#νέα κρούσματα σήμερα

24ωρη πανελλαδική απεργία της ΠΟΕ-ΟΤΑ, ΕΜΥ ΚΑΙΡΟΣ – Κορονοιός νέα κρούσματα σήμερα

ekklisiaonline.gr
Αίτημα της κινητοποίησης των εργαζόμενων είναι η αυστηρή εφαρμογή της νομοθεσίας για την υγεία και την ασφάλεια στην εργασία. Το άρθρο 24ωρη πανελλαδική απεργία της ΠΟΕ-ΟΤΑ, ΕΜΥ ΚΑΙΡΟΣ – Κορονοιός νέα κρούσματα σήμερα εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
10:08 17/01/2023

Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης: ΕΜΥ ΚΑΙΡΟΣ – Κορονοιός νέα κρούσματα σήμερα

ekklisiaonline.gr
Καιρός: Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές αρχικά στο βόρειο Ιόνιο και βαθμιαία και στις υπόλοιπες περιοχές. Τις βραδινές ώρες τα φαινόμενα στα βόρεια θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα ορεινά της Ηπείρου. Το άρθρο Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης: ΕΜΥ ΚΑΙΡΟΣ – Κορονοιός νέα κρούσματα σήμερα εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
08:56 16/01/2023

ΕΜΥ Καιρός: Θεοφάνια με ήλιο και 17άρια – Κορονοιός νέα κρούσματα σήμερα- Market pass

ekklisiaonline.gr
Τέτοιες περιπτώσεις στην Ελλάδα καταγράφονται τις τελευταίες ημέρες στο οροπέδιο της Πελαγονίας στη Φλώρινα, καθώς και στο οροπέδιο του Νευροκοπίου στη Δράμα. Το άρθρο ΕΜΥ Καιρός: Θεοφάνια με ήλιο και 17άρια – Κορονοιός νέα κρούσματα σήμερα- Market pass εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
10:54 04/01/2023

ΕΜΥ Καιρός – Έκτακτο δελτίο: Πρόγνωση αύριο 28 Δεκεμβρίου – Κορονοιός νέα κρούσματα σήμερα

ekklisiaonline.gr
ΕΜΥ ΚΑΙΡΟΣ ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ: Η πρώτη πρόγνωση καιρού της ΕΜΥ για αύριο Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2022. Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις βαθμιαία αυξημένες στα ανατολικά και βόρεια με τοπικές βροχές στα ανατολικά, τοπικά περιορισμένη ορατότητα στα κεντρικά και βόρεια τμήματα, τοπικός παγετός στα βόρεια ηπειρωτικά τμήματα, μέτριοι βορειοανατολικοί άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο, θερμοκρασία σε μικρή πτώση στα βόρεια και χωρίς αξιόλογη μεταβολή στην υπόλοιπη χώρα. Το άρθρο ΕΜΥ Καιρός – Έκτακτο δελτίο: Πρόγνωση αύριο 28 Δεκεμβρίου – Κορονοιός νέα κρούσματα σήμερα εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
18:32 27/12/2022

Συμπτώματα Γρίπης, Κακοκαιρία ΕΜΥ Καιρός, Κορονοιός νέα κρούσματα σήμερα- FOOD PASS

ekklisiaonline.gr
Τα δεδομένα της πρόσφατης δημοσίευσης του Michal Canetti και συνεργατών στην επιστημονική επιθεώρηση WebMd με θέμα τον αυξημένο αριθμό νοσηλειών από τον ιό RSV καθώς και τη διάκριση των ιών RSV, γρίπης και Covid-19 συνόψισαν για εμάς οι Ιατροί της Θεραπευτικής Κλινικής της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών Θεοδώρα Ψαλτοπούλου, Ροδάνθη Ελένη Συρίγου, Γιάννης Ντάνασης, και Θάνος Δημόπουλος (Πρύτανης ΕΚΠΑ). Το άρθρο Συμπτώματα Γρίπης, Κακοκαιρία ΕΜΥ Καιρός, Κορονοιός νέα κρούσματα σήμερα- FOOD PASS εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
10:36 13/12/2022

ΕΜΥ Καιρός – Έκτακτο δελτίο: Πρόγνωση αύριο 13 Δεκεμβρίου – Κορονοιός νέα κρούσματα σήμερα

ekklisiaonline.gr
ΕΜΥ ΚΑΙΡΟΣ ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ: Η πρώτη πρόγνωση καιρού της ΕΜΥ για αύριο Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2022. Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες αναμένονται την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2022. Μικρή πτώση της θερμοκρασίας. Άνεμοι έως 5 μποφόρ. Το άρθρο ΕΜΥ Καιρός – Έκτακτο δελτίο: Πρόγνωση αύριο 13 Δεκεμβρίου – Κορονοιός νέα κρούσματα σήμερα εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
18:30 12/12/2022

Καλάθι Άγιου Βασίλη και καλάθι παιχνιδιών: ΕΜΥ Καιρός, κορονοιός νέα κρούσματα σήμερα- fuel pass 3

ekklisiaonline.gr
Σύμφωνα με πληροφορίες του OPEN το «καλάθι των παιχνιδιών» θα περιλαμβάνει επιτραπέζια και παζλ, κούκλες, βρεφικά παιχνίδια και φιγούρες, κατασκευές και παιχνίδια δημιουργίας, εκπαιδευτικά παιχνίδια, αυτοκινητάκια και τηλεκατευθυνόμενα, ποδήλατα, παιχνίδια εξωτερικού χώρου και παιχνίδια μίμησης (κουκλοθέατρο, κουζίνες, εργαλεία κ.α.). Το άρθρο Καλάθι Άγιου Βασίλη και καλάθι παιχνιδιών: ΕΜΥ Καιρός, κορονοιός νέα κρούσματα σήμερα- fuel pass 3 εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
11:56 06/12/2022

ΣΕΙΣΜΟΣ ΤΩΡΑ: APOCALYPTO, ΕΜΥ Καιρός – Κορονοιός νέα κρούσματα σήμερα- ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ

ekklisiaonline.gr
Το εστιακό βάθος του σεισμούς σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο Αθηνών, υπολογίζεται στα 17,5 χιλιόμετρα. Το άρθρο ΣΕΙΣΜΟΣ ΤΩΡΑ: APOCALYPTO, ΕΜΥ Καιρός – Κορονοιός νέα κρούσματα σήμερα- ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
10:36 04/12/2022

Ελληνική τράπεζα, ΕΜΥ Καιρός, κορονοιός νέα κρούσματα σήμερα, fuel pass – Ευλογιά των Πιθήκων

ekklisiaonline.gr
Καιρός: Λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες τις πρωινές ώρες οπότε είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικές βροχές. Από το βράδυ οι νεφώσεις θα αυξηθούν. Το άρθρο Ελληνική τράπεζα, ΕΜΥ Καιρός, κορονοιός νέα κρούσματα σήμερα, fuel pass – Ευλογιά των Πιθήκων εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
13:26 02/12/2022

Κίνηση στους δρόμους LIVE: ΕΜΥ Καιρός κορονοιός νέα κρούσματα σήμερα- Ευλογιά των Πιθήκων

ekklisiaonline.gr
Συγκεκριμένα στην κάθοδο της λεωφόρου Κηφισού η κίνηση ξεκινά από τη Λυκόβρυση μέχρι το ύψος της Δυρραχίου ενώ στην άνοδο του Κηφισού η κίνηση ξεκινά από το Περιστέρι και συνεχίζεται μέχρι το ύψος της Καλυφτάκη. Το άρθρο Κίνηση στους δρόμους LIVE: ΕΜΥ Καιρός κορονοιός νέα κρούσματα σήμερα- Ευλογιά των Πιθήκων εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
09:16 01/12/2022

ΣΕΙΣΜΟΣ ΤΩΡΑ ΑΘΗΝΑ- ΕΜΥ Καιρός: Έρχεται νέα επιδείνωση από αύριο- Κορονοιός νέα κρούσματα σήμερα

ekklisiaonline.gr
Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε επίπεδα κάτω από τα κανονικά, αλλά από την Πέμπτη θα ανέβει. Το άρθρο ΣΕΙΣΜΟΣ ΤΩΡΑ ΑΘΗΝΑ- ΕΜΥ Καιρός: Έρχεται νέα επιδείνωση από αύριο- Κορονοιός νέα κρούσματα σήμερα εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
11:20 29/11/2022

Ονομαστική γιορτή σήμερα, επίδομα θέρμανσης, καιρός χιόνια, ΕΜΥ ΚΑΙΡΟΣ- Κορονοιός νέα κρούσματα σήμερα

ekklisiaonline.gr
Καιρός: Νεφώσεις με βροχές κυρίως στη Θεσσαλία, την κεντρική και ανατολική Στερεά και τις Σποράδες, όπου από τις μεσημεριανές ώρες πιθανώς να εκδηλωθούν τοπικές καταιγίδες. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά κυρίως της Θεσσαλίας και κεντρικής Στερεάς. Άνεμοι: Βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ. Το άρθρο Ονομαστική γιορτή σήμερα, επίδομα θέρμανσης, καιρός χιόνια, ΕΜΥ ΚΑΙΡΟΣ- Κορονοιός νέα κρούσματα σήμερα εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
11:22 28/11/2022

ΕΜΥ Καιρός – Έκτακτο δελτίο: Πρόγνωση αύριο 28 Νοεμβρίου – Κορονοιός νέα κρούσματα σήμερα- arogi.gov.gr

ekklisiaonline.gr
ΕΜΥ ΚΑΙΡΟΣ ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ: Η πρώτη πρόγνωση καιρού της ΕΜΥ για αύριο Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2022. Νεφώσεις και βροχές αναμένονται τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2022. Σχετικά χαμηλές για την εποχή θερμοκρασίες. Άνεμοι έως 6 μποφόρ στο Αιγαίο. Το άρθρο ΕΜΥ Καιρός – Έκτακτο δελτίο: Πρόγνωση αύριο 28 Νοεμβρίου – Κορονοιός νέα κρούσματα σήμερα- arogi.gov.gr εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
18:36 27/11/2022

ΕΜΥ Καιρός, κορονοιός νέα κρούσματα σήμερα, fuel pass- ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΛΗΡΩΜΕΣ, Επίδομα θέρμανσης

ekklisiaonline.gr
Καιρός: Αραιές νεφώσεις που από το μεσημέρι θα πυκνώσουν και από το απόγευμα θα σημειωθούν λίγες τοπικές βροχές στη Θεσσαλία και πιθανόν στις Σποράδες. Το άρθρο ΕΜΥ Καιρός, κορονοιός νέα κρούσματα σήμερα, fuel pass- ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΛΗΡΩΜΕΣ, Επίδομα θέρμανσης εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
10:32 27/11/2022

ΕΜΥ Καιρός – Έκτακτο δελτίο: Πρόγνωση αύριο 27 Νοεμβρίου – Κορονοιός νέα κρούσματα σήμερα

ekklisiaonline.gr
ΕΜΥ ΚΑΙΡΟΣ ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ: Η πρώτη πρόγνωση καιρού της ΕΜΥ για αύριο Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022. Νεφώσεις με τοπικές βροχές αναμένονται την Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022. Σχετικά χαμηλές μέγιστες θερμοκρασίες. Άνεμοι έως 6 μποφόρ στο Αιγαίο. Το άρθρο ΕΜΥ Καιρός – Έκτακτο δελτίο: Πρόγνωση αύριο 27 Νοεμβρίου – Κορονοιός νέα κρούσματα σήμερα εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
18:36 26/11/2022

ΕΜΥ Καιρός – Έκτακτο δελτίο: Πρόγνωση αύριο 24 Νοεμβρίου – Κορονοιός νέα κρούσματα σήμερα

ekklisiaonline.gr
ΕΜΥ ΚΑΙΡΟΣ ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ: Η πρώτη πρόγνωση καιρού της ΕΜΥ για αύριο Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2022. Βροχές και καταιγίδες κατά τόπους που σταδιακά θα περιοριστούν στα ανατολικότερά της χώρας και στην Κρήτη αναμένονται την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2022. Θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή. Άνεμοι έως 5 μποφόρ. Το άρθρο ΕΜΥ Καιρός – Έκτακτο δελτίο: Πρόγνωση αύριο 24 Νοεμβρίου – Κορονοιός νέα κρούσματα σήμερα εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
18:32 23/11/2022

Ο καιρός σήμερα, Καλάθι του νοικοκυριού: Κορονοιός νέα κρούσματα σήμερα, ευλογιά πιθήκων- ΒΡΟΧΕΣ

ekklisiaonline.gr
Σύμφωνα με τα στοιχεία και τον πίνακα που ανήρτησε στο twitter ο Άδωνις Γεωργιάδης «το σημαντικότερο είναι ότι ΟΛΕΣ οι αλυσίδες έχουν μείωση». Το άρθρο Ο καιρός σήμερα, Καλάθι του νοικοκυριού: Κορονοιός νέα κρούσματα σήμερα, ευλογιά πιθήκων- ΒΡΟΧΕΣ εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
10:16 23/11/2022

ΕΜΥ Καιρός – Έκτακτο δελτίο: Πρόγνωση αύριο 20 Νοεμβρίου – Κορονοιός νέα κρούσματα σήμερα

ekklisiaonline.gr
ΕΜΥ ΚΑΙΡΟΣ ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ: Η πρώτη πρόγνωση καιρού της ΕΜΥ για αύριο Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2022. Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με βροχές και τοπικές καταιγίδες στα δυτικά, και βόρεια οι οποίες βαθμιαία θα ενταθούν, ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις νότιοι άνεμοι στα πελάγη, τοπικές ομίχλες στα ηπειρωτικά τμήματα τις βραδινές και πρωινές ώρες, αυξημένες συγκεντρώσεις Αφρικανικής σκόνης στην ατμόσφαιρα, θερμοκρασία σε υψηλά για την εποχή επίπεδα. Το άρθρο ΕΜΥ Καιρός – Έκτακτο δελτίο: Πρόγνωση αύριο 20 Νοεμβρίου – Κορονοιός νέα κρούσματα σήμερα εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
18:36 19/11/2022

ΕΜΥ ΚΑΙΡΟΣ Κακοκαιρία «Fobos»: Κορονοιός νέα κρούσματα σήμερα, ευλογιά Πιθήκων- FUEL PASS

ekklisiaonline.gr
Θα πρέπει να επισημανθεί ότι η Δυτική Ελλάδα και κυρίως η Ήπειρος, τις τελευταίες ημέρες έχει δεχθεί ήδη σημαντικά ύψη βροχής και λαμβάνοντας υπ΄ όψη τα προγνωστικά δεδομένα, θα πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στην ευρύτερη περιοχή. Το άρθρο ΕΜΥ ΚΑΙΡΟΣ Κακοκαιρία «Fobos»: Κορονοιός νέα κρούσματα σήμερα, ευλογιά Πιθήκων- FUEL PASS εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
11:48 19/11/2022

ΕΜΥ ΚΑΙΡΟΣ: Κορονοιός νέα κρούσματα σήμερα, ευλογιά Πιθήκων, fuel pass – ΚΕΑ Επίδομα Θέρμανσης

ekklisiaonline.gr
Καιρός: Λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες κυρίως τις πρωινές ώρες. Η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη τις πρωινές και βραδινές ώρες και είναι πιθανό να σχηματιστούν ομίχλες. Το άρθρο ΕΜΥ ΚΑΙΡΟΣ: Κορονοιός νέα κρούσματα σήμερα, ευλογιά Πιθήκων, fuel pass – ΚΕΑ Επίδομα Θέρμανσης εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
11:48 18/11/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load