#προκηρύξεις

Προσλήψεις γιατρών – Ολες οι προκηρύξεις των νοσοκομείων

e-dimosio.gr
Με ιατρικό προσωπικό ενισχύεται η Δημόσια Υγεία απέναντι στο φαινόμενο της πανδημίας. Συνολικά αναμένεται να γίνουν αμεσα 400 προσλήψεις γιατρών σε όλα τα νοσοκομεία της χώρας. Δειτε παρακάτω τους διαγωνισμούς που έχουν προκηρυχθεί εως τώρα. ΠΕΡΙΦ. ΠΑΝΕΠΙΣΤ. ΓΕΝ. ΝΟΣΟΚ. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ – 12 θέσεις Γ.Ν. ΛΑΣΙΘΙΟΥ – 2 θέσεις ΝΟΜ.ΓΕΝ. ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΔΡΑΜΑΣ – 2 θέσεις ΝΟΜ.ΓΕΝ. […] The post Προσλήψεις γιατρών – Ολες οι προκηρύξεις των νοσοκομείων appeared first on e-dimosio.gr.
09:37 23/09

ΑΣΕΠ προκηρύξεις: Μέχρι αύριο η προθεσμία για 1.209 μόνιμες προσλήψεις στην υγεία

pagenews.gr
ΑΣΕΠ προκηρύξεις: Μέχρι αύριο 22/9 μπορούν οι υποψήφιοι να υποβάλουν αίτηση για την προκήρυξη 6Κ2020 για τις 1.209 μόνιμες προσλήψεις στην υγεία.
16:45 21/09

ΕΠΕΣΕ ΤΟ ΑΣΕΠ: Χιλιάδες αιτήσεις για προσλήψεις , προκηρύξεις- taxisnet εκκαθαριστικό ΕΝΦΙΑ

ekklisiaonline.gr
Εφόσον τα αρμόδια τμήματα του ΑΣΕΠ διαπιστώσουν ότι είναι μεγάλος ο όγκος των "αιωρούμενων" αιτήσεων (δηλαδή υποβληθείσες αλλά μη οριστικοποιημένες), τότε αναμένεται να δοθεί παράταση ολίγων ημερών στην προθεσμία υποβολής αιτήσεων (για τις κατηγορίες ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ). Το άρθρο ΕΠΕΣΕ ΤΟ ΑΣΕΠ: Χιλιάδες αιτήσεις για προσλήψεις , προκηρύξεις- taxisnet εκκαθαριστικό ΕΝΦΙΑ εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
15:13 21/09

ΑΣΕΠ: Προθεσμίες για 10 "ενεργές" προκηρύξεις (vid)

workenter.gr
Ζητούνται υποψήφιοι όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης
16:30 18/09

ΑΣΕΠ προκηρύξεις: Προσλήψεις οδηγών και συνόδων λεωφορείων στο Υπουργείο Παιδείας

pagenews.gr
ΑΣΕΠ προκηρύξεις: Η ανακοίνωση αφορά σε δώδεκα προσλήψεις, 6 οδηγών και 6 συνόδων λεωφορείων.
12:43 18/09

63 προσλήψεις σε φορείς του υπ. πολιτσιμού (προκηρύξεις)

e-dimosio.gr
Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Αιτωλοακαρνανίας και Λευκάδας ανακοινώνει την πρόσληψη δύο (2) ΥΕ Εξειδικευμένων Εργατών με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για χρονικό διάστημα τριών (3) μηνών και με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης. Δειτε την προκήρυξη εδω Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Πειραιώς και Νήσων ανακοινώνει την πρόσληψη ενός (1) ΤΕ Διοικητικού – Οικονομικού με εμπειρία στην […] The post 63 προσλήψεις σε φορείς του υπ. πολιτσιμού (προκηρύξεις) appeared first on e-dimosio.gr.
10:49 18/09

ΑΣΕΠ: Μέχρι πότε οι αιτήσεις για 112 θέσεις στη ΔΕΗ

workenter.gr
Δείτε αναλυτικά ολόκληρες τις προκηρύξεις
19:30 15/09

Δουλειά, άμεσα, σε τέσσερις φορείς της χώρας (ΑΣΕΠ)

workenter.gr
Δείτε αναλυτικά ολόκληρες τις προκηρύξεις
18:30 15/09

Δ.Μιχαηλίδου: «Μέλημα της κυβέρνησης η ασφάλεια όλων των δομών της χώρας και η ενίσχυσή τους με κατάλληλο προσωπικό»

pronews.gr
Η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Δόμνα Μιχαηλίδου, ζήτησε από την Ολομέλεια της Βουλής, την ψήφιση τροπολογίας σχετικά με την παράταση των συμβάσεων εργασίας των 500 επαγγελματιών Υγείας που προσλήφθηκαν για την ενίσχυση 66 κέντρων κοινωνικής πρόνοιας και τεσσάρων προνοιακών φορέων. Πρόκειται για τους 500 επαγγελματίες Υγείας, γιατρούς, νοσηλευτές και τραπεζοκόμους, που προσλήφθηκαν με την ΠΝΠ της 14ης Μαρτίου 2020 με τα μέτρα την ενίσχυση και των προνοιακών δομών εξαιτίας της πανδημίας. Η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, τόνισε ότι πρώτο μέλημα της κυβέρνησης ήταν «η ασφάλεια όλων των δομών της χώρας και η ενίσχυσή τους με κατάλληλο και αρκετό προσωπικό. ​Μέσα σε χρ
20:05 14/09

Ιδιότητα γονέα και τέκνου μονογονεϊκής οικογένειας

ergasiakanea.eu
Συχνά μας τίθενται ερωτήματα αναφορικά με τη δυνατότητα μοριοδότησης λόγω ιδιότητας τέκνων μονογονεϊκών οικογενειών σε διάφορους διαγωνισμούς και προκηρύξεις. Σύμφωνα με το άρθρο 29 παρ. 6 του ν. 3838/2010, «Γονείς και τέκνα μονογονεϊκής οικογένειας ορίζονται ως ακολούθως: Γονέας μονογονεϊκής οικογένειας νοείται ο γονέας εκείνος ο οποίος, κατά την ημερομηνία υποβολής... Ιδιότητα γονέα και τέκνου μονογονεϊκής οικογένειας
11:31 14/09

Εκπαίδευση - τηλεμαρκετινγκ και εξευτελιστικές συμβάσεις για εκπαιδευτικούς

efsyn.gr
Σε πολυνομοσχέδιο του Υπουργείου Υγείας, στο άρθρο 24, προβλέπονται προκηρύξεις για τρίμηνες συμβάσεις αναπληρωτών εκπαιδευτικών για κάλυψη έκτακτων κενών ή για τηλεκπαίδευση!
18:09 13/09

ΑΣΕΠ: Δείτε στο ergasiakanea.eu σε ποιο στάδιο βρίσκονται όλες οι προκηρύξεις

ergasiakanea.eu
Επεξεργασία σχεδίου προκήρυξης του Εθνικού Τυπογραφείου για την πλήρωση 22 θέσεων ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ κατηγορίας. Επεξεργασία σχεδίου προκήρυξης της ΡΑΕ για την πλήρωση 26 θέσεων ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ και ΥΕ κατηγορίας, του Επιμελητηρίου Μαγνησίας για την πλήρωση 3 θέσεων ΠΕ και ΔΕ κατηγορίας, του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά για την πλήρωση... ΑΣΕΠ: Δείτε στο ergasiakanea.eu σε ποιο στάδιο βρίσκονται όλες οι προκηρύξεις
13:22 11/09

ΑΣΕΠ: Έρχονται δύο νέες προκηρύξεις για μόνιμες θέσεις

agrinionews.gr
Δύο νέες προκηρύξεις για μόνιμες θέσεις επεξεργάζεται το ΑΣΕΠ. Πρόκειται για συνολικά 57 θέσεις σε Εθνικό Τυπογραφείο, ΡΑΕ, Επιμελητήρια, ΔΕΔΗΕ και Αρχιεπισκοπή Αθηνών. Αναλυτικά, σύμφωνα με το ΕΓΓΡΑΦΟ του Ανεξάρτητης Αρχής που δημοσιεύει η aftodioikisi.gr, βρίσκονται υπό επεξεργασία: Σχέδιο προκήρυξης του Εθνικού Τυπογραφείου για την πλήρωση 22 θέσεων ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ κατηγορίας.· Πρόκειται για προκήρυξη που αναμένεται να πάει στο ... The post ΑΣΕΠ: Έρχονται δύο νέες προκηρύξεις για μόνιμες θέσεις appeared first on AgrinioNews.
09:08 10/09

Ε.Π.Σ. Κοζάνης: Οι προκηρύξεις των πρωταθλημάτων και του κυπέλλου της αγωνιστικής περιόδου 2020-21

e-ptolemeos.gr
Αναρτήθηκαν στο site της ΕΠΣ Κοζάνης οι προκηρύξεις και τα συνοδευτικά έγγραφα των πρωταθλημάτων (ανδρών και υποδομών) και του κυπέλλου για την αγωνιστική περίοδο 2020-21 Δείτε εδώ τα σχετικά έγγραφα The post Ε.Π.Σ. Κοζάνης: Οι προκηρύξεις των πρωταθλημάτων και του κυπέλλου της αγωνιστικής περιόδου 2020-21 appeared first on e-ptolemeos.gr.
08:45 10/09

Αιτήσεις τώρα για 376 θέσεις σε Δήμους, Περιφέρειες και Φορείς του Δημοσίου

larisanew.gr
Σε 376 προσλήψεις εποχικών και μόνιμων υπαλλήλων προχωρούν διάφοροι φορείς του δημοσίου για να στελεχώσουν τόσο τις υπηρεσίες τους όσο και τα νομικά πρόσωπα αυτών,που χρειάζονται άμεση ενίσχυση από προσωπικό. Το Dimosio.gr συγκέντρωσε τις προκηρύξεις που η ημερομηνία υποβολής τους λήγει σήμερα και σας τις παρουσιάζει! Συγκεκριμένα πρόκειται για 376 θέσεις σε Δήμους, Περιφέρειες και φορείς του […]
01:03 10/09

Αιτήσεις τώρα για 376 θέσεις σε Δήμους, Περιφέρειες & Φορείς του Δημοσίου

otavoice.gr
Σε 376 προσλήψεις εποχικών και μόνιμων υπαλλήλων προχωρούν διάφοροι φορείς του δημοσίου για να στελεχώσουν τόσο τις υπηρεσίες τους όσο και τα νομικά πρόσωπα αυτών,που χρειάζονται άμεση ενίσχυση από προσωπικό. Το Dimosio.gr συγκέντρωσε τις προκηρύξεις που η ημερομηνία υποβολής τους λήγει σήμερα και σας τις παρουσιάζει! Συγκεκριμένα πρόκειται για 376 θέσεις σε Δήμους, Περιφέρειες και φορείς του […]
17:05 09/09

Νέες προκηρύξεις ΑΣΕΠ: Προσλήψεις ΟΑΕΔ Κοινωφελής εργασία, κοινωνικός τουρισμός

ekklisiaonline.gr
Οι υποψήφιοι έχουν ως αντικείμενο απασχόλησης την υποστήριξη των λειτουργικών αναγκών των διοικητικών και οικονομικών υπηρεσιών του Μ.Τ.Π.Υ. για την εξυπηρέτηση του σκοπού του, δηλαδή την κατ’ αναλογία των καταθέσεων του κάθε μετόχου, παροχή μερίσματος ή άλλου βοηθήματος στους δικαιούχους του Μ.Τ.Π.Υ. και τα μέλη των οικογενειών τους, και η παροχή χρηματικών διευκολύνσεων στους μετόχους και μερισματούχους. Το άρθρο Νέες προκηρύξεις ΑΣΕΠ: Προσλήψεις ΟΑΕΔ Κοινωφελής εργασία, κοινωνικός τουρισμός εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
10:43 09/09

Προσλήψεις για υποψηφίους 14 ειδικοτήτων

workenter.gr
Δείτε αναλυτικά ολόκληρες τις προκηρύξεις
12:01 08/09

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load