#Henry Cavill

Henry Cavill: Πατέρας για πρώτη φορά

instyle.gr
Ο Henry Cavill θα γίνει μπαμπάς, αφού η σύντροφός του περιμένει το πρώτο τους παιδί. Ο 40χρονος σταρ του “Man of Steel” είναι σε σχέση με τη Natalie Viscuso και επιβεβαίωσε ο ίδιος τη χαρμόσυνη είδηση. Μιλώντας στο Access Hollywood στην πρεμιέρα της ταινίας The Ministry of Ungentlemanly Warfare στη Νέα Υόρκη, είπε: “Είμαι πολύ […] The post Henry Cavill: Πατέρας για πρώτη φορά appeared first on InStyle.
09:46 16/04/2024

Halle Berry: Είμαι εθισμένη στην αδρεναλίνη

instyle.gr
Η Halle Berry απολαμβάνει την αδρεναλίνη και δεν διστάζει να το ομολογήσει, ενόψει της κυκλοφορίας της νέας της ταινίας, Never Let Go. Μιλώντας στο Extra στο 2024 CinemaCon στο Caesars Palace στο Λας Βέγκας, η 57χρονη σταρ παραδέχτηκε ότι είναι ασφαλές να πούμε ότι είναι “πρεζόνι της αδρεναλίνης”. Halle Berry and Henry Cavill arriving at […] The post Halle Berry: Είμαι εθισμένη στην αδρεναλίνη appeared first on InStyle.
09:46 11/04/2024

«Argylle»: Δράση και άρωμα ελληνικό στο νέο τρέιλερ της ταινίας

matrix24.gr
Αν και ο Χένρι Κάβιλ (Henry Cavill) έχει κρεμάσει την κάπα του Superman, καλείται ξανά να σώσει τον κόσμο στο νέο κατασκοπευτικό θρίλερ «Argylle» του Μάθιου Βων(Matthew Vaughn). Σύμφωνα με το τρέιλερ που δόθηκε στην δημοσιότητα από την Apple Original [...]
15:46 29/09/2023

Dua Lipa: Νέο σαγηνευτικό look για τη σταρ – Η ερωτική αναμέτρηση με τον Henry Cavill

instyle.gr
Η Dua Lipa εντυπωσιάζει με την αλλαγή στην εμφάνισή της γιατις ανάγκες της ταινίας στην οποία πρωταγωνιστεί στο πλευρό του γοητευτικού Henry Cavill. Στη δημοσιότητα δόθηκε το επίσημο trailer της ταινίας Argylle, που μας επιτρέπει να ρίξουμε μια ματιά στην αλλαγή του look της popstar, η οποία εμφανίζεται ξανθιά. Μάλιστα, σε μία σκηνή, βλέπουμε την […] The post Dua Lipa: Νέο σαγηνευτικό look για τη σταρ – Η ερωτική αναμέτρηση με τον Henry Cavill appeared first on InStyle.
19:46 28/09/2023

Superman: Μόλις ανακοινώθηκε ο διάδοχος του Henry Cavill

monopoli.gr
Η DC επιβεβαίωσε τον "νέο Superman", που θα πρωταγωνιστήσει στο "Superman Legacy", την πρώτη ταινία που θα σηματοδοτήσει την "νέα εποχή" για τις ταινίες DC.
13:53 28/06/2023

Argylle: Το κατασκοπευτικό θρίλερ με τους Henry Cavill και Dua Lipa κάνει πρεμιέρα το 2024

monopoli.gr
Η ταινία αναμένεται στη μεγάλη οθόνη στις 2 Φεβρουαρίου 2024 και στη συνέχεια σε πλατφόρμα ροής.
14:53 16/06/2023

James Bond: Συνεχίζεται το σίριαλ για τον αντικαταστάτη του Daniel Craig – Αυτό είναι το νέο όνομα που ακούγεται

instyle.gr
Ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί το όνομα του ηθοποιού που θα γίνει ο επόμενος James Bond, παίρνοντας τα σκήπτρα από τον Daniel Craig, και η ονοματολογία συνεχίζεται. Idris Elba, Henry Cavill, Regé-Jean Page και Tom Hardy ήταν από τα κύρια ονόματα που ακούσαμε στην… κούρσα της διαδοχής. Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram. Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από […] The post James Bond: Συνεχίζεται το σίριαλ για τον αντικαταστάτη του Daniel Craig – Αυτό είναι το νέο όνομα που ακούγεται appeared first on InStyle.
15:10 12/05/2023

«The Witcher», το πρώτο τρέιλερ του νέου κύκλου

matrix24.gr
Το Netflix κυκλοφόρησε το πρώτο επίσημο τρέιλερ για την πολυαναμενόμενη τρίτη σεζόν του «The Witcher», δίνοντας μία μικρή γεύση από τα τελευταία επεισόδια με πρωταγωνιστή τον Χένρι Καβίλ(Henry Cavill) ως Geralt of Rivia πριν ο Λίαμ Χέμσγουορθ(Liam Hemsworth) αναλάβει τον [...]
15:00 26/04/2023

The Witcher: Το Netflix κυκλοφόρησε το πρώτο επίσημο τρέιλερ για την τρίτη σεζόν

Newsbeast.gr
Το Netflix κυκλοφόρησε το πρώτο επίσημο τρέιλερ για την πολυαναμενόμενη τρίτη σεζόν του «The Witcher», δίνοντας μία μικρή γεύση από τα τελευταία επεισόδια με πρωταγωνιστή τον Χένρι Καβίλ (Henry Cavill) ως Geralt of Rivia πριν ο Λίαμ Χέμσγουορθ (Liam Hemsworth) αναλάβει τον ρόλο στην 4η σεζόν. Ο νέος κύκλος θα χωριστεί σε δύο μέρη, το πρώτο μέρος των πέντε επεισοδίων θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως στις 29 Ιουνίου, ενώ το δεύτερο με τα τελευταία τρία επεισόδια της σεζόν, στις 27 Ιουλίου. «Καθώς οι μονάρχες, οι μάγοι και τα θηρία της Ηπείρου ανταγωνίζονται για να την αιχμαλωτίσουν, ο Γκέραλτ παίρνει την Σίρι (Φρέγια Άλλαν) για να την κρύψει, αποφασισμένος να προστατέψει τη οικογένειά του από εκε
09:50 26/04/2023

The Witcher 3η Σεζόν: Έφτασε το πρώτο trailer για την τελευταία εμφάνιση του Henry Cavill

fosonline.gr
Αυτό το καλοκαίρι όλα θα αλλάξουν! Σε δύο μέρη θα χωριστεί ο 3ος κύκλος.
23:16 25/04/2023

Αυτά είναι τα 3 γεύματα που θα σου φτιάξουν κορμί σαν του Superman

NewsBomb
 Έτσι μεταμορφώθηκε ο Henry Cavill σε Superman.Περισσότερα...
17:02 26/01/2023

Εκτός πλάνων της DC η Wonder Woman με τη Gal Gadot

Newsbeast.gr
Ριζικές αλλαγές φαίνεται πώς θα υπάρξουν στο σύμπαν υπερηρώων της DC, καθώς μετά τον Superman του Henry Cavill, εκτός σχεδιασμού φαίνεται πώς βρίσκεται και η Wonder Woman που έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό με πρωταγωνίστρια την Gal Gadot. Σύμφωνα με ένα νέο ρεπορτάζ του γνωστού μέσου Variety, ο James Gunn και ο Peter Safran ετοιμάζονται να αποκαλύψουν το νέο τους τριετές πλάνο για την DC πολύ σύντομα και αυτό δεν περιλαμβάνει ούτε την Diana Prince της Gadot, ούτε τον Superman του Henry Cavill. Για την ώρα γνωρίζουμε πως ο Superman του νέου DC σύμπαντος θα είναι νεότερος, εξου και η απόφαση να μην επιστρέψει ο Cavill. Από την άλλη, για την Wonder Woman δεν υπάρχει καμία πληροφορία. Ακόμη παρα
13:26 06/01/2023

Henry Cavill: Γνωρίστε τον #1 πιο σέξι άνδρας του κόσμου

vita.gr
Ο Henry Cavill είναι πιο σέξι άνδρας του κόσμου, που δεν φείδεται ταλέντου...
08:00 03/01/2023

Henry Cavill: Ο Superman έφυγε, ο James Bond έρχεται;

instyle.gr
Ο Henry Cavill σόκαρε τους θαυμαστές του χθες όταν ανακοίνωσε ότι απολύθηκε από τον ρόλο του ως Superman, αν και τον Οκτώβριο είχε κάνει μία ακριβώς αντίθετη ανακοίνωση λέγοντας ότι προετοιμάζεται να φορέσει ξανά το κοστούμι του σούπερηρωα. Ωστόσο, αυτή η απόλυση ξεσήκωσε τα γραφεία στοιχημάτων, που πλέον δίνουν περισσότερες πιθανότητες στον Βρετανό ηθοποιό να […] The post Henry Cavill: Ο Superman έφυγε, ο James Bond έρχεται; appeared first on InStyle.
09:48 16/12/2022

O Henry Cavill έκανε την πιο δυσάρεστη αποκάλυψη για το μέλλον του Superman

queen.gr
«Η είδηση δεν είναι εύκολη να τη μοιραστώ», έγραψε o 39χρονος σταρ της μεγάλης οθόνης.Περισσότερα...
16:06 15/12/2022

Henry Cavill: Τέλος και από Superman – Η απόλυση της DC κι η ανακοίνωση του ηθοποιού

youfly.com
Κακά μαντάτα για τους fans του Henry Cavill και της DC, αφού ο ηθοποιός ανακοίνωσε ότι τελικά δε θα επιστρέψει ως Superman. Ποιος ο λόγος; The post Henry Cavill: Τέλος και από Superman – Η απόλυση της DC κι η ανακοίνωση του ηθοποιού appeared first on Youfly.
09:56 15/12/2022

Henry Cavill: “Βόμβα” από την DC Films – Απολύθηκε ο Superman

instyle.gr
Σαν “βόμβα” έπεσε η είδηση ότι απολύθηκε ο Henry Cavill από τον ρόλο του ως Superman, μόνο μερικές μέρες μετά που “ψαλίδι” έπεσε και στη Wonder Woman 3 της Gal Gadot, καθώς η κατάσταση βράζει στην DC Films. Ο Cavill, που πρόσφατα είχε μία εμφάνιση cameo ως Superman στο τέλος της ταινίας της Warner Bros. […] The post Henry Cavill: “Βόμβα” από την DC Films – Απολύθηκε ο Superman appeared first on InStyle.
09:28 15/12/2022

Τα ασυμμάζευτα προσπαθεί να μαζέψει το Netflix με το The Witcher

onsports.gr
H εγκατάλειψη του ρόλου του Geralt από τον Henry Cavill…
05:06 08/12/2022

The Witcher: Τέλος ο Henry Cavill – Το παρασκήνιο και οι εξοργισμένοι fans

youfly.com
Σαν βόμβα έσκασε πριν μερικά 24ωρα ότι ο Henry Cavill αποχωρεί από το The Witcher. Τι προκάλεσε την έξοδό του και πώς αντέδρασαν οι fans; The post The Witcher: Τέλος ο Henry Cavill – Το παρασκήνιο και οι εξοργισμένοι fans appeared first on Youfly.
20:22 31/10/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load