#Σοφία Αλεξανιάν

Σοφία Αλεξανιάν για Πέτρο Φιλιππίδη: «Μήπως είναι λίγο επικίνδυνος;»

tlife.gr
Στη σεξουαλική παρενόχληση που βίωσε σε μικρή ηλικία αλλά και στο ενδεχόμενο της θεατρικής επιστροφής του To άρθρο Σοφία Αλεξανιάν για Πέτρο Φιλιππίδη: «Μήπως είναι λίγο επικίνδυνος;» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
23:09 22/02/2024

Big Brother: Πρωην παίκτρια “τα δείχνει” στο onlyfans

koolnews.gr
Ή μαλλον στο τύπου Onlyfans συνδρομητικό fansly το οποίο είναι για +18 Πρόκειται για την Σοφία Αλεξανιάν την οποία γνωρίσαμε και μέσα από τη συμμετοχή της στο Big brother και αναφέρει στο βιογραφικό της: Ηθοποιός – Συγγραφέας – Μεταφράστρια. Γεννήθηκε στο Σουχούμι της Αμπχαζίας από μητέρα Αρμένισα και πατέρα Έλληνα. Το 1995 εξαιτίας ενός πολέμου […] The post Big Brother: Πρωην παίκτρια “τα δείχνει” στο onlyfans appeared first on Koolnews.gr.
20:58 31/12/2023

Στην ΑΡΕΝΑ της Ζωής 13.10.23 | Σοφία Αλεξανιάν

blueskytv.gr
Στην Αρένα της Ζωής η ηθοποιός Σοφία Αλεξανιάν Στην ΑΡΕΝΑ της Ζωής 13.10.23 | Σοφία Αλεξανιάν on BLUE SKY.
14:46 16/10/2023

Σοφία Αλεξανιάν: Η πρώην παίκτρια του Big Brother δέχθηκε ανήθικη πρόταση από ηθοποιό - «Κατέβασε το παντελόνι του...»

govastileto.gr
  Η ηθοποιός Σοφία Αλεξανιάν, η οποία συμμετείχε στο Big Brother, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» περιγράφοντας τις δυσκολίες...
19:26 16/09/2022

Σοφία Αλεξανιάν: «Με κάλεσε στο καμαρίνι και κατέβασε το παντελόνι του, όλοι ξέρουμε για ποιον πρόκειται»

zappit.gr
Στην εκπομπή «Super Κατερίνα» έδωσε συνέντευξη η Σοφία Αλεξανιάν. Η ηθοποιός μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που έχει βιώσει, τη […] The post Σοφία Αλεξανιάν: «Με κάλεσε στο καμαρίνι και κατέβασε το παντελόνι του, όλοι ξέρουμε για ποιον πρόκειται» appeared first on Zappit.
12:24 16/09/2022

Σύλληψη πρώην παίκτη ριάλιτι: «Δεν νομίζω ότι αυτός ο άνθρωπος θα ήταν ικανός να βιάσει» λέει η Σοφία Αλεξανιάν

tlife.gr
Δύο 24ωρα μετά τη σύλληψη του 30χρονου πρώην παίκτη του Big Brother που κατηγορείται από 21χρονη To άρθρο Σύλληψη πρώην παίκτη ριάλιτι: «Δεν νομίζω ότι αυτός ο άνθρωπος θα ήταν ικανός να βιάσει» λέει η Σοφία Αλεξανιάν δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
11:10 27/05/2022

Big Brother: Κόλαφος η Σοφία Αλεξανιάν μετά την αποχώρησή της – «Με τύλιξαν στο περιτύλιγμα “κακιά”»

tlife.gr
Η Σοφία Αλεξανιάν βίωσε τη δική της εμπειρία στο σπίτι του Big Brother η οποία και To άρθρο Big Brother: Κόλαφος η Σοφία Αλεξανιάν μετά την αποχώρησή της – «Με τύλιξαν στο περιτύλιγμα “κακιά”» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
22:54 23/09/2021

Big Brother – Η Σοφία Αλεξανιάν καρφώνει την παραγωγή «Είστε σιχάματα και δεν με νοιάζει πως θα το πάρετε»

in.gr
Μετά την αποχώρησή της από το Big Brother, η Σοφία Αλεξανιάν εξακολουθεί να «καρφώνει» πρώην συμπαίκτες και παραγωγή του ριάλιτι.
14:30 20/09/2021

Big Brother – Τα χοντρά καρφιά της Αλεξανιάν στην παραγωγή – Πώς έμπλεξα με τα σιχάματα

spoilers
Η Σοφία Αλεξανιάν μετά την αποχώρησή της από το Big Brother συνεχίζει να… βομβαρδίζει λεκτικά τους πρώην συμπαίκτες της αλλά και την παραγωγή του ριάλιτι.... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Big Brother – Τα χοντρά καρφιά της Αλεξανιάν στην παραγωγή – Πώς έμπλεξα με τα σιχάματα
17:46 19/09/2021

Big Brother: Γιατί δεν χαιρέτησε κανέναν η Σοφία Αλεξανιάν

sportime.gr
Η Σοφία Αλεξανιάν αποχώρησε από το Big Brother χωρίς να αποχαιρετήσει κανέναν! Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr. - sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο
11:32 18/09/2021

Big Brother: Η Σοφία Αλεξανιάν αποχώρησε ενοχλημένη – “Έπρεπε να είχα παίξει θέατρο”

tlife.gr
Άλλη μια εβδομάδα έφτασε στο τέλος για τους παίκτες του Big Brοther. Το βράδυ της Παρασκευής To άρθρο Big Brother: Η Σοφία Αλεξανιάν αποχώρησε ενοχλημένη – “Έπρεπε να είχα παίξει θέατρο” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
00:16 18/09/2021

Big Brother: «Καθάριζα τουαλέτες και έτρωγα εκεί τα λεφτά μου» – Άγριο ξέσπασμα από τη Σοφία!

sportime.gr
Big Brother: Απίστευτη εξομολόγηση από τη Σοφία Αλεξανιάν, η οποία μίλησε για τις δυσκολίες της μπροστά στις κάμερες. Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr. - sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο
07:46 17/09/2021

Big Brother 2: Η συγκινητική εξομολόγηση της Σοφίας

Newsbeast.gr
Σε μια συγκινητική εξομολόγηση προχώρησε η Σοφία Αλεξανιάν κατά τη διάρκεια ενός μονολόγου της στο Big Brother 2 και μίλησε για το πόσο δύσκολα οικονομικά έχει περάσει στη ζωή της. «Καθάριζα τουαλέτες, έκανα πάρα πολύ δύσκολη δουλειά. Ανεχόμουν τα πάντα και το βούλωνα. Δούλευα σαν είλωτας κι όλα τα λεφτά μου έφευγαν στις σπουδές μου και στα βιβλία μου. Όλα μου τα λεφτά έφευγαν στο αχάριστο θέατρο, το οποίο ποτέ δεν μου άνοιξε την αγκαλιά του. Αν με ρωτήσεις αν το μετάνιωσα κι αν θα σταματήσω, όχι δεν θα το κάνω. Θα το κάνω πάλι. Η έλλειψη χρημάτων έβαλε την ζωή μου σε μεγάλη ταλαιπωρία. Είναι και πολλά άλλα όχι μόνο αυτά, που μου έρχονται στο μυαλό» είπε, μεταξύ άλλων.
02:04 17/09/2021

Big Brother 2: Σκληρή κόντρα ανάμεσα σε Στηβ Μιλάτο και Σοφία Αλεξανιάν

Newsbeast.gr
Στηβ Μιλάτος και Σοφία Αλεξανιάν  είναι το νέο εκρηκτικό δίδυμο στο σπίτι του Big Brother 2. Οι δυο τους έρχονται συνεχώς σε κόντρα και τα επεισόδια διαδέχονται το ένα το άλλο.   Η ηθοποιός έχει προκαλέσει αντιδράσεις με τα όσα σχολιάζει και μάλιστα στο αποψινό επεισόδιο έδωσε και τίτλους σε ορισμένους παίκτες στο σπίτι: «Είναι ο βασιλιάς, ο γελωτοποιός κι η Ρομπέν των δασών. Είναι τρεις χαρακτήρες μέσα στο σπίτι. Είμαι ντόμπρα αλλά μιλώ αλληγορικά. Ευχαριστώ όσους με ψήφισαν υποψήφια προς αποχώρηση». Ο Στηβ δεν άφησε τίποτα να πέσει κάτω και απάντησε με αιχμηρό τρόπο: «Αφού θέλεις να μας χαλάσεις την ζαχαρένια, θα χαλάσουμε εμείς την δική σου. Είσαι μεγάλη ηθοποιός».
01:48 17/09/2021

Big Brother: Η Σοφία εξομολογείται – «Καθάριζα τουαλέτες, δούλευα σαν είλωτας»

zappit.gr
Μια εξομολόγηση έκανε η Σοφία Αλεξανιάν σε μονόλογό της στο Big Brother. Συγκεκριμένα η ίδια μίλησε για το πόσο δύσκολα […] The post Big Brother: Η Σοφία εξομολογείται – «Καθάριζα τουαλέτες, δούλευα σαν είλωτας» appeared first on Zappit.
00:36 17/09/2021

Big Brother: Ο βασιλιάς, ο γελωτοποιός κι η Ρομπέν των Δασών

zappit.gr
Νέα κόντρα έχει ξεσπάσει στο Big Brother ανάμεσα σε Στηβ Μιλάτο και Σοφία Αλεξανιάν κι η τελευταία φαίνεται να είναι […] The post Big Brother: Ο βασιλιάς, ο γελωτοποιός κι η Ρομπέν των Δασών appeared first on Zappit.
00:14 17/09/2021

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load