#ενοικιάσεις σπιτιών

Viral φωτογραφία για το χάλι με τα ενοίκια σπιτιών στην Ελλάδα – Τρελό γέλιο

koolnews.gr
Το φαινόμενο της ακρίβειας στις ενοικιάσεις σπιτιών στην Αθήνα αποτελεί μια ανησυχητική πραγματικότητα που επηρεάζει μεγάλο μέρος του πληθυσμού της πόλης. Με τη ζήτηση να αυξάνεται σταθερά και την προσφορά να μην είναι αντίστοιχη, οι τιμές των ενοικιάσεων έχουν φτάσει σε αστρονομικά επίπεδα, προκαλώντας δυσκολίες σε πολλούς ενοικιαστές. Ένα ακόμα πιο ανησυχητικό φαινόμενο που παρατηρείται […] The post Viral φωτογραφία για το χάλι με τα ενοίκια σπιτιών στην Ελλάδα – Τρελό γέλιο appeared first on Koolnews.gr.
10:58 08/12/2023

Χριστούγεννα – Τουρισμός: «Γεμίζει» η βραχυχρόνια μίσθωση, άδεια τα ξενοδοχεία

grtimes.gr
Διφορούμενο είναι το κλίμα που επικρατεί σε δημοφιλείς χειμερινούς προορισμούς με τη βραχυχρόνια μίσθωση (ενοικιάσεις σπιτιών και βιλών) από τη... The post Χριστούγεννα – Τουρισμός: «Γεμίζει» η βραχυχρόνια μίσθωση, άδεια τα ξενοδοχεία appeared first on GRTimes.gr.
07:17 02/12/2020

Covid-19: Πώς επηρεάζει η πανδημία και το lockdown τις ενοικιάσεις σπιτιών και πώς αλλάζει τους επαγγελματικούς χώρους

menshouse.gr
Κάτι που μάθαμε για τα καλά εδώ στην Ελλάδα στην περίοδο της οικονομικής ύφεσης και δη από το 2010 μέχρι και το 2014, είναι ότι υπάρχει μια μερίδα ανθρώπων και ένα κομμάτι της οικονομίας που εμφανίζει ευκαιρίας. Αυτό το τρόπον τινά θέσφατο δεν άλλαξε σε αυτή την ακόμα μεγαλύτερη σε ένταση κρίση που βιώνει ο […] The post Covid-19: Πώς επηρεάζει η πανδημία και το lockdown τις ενοικιάσεις σπιτιών και πώς αλλάζει τους επαγγελματικούς χώρους appeared first on Menshouse.gr.
22:46 08/11/2020

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load