#Duffy

4 χρόνια μετά την απαγωγή και τον βιασμό της η Duffy επέστρεψε στo Instagram με μήνυμα που εμπνέει

queen.gr
Η Duffy επέστρεψε στα social media μετά από 4 ολόκληρα χρόνια και έστειλε ένα σημαντικό μήνυμα. Η συγκλονιστική ιστορία για την απαγωγή, τον βιασμό και την απόδραση της τραγουδίστριας.Περισσότερα...
12:09 28/03/2024

Duffy: Η πρώτη ανάρτησή της στα social media έπειτα από χρόνια – Το εμπνευσμένο μήνυμά της

instyle.gr
Η Duffy επέστρεψε στα social media για πρώτη φορά έπειτα από τέσσερα χρόνια, για να μοιραστεί ένα εμπνευσμένο μήνυμα. Η 39χρονη Ουαλή τραγουδίστρια εγκατέλειψε τα φώτα της δημοσιότητας, αφού υπέστη μια φρικτή δοκιμασία βιασμού και απαγωγής, την οποία αποκάλυψε για πρώτη φορά τον Φεβρουάριο του 2020. Εξήγησε ότι είχε πέσει θύμα βιασμού, την είχαν ναρκώσει […] The post Duffy: Η πρώτη ανάρτησή της στα social media έπειτα από χρόνια – Το εμπνευσμένο μήνυμά της appeared first on InStyle.
21:46 26/03/2024

Priscilla Presley: Φήμες για ειδύλλιο με σταρ του “Ντάλας”

instyle.gr
Έντονες ήταν η φήμες ότι η Priscilla Presley είναι σε σχέση με τον πρώην συμπρωταγωνιστή της στη σαπουνόπερα “Ντάλας”, Patrick Duffy. Η πρώην σύζυγος του αείμνηστου Elvis Presley αναγκάστηκε να μιλήσει δημόσια για τον έρωτα που της αποδίδουν. Στη διάρκεια μιας εκδήλωσης ερωταπαντήσεων στο Foxwoods Resort Casino στο Mashantucket του Κονέκτικατ, η 78χρονη Presley αναφέρθηκε […] The post Priscilla Presley: Φήμες για ειδύλλιο με σταρ του “Ντάλας” appeared first on InStyle.
17:46 25/03/2024

Οι 72 ώρες τρέλας και απόλυτου χάους στην Τεχνητή Νοημοσύνη> O Sam Altman επιστρέφει ως CEO στην OpenAI

kourdistoportocali.com
Γράφουν οι Clare Duffy και David Goldman/CNN Business The post Οι 72 ώρες τρέλας και απόλυτου χάους στην Τεχνητή Νοημοσύνη> O Sam Altman επιστρέφει ως CEO στην OpenAI appeared first on Κουρδιστό Πορτοκάλι.
11:37 22/11/2023

Τι συμβαίνει στην Google; Ανακοινώνει νέες απολύσεις ενώ ξεκίνησε η δίκη για τις παραβιάσεις αντιμονοπωλιακών συμφωνιών

kourdistoportocali.com
Γράφει η Clare Duffy/CNN Business The post Τι συμβαίνει στην Google; Ανακοινώνει νέες απολύσεις ενώ ξεκίνησε η δίκη για τις παραβιάσεις αντιμονοπωλιακών συμφωνιών appeared first on Κουρδιστό Πορτοκάλι.
09:37 14/09/2023

Apple> Δεύτερο συνεχόμενο τρίμηνο με πτώση εσόδων για τον κολοσσό της τεχνολογίας

kourdistoportocali.com
Γράφουν οι Catherine Thorbecke και Clare Duffy/CNN The post Apple> Δεύτερο συνεχόμενο τρίμηνο με πτώση εσόδων για τον κολοσσό της τεχνολογίας appeared first on Κουρδιστό Πορτοκάλι.
09:08 05/05/2023

Ποιους τομείς χτυπούν καίρια οι χιλιάδες απολύσεις στους γίγαντες της Τεχνολογίας και γιατί θα πρέπει να ανησυχεί η διεθνής κοινότητα

kourdistoportocali.com
Γράφει η Clare Duffy/CNN Business The post Ποιους τομείς χτυπούν καίρια οι χιλιάδες απολύσεις στους γίγαντες της Τεχνολογίας και γιατί θα πρέπει να ανησυχεί η διεθνής κοινότητα appeared first on Κουρδιστό Πορτοκάλι.
10:20 08/04/2023

Survivor All Star: Επέστρεψε το "Πες το αλλιώς" και μαζί του ο... Duffy!

Skai.gr
Κυριακή με Πέμπτη στον ΣΚΑΪ στις 21:00
07:28 06/04/2023

Ακόμα ένα ηχηρό “χαστούκι” για τον Mark Zuckerberg> Η Meta είχε την τρίτη συνεχόμενη τριμηνιαία πτώση (-4%) των εσόδων της

kourdistoportocali.com
Γράφει η Clare Duffy/CNN The post Ακόμα ένα ηχηρό “χαστούκι” για τον Mark Zuckerberg> Η Meta είχε την τρίτη συνεχόμενη τριμηνιαία πτώση (-4%) των εσόδων της appeared first on Κουρδιστό Πορτοκάλι.
09:48 02/02/2023

Πως έσκασε με κρότο η πανδημική φούσκα των Big Tech> Οι παινεμένοι δισεκατομμυριούχοι δεν πρόβλεψαν το γκρεμό μπροστά τους

kourdistoportocali.com
Γράφει η Clare Duffy/CNN The post Πως έσκασε με κρότο η πανδημική φούσκα των Big Tech> Οι παινεμένοι δισεκατομμυριούχοι δεν πρόβλεψαν το γκρεμό μπροστά τους appeared first on Κουρδιστό Πορτοκάλι.
08:52 23/01/2023

Νέο σκάνδαλο παρακολούθησης δημοσιογράφων συγκλονίζει το TikTok> Δύο από τους υπαλλήλους έχουν έδρα την Κίνα

kourdistoportocali.com
Γράφει η Clare Duffy/CNN Business The post Νέο σκάνδαλο παρακολούθησης δημοσιογράφων συγκλονίζει το TikTok> Δύο από τους υπαλλήλους έχουν έδρα την Κίνα appeared first on Κουρδιστό Πορτοκάλι.
08:38 24/12/2022

Martin Duffy: Πέθανε ο κιμπορντίστας των Charlatans και Primal Scream

instyle.gr
Πέθανε στα 55 του ο Martin Duffy, πασίγνωστος για τη δουλειά του στα θρυλικά συγκροτήματα της ανεξάρτητης ροκ, The Charlatans και Primal Scream. Ο ταλαντούχος μουσικός διαδραμάτισε βασικό ρόλο και στις δύο μπάντες, συμμετέχοντας στα δύο πρώτα άλμπουμ των Primal Scream πριν ενταχθεί στους The Charlatans το 1996 μετά τον θάνατο του κιμπορντίστα Rob Collins. […] The post Martin Duffy: Πέθανε ο κιμπορντίστας των Charlatans και Primal Scream appeared first on InStyle.
15:56 20/12/2022

Πέθανε στα 55 του ο Martin Duffy του συγκροτήματος «Primal Scream»

Newsit
O Martin Duffy, ο κιμπορντίστας του συγκροτήματος Primal Scream, πέθανε σήμερα (20.12.2022) σε ηλικία 55 ετών, όπως ανακοινώθηκε στο Twitter. Η είδηση του θανάτου επιβεβαιώθηκε στο Twitter από τον Tim Burgess, που συνεργάστηκε με τον Duffy στο συγκρότημα των Charlatans. «Άλλη μια τραγική απώλεια μιας όμορφης ψυχής» έγραψε αναρτώντας φωτογραφία του. Ο Duffy, γεννήθηκε στο ... Περισσότερα To άρθρο Πέθανε στα 55 του ο Martin Duffy του συγκροτήματος «Primal Scream» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
12:58 20/12/2022

Εξαγορά του Twitter ή μια επίπονη (ίσως και καταστροφική) δίκη; Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τον Elon Musk

kourdistoportocali.com
Γράφεικ η Clare Duffy/CNN Business The post Εξαγορά του Twitter ή μια επίπονη (ίσως και καταστροφική) δίκη; Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τον Elon Musk appeared first on Κουρδιστό Πορτοκάλι.
09:08 25/10/2022

Νέες, σοβαρές αποκαλύψεις στο Κογκρέσο για το Twitter> 7.000 εργαζόμενοι έχουν πλήρη πρόσβαση σε όλα τα ευαίθητα προσωπικά δεδομένα χρηστών

kourdistoportocali.com
Γράφουν οι Clare Duffy και Brian Fung/CNN Business The post Νέες, σοβαρές αποκαλύψεις στο Κογκρέσο για το Twitter> 7.000 εργαζόμενοι έχουν πλήρη πρόσβαση σε όλα τα ευαίθητα προσωπικά δεδομένα χρηστών appeared first on Κουρδιστό Πορτοκάλι.
10:28 14/09/2022

Josh Duhamel: Μπήκε ξανά στο κλαμπ των παντρεμένων

instyle.gr
Ο Josh Duhamel παντρεύτηκε την αγαπημένη του, Audra Mari στη Βόρεια Ντακότα το Σάββατο. Ο γάμος έγινε στην ιδιαίτερη πατρίδα της Mari, το Fargo. Josh Duhamel got married and went to Duffy’s in Fargo. Way to support local businesses. pic.twitter.com/SPouS7N83Z — April Baumgarten (@aprilbaumsaway) September 11, 2022 Andy Vermaut shares:Josh Duhamel Appears To Have Married […] The post Josh Duhamel: Μπήκε ξανά στο κλαμπ των παντρεμένων appeared first on InStyle.
09:08 12/09/2022

CNN-Ανάλυση> Γιατί στο δικαστικό πόλεμο με τον Elon Musk το Twitter είναι χαμένο, ανεξάρτητα απόφασης

kourdistoportocali.com
Γράφει η Clare Duffy The post CNN-Ανάλυση> Γιατί στο δικαστικό πόλεμο με τον Elon Musk το Twitter είναι χαμένο, ανεξάρτητα απόφασης appeared first on Κουρδιστό Πορτοκάλι.
09:32 16/07/2022

Ξεκίνησε ο δικαστικός πόλεμος Twitter-Elon Musk> Τι αναφέρεται στη μήνυση της πλατοφόρμας, τι ζητά από το δικαστήριο

kourdistoportocali.com
Γράφει η Clare Duffy/CNN Business The post Ξεκίνησε ο δικαστικός πόλεμος Twitter-Elon Musk> Τι αναφέρεται στη μήνυση της πλατοφόρμας, τι ζητά από το δικαστήριο appeared first on Κουρδιστό Πορτοκάλι.
08:54 13/07/2022

«ΤΥΡΑΝΝΙΑ στις ΗΠΑ,  χειρότερη από το 1776»! Αμερικανός ιστορικός βάζει τα πράγματα στην ΘΕΣΗ τους, vid

el.gr
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες βιώνουν σήμερα περισσότερη τυραννία από ό,τι κατά την επαναστατική περίοδο του 1776», σύμφωνα με τον συγγραφέα και ιστορικό Douglas MacKinnon. Σε μια συνέντευξη στο «Fox & Friends», ο MacKinnon προειδοποίησε την παρουσιάστρια Rachel Campos-Duffy ότι η αληθινή ιστορία της Αμερικής δεν διδάσκεται πλέον στα σχολεία και ότι η Αμερική καταπιέζεται από περισσότερη […] Το άρθρο «ΤΥΡΑΝΝΙΑ στις ΗΠΑ,  χειρότερη από το 1776»! Αμερικανός ιστορικός βάζει τα πράγματα στην ΘΕΣΗ τους, vid εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
07:46 07/07/2022

Συνάντηση του Πρύτανη του ΑΠΘ με την Πρέσβειρα της Ιρλανδίας

grtimes.gr
Με την Πρέσβειρα της Ιρλανδίας στην Αθήνα Iseult Fitzgerald συναντήθηκε ο Πρύτανης του ΑΠΘ, Καθηγητής Νικόλαος Γ. Παπαϊωάννου, σήμερα Παρασκευή (20/5), στην Πρυτανεία. Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Αναπληρωτής Πρέσβης της Ιρλανδίας στην Αθήνα κ. Stephen Duffy, ο Επίτιμος Πρόξενός της Ιρλανδίας στη Θεσσαλονίκη κ. Θεόδωρος Μαυρουδής, η Προϊσταμένη του Τμήματος Ευρωπαϊκών Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων του ΑΠΘ, κα Ιωάννα Γεωργιάδου, καθώς και η Προϊσταμένη του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων του ΑΠΘ, κα Δήμητρα Μεντεκίδου. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης η οποία πραγματοποιήθηκε σε θερμό κλίμα, συζητήθηκαν οι προοπτικές ενίσχυσης της συνεργασίας και της έρευνας μεταξύ των ακαδημαϊκών ιδρυμάτων των δύο χωρών εν
22:04 20/05/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load