων, και για…
15:09 09/03/2024

Παράδεισος Κυριών – Σοκ: Ο Ντίνος ύποπτος για φόνο

youfly.com
Η δολοφονία του Άγη έχει αναστατώσει τους πάντες στον Παράδεισο των Κυριών για αυτό και η Βικτώρια βγάζει ένοχο τον Ντίνο.  The post Παράδεισος Κυριών – Σοκ: Ο Ντίνος ύποπτος για φόνο appeared first on Youfly.
14:58 09/03/2024

Βικτώρια Χαλκίτη: «16 χρονών είχα δηλώσει συμμετοχή στη Eurovision, αλλά δεν ανοίχτηκε ποτέ ο φάκελος»

happytv.gr
Στην εκπομπή «I Love Σου Κου» μίλησε η Βικτώρια Χαλκίτη, τόσο για την συμμετοχή της Ελλάδας, όσο και για τη συμμετοχή της Κύπρου στην οποία η ίδια συμμετέχει. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Βικτώρια Χαλκίτη: «16 χρονών είχα δηλώσει συμμετοχή στη Eurovision, αλλά δεν ανοίχτηκε ποτέ ο φάκελος»
13:37 09/03/2024

Παράδεισος των Κυριών: Η Βικτώρια καταστρώνει σχέδιο να απομακρύνει τη Μιράντα από τον Χριστόφορο

zappit.gr
Ο Παράδεισος των Κυριών, Παρασκευή 8/3 (20:00, Alpha) – Ο Σίμος εκπλήσσεται με την επιθυμία της Αμαλίας να αποχωρήσουν από τον […] The post Παράδεισος των Κυριών: Η Βικτώρια καταστρώνει σχέδιο να απομακρύνει τη Μιράντα από τον Χριστόφορο appeared first on Zappit.
12:00 08/03/2024

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load