#Tom Hardy

Από τον Harry Styles στον Tom Hardy και από την Taylor Swift στη Rihanna – Αυτές είναι οι πιο ‘ντροπιαστικές’ φωτογραφίες τoυς στα social media

instyle.gr
Όλοι έχουμε φωτογραφίες που θα θέλαμε να ξεχάσουμε ότι υπάρχουν και αρκετοί έχουμε κάνει το λάθος να τις μοιραστούμε στα social media. Φυσικά και οι σταρ δεν διαφέρουν. Πολλοί από τους διάσημους έχουν άτυχες στιγμές τις πρώτες μέρες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, όταν πόζαραν χαλαρά. Κάποιοι είναι αγνώριστοι ενώ άλλοι έχουν αλλάξει ελάχιστα στο πέρασμα […] The post Από τον Harry Styles στον Tom Hardy και από την Taylor Swift στη Rihanna – Αυτές είναι οι πιο ‘ντροπιαστικές’ φωτογραφίες τoυς στα social media appeared first on InStyle.
20:46 27/08/2023

James Bond: Συνεχίζεται το σίριαλ για τον αντικαταστάτη του Daniel Craig – Αυτό είναι το νέο όνομα που ακούγεται

instyle.gr
Ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί το όνομα του ηθοποιού που θα γίνει ο επόμενος James Bond, παίρνοντας τα σκήπτρα από τον Daniel Craig, και η ονοματολογία συνεχίζεται. Idris Elba, Henry Cavill, Regé-Jean Page και Tom Hardy ήταν από τα κύρια ονόματα που ακούσαμε στην… κούρσα της διαδοχής. Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram. Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από […] The post James Bond: Συνεχίζεται το σίριαλ για τον αντικαταστάτη του Daniel Craig – Αυτό είναι το νέο όνομα που ακούγεται appeared first on InStyle.
15:10 12/05/2023

Η Juno Temple από το «Ted Lasso» μπορεί να είναι πρωταγωνίστρια στο «Venom 3»

Newsit
Η πρωταγωνίστρια της τηλεοπτικής σειράς «Ted Lasso» και υποψήφια για Emmy, Juno Temple, βρίσκεται σε συζητήσεις για έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους του «Venom 3», όπως αναφέρει το Deadline. Στο νέο Venom της Sony ο Tom Hardy επιστρέφει σε μία ιστορία που έγραψε μαζί με την σεναριογράφο του franchise, Kelly Marcel. Η ίδια αναλαμβάνει επίσης ... Περισσότερα To άρθρο Η Juno Temple από το «Ted Lasso» μπορεί να είναι πρωταγωνίστρια στο «Venom 3» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
12:02 21/04/2023

Πώς ο Tom Hardy έκανε trend το βραζιλιάνικο Jiu Jitsu;

onsports.gr
Το οφέλη στη σωματική και ψυχική υγεία αλλά και η…
04:38 08/10/2022

James Bond: Οι Henry Cavill, Regé-Jean Page και Tom Hardy οι δημοφιλέστεροι διάδοχοι του Daniel Craig

instyle.gr
Oι παραγωγοί του James Bond αναζητούν έναν πρωταγωνιστή που θα υποδυθεί τον εμβληματικό πράκτορα 007 για 12 χρόνια και αυτό είναι βασικό κριτήριο για την επιλογή του νέου ηθοποιού. Το αφεντικό του franchise ταινιών, Barbara Broccoli, είπε πως η ομάδα της σχεδιάζει μια “επανεφεύρεση” του χαρακτήρα του πράκτορα της βρετανικής μυστικής υπηρεσίας, οπότε χρειάζεται η […] The post James Bond: Οι Henry Cavill, Regé-Jean Page και Tom Hardy οι δημοφιλέστεροι διάδοχοι του Daniel Craig appeared first on InStyle.
14:50 23/09/2022

Tom Hardy: Μπήκε κρυφά και κέρδισε σε τουρνουά πολεμικών τεχνών

youfly.com
Ο Tom Hardy απέδειξε ότι εκτός από καλός ηθοποιός είναι και καλός αθλητής, αφού συμμετείχε κρυφά σε τουρνουά πολεμικών τεχνών και κέρδισε! The post Tom Hardy: Μπήκε κρυφά και κέρδισε σε τουρνουά πολεμικών τεχνών appeared first on Youfly.
10:58 23/09/2022

Ο Tom Hardy μόλις κέρδισε άλλο ένα χρυσό μετάλλιο στο βραζιλιάνικο Jiu-Jitsu

onsports.gr
Δύο στα δύο σε τουρνουά φέτος. Μήπως να κατέβει για…
05:36 23/09/2022

Hollywood star Tom Hardy is a real life…bad**ss! He won two medals in Brazilian jiu-jitsu competition (match video)

ProtoThema.gr
The actor participated in an Open Jiu-Jitsu Championship at Aldersley Leisure Village in August
20:32 20/09/2022

“Χρυσός” ο Tom Hardy σε πρωτάθλημα πολεμικών τεχνών

instyle.gr
O Tom Hardy εξέπληξε τα πλάθη, καθώς συμμετείχε σε ένα πρωτάθλημα πολεμικών τεχνών σε ένα σχολείο στο Milton Keynes και πήρε σπίτι του το χρυσό μετάλλιο, αποδεικνύοντας ότι είναι άνδρας δράσης και εκτός κάμερας. Ο Χολιγουντιανός σταρ επέδειξε τη δύναμή του καθώς έλαβε μέρος στο πρωτάθλημα πολεμικών τεχνών UMAC Milton Keynes BJJ Open 2022, που […] The post “Χρυσός” ο Tom Hardy σε πρωτάθλημα πολεμικών τεχνών appeared first on InStyle.
13:58 20/09/2022

Τομ Χάρντι: Κέρδισε χρυσό μετάλλιο σε τουρνουά jiu-jitsu – Η συγκινητική κίνηση αγάπης στο τέλος του αγώνα

Newsbeast.gr
Ο Τομ Χάρντι κατάφερε να τραβήξει πάνω του τα φλας και να αφήσει τους πάντες έκπληκτους, όχι με την ερμηνεία του σε κάποιο ρόλο που υποδύθηκε αλλά για τις επιδόσεις του στο jiu-jitsu. Ο σταρ του Χόλιγουντ κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στο τουρνουά jiu-jitsu το οποίο διοργανώθηκε στο Wolverhampton και είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Ο 44χρονος Tom Hardy και αστέρι του «Venom» αναδείχθηκε νικητής και μάλιστα, η νίκη χαροποίησε τους ντόπιους. Ο Χάρντι, ο οποίος είναι μεγάλος λάτρης των πολεμικών τεχνών ενώ εκπαιδεύτηκε στο ΜΜΑ για την ταινία Warrior του 2011. Η εμπειρία του είναι αρκετά μεγάλη καθώς στις ταινίες του, τις σκηνές που περιλαμβάνουν κινήσεις πολεμικών τεχνών, τις γυρίζει μόνος του. Το
22:06 22/08/2022

Πραγματικός άνδρας της δράσης ο Tom Hardy – Κέρδισε δύο χρυσά μετάλλια στο jiu-jitsu

instyle.gr
O Tom Hardy ένας ένας πραγματικός άνδρας της δράσης. Υποδύεται τόσο ήρωες του Χόλιγουντ, “κακούς” της Marvel αλλά και τον Mad Max. Ο σταρ επέδειξε όμως τις ικανότητές του και στην καθημερινή του ζωή, καθώς κατέκτησε δύο χρυσά μετάλλια σε φιλανθρωπικό πρωτάθλημα jiu-jitsu. Σε βίντεο στο TikTok καταγράφεται η στιγμή που ο Hardy επικρατεί κατά […] The post Πραγματικός άνδρας της δράσης ο Tom Hardy – Κέρδισε δύο χρυσά μετάλλια στο jiu-jitsu appeared first on InStyle.
19:56 22/08/2022

James Bond: Μάχη ανάμεσα στους Henry Cavill, Regé Jean-Page και Tom Hardy – Η απάντηση του Idris Elba

instyle.gr
Ανοίγει ο δρόμος για την επιλογή του νέου 007 αφού ο Idris Elba φέρεται να αποχώρησε από τις συζητήσεις με τα αφεντικά της παραγωγής. Οι πληροφορίες ότι ενδεχομένως ο σταρ να μην είναι ο διάδοχος του Daniel Craig στον ρόλο του θρυλικού κατασκόπου, έχουν αφήσει τους θαυμαστές να εικάζουν για το ποιος τελικά είναι εκείνος […] The post James Bond: Μάχη ανάμεσα στους Henry Cavill, Regé Jean-Page και Tom Hardy – Η απάντηση του Idris Elba appeared first on InStyle.
16:48 16/08/2022

Έρευνα: Tom Hardy, Peaky Blinders και Game of Thrones… δυσνόητα στις ΗΠΑ

monopoli.gr
Ο πρωταγωνιστής των ταινιών «Venom» αναδείχθηκε ο ηθοποιός που δυσκολεύονται περισσότερο να καταλάβουν οι Αμερικανοί - Στην έρευνα που διεξήχθη από την Preply μέσω του The Wrap διαπιστώνεται ότι οι νεότερες γενιές προτιμούν σε μεγάλο βαθμό να παρακολουθούν σειρές ή ταινίες με υπότιτλους.
18:50 28/07/2022

Οι σειρές και οι ηθοποιοί που δυσκολεύονται να καταλάβουν οι τηλεθεατές

neolaia.gr
Μία νέα έρευνα δείχνει τη λίστα με τις σειρές και τους ηθοποιούς που οι θεατές χρειάζονται υπότιτλους για να καταλάβουν τι θέλουν να πουν - Ο Tom Hardy είναι ένας από αυτούς
12:12 25/07/2022

Tom Hardy: Απάντησε στις κατηγορίες της Charlize Theron

instyle.gr
Το 2015 η Charlize Theron και ο Tom Hardy είχαν πρωταγωνιστήσει μαζί στην ταινία του George Miller, ‘Mad Max: Fury Road’. Αποτέλεσε τεράστια επιτυχία και αγαπήθηκε ιδιαίτερα πολύ από το κοινό. Η on screen χημεία των δυο ηθοποιών δεν πέρασε απαρατήρητη, δημιουργώντας έτσι την υποψία ότι είχε δημιουργηθεί ένα αληθινό ειδύλλιο ανάμεσά τους. Ωστόσο, η […] The post Tom Hardy: Απάντησε στις κατηγορίες της Charlize Theron appeared first on InStyle.
09:36 28/02/2022

Mad Max Fury: Η απάντηση του Tom Hardy στις κατηγορίες της Charlize Theron για κακή συμπεριφορά

queen.gr
Οι σχέσεις των δύο ηθοποιών στα γυρίσματα της ταινίας του 2015 ήταν απλώς άσχημες.
20:36 24/02/2022

Charlize Theron και Tom Hardy είχαν «σκοτωθεί» στα γυρίσματα του Mad Max: «Γαμ… αρχ… Θέλω προστασία, με απειλεί»

Gazzetta
Συνεργάτες και καστ από το Mad Max: Fury Road, αποκάλυψαν πως οι δύο πρωταγωνιστές είχαν «σκοτωθεί» στα γυρίσματα και είχαν βριστεί.
16:56 23/02/2022

Το νέο αυτοκίνητο του Tom Hardy (video)

Newsauto.gr
Ο διάσημος ηθοποιός -θα είναι ο επόμενο 007;- μιλάει με τη γνώριμη βρετανική προφορά μέσα στο ολοκαίνουργιο αυτοκίνητό του. Ο Tom Hardy, που τον έχουμε δει σε ταινίες όπως το Mad Max (το καινούργιο, όχι το παλιό!) και το Venom, μιλάει για ένα σπάνιο γεγονός, το οποίο όταν τελικά φτάνει η στιγμή αντιλαμβανόμαστε πόσο μπροστά […] The post Το νέο αυτοκίνητο του Tom Hardy (video) appeared first on NewsAuto.gr.
09:06 18/01/2022

Δείτε το νέο αυτοκίνητο του (007;) Tom Hardy (video)

ProtoThema.gr
Ο διάσημος ηθοποιός -θα είναι ο επόμενο 007;- μιλάει με τη γνώριμη βρετανική προφορά μέσα στο ολοκαίνουργιο αυτοκίνητό του.
21:06 16/01/2022

Ο Tom Hardy μέσα στο Audi RS e-tron GT (video)

Newsauto.gr
Ο διάσημος ηθοποιός μιλάει με τη γνώριμη βρετανική προφορά μέσα στο ολοκαίνουργιο Audi RS e-tron GT. Ο Tom Hardy, που τον έχουμε δει σε ταινίες όπως το Mad Max (το καινούργιο, όχι το παλιό!) και το Venom, μιλάει για ένα σπάνιο γεγονός, το οποίο όταν τελικά φτάνει η στιγμή αντιλαμβανόμαστε πόσο μπροστά από την εποχή […] The post Ο Tom Hardy μέσα στο Audi RS e-tron GT (video) appeared first on NewsAuto.gr.
09:06 16/01/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load