#ενοικιαζόμενα σπίτια

Ξενοδοχεία: 5 τρόποι για να βρείτε κρυφές κάμερες. Υπάρχουν παντού, ποιος ο πιο πετυχημένος

fimes.gr
Τι πρέπει να προσέχετε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου; Το δωμάτιο ενός ξενοδοχείου μπορεί να μην είναι πάντα ασφαλής χώρος για την ιδιωτική σας ζωή. Οι αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχετικά με κρυφές κάμερες έχουν αυξηθεί σχεδόν 400% τα τελευταία δύο χρόνια. Κρυφές κάμερες βρίσκονται σε δωμάτια ξενοδοχείων, ενοικιαζόμενα σπίτια, κρουαζιερόπλοια, ακόμη και μπάνια αεροπλάνων, […] Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Ξενοδοχεία: 5 τρόποι για να βρείτε κρυφές κάμερες. Υπάρχουν παντού, ποιος ο πιο πετυχημένος.
19:37 30/01/2024

Πέντε τρόποι για να βρείτε κρυμμένες κάμερες στα ξενοδοχεία

irafina.gr
Οι αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχετικά με κρυφές κάμερες έχουν αυξηθεί σχεδόν 400% τα τελευταία δύο χρόνια. Κρυφές κάμερες βρίσκονται σε δωμάτια ξενοδοχείων, ενοικιαζόμενα σπίτια, κρουαζιερόπλοια, ακόμη και μπάνια αεροπλάνων, αφήνοντας πολλούς ταξιδιώτες με το ερώτημα πώς μπορούν να τις ανακαλύψουν. Οι spycams, όπως ονομάζονται, γίνονται όλο και μικρότερες, πιο δύσκολο να βρεθούν και […]
23:46 26/01/2024

Αυτόνομη Κίνηση Πολιτών Ορεστιάδας: Τα πανεπιστημιακά τμήματα της Ορεστιάδας κλείνουν, η υποκρισία περισσεύει

alexpolisonline.com
Η Αυτόνομη Κίνηση Πολιτών Δήμου Ορεστιάδας «Είναι στο Χέρι μας», λίγο πριν την ψήφιση του αντιεκπαιδευτικού νόμου της Υπουργού Παιδείας για τα Πανεπιστήμια, είχε επισημάνει με ανακοίνωσή της τους κινδύνους που εγκυμονεί για τα πανεπιστημιακά τμήματα της Ορεστιάδας το εν λόγω νομοθετικό εξάμβλωμα της κυρίας Κεραμέως. Συγκεκριμένα αναφέραμε πως αρκεί μια απλή σύγκριση στο «πριν» και το «μετά» του νομοσχεδίου για τα δύο τμήματα του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης της Ορεστιάδας. Στο τμήμα Αγροτικής Ανάπτυξης, ο αριθμός εισακτέων για το 2020 ήταν 272 φοιτητές/τριες και στο Δασολογίας 195 φοιτητές/τριες. Με βάση την Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής, που προβλέπεται στο νέο νομοσχέδιο (το οποίο συνέταξαν χωρ
01:57 24/02/2021

Αυξάνονται τα διαθέσιμα ενοικιαζόμενα σπίτια στη Θεσ/νίκη

grtimes.gr
Κατά 50% αυξάνονται τα διαθέσιμα ενοικιαζόμενα σπίτια στη Θεσσαλονίκη, δίχως όμως τα ενοίκια να πέφτουν. Μεγάλη η ζήτηση των ενοικιαζόμενων... The post Αυξάνονται τα διαθέσιμα ενοικιαζόμενα σπίτια στη Θεσ/νίκη appeared first on GRTimes.gr.
12:48 04/06/2020

Πωλείται Scania με 3άρι πτυσσόμενο σπίτι! (+video)

autogreeknews.gr
Οι φετινές διακοπές αποτελούν μια σπαζοκεφαλιά για πολλούς λόγω του κοροναϊού, αφού η διαμονή και οι μετακινήσεις δεν θα είναι τόσο ανέμελες, όπως τα προηγούμενα χρόνια, ενώ γενικότερα θα υπάρχουν περιορισμοί και προφυλάξεις. Δείτε ακόμα: Ποιο ήταν το πρώτο αυτοκίνητο με common rail; Όσοι λοιπόν θέλουν να αποφύγουν τα ξενοδοχεία, τα ενοικιαζόμενα σπίτια και το […] The post Πωλείται Scania με 3άρι πτυσσόμενο σπίτι! (+video) appeared first on AutoGreekNews.
16:30 27/05/2020

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load