#Γιόχαν Κρόιφ

Λάμπρου: Ξέρανε τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ με τρομερή κεφαλιά! (vid)

Gazzetta
Ο Λάζαρος Λάμπρου... έλαμψε στην «Γιόχαν Κρόιφ Αρένα» όταν με τρομερή κεφαλιά έδωσε προσωρινά το προβάδισμα στην Εξέλσιορ κόντρα στον Άγιαξ.
00:02 25/04/2024

Η Μπάρτσα κλείδωσε στο… χρονοντούλαπο της ιστορίας την εποχή Μέσι

lamianow.gr
Χρειάστηκε να περάσουν πέντε χρόνια, να διαβεί πολλούς ατραπούς, διοικητικούς, οικονομικούς, αγωνιστικούς, για να καταφέρει η Μπαρτσελόνα να κλειδώσει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας την εποχή Μέσι. Η εντυπωσιακή νίκη των Μπλαουγκράνα με 3-2 στο Παρκ ντε Πρενς επί της Παρί είναι η πρώτη από το 2019 μακριά από την έδρα τους σε νοκάουτ παιχνίδι της διοργάνωσης και πρώτη στην οποία σημειώνει τρία γκολ από τις 15 Απριλίου 2015 όταν και πάλι είχε νικήσει με 3-1 την Παρί στην πορεία της προς την κατάκτηση του τελευταίου τροπαίου Τσάμπιονς Λιγκ. Προπονητής τους σε εκείνη τη νίκη ήταν ο Λουίς Ενρίκε. Ο τρόπος γραφής του νέου κεφαλαίου της Μπάρτσα στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο παρέμεινε ο ίδιος με αυτόν
15:37 11/04/2024

Eredivisie: Ισόπαλο το ντέρμπι ανάμεσα σε Άγιαξ και Αϊντχόφεν

aek1924.gr
Ο Άγιαξ κατάφερε να αποσπάσει ισοπαλία 1-1 από την Αϊντχόφεν στη “Γιόχαν Κρόιφ Αρένα” και να παραμείνει σε επαφή με τη μάχη για το Champions League. Ο Άγιαξ επιβεβαίωσε ότι βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση από τη μέχρι πρότινος ασταμάτητη Αϊντχόφεν, αφού απέσπασε ισοπαλία 1-1 στη “Γιόχαν Κρόιφ Αρένα” για την 20ή αγωνιστική της Eredivisie. Ο “Αίαντας” παρατάχθηκε με τον Τζόρνταν Χέντερσον στο […] The post Eredivisie: Ισόπαλο το ντέρμπι ανάμεσα σε Άγιαξ και Αϊντχόφεν appeared first on AEK1924.gr.
01:37 04/02/2024

Σύλληψη οπαδών της ΑΕΚ στο Άμστερνταμ – Ένας για επεισόδια και δύο για μέθη σε δημόσιο χώρο

paraskhnio.gr
Η αστυνομία του Άμστερνταμ ανακοίνωσε πως προχώρησε στη σύλληψη τριών οπαδών της ΑΕΚ που ακολούθησαν την ομάδα και βρέθηκαν στη «Γιόχαν Κρόιφ Αρίνα» και παρακολούθησαν την αναμέτρηση με τον Άγιαξ το βράδυ της Πέμπτης (14/12) για τους ομίλους του Europa League. Η Ένωση ηττήθηκε με 3-1 από τον ολλανδικό σύλλογο και αποκλείστηκε από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις σε ματς που αναζητούσε Το άρθρο Σύλληψη οπαδών της ΑΕΚ στο Άμστερνταμ – Ένας για επεισόδια και δύο για μέθη σε δημόσιο χώρο εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
14:28 15/12/2023

Ο Άγιαξ έβαλε «τέλος» στο ευρωπαϊκό ταξίδι της ΑΕΚ

blueskytv.gr
Παρότι ξεκίνησε με νίκη, η εφετινή ευρωπαϊκή περιπέτεια της ΑΕΚ στον 2ο όμιλο του Europa League είχε άδοξο τέλος. Οι πρωταθλητές Ελλάδας ηττήθηκαν 3-1 από τον Άγιαξ στη «Γιόχαν Κρόιφ Αρένα» και έμειναν τελευταίοι, ενώ ο «Αίαντας» του Τζον Φαν’τ Σιπ θα συνεχίσει στο Conference League. Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο πρώην άσος του […] Ο Άγιαξ έβαλε «τέλος» στο ευρωπαϊκό ταξίδι της ΑΕΚ on BLUE SKY.
13:46 15/12/2023

Αγιαξ – ΑΕΚ 3-1: Αποκλεισμός για την Ένωση

tovima
Παρότι κατάφερε να ισοφαρίσει, η ΑΕΚ δέχθηκε άλλα δυο γκολ στην Γιόχαν Κρόιφ Αρένα και έμεινε εκτός συνέχειας ευρωπαϊκών διοργανώσεων.
01:00 15/12/2023

BINTEO - Τα πρώτα «κιτρινόμαυρα» κασκόλ στην κεντρική πλατεία του Άμστερνταμ

filathlos.gr
BINTEO - Τα πρώτα «κιτρινόμαυρα» κασκόλ στην κεντρική πλατεία του Άμστερνταμ 14/12/2023 Οι οπαδοί της ΑΕΚ μπαίνουν σε ρυθμούς ματς. Οι φίλοι της Ένωσης αρχίζουν να συγκεντρώνονται στην κεντρική πλατεία του Άμστερνταμ και μπαίνουν στους ρυθμούς του αποψινού παιχνιδιού με τον Άγιαξ που θα κρίνει εν πολλοίς την ευρωπαϊκή συνέχεια της ΑΕΚ τη φετινή σεζόν. Να θυμίσουμε πως στην Ολλανδία ο κόσμος της ΑΕΚ θα δώσει δυναμικό «παρών». Στις εξέδρες της «Γιόχαν Κρόιφ Αρίνα» αναμένεται να βρεθούν περίπου 3.000 φίλοι της Ένωσης που με τη φωνή τους θα προσπαθήσουν να ενισχύουν την προσπάθεια των παικτών και του Ματίας Αλμέιδα για αποτέλεσμα πρόκρισης κόντρα στον Αίαντα.
15:46 14/12/2023

Με Γιόνσον στο Άμστερνταμ η ΑΕΚ

filathlos.gr
Με Γιόνσον στο Άμστερνταμ η ΑΕΚ 12/12/2023 Η ΑΕΚ ολοκληρώνει σήμερα την εν Ελλάδι προετοιμασία της για το μεγάλο ματς της ερχόμενης Πέμπτης με τον Άγιαξ στη «Γιόχαν Κρόιφ Αρένα» για την 6η αγωνιστική του Europa League (22:00). Ο Ματίας Αλμέιδα είδε χθες με ικανοποίηση τον Γενς Γιόνσον να προπονείται κανονικά και όλα δείχνουν πως ο Δανός μέσος θα μπει στην αποστολή για την Ολλανδία, που αναμένεται να βγει σήμερα. Να αγωνιστεί ως βασικός είναι δύσκολο, καθώς έχει μείνει εκτός δράσης από τις 4 Νοεμβρίου και τον αγώνα με την Κηφισιά, χάνοντας τα επόμενα πέντε παιχνίδια και πολλές προπονήσεις. Ωστόσο δεδομένων και των περιορισμών της ευρωπαϊκής λίστας, ο Αργεντ
09:46 12/12/2023

Τι χρειάζεται η ΑΕΚ για να συνεχίσει στα πλέι οφ του Europa Conference League

filathlos.gr
Τι χρειάζεται η ΑΕΚ για να συνεχίσει στα πλέι οφ του Europa Conference League 30/11/2023 Η ΑΕΚ γνώρισε την ήττα με 1-0 από την Μπράιτον και πλέον δεν βρίσκεται στο... παιχνίδι της πρόκρισης στα νοκ άουτ του Europa League από τον 2ο όμιλο. Η «Ένωση» έχει ταβάνι τους επτά βαθμούς, την ώρα που οι Άγγλοι έχουν δέκα και η Μαρσέιγ οκτώ, με συνέπεια να δίνει «μάχη» με τον Άγιαξ για την 3η θέση και τη συνέχεια στα πλέι οφ της φάσης των «16» του Europa Conference League. Η ΑΕΚ χρειάζεται μία... χάρη από τη Μαρσέιγ, αφού αν οι Γάλλοι δεν χάσουν από τον Άγιαξ, τότε η ελληνική ομάδα κρατάει την τύχη στα χέρια της. Την τελευταία αγωνιστική στη "Γιόχαν Κρόιφ Αρένα", μ
22:46 30/11/2023

Παυλίδης: «Η αυτοπεποίθηση είναι σημαντική για κάθε παίκτη και ειδικά για τους φορ»

Gazzetta
Ο Βαγγέλης Παυλίδης μίλησε στην ολλανδική ιστοσελίδα «elfvoetbal», για τη σημασία της αυτοπεποίθησης στο ποδόσφαιρο, τον Γιόχαν Κρόιφ και τον τρόπο παιχνιδιού στην Eredivisie.
19:00 10/11/2023

Γκολ ξανά ο Παυλίδης – Κυνηγά το απίθανο ρεκόρ του Κρόιφ

eleftherostypos.gr
Ο Βαγγέλης Παυλίδης σκοράρει ακατάπαυστα στο ολλανδικό πρωτάθλημα και κυνηγά μια μυθική επίδοση του Γιόχαν Κρόιφ! Μπορεί η Άλκμααρ να έχασε από τη Ναϊμένγκεν με 2-1 αλλά ο 24χρονος διεθνής Έλληνας φορ σκόραρε για δέκατη συνεχόμενη αγωνιστική στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος και παραμένει στο κυνήγι της μοναδικής επίδοσης του σπουδαίου Γιόχαν Κρόιφ ο οποίος είχε […] Το άρθρο Γκολ ξανά ο Παυλίδης – Κυνηγά το απίθανο ρεκόρ του Κρόιφ εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
21:00 29/10/2023

Γράφει ιστορία ο Βαγγέλης Παυλίδης στην Eredivisie: Σκόραρε για 9ο σερί παιχνίδι και κυνηγάει ρεκόρ του Γιόχαν Κρόιφ

Newsbeast.gr
Ο Βαγγέλης Παυλίδης ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στον αγώνα της Άλκμααρ με τη Χέρενφεν για την 9η αγωνιστική της Eredivisie και αυτό σημαίνει ότι έχει σκοράρει σε όλα τα παιχνίδια του φετινού πρωταθλήματος, βάζοντας πλώρη για το 14×14 που έκανε μόνο ο σπουδαίος Γιόχαν Κρόιφ. Ο διεθνής Έλληνας επιθετικός έχει εξελιχθεί σε… killer στην Ολλανδία και το αποδεικνύει πλέον κάθε εβδομάδα. Σε κάθε αγώνα, κόντρα σε οποιονδήποτε αντίπαλο. Η απόδειξη, άλλωστε, έρχεται από το γεγονός ότι έχει σκοράρει σε 9 συνεχόμενους αγώνες πρωταθλήματος, κάτι που είχε πετύχει μόνο ο Κρόιφ. Ο θρυλικός Ολλανδός βέβαια, ένας από τους καλύτερους παίκτες όλων των εποχών και για πολλούς ο πιο πλήρης, είχε σκοράρει
23:00 21/10/2023

Ο αρχηγός της αστυνομίας του Άμστερνταμ θέλει την απαγόρευση των φιλοξενούμενων οπαδών στα ευρωπαϊκά ματς του Άγιαξ

aek1924.gr
Ο Φρανκ Πάουβ, αρχηγός της αστυνομίας του Άμστερνταμ, θα έβαζε «στοπ» στην παρουσία των φιλοξενούμενων οπαδών στα υψηλού κινδύνου ευρωπαϊκά παιχνίδια του Άμστερνταμ στη «Γιόχαν Κρόιφ Αρένα». Στο ολλανδικό τηλεοπτικό κανάλι NPO1 φιλοξενήθηκε ο αρχηγός της αστυνομίας του Άμστερνταμ, Φρανκ Πάουβ, ο οποίος εξέφρασε την επιθυμία να μπορούσε να απαγορευτεί η παρουσία των οπαδών της […] The post Ο αρχηγός της αστυνομίας του Άμστερνταμ θέλει την απαγόρευση των φιλοξενούμενων οπαδών στα ευρωπαϊκά ματς του Άγιαξ appeared first on AEK1924.gr.
19:37 19/10/2023

Οι ενδεκάδες στο Ολλανδία - Γαλλία

filathlos.gr
Οι ενδεκάδες στο Ολλανδία - Γαλλία 13/10/2023 Η "Γιόχαν Κρόιφ Αρένα" φιλοξενεί το βράδυ της Παρασκευής (13/10, 21:45) ένα μεγάλο ντέρμπι, με την Εθνική Ολλανδίας να αντιμετωπίζει την αντίστοιχη της Γαλλίας στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του 2ου προκριματικού ομίλου στο Euro 2024, σε ένα σημαντικό ματς φόντο την τελική φάση της διοργάνωσης. Περίπου μία ώρα πριν από την πρώτη σένρα οι δύο προπονητές γνωστοποίησαν τις επιλογές τους για την ενδεκάδα, με τον Ρόναλντ Κούμαν να παίζει με τους Βέγκχορστ και Σίμονς στην επιθεση και τον Ντιντιέ Ντεσάμπ να εμπιστεύεται τους Εμπαπέ, Κομάν, Γκριεζμάν και Μουανί. Η ενδεκάδα της Ολλανδίας: Φερμπρούχεν, Χερτρούιντα, Φαν
20:46 13/10/2023

Ολλανδία: Ολοκληρώθηκε το… μαρτύριο του Άγιαξ στο ντέρμπι με τη Φέγενορντ

blueskytv.gr
Ολοκληρώθηκε χθες (27/9) -κεκλεισμένων των θυρών- στη «Γιόχαν Κρόιφ Αρένα» το επεισοδιακό ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής του ολλανδικού πρωταθλήματος, ανάμεσα στον Αγιαξ και τη Φέγενορντ. Το ματς είχε διακοπεί την περασμένη Κυριακή (24/9), στο 55ο λεπτό, λόγω επαναλαμβανόμενης ρίψης καπνογόνων από οπαδούς του «Αίαντα», που εξοργίστηκαν βλέποντας την ομάδα τους (και αντίπαλο της ΑΕΚ στο […] Ολλανδία: Ολοκληρώθηκε το… μαρτύριο του Άγιαξ στο ντέρμπι με τη Φέγενορντ on BLUE SKY.
16:46 28/09/2023

Άγιαξ – Μαρσέιγ 3-3: Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα της αναμέτρησης

blueskytv.gr
Απίστευτο ματς έγινε στην «Γιόχαν Κρόιφ Αρένα» του Άμστερνταμ, με τον Άγιαξ να προηγείται με 2-0 και 3-2, αλλά η Μαρσέιγ κατάφερε να βρει τις «απαντήσεις». Άγιαξ – Μαρσέιγ 3-3: Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα της αναμέτρησης on BLUE SKY.
20:46 25/09/2023

ΒΙΝΤΕΟ-Άγιαξ: «Τέτοιες συμπεριφορές δεν ανήκουν στην ομάδα μας»

filathlos.gr
ΒΙΝΤΕΟ-Άγιαξ: «Τέτοιες συμπεριφορές δεν ανήκουν στην ομάδα μας» 25/09/2023 Ο... κακός χαμός έγινε στο Άμστερνταμ, με τους οπαδούς του Άγιαξ να διακόπτουν ουσιαστικά το ντέρμπι με τη Φέγενορντ (σ.σ η ομάδα του Ρότερνταμ ήταν μπροστά στο σκορ με 3-0) με τα καπνογόνα που πέταξαν στον αγωνιστικό χώρο. Μετά την οριστική διακοπή του αγώνα έσπασαν τις πόρτες και μπήκαν στην αίθουσα των VIP στη «Γιόχαν Κρόιφ Αρένα»! Η διοίκηση του Άγιαξ εξέδωσε ανακοίνωση και καταδίκασε όλα όσα συνέβησαν:  «Η διοίκηση και το Εποπτικό Συμβούλιο του Άγιαξ αποστασιοποιούνται από την κακή συμπεριφορά που οδήγησε στη διακοπή του αγώνα με τη Φέγενορντ την Κυριακή και τις αναταραχές στ
00:46 25/09/2023

Τρομερό βίντεο με έφιππους αστυνομικούς και οπαδούς του Άγιαξ!

filathlos.gr
Τρομερό βίντεο με έφιππους αστυνομικούς και οπαδούς του Άγιαξ! 24/09/2023 Η ολλανδική αστυνομία επιστράτευσε άλογα και έφιππους αστυνομικούς για να επιβάλλει την τάξη έξω από την Γιόχαν Κρόιφ Αρένα, όπου τα πνεύματα ήταν ιδιαίτερα οξυμένα μετά την οριστική διακοπή του ντέρμπι με την Φέγενορντ.
21:46 24/09/2023

«Ματσάρα» χωρίς νικητή στο Άμστερνταμ

matrix24.gr
Απίστευτο ματς έγινε στην «Γιόχαν Κρόιφ Αρένα» του Αμστερνταμ, με τον Άγιαξ να προηγείται με 2-0 και 3-2, αλλά η Μαρσέιγ κατάφερε να βρει τις «απαπντήσεις» και να φύγει με το 3-3 από την ολλανδική πόλη, στο ντέρμπι του 2ου [...]
01:46 22/09/2023

Άμραμπατ: «Ήλπιζα να πέσουμε με τον Άγιαξ γιατί δεν τον έχω νικήσει ποτέ στην Arena»

ProtoThema.gr
Ο μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ, Νορντίν Άμραμπατ τόνισε στην Ολλανδία ότι του αρέσει που η Ένωση βρέθηκε σε όμιλο μεγάλης δυσκολίας στο Europa League, ενώ περιμένει με ανυπομονησία το ματς με τον Άγιαξ στη «Γιόχαν Κρόιφ Arena», ένα παιχνίδι που αποτελεί μεγάλη πρόκληση για τον ίδιο
18:00 02/09/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load