#Σπύρος Πώρος

Αποκλειστικό: Η Μαρία Μαντζουράνη ποζάρει με το νυφικό λίγο πριν από τον γάμο με τον Σπύρο Πώρο

okmag.gr
Γαμπρός ντύθηκε ο Σπύρος Πώρος έχοντας στο πλευρό του την αγαπημένη του Μαρία Μαντζουράνη, με τον γάμο τους να πραγματοποιείται στο Δημαρχείο του Τσέλσι στο Λονδίνο. Η Μαρία Μαντζουράνη έλαμπε φορώντας το Callas νυφικό δια χειρός Βασίλειου Κωστέτσου, το οποίο επιμελήθηκε ο Τάσος Ρούσσος. Το okmag εξασφάλισε αποκλειστικά στιγμιότυπα από την προετοιμασία της νύφης στο […] The post Αποκλειστικό: Η Μαρία Μαντζουράνη ποζάρει με το νυφικό λίγο πριν από τον γάμο με τον Σπύρο Πώρο appeared first on OK! Magazine.
23:58 29/06/2023

Σπύρος Πώρος: Παντρεύεται στο Λονδίνο – Η αποκάλυψη του Βασίλειου Κωστέτσου

tlife.gr
Ο Σπύρος Πώρος ετοιμάζεται να κάνει το επόμενο βήμα στην προσωπική του ζωή και να παντρευτεί To άρθρο Σπύρος Πώρος: Παντρεύεται στο Λονδίνο – Η αποκάλυψη του Βασίλειου Κωστέτσου δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
18:09 26/06/2023

Σπύρος Πώρος: «Κατεβαίνω στις εκλογές γιατί η Ελλάδα χρειάζεται νέους ανθρώπους που δεν το κάνουν για να γίνουν γνωστοί»

tlife.gr
Τον Σπύρο Πώρο συνάντησε η κάμερα της εκπομπής “Πρωινό μας” και η δημοσιογράφος Σοφία Ραυτοπούλου. Ο To άρθρο Σπύρος Πώρος: «Κατεβαίνω στις εκλογές γιατί η Ελλάδα χρειάζεται νέους ανθρώπους που δεν το κάνουν για να γίνουν γνωστοί» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
23:20 30/03/2023

Ο Δημήτρης Νέγκας στη Σφίγγα – Τετάρτη 29 Μαρτίου & 5 Απριλίου. Guests: Ευρυδίκη, Σπύρος Πώρος

paraskhnio.gr
H μουσική σκηνή Σφίγγα υποδέχεται τον Δημήτρη Νέγκα τις Τετάρτες 29 Μαρτίου και 5 Απριλίου σε μία ιδιαίτερη μουσική παράσταση με τραγούδια και δρώμενα από το «Σπίτι της γιαγιάς του». Οι εκλεκτοί του φίλοι, Γιάννης Γρηγορίου στο μπάσο, Δημήτρης Χωριανόπουλος στα τύμπανα και η Ελενα Μπαχαριάδη στις κιθάρες, θα μας ταξιδέψουν σε μουσικές από το παρελθόν Το άρθρο Ο Δημήτρης Νέγκας στη Σφίγγα – Τετάρτη 29 Μαρτίου & 5 Απριλίου. Guests: Ευρυδίκη, Σπύρος Πώρος εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
22:56 27/03/2023

Συνάντηση Σπύρου Πώρου με τον πρόεδρο των τριτέκνων Μεσσηνίας

eleftheriaonline.gr
Για τα σοβαρά ζητήματα των τρίτεκνων οικογενειών ενημερώθηκε ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ Σπύρος Πώρος, σε συνάντησή του με τον πρόεδρο του Συλλόγου Τριών Τέκνων Μεσσηνίας Χρήστο Κορομηλά και την αντιπρόεδρο Καλλιόπη Αργυροπούλου. Οπως πληροφόρησε ο ίδιος, ο κ. Πώρος ενημερώθηκε σχετικά με τη λειτουργία και τις δράσεις του συλλόγου, καθώς και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η τρίτεκνη οικογένεια, οικονομικά και όχι μόνο. Στη συζήτησή τους κυριάρχησαν θέματα που απασχολούν τις τρίτεκνες οικογένειες, με τον κ. Πώρο να συγχαίρει τον σύλλογο για την πλούσια κοινωνική δράση του. Εκτενή αναφορά και συζήτηση έγινε σχετικά με το δημογραφικό πρόβλημα της χώρας, τη θεσμική αναγνώριση των τρ
15:28 15/03/2023

Σπύρος Πώρος – Ήρα Πώρου: Η συγκινητική στιγμή που περπάτησαν πρώτη φορά μαζί στην πασαρέλα

okmag.gr
Ο Σπύρος Πώρος και η κόρη του Ήρα ποζάρουν για πρώτη φορά μαζί στο περιοδικό ΟΚ! και μιλούν για τη σχέση τους. Σπύρο, είσαι αυστηρός με την κόρη σου; Σπύρος: Όχι, δεν είμαι αυστηρός πατέρας. Ήρα: Ναι, είναι. (Γελάει.) Σπύρος: Δεν την ελέγχω αν έχει φίλο, απλά θέλω να σέβεται τον εαυτό της και να […] The post Σπύρος Πώρος – Ήρα Πώρου: Η συγκινητική στιγμή που περπάτησαν πρώτη φορά μαζί στην πασαρέλα appeared first on OK! Magazine.
07:30 27/02/2023

Σπύρος Πώρος: Πώς έμαθε ότι θα γίνει πρώτη φορά μπαμπάς

okmag.gr
Ο Σπύρος Πώρος γνώρισε την Ισπανίδα μητέρα του πρώτου του παιδιού στην στην Ελλάδα. «Τον Μάιο του 1992 η Γιολάντα ήρθε στην Ελλάδα για να κάνει μια διαφήμιση παγωτού, όπου έπαιζα κι εγώ. Για τις ανάγκες της διαφήμισης πήγαμε στα Κύθηρα, όπου μείναμε σχεδόν μία εβδομάδα. Εκεί γνωριστήκαμε» περιγράφει στο ΟΚ! ο διεθνώς καταξιωμένος φωτογράφος. […] The post Σπύρος Πώρος: Πώς έμαθε ότι θα γίνει πρώτη φορά μπαμπάς appeared first on OK! Magazine.
09:00 25/02/2023

Σπύρος Πώρος: Τι αποκαλύπτει για τη σχέση του γιου του με την κόρη της Χάιντι Κλουμ

okmag.gr
Ο Άρης Πώρος Ρατσέφσκι έγινε γνωστός από τη σχέση του με την κόρη της Χάιντι Κλουμ, Λένι. «Έχω γνωρίσει τη Λένι μέσω Skype. Αλλά ξέρω τη μαμά της εδώ και πολλά χρόνια» αποκαλύπτει στο ΟΚ! ο Σπύρος Πώρος για τον γιο του. Τι του είπε όταν τον ενημέρωσε πως βγαίνει με την κόρη μιας τόσο […] The post Σπύρος Πώρος: Τι αποκαλύπτει για τη σχέση του γιου του με την κόρη της Χάιντι Κλουμ appeared first on OK! Magazine.
22:54 24/02/2023

Ήρα Πώρου: «Δεν έχω γνωρίσει τα 4 αδέλφια μου»

okmag.gr
«Μου αρέσουν τα ελληνικά ονόματα. Κανένα από τα παιδιά μου δεν έχει όνομα από παππού ή γιαγιά» εξηγεί στο ΟΚ! ο Σπύρος Πώρος για την κόρη του Ήρα Πώρου. Το 25χρονο μοντέλο ποζάρει μαζί με τον πατέρα της και μιλάει για τη σχέση τους. Είναι δύσκολο να το προφέρουν στα αγγλικά; Λίγο. Στο εξωτερικό με […] The post Ήρα Πώρου: «Δεν έχω γνωρίσει τα 4 αδέλφια μου» appeared first on OK! Magazine.
15:40 24/02/2023

Σπύρος Πώρος: Ποζάρει πρώτη φορά με την Ελληνοϊσπανίδα κόρη του, Ήρα

okmag.gr
Ο διεθνώς καταξιωμένος φωτογράφος και πρώην μοντέλο Σπύρος Πώρος ποζάρει πρώτη φορά με την πρωτότοκη Ελληνοϊσπανίδα κόρη του Ήρα, που ακολούθησε τα χνάρια του στο μόντελινγκ και ζει πλέον μαζί του στην Αθήνα. Οι δυο τους αποκαλύπτουν πως αναπληρώνουν τον «χαμένο χρόνο» που έζησαν χωριστά και δηλώνουν πως δεν αλλάζουν με τίποτα τη σχέση πατέρα-κόρης. […] The post Σπύρος Πώρος: Ποζάρει πρώτη φορά με την Ελληνοϊσπανίδα κόρη του, Ήρα appeared first on OK! Magazine.
12:30 24/02/2023

Ο Σπύρος Πώρος στην κάμερα του okmag: Η πιο συγκλονιστική στιγμή της μυθιστορηματικής ζωής του και η υποψηφιότητα στις εκλογές

okmag.gr
Ότι ο Σπύρος Πώρος είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους και διάσημους φωτογράφους με διεθνή καριέρα είναι γνωστό. Αυτό ίσως που δεν είναι γνωστό είναι ότι ο Σπύρος Πώρος είναι ένας ευαίσθητος άνθρωπος και κατεβαίνει στην πολιτική σκηνή με τη θέληση να προσφέρει στους άλλους. Το λέει και το πιστεύει. Από την ενδιαφέρουα συνέντευξή του […] The post Ο Σπύρος Πώρος στην κάμερα του okmag: Η πιο συγκλονιστική στιγμή της μυθιστορηματικής ζωής του και η υποψηφιότητα στις εκλογές appeared first on OK! Magazine.
09:16 10/02/2023

Ο Σπύρος Πώρος έβαλε υποψηφιότητα για βουλευτής

okmag.gr
Την απόφαση να πολιτευτεί πήρε ο γνωστός φωτογράφος Σπύρος Πώρος και την έκανε γνωστή με μια ανάρτησή του στα προσωπικά του social media. Το όνομα του γοητευτικού φωτογράφου θα βρίσκεται στα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ και μάλιστα στη Μεσσηνία. Ο Σπύρος Πώρος δημοσίευσε μια φωτογραφία του με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Νίκο Ανδρουλάκη και έγραψε: «Η […] The post Ο Σπύρος Πώρος έβαλε υποψηφιότητα για βουλευτής appeared first on OK! Magazine.
15:30 30/01/2023

Σπύρος Πώρος: Οι κλίκες σε βάζουν σε μια κατάσταση απελπισίας – Οι πιο πολλοί στην Ελλάδα είναι ατάλαντοι

Newsbeast.gr
Ο Σπύρος Πώρος μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για την ελληνική showbiz, για την οικογένειά του, αλλά και για τα επαγγελματικά του. Ο παγκοσμίου φήμης φωτογράφος αποκάλυψε ότι θα κατέβει στην πολιτική με το ΠΑΣΟΚ, αλλά και ποια celebrity απέρριψε. «Ετοιμάζω εκθέσεις και είμαι στο τομέα πολιτισμού του ΠΑΣΟΚ. Θα κατεβώ και στις βουλευτικές εκλογές, στη Μεσσηνία. Στο εξωτερικό, έχω καλύτερη αποδοχή, θαυμάζουν το έργο μου, στην Ελλάδα υπάρχουν οι κλίκες. Παλιά μου στοίχιζε. Οι κλίκες στην Ελλάδα σε βάζουν σε μια κατάσταση απελπισίας. Οι πιο πολλοί είναι ατάλαντοι. Η showbiz στην Ελλάδα, είναι σαν την βουλγαρική ή σαν την αιγυπτιακή. Τα πρώτα μου λεφτά τα έφαγα σε γυναίκες… πλάκα κάνω. Τα έριχνα πά
05:20 27/01/2023

Σπύρος Πώρος: «Κατεβαίνω στις βουλευτικές εκλογές με το ΠΑΣΟΚ – Στο εξωτερικό θαυμάζουν το έργο μου»

tlife.gr
Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Σπύρος Πώρος στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και στην δημοσιογράφο, Άννα Ζηρδέλη.  To άρθρο Σπύρος Πώρος: «Κατεβαίνω στις βουλευτικές εκλογές με το ΠΑΣΟΚ – Στο εξωτερικό θαυμάζουν το έργο μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
17:20 26/01/2023

Σπύρος Πώρος: Οι πιο πολλοί στην Ελλάδα είναι ατάλαντοι – Οι κλίκες σε βάζουν σε κατάσταση απελπισίας

Newsit
Ο γνωστός φωτογράφος Σπύρος Πώρος μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για την ελληνική showbiz, για την οικογένειά του αλλά και για τα επαγγελματικά του σχέδια. «Ετοιμάζω εκθέσεις και είμαι στο τομέα πολιτισμού του ΠΑΣΟΚ. Θα κατεβώ και τις βουλευτικές εκλογές, στη Μεσσηνία. Στο εξωτερικό, έχω καλύτερη αποδοχή, θαυμάζουν το έργο μου, στην Ελλάδα υπάρχουν οι κλίκες. ... Περισσότερα To άρθρο Σπύρος Πώρος: Οι πιο πολλοί στην Ελλάδα είναι ατάλαντοι – Οι κλίκες σε βάζουν σε κατάσταση απελπισίας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
10:36 26/01/2023

Σπύρος Πώρος: «Η showbiz στην Ελλάδα είναι σαν την βουλγαρική και την αιγυπτιακή»

zappit.gr
Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και την Άννα Ζηρδέλη έδωσε ο Σπύρος Πώρος. Ο γνωστός φωτογράφος μίλησε για την ελληνική […] The post Σπύρος Πώρος: «Η showbiz στην Ελλάδα είναι σαν την βουλγαρική και την αιγυπτιακή» appeared first on Zappit.
09:54 26/01/2023

Σπύρος Πώρος για Εύα Καϊλή: «Εάν την έβλεπα στον δρόμο θα της έλεγα “Λυπάμαι για αυτό που έγινες”»

okmag.gr
Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και στη Μαρία Βλάχου μίλησε αποκλειστικά ο Σπύρος Πώρος. Όπως μάλιστα σχολίασε ο Γιάννης Πουλόπουλος στο πλατό, ο Πώρος ήταν ο προσωπικός φωτογράφος της Εύας Καϊλή όταν εκείνη παρουσίαζε το δελτίο ειδήσεων του Mega ενώ μάλιστα κάποιοι τους ήθελαν και ζευγάρι. Ο Σπύρος Πώρος δεν δίστασε να μιλήσει για […] The post Σπύρος Πώρος για Εύα Καϊλή: «Εάν την έβλεπα στον δρόμο θα της έλεγα “Λυπάμαι για αυτό που έγινες”» appeared first on OK! Magazine.
13:30 30/12/2022

Ο Σπύρος Πώρος γύρισε το πρώτο του video clip στις φυλακές Κορυδαλλού

govastileto.gr
Ο Σπύρος Πώρος βρίσκεται στην πιο δημιουργική του περίοδο. Αυτές τις μέρες μάλιστα γύρισε το πρώτο του video clip στις φυλακές Κορυδαλλού και μίλησε γι’αυτό στην Κατερίνα Νινιού και την κάμερα της εκπομπής Πρωινό μας. Ο γνωστός φωτογράφος έχει άλλη μία αγάπη πέρα από τη φωτογραφία και αυτή δεν είναι άλλη από τη μουσική! Έγραψε […]
22:06 23/12/2022

Σπύρος Πώρος: Η κοινή εμφάνιση με την 25χρονη κόρη του – «Δε θα ήθελα να πάει σε ριάλιτι μόδας»

tlife.gr
Τον Σπύρο Πώρο με την 25χρονη κόρη του, Ηρώ συνάντησε η κάμερα της εκπομπής Πρωινό μας To άρθρο Σπύρος Πώρος: Η κοινή εμφάνιση με την 25χρονη κόρη του – «Δε θα ήθελα να πάει σε ριάλιτι μόδας» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
15:00 21/11/2022

Σπύρος Πώρος: Συναντήθηκε με την κόρη του έπειτα από πολλά χρόνια

okmag.gr
«Έχω πέντε παιδιά, έτσι τα έφερε η ζωή. Τα παιδιά μου είναι σε 3 διαφορετικές ηπείρους. Έχουν γνωριστεί μεταξύ τους», είχε δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξή του στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» ο Σπύρος Πώρος. Το απόγευμα της Τετάρτης 8 Νοεμβρίου ο Σπύρος Πώρος μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους ένα στιγμιότυπο με την κόρη του Ήρα […] The post Σπύρος Πώρος: Συναντήθηκε με την κόρη του έπειτα από πολλά χρόνια appeared first on OK.
17:40 09/11/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load