#Χριστός Ανέστη

Πότε σταματάμε να λέμε Χριστός Ανέστη - Πότε είναι η γιορτή της Αναλήψεως

ieidiseis.gr
Μέχρι πότε λέμε Χριστός Ανέστη - Δείτε τι ισχύει τελικά.Πολλοί είναι όσοι αναρωτιούνται μέχρι πότε λέμε Χριστός Ανέστη. Πότε σταματάμε, λοιπόν, να το λέμε. Το Χριστός Ανέστη ξεκινάει από το Πάσχα. Δηλαδή την εορτή της Ανάστασης του Χριστού, και για σαράντα ημέρες: Δηλαδή μέχρι την απόδοση του Πάσχα, την παραμονή του εορτασμού της εορτής της Αναλήψεως. Την παραμονή της Αναλήψεως, στις 1η Ιουνίου, είναι η τελευταία ημέρα της πασχαλινής περιόδου. Με την Ανάληψη του Κυρίου που γιορτάζει η Εκκλησία στις 2 Ιουνίου, κλείνει για εφέτος η περίοδος που ο χαιρετισμός κάθε Χριστιανού ήταν το «Χριστός Ανέστη». Και φυσικά, η απάντηση «Αληθώς Ανέστη». Τότε, λοιπό, σταματάμε να λέμε Χριστός Ανέστη. Ωστόσο,
19:34 23/05/2023

ΝΙΚΗ: Γιορτή της Ρωμιοσύνης η συγκέντρωση στο Περιστέρι – Μια εντυπωσιακή εκδήλωση που ξεκίνησε με το Χριστός Ανέστη

sportime.gr
Εντελώς ξεχωριστή από τις τετριμμένες προεκλογικές εκδηλώσεις, ήταν η εκδήλωση του κόμματος ΝΙΚΗ - Εντυπωσιακή η προσέλευση του κόσμου Παντελής Λαμψιώτης για το sportime.gr.
20:14 15/05/2023

Tην υποψηφιότητα του για τη δημαρχία Αγρινίου ανακοίνωσε ο Δημήτρης Τραπεζιώτης

agrinionews.gr
Tην υποψηφιότητα του για τη δημαρχία Αγρινίου ανακοίνωσε ο Δημήτρης Τραπεζιώτης. «Θα είμαι ενεργητικά παρών, θα είμαι μπροστά, μετά από ομόφωνη απόφαση του Δικτύου Ενεργών Πολιτών, για μια Υπερκομματική Αυτοδιοίκηση, για το Αγρίνιο του μέλλοντος μας,  για   ΕΝΑ ΑΝΟΙΧΤΟ & ΠΡΑΣΙΝΟ ΑΓΡΙΝΙΟ με ΒΙΩΣΙΜΗ ΠΟΛΗ & ΙΣΧΥΡΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ», σημειώνει. Η ανακοίνωση αναλυτικά: ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΡΑΠΕΖΙΩΤΗ Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά σε όλους, με υγεία και αγάπη. Προσδοκούμε όμως, ακόμη Ανάσταση Πολιτική, Οικονομική και Δημοτική. Ανάσταση προσδοκιών για το Αγρίνιο του μέλλοντός μας. Με βιώσιμη πόλη και ζωντανές Κοινότητες Με ισχυρή  και  υπερκομματική Τ.Α.
01:18 08/05/2023

Κυριακή του Παράλυτου: Έχουμε την υπομονή του παράλυτου;

ekklisiaonline.gr
ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΥΤΟΥ: Έχουμε την υπομονή του παράλυτου. Του Σωτηρίου Θεολόγου. Χριστός Ανέστη! Για λίγες ακόμα μέρες, θα λέμε στις καθημερινές συνομιλίες: «Χριστός Ανέστη! Αληθώς Ανέστη!»· αλλά, καλούμαστε το γεγονός της Αναστάσεως να το ζούμε καθημερινά στη καρδιά μας και στη ζωή μας. Το άρθρο Κυριακή του Παράλυτου: Έχουμε την υπομονή του παράλυτου; εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
14:32 06/05/2023

Ομολογία πίστης και εκτός συνόρων: Ο Νίκος Οικονομόπουλος ψέλνει το «Χριστός Ανέστη» στον Άγιο Νικόλαο, στο Μανχάταν (vid)

sportime.gr
Ο Νίκος Οικονομόπουλος βρέθηκε στον νέο ορθόδοξο ναό που χτίστηκε στο Σημείο Μηδέν, όπου είχε γίνει η επίθεση στους Δίδυμους Πύργους Παντελής Λαμψιώτης για το sportime.gr.
17:02 05/05/2023

O Νίκος Οικονομόπουλος ψέλνει το Χριστός Ανέστη σε ορθόδοξη εκκλησία του Μανχάταν – Βίντεο

govastileto.gr
Στην Αμερική για τις ανάγκες μιας προγραμματισμένης συναυλίας βρέθηκε ο Νίκος Οικονομόπουλος. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του εκεί, ο τραγουδιστής βρήκε την ευκαιρία και επισκέφθηκε μια ορθόδοξη εκκλησία του Μανχάταν όπου έψαλε το Χριστός Ανέστη. Κάποιος από όσους βρίσκονταν στον Ιερό Ναό, αναγνώρισε τον Νίκο Οικονομόπουλο και τον κατέγραψε με το κινητό του με […]
13:46 05/05/2023

«Χριστός Ανέστη! Αληθώς Ανέστη! Σε αυτές τις τέσσερις ιερές λέξεις στηρίζεται όλη η Ορθόδοξη πίστη μας»

ekklisiaonline.gr
Χριστός Ανέστη! Αληθώς Ανέστη! Σε αυτές τις τέσσερις ιερές λέξεις στηρίζεται όλη η Ορθόδοξη πίστη μας. Σε αυτές στηρίζονται οι Απόστολοι του Χριστού. Το άρθρο «Χριστός Ανέστη! Αληθώς Ανέστη! Σε αυτές τις τέσσερις ιερές λέξεις στηρίζεται όλη η Ορθόδοξη πίστη μας» εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
21:58 04/05/2023

Νίκος Οικονομόπουλος: Έψαλε το “Χριστός Ανέστη” στον Άγιο Νικόλαο της Νέας Υόρκης

instyle.gr
Ο Νίκος Οικονομόπουλος βρέθηκε στη Νέα Υόρκη και επισκέφθηκε τον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου, στο “Σημείο Ο.” Ο γνωστός Έλληνας λαϊκός τραγουδιστής ανέβασε σειρά φωτογραφιών και βίντεο από τον Ιερό Ναό, ενώ κάποια από αυτά αναδημοσίευσε και ο λογαριασμός του ναού του Αγίου Νικολάου στο Instagram. “Σήμερα είχαμε τη χαρά να συναντηθούμε, να προσφέρουμε […] The post Νίκος Οικονομόπουλος: Έψαλε το “Χριστός Ανέστη” στον Άγιο Νικόλαο της Νέας Υόρκης appeared first on InStyle.
13:10 04/05/2023

Στη μνήμη του χορωδού του «Ορφέα» Γιάννη Τζαμούρα, εκδήλωση στο Aγρίνιο (φωτο)

agrinionews.gr
Κείμενο και φωτογραφίες Απόστολος Κων. Καρακώστας Σαββατόβραδο 29 Απρίλη με μια λαμπρή εκδήλωση στο Παπαστράτειο μέγαρο Αγρινίου,  τιμήθηκε ο εκλιπών χορωδός του Μουσικού Συλλόγου «Ορφεύς» Γιάννης Τζαμούρας, από αυτούς που τον έζησαν για πολλές δεκαετίες σαν συγχορωδό και φίλο. Η εκδήλωση διοργανώθηκε από τον Δήμο Αγρινίου και τον Μ.Σ. «Ορφεύς» και εντάχθηκε στα «Χριστοφόρεια», γιορτή που ξεκινά από φέτος. Η Μητρόπολη Αιτωλίας & Ακαρνανίας και ο Δήμος Αγρινίου τιμούν τον πολιούχο της πόλεως  Άγιο Χριστόφορο με σειρά εκδηλώσεων πολιτιστικών και θρησκευτικών, για ένα δεκαήμερο πριν την 9η Μαΐου, ημέρα που εορτάζεται ο Άγιος. Ο τιμώμενος της βραδιάς Γιάννης Τζαμούρας που έφυγε,  αποτέλ
21:50 30/04/2023

Κυριακή των Μυροφόρων: Λέγοντας «Χαίρετε», γνώριζε ότι λέγεις «Χριστός ανέστη» με ενα άλλο τρόπο

ekklisiaonline.gr
Το “Χριστός Ανέστη” είναι ο αναστάσιμος χαιρετισμός που ανταλλάσσεται μεταξύ των πιστών για σαράντα ημέρες μετά την Ανάσταση του Κυρίου και περιέχει πολύ βαθύτερα νοήματα από το επιφανειακό και εφήμερο “Χρόνια Πολλά”... Το άρθρο Κυριακή των Μυροφόρων: Λέγοντας «Χαίρετε», γνώριζε ότι λέγεις «Χριστός ανέστη» με ενα άλλο τρόπο εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
23:52 29/04/2023

Γέροντος Εφραίμ Σκήτης Αγίου Ανδρέα, Χριστός Ανέστη!

ekklisiaonline.gr
Πολυαγαπημένε Άγιε Γέροντα Εφραίμ, Χριστός Ανέστη! Το άρθρο Γέροντος Εφραίμ Σκήτης Αγίου Ανδρέα, Χριστός Ανέστη! εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
21:16 29/04/2023

Κυριακή των Μυροφόρων: Το παράδειγμα του Ιωσήφ και των Μυροφόρων στη ζωή μας

ekklisiaonline.gr
ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΩΝ ΜΥΡΟΦΟΡΩΝ: Το παράδειγμα του Ιωσήφ και των Μυροφόρων στη ζωή μας. Του Σωτηρίου Θεολόγου. Χριστός Ανέστη! Βρισκόμαστε στην Αναστάσιμη περίοδο, όπου όλα μέσα στην εκκλησία (ύμνοι, ευαγγελικές περικοπές, γιορτές κλπ.) διατρανώνουν το μήνυμα της Αναστάσεως του Χριστού· το μήνυμα της νίκης του θανάτου έναντι της ζωής. Το άρθρο Κυριακή των Μυροφόρων: Το παράδειγμα του Ιωσήφ και των Μυροφόρων στη ζωή μας εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
07:56 29/04/2023

Αφωνο το πανελληνιο με τον εκλογικό “εκβιασμό” εργοδότη σε εργαζόμενους παρουσία του Άδωνι

olympia.gr
Πως ακριβώς επηρεάστηκε η λειτουργία της συγκεκριμένης εταιρείας λόγω του κλεισίματος των τραπεζών; Δεν είχαν eBanking; Έκαναν τις συναλλαγές με μετρητά; Ένα ερώτημα που μάλλον θα μείνει αναπάντητο. Σάλο εχει προκαλέσει στο πανελληνιο ο μονόλογος ιδιοκτήτη ασφαλιστικής εταιρείας προς τους εργαζόμενους, παρουσία του υπουργού κυριου Αδωνι Γεωργιαδη: Γεωργιάδης: «Χριστός Ανέστη Χρόνια Πολλά και αν θέλετε να […] Αφωνο το πανελληνιο με τον εκλογικό “εκβιασμό” εργοδότη σε εργαζόμενους παρουσία του Άδωνι - olympia
23:00 28/04/2023

Ο Παναγιώτης Ραφαήλ περπατά μπροστά στον Λευκό Πύργο και στέλνει μήνυμα αισιοδοξίας και δύναμης

Newsbeast.gr
Το δικό του μήνυμα αισιοδοξίας και δύναμης στέλνει σε όλο τον κόσμο ο μικρός ήρωας Παναγιώτης Ραφαήλ ο οποίος περπατά μπροστά στον Λευκό Πύργο μαζί με τον πατέρα του. Το μικρό αγόρι που έδωσε μάχη για τη ζωή του και ταξίδεψε στη Βοστώνη των ΗΠΑ για να υποβληθεί σε γονιδιακή θεραπεία για τη νωτιαία μυική ατροφία εύχεται μέσω του βίντεο του «Χρόνια Πολλά και Χριστός Ανέστη». «Χρόνια πολλά και Χριστός Ανέστη!! Ευχόμαστε σε όλους σας υγεία και χαρά! Απολαμβάνουμε χαρούμενες στιγμές στην αγαπημένη Θεσσαλονίκη, μπροστά στον Λευκό Πύργο! Κάτι τέτοιες στιγμές μας γεμίζουν με αισιοδοξία και δύναμη! Σας στέλνουμε την αγάπη μας» αναφέρεται στη λεζάντα του βίντεο που ανέβηκε στο Facebook στην ομάδα «
15:08 25/04/2023

Άγιον Όρος – Ι. Μ Χιλανδαρίου – Χριστός Ανέστη

ekklisiaonline.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ. Το άρθρο Άγιον Όρος – Ι. Μ Χιλανδαρίου – Χριστός Ανέστη εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
17:50 23/04/2023

Σουηδίας Κλεόπας: ”Χριστού οπλίτης Γεώργιος”

ekklisiaonline.gr
Με την ψυχή μας προσηλωμένη προσευχητικώς στην Ανάσταση του Χριστού, όχι ως απόηχος γεγονότων, αλλά ως ήχος ακατάπαυστος και παιάνας εσαεί νικητήριος, το “Χριστός Ανέστη”, ας κυριαρχεί μέσα μας, “το Πάσχα του Θεού”! (Οδυσσέας Ελύτης) Το άρθρο Σουηδίας Κλεόπας: ”Χριστού οπλίτης Γεώργιος” εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
16:38 23/04/2023

Δημητριάδος Ιγνάτιος: Είναι Κυριάκη του Αντιπάσχα (ΒΙΝΤΕΟ)

ekklisiaonline.gr
ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΣ ΙΓΝΑΤΙΟΣ: “Χριστός Ανέστη! Ήταν πλήθος οι πιστοί, κοσμοσυρροή, πάνδημη η συμμετοχή. Στις ακολουθίες της Μεγάλης Εβδομάδος, στον Επιτάφιο Θρήνο, το βράδυ της Αναστάσεως. Το άρθρο Δημητριάδος Ιγνάτιος: Είναι Κυριάκη του Αντιπάσχα (ΒΙΝΤΕΟ) εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
15:54 23/04/2023

Ανάσταση Χριστού θεασάμενοι

ekklisiaonline.gr
Όλη η Εκκλησία είναι ανάσταση, η ζωή μας είναι ανάσταση. Αυτό το μεγάλο γεγονός έχει άμεση σχέση με την ανάσταση των ανθρώπων. Είναι το ύψιστο γεγονός και της υπάρξεως του άνθρωπου για την μετάβαση στην Θριαμβεύουσα Εκκλησία. Χριστός Ανέστη! Το άρθρο Ανάσταση Χριστού θεασάμενοι εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
12:06 23/04/2023

Χριστός Ανέστη, Αληθώς Ανέστη!

ekklisiaonline.gr
Έχετε ακούσει ή διαβάσει για την Ιερά Μονή της Όπτινα, ή της Σκήτεως αυτής; Ευρίσκεται περίπου 250 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της Μόσχας και εγκαταβιώνουν εκεί, πολλοί αγωνιστές μοναχοί. Το άρθρο Χριστός Ανέστη, Αληθώς Ανέστη! εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
11:52 23/04/2023

Κυριακή του Θωμά: Μήπως είμαστε σαν τον Θωμά;

ekklisiaonline.gr
ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΘΩΜΑ: Μήπως είμαστε σαν τον Θωμά; Του Σωτηρίου Θεολόγου. Χριστός Ανέστη! Από την προηγούμενη Κυριακή εορτάζουμε και πανηγυρίζουμε το μέγα μήνυμα της Αναστάσεως του Χριστού. Ένα μήνυμα, το οποίο είναι πάντα διαχρονικό και μας θυμίζει ότι όσα και αν ζούμε, όσες δυσκολίες και προβλήματα έχουμε, όσοι είναι απέναντί μας, ο Χριστός Ανέστη! Το άρθρο Κυριακή του Θωμά: Μήπως είμαστε σαν τον Θωμά; εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
07:56 23/04/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load