Συνάντηση του Πρύτανη του ΑΠΘ με την Πρέσβειρα της Ιρλανδίας

22:04 - 20/05/2022

Με την Πρέσβειρα της Ιρλανδίας στην Αθήνα Iseult Fitzgerald συναντήθηκε ο Πρύτανης του ΑΠΘ, Καθηγητής Νικόλαος Γ. Παπαϊωάννου, σήμερα Παρασκευή (20/5), στην Πρυτανεία. Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Αναπληρωτής Πρέσβης της Ιρλανδίας στην Αθήνα κ. Stephen Duffy, ο Επίτιμος Πρόξενός της Ιρλανδίας στη Θεσσαλονίκη κ. Θεόδωρος Μαυρουδής, η Προϊσταμένη του Τμήματος Ευρωπαϊκών Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων του ΑΠΘ, κα Ιωάννα Γεωργιάδου, καθώς και η Προϊσταμένη του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων του ΑΠΘ, κα Δήμητρα Μεντεκίδου. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης η οποία πραγματοποιήθηκε σε θερμό κλίμα, συζητήθηκαν οι προοπτικές ενίσχυσης της συνεργασίας και της έρευνας μεταξύ των ακαδημαϊκών ιδρυμάτων των δύο χωρών εν

Διαβάστε Περισσότερα στο grtimes.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Συζήτηση του Σάκχοφ με την διοίκηση για όλα τα προβλήματα της ομάδας

Ο Ουκρανός χαφ θέλησε να μιλήσει με τους ανθρώπους της ΑΕΚ, για όλα όσα αντιμετώπισαν φέτος στα κιτρινόμαυρα αποδυτήρια. Μπορεί η συνεργασία του Γεβγέν Σάκχοφ με την ΑΕΚ να ολοκληρώνεται φέτος και να μην συνεχίζουν οι δυο πλευρές την συνεργασία τους, αλλά ο ίδιος προέβη σε μια σπουδαία κίνηση, θέλοντας να βοηθήσει με όποιο τρόπο […] The post Συζήτηση του Σάκχοφ με την διοίκηση για όλα τα προβλήματα της ομάδας appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ grtimes.gr

Η Κοινωνία της Πληροφορίας στο Viber! (VIDEO)

Δήμος Κιλκίς: Δωρεάν στειρώσεις και σήμανση για τα δεσποζόμενα ζώα συντροφιάς

Θ. Κοντογεώργης: Η οικονομική ενίσχυση των πολιτών ζητούμενο της κυβέρνησης στον δύσκολο χειμώνα (VIDEO)

Συγκλονιστικό βίντεο: Η στιγμή της έκρηξης στη γέφυρα της Κριμαίας-Έρευνα για τα αίτια διέταξε ο Πούτιν

Θεσσαλονίκη: Προσπάθησαν να κλέψουν ρούχα από κατάστημα αλλά τους «τσάκωσε» το αντικλεπτικό

Ρωσία: Παγιδευμένο όχημα προκάλεσε την έκρηξη στη γέφυρα–«Οτιδήποτε παράνομο πρέπει να καταστραφεί», λέει το Κίεβο (VIDEO)