#The Last Dance

James Καφετζής: «Δυστυχώς κόπηκε στο μοντάζ» – Η ανάρτησή του μετά την αποχώρηση από το Survivor

Newsbeast.gr
Λίγα 24ωρα μετά την αποχώρησή του από το Survivor, ο James Καφετζής ανέβασε στο Instagram ένα φωτογραφικό άλμπουμ με στιγμές από τον Άγιο Δομίνικο. Ο James Καφετζής γράφει πως την πρώτη φορά που συμμετείχε στο Survivor θα είχε αποχωρήσει νωρίτερα εάν δεν υπήρχε ο Γιώργος Λιανός και εκφράζει την αγάπη του για τον Γιώργο Γκιουλέκα και την Σταυρούλα Χρυσαειδή και αφήνει αιχμές για μοντάζ στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ. Η ανάρτηση του James «The Last Dance! Αρχικά, να ευχαριστήσω τον Γιώργο Λιανό που εκτός από #1 παρουσιαστής στην Ελλάδα, είναι και τυπάρα, κάθε μέρα ήταν εκεί για να μας ανεβάζει το κέφι, ανεξάρτητα από την διάθεση του, να εμψυχώνει όλα τα παιδιά και να μας υπενθυμίζει ότι είμαστε όλοι
23:00 20/04/2024

ΛεΜπρόν Τζέιμς: Πληροφορίες αναφέρουν πως τον ακολουθούν κάμερες και καταγράφουν τον δικό του «τελευταίο χορό»

Newsbeast.gr
Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς βρίσκεται στη δύση της καριέρας του. Στα 38 του διανύει την 20ή σεζόν του στο NBA και σύμφωνα με τις πληροφορίες μέσων των ΗΠΑ, η ομάδα που δημιούργησε την πετυχημένη σειρά «The Last Dance» με τον Μάικλ Τζόρνταν φέρεται να τον ακολουθεί και να καταγράφει τον… τελευταίο χορό του «βασιλιά». Κι αυτή είναι μια πραγματικά ξεχωριστή σεζόν για τον ΛεΜπρόν Τζέιμς αφού έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία του κορυφαίου πρωταθλήματος μπάσκετ στον κόσμο. Επιπλέον, η ομάδα του οι Λος Άντζελες Λέικερς, αφού άρχισαν την αγωνιστική περίοδο με ρεκόρ 2-10 και είχαν 0,3% πιθανότητες να περάσουν στα play-offs, έχουν σοκάρει την λίγκα. Όχι μόνο πέρασαν στην postseason, αλλά πλέον βρίσκον
23:30 17/05/2023

e-Sportime (17/6): Κατέβασε την ηλεκτρονική εφημερίδα – Γιώργος Πρίντεζης, The Last Dance

sportime.gr
Το e-Sportime της Παρασκευής (17/6) υποκλίνεται προκαταβολικά σε έναν τεράστιο αθλητή. Sportime Team για το sportime.gr.
00:06 17/06/2022

Air Jordan: Αυτό είναι κι επίσημα το νούμερο ένα παπούτσι σε πωλήσεις παγκοσμίως

instyle.gr
Ποιο άλλο θα μπορούσε να είναι άλλωστε; Το μοντέλο της Nike, Air Jordan 1, είναι και επίσημα το celebrity sneaker με τις περισσότερες πωλήσεις στο eBay παγκοσμίως. Το φαινόμενο Michael Jordan δείχνει να έχει επίδραση και στη νέα γενιά και ειδικά μετά την κυκλοφορία του The Last Dance στο Netflix.   Και δεν είναι τόσο […] The post Air Jordan: Αυτό είναι κι επίσημα το νούμερο ένα παπούτσι σε πωλήσεις παγκοσμίως appeared first on InStyle.
10:48 19/01/2022

ΚΑΡΤ ΠΟΣΤΑΛ: Αυτό είναι το ρομαντικό φινάλε

logiastarata.gr
«Ποια είσαι;» είναι ο τίτλος του δωδέκατου και τελευταίου επεισοδίου της συναρπαστικής σειράς μυθοπλασίας , ΚΑΡΤ ΠΟΣΤΑΛ, που βασίζεται στα βιβλία της δημοφιλούς Βρετανίδας συγγραφέως Βικτόρια Χίσλοπ, «Cartes Postales from Greece» και «The Last Dance», και θα παρακολουθήσετε στην ΕΡΤ1 το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου, στις 23:00. Με πρωταγωνιστή -και συνδετικό κρίκο- τον Aνδρέα Κωνσταντίνου, στο συγκεκριμένο […] The post ΚΑΡΤ ΠΟΣΤΑΛ: Αυτό είναι το ρομαντικό φινάλε appeared first on Λόγια-Σταράτα.
16:46 18/12/2021

Το “the last dance” του Μπουζούκη

panathinaikoskosmos.com
☘☘⚽⚽☘☘Ο Γιάννης Μπουζούκης διανύει τους τελευταίους μήνες του στον Παναθηναϊκό Continue reading Το “the last dance” του Μπουζούκη at Panathinaikos Kosmos.
22:50 04/12/2021

ΚΑΡΤ ΠΟΣΤΑΛ: Ο Τζόζεφ ανακαλύπτει τη φωτεινή πλευρά της ζωής

logiastarata.gr
«Μοναχική σύζυγος» είναι ο τίτλος του δέκατου από τα 12 αυτοτελή επεισόδια της συναρπαστικής σειράς μυθοπλασίας «Καρτ ποστάλ», που βασίζεται στα βιβλία της δημοφιλούς Βρετανίδας συγγραφέως Βικτόρια Χίσλοπ, «Cartes Postales from Greece» και «The Last Dance», και θα παρακολουθήσετε στην ΕΡΤ1 το Σάββατο 4 Δεκεμβρίου, στις 23:00. Με πρωταγωνιστή -και συνδετικό κρίκο- τον Aνδρέα Κωνσταντίνου […] The post ΚΑΡΤ ΠΟΣΤΑΛ: Ο Τζόζεφ ανακαλύπτει τη φωτεινή πλευρά της ζωής appeared first on Λόγια-Σταράτα.
11:46 04/12/2021

ΚΑΡΤ ΠΟΣΤΑΛ: Καλά κρυμμένα μυστικά ανασύρονται από το παρελθόν στο νέο επεισόδιο

logiastarata.gr
«Je Reviens» («Θα επιστρέψω») είναι ο τίτλος του ένατου από τα 12 αυτοτελή επεισόδια της συναρπαστικής σειράς μυθοπλασίας ΚΑΡΤ ΠΟΣΤΑΛ,, που βασίζεται στα βιβλία της δημοφιλούς Βρετανίδας συγγραφέως Βικτόρια Χίσλοπ, «Cartes Postales from Greece» και «The Last Dance», και θα παρακολουθήσετε στην ΕΡΤ1 το Σάββατο 27 Νοεμβρίου, στις 23:00. Με πρωταγωνιστή -και συνδετικό κρίκο- τον […] The post ΚΑΡΤ ΠΟΣΤΑΛ: Καλά κρυμμένα μυστικά ανασύρονται από το παρελθόν στο νέο επεισόδιο appeared first on Λόγια-Σταράτα.
09:02 27/11/2021

ΚΑΡΤ ΠΟΣΤΑΛ: Ο Τζόζεφ ισορροπεί στην κόψη του ξυραφιού!

logiastarata.gr
«Το περίπτερο» είναι ο τίτλος του όγδοου από τα 12 αυτοτελή επεισόδια της συναρπαστικής σειράς μυθοπλασίας  ΚΑΡΤ ΠΟΣΤΑΛ, που βασίζεται στα βιβλία της δημοφιλούς Βρετανίδας συγγραφέως Βικτόρια Χίσλοπ, «Cartes Postales from Greece» και «The Last Dance», και θα παρακολουθήσετε στην ΕΡΤ1 το Σάββατο 20 Νοεμβρίου, στις 23:00. Με πρωταγωνιστή -και συνδετικό κρίκο- τον Aνδρέα Κωνσταντίνου […] The post ΚΑΡΤ ΠΟΣΤΑΛ: Ο Τζόζεφ ισορροπεί στην κόψη του ξυραφιού! appeared first on Λόγια-Σταράτα.
12:02 20/11/2021

ΚΑΡΤ ΠΟΣΤΑΛ: Η γνωριμία της Αγγελικής με τον Τζόζεφ θα είναι καταλυτική

logiastarata.gr
«Το ζαχαροπλαστείο» είναι ο τίτλος του έβδομου από τα 12 αυτοτελή επεισόδια της συναρπαστικής σειράς μυθοπλασίας ΚΑΡΤ ΠΟΣΤΑΛ, που βασίζεται στα βιβλία της δημοφιλούς Βρετανίδας συγγραφέως Βικτόρια Χίσλοπ, «Cartes Postales from Greece» και «The Last Dance», και θα παρακολουθήσετε στην ΕΡΤ1 το Σάββατο 13 Νοεμβρίου, στις 23:00. Με πρωταγωνιστή -και συνδετικό κρίκο- τον Aνδρέα Κωνσταντίνου […] The post ΚΑΡΤ ΠΟΣΤΑΛ: Η γνωριμία της Αγγελικής με τον Τζόζεφ θα είναι καταλυτική appeared first on Λόγια-Σταράτα.
13:48 13/11/2021

ΚΑΡΤ ΠΟΣΤΑΛ: Μια Δολοφονία εξιχνιάζεται μετά από χρόνια

logiastarata.gr
«Ο μέγας αγιασμός» είναι ο τίτλος του έκτου από τα 12 αυτοτελή επεισόδια της συναρπαστικής σειράς μυθοπλασίας  ΚΑΡΤ ΠΟΣΤΑΛ που βασίζεται στα βιβλία της δημοφιλούς Βρετανίδας συγγραφέως Βικτόρια Χίσλοπ, «Cartes Postales from Greece» και «The Last Dance», και θα παρακολουθήσετε στην ΕΡΤ1 το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, στις 23:00. Με πρωταγωνιστή -και συνδετικό κρίκο- τον Aνδρέα […] The post ΚΑΡΤ ΠΟΣΤΑΛ: Μια Δολοφονία εξιχνιάζεται μετά από χρόνια appeared first on Λόγια-Σταράτα.
11:02 06/11/2021

ΚΑΡΤ ΠΟΣΤΑΛ: Ο Τζόζεφ αντιμέτωπος με τις πιο απόκρυφες σκέψεις του στο νέο επεισόδιο

logiastarata.gr
«Ο παπάς και ο παπαγάλος» είναι ο τίτλος του πέμπτου από τα 12 αυτοτελή επεισόδια της συναρπαστικής σειράς μυθοπλασίας ΚΑΡΤ ΠΟΣΤΑΛ, που βασίζεται στα βιβλία της δημοφιλούς Βρετανίδας συγγραφέως Βικτόρια Χίσλοπ, «Cartes Postales from Greece» και «The Last Dance», και θα παρακολουθήσετε στην ΕΡΤ1 το Σάββατο 30 Οκτωβρίου, στις 23:00. Με πρωταγωνιστή -και συνδετικό κρίκο- […] The post ΚΑΡΤ ΠΟΣΤΑΛ: Ο Τζόζεφ αντιμέτωπος με τις πιο απόκρυφες σκέψεις του στο νέο επεισόδιο appeared first on Λόγια-Σταράτα.
06:32 30/10/2021

ΚΑΡΤ ΠΟΣΤΑΛ: «Άρια στη χορδή του σολ», με φόντο το απέραντο γαλάζιο

logiastarata.gr
«Άρια στη χορδή του σολ» είναι ο τίτλος του τέταρτου από τα 12 αυτοτελή επεισόδια της συναρπαστικής σειράς μυθοπλασίας ΚΑΡΤ ΠΟΣΤΑΛ, που βασίζεται στα βιβλία της δημοφιλούς Βρετανίδας συγγραφέως Βικτόρια Χίσλοπ, «Cartes Postales from Greece» και «The Last Dance», και θα παρακολουθήσετε στην ΕΡΤ1 το Σάββατο 23 Οκτωβρίου, στις 23:00. Με πρωταγωνιστή -και συνδετικό κρίκο- […] The post ΚΑΡΤ ΠΟΣΤΑΛ: «Άρια στη χορδή του σολ», με φόντο το απέραντο γαλάζιο appeared first on Λόγια-Σταράτα.
14:16 23/10/2021

ΚΑΡΤ ΠΟΣΤΑΛ: Οδυνηρές μνήμες από το παρελθόν ανασύρονται

logiastarata.gr
«Ποτέ την Τρίτη» είναι ο τίτλος της τρίτης συναρπαστικής ιστορίας από τα 12 αυτοτελή επεισόδια της σειράς μυθοπλασίας ΚΑΡΤ ΠΟΣΤΑΛ, που βασίζεται στα βιβλία της δημοφιλούς Βρετανίδας συγγραφέως Βικτόρια Χίσλοπ, «Cartes Postales from Greece» και «The Last Dance», και θα παρακολουθήσετε το Σάββατο 16 Οκτωβρίου, στις 23:00, στην ΕΡΤ1. Με πρωταγωνιστή -και συνδετικό κρίκο- τον […] The post ΚΑΡΤ ΠΟΣΤΑΛ: Οδυνηρές μνήμες από το παρελθόν ανασύρονται appeared first on Λόγια-Σταράτα.
05:02 16/10/2021

Μάικλ Τζόρνταν: Απίστευτο ποσό για μια συλλεκτική του trading card

Newsit
Όταν αναφερόμαστε σε αναμνηστικά από ανθρώπους του αθλητισμού, ο Μάικλ Τζόρνταν είναι αυτός που ακόμα και τώρα ξεχωρίζει και… τραβάει τα μεγάλα ποσά των συλλεκτών. Ο Μάικλ Τζόρνταν… πουλάει ακόμα. Ο “G.O.A.T.” του παγκόσμιου αθλητισμού έχει αφήσει ανεξίτηλο το αποτύπωμα του και “τραβάει” τους συλλέκτες, ειδικά μετά και την τεράστια επιτυχία του “The Last Dance”. ... Περισσότερα To άρθρο Μάικλ Τζόρνταν: Απίστευτο ποσό για μια συλλεκτική του trading card δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
18:20 12/10/2021

ΚΑΡΤ ΠΟΣΤΑΛ: Η νέα σειρά μυθοπλασίας της Χίσλοπ μάς ταξιδεύει μέσα από 12 συναρπαστικές ιστορίες

logiastarata.gr
Η νέα σειρά μυθοπλασίας, ΚΑΡΤ ΠΟΣΤΑΛ, που βασίζεται στα βιβλία της δημοφιλούς Βρετανίδας συγγραφέως Βικτόρια Χίσλοπ, «Cartes Postales from Greece» και «The Last Dance», κάνει πρεμιέρα στην ΕΡΤ1 το Σάββατο 2 Οκτωβρίου, στις 23:00. «To αγόρι με το ασημί κοστούμι» είναι ο τίτλος της πρώτης από τις 12 συναρπαστικές αυτοτελείς ιστορίες της σειράς, που θα […] The post ΚΑΡΤ ΠΟΣΤΑΛ: Η νέα σειρά μυθοπλασίας της Χίσλοπ μάς ταξιδεύει μέσα από 12 συναρπαστικές ιστορίες appeared first on Λόγια-Σταράτα.
07:00 02/10/2021

Καρτ ποστάλ – Πρεμιέρα αύριο: Τι θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο

pagenews.gr
Καρτ ποστάλ - Πρεμιέρα αύριο: Η νέα σειρά μυθοπλασίας της ΕΡΤ, «Καρτ ποστάλ», που βασίζεται στα βιβλία της δημοφιλούς Βρετανίδας συγγραφέως Βικτόρια Χίσλοπ, «Cartes Postales from Greece» και «The Last Dance», κάνει πρεμιέρα στην ΕΡΤ1 το Σάββστο 2 Οκτωβρίου, στις 23:00. Μέσα από 12 συναρπαστικές αυτοτελείς ιστορίες, η σειρά θα μας ταξιδεύει στην Κρήτη και στο Λονδίνο, κάθε Σάββατο, στις 23:00.
02:12 02/10/2021

Καρτ Ποστάλ: Ο γιος της Βικτόριας Χίσλοπ στην μικρή οθόνη

spoilers
Δημοσιεύθηκε: 2 Οκτωβρίου 2021 00:08 Η νέα σειρά μυθοπλασίας, «Καρτ ποστάλ», που βασίζεται στα βιβλία της δημοφιλούς Βρετανίδας συγγραφέως Βικτόρια Χίσλοπ, «Cartes Postales from Greece» και «The Last Dance», κάνει πρεμιέρα στην ΕΡΤ1 το Σάββατο 2 Οκτωβρίου, στις 23:00.... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Καρτ Ποστάλ: Ο γιος της Βικτόριας Χίσλοπ στην μικρή οθόνη
00:12 02/10/2021

Πρεμιέρα στο ERTFLIX για την Καρτ Ποστάλ

Newsit
Είναι από τις σειρές που δικαιολογημένα αναμένουμε με ενδιαφέρον, έχοντας σημαντικούς συντελεστές μπροστά αλλά και πίσω από τις κάμερες. Η σειρά Καρτ Ποστάλ που βασίζεται στα βιβλία της δημοφιλούς Βρετανίδας συγγραφέως Βικτόρια Χίσλοπ, «Cartes Postales from Greece» και «The Last Dance» θα μεταφερθεί στη συχνότητα της ΕΡΤ1 σε σκηνοθεσία Γιώργου Παπαβασιλείου, με βασικό πρωταγωνιστή τον ... Περισσότερα To άρθρο Πρεμιέρα στο ERTFLIX για την Καρτ Ποστάλ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
15:46 17/09/2021

Ντιέγκο Μαραντόνα: Η Νάπολι ετοιμάζει ένα «The Last Dance» για τον Αργεντινό θρύλο

Newsit
Ο Ντιέγκο Μαραντόνα λατρεύτηκε στην Νάπολι και οι “παρτενοπέι” φαίνεται πως θέλουν να τιμήσουν -και πάλι- τη μνήμη του με ένα ντοκιμαντέρ. Έδωσε το όνομα του Ντιέγκο Μαρατόνα στο γήπεδο της, αλλά η Νάπολι θέλει να κάνει… κάτι παραπάνω για να τιμήσει τη μνήμη του Αργεντινού θρύλου της ομάδας και του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Σύμφωνα με ... Περισσότερα To άρθρο Ντιέγκο Μαραντόνα: Η Νάπολι ετοιμάζει ένα «The Last Dance» για τον Αργεντινό θρύλο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
09:50 16/09/2021

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load