#Κοινωνικό τιμολόγιο ΔΕΗ

ΑΙΤΗΣΗ! Κοινωνικό τιμολόγιο ΔΕΗ, Επίδομα 250 ευρώ ΟΠΕΚΕΠΕ – Συντάξεις Νοεμβρίου 2022

ekklisiaonline.gr
ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΛΗΡΩΜΕΣ: Για αιτήσεις ΚΟΤ-Β ή ένταξης στο Μητρώο Ευάλωτων Πελατών, σε περίπτωση που το νοικοκυριό σας έχει και ενήλικα φιλοξενούμενα μέλη, για να δείτε αν πληροίτε τα κριτήρια απαιτείται η συγκατάθεση των φιλοξενούμενων ατόμων μέσω των κωδικών τους Taxisnet για την προσπέλαση των στοιχείων τους από την Α.Α.Δ.Ε. Αν για κάποιο άτομο απαιτείται συναίνεση αναφέρεται ευκρινώς. Το άρθρο ΑΙΤΗΣΗ! Κοινωνικό τιμολόγιο ΔΕΗ, Επίδομα 250 ευρώ ΟΠΕΚΕΠΕ – Συντάξεις Νοεμβρίου 2022 εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
10:22 04/10/2022

Κοινωνικό τιμολόγιο ΔΕΗ 2022: Οι δικαιούχοι – Πώς θα κάνετε αίτηση

logiastarata.gr
Πληροφορίες και διευκρινήσεις αναφορικά με όσα ισχύουν για το κοινωνικό τιμολόγιο ΔΕΗ αλλά και πώς οι δικαιούχοι μπορούν να κάνουν αίτηση μέσω πλατφόρμας της ΗΔΙΚΑ. Όπως ανακοίνωσε η ΗΔΙΚΑ για το κοινωνικό τιμολόγιο, οι αιτήσεις του ΚΟΤ και του Μητρώου Ευάλωτων Πελατών ελέγχονται βάσει: Της φορολογικής δήλωσης 2021, όσον αφορά εισοδήματα και σύνθεση νοικοκυριού. Της […] The post Κοινωνικό τιμολόγιο ΔΕΗ 2022: Οι δικαιούχοι – Πώς θα κάνετε αίτηση appeared first on Λόγια-Σταράτα.
14:46 17/09/2022

Κοινωνικό τιμολόγιο ΔΕΗ – Αίτηση στην ΗΔΙΚΑ: Πώς θα δείτε αν είστε δικαιούχοι

el.gr
Δείτε τι χρειάζεται να κάνετε για φθηνό ρεύμα μέσω αίτησης στην ΗΔΙΚΑ για το κοινωνικό τιμολόγιο. Το άρθρο Κοινωνικό τιμολόγιο ΔΕΗ – Αίτηση στην ΗΔΙΚΑ: Πώς θα δείτε αν είστε δικαιούχοι εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
10:56 11/09/2022

SOS για Κοινωνικό τιμολόγιο ΔΕΗ: Επίδομα θέρμανσης, ΟΠΕΚΑ Επίδομα παιδιού α21- ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ

ekklisiaonline.gr
ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΛΗΡΩΜΕΣ: Συνεπώς, η υποχρέωση νέας αίτησης θα πρέπει να γίνει λογικά, τέλος Σεπτέμβρη ή το πιθανότερο, αρχές Οκτώβρη (αναμένεται επίσημη ενημέρωση). Το άρθρο SOS για Κοινωνικό τιμολόγιο ΔΕΗ: Επίδομα θέρμανσης, ΟΠΕΚΑ Επίδομα παιδιού α21- ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
16:12 06/09/2022

Κοινωνικό τιμολόγιο ΔΕΗ: Ποιοι είναι οι μεγάλοι κερδισμένοι

ekklisiaonline.gr
ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ: Ποιοι θα δούνε 100% επιδότηση για το τιμολόγιο της ΔΕΗ Το άρθρο Κοινωνικό τιμολόγιο ΔΕΗ: Ποιοι είναι οι μεγάλοι κερδισμένοι εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
22:58 03/09/2022

ΔΕΛΤΙΟ ΠΛΗΡΩΜΩΝ 26/4/2022: Κοινωνικό τιμολόγιο ΔΕΗ – Συντάξεις Ιουνίου

ekklisiaonline.gr
Τα κριτήρια για κοινωνικό τιμολόγιο για μονοπρόσωπο νοικοκυριό είναι 9.000 ευρώ. Τα κριτήρια για νοικοκυριό αποτελούμενο από δύο ενήλικα μέλη ή μονογονεϊκή οικογένεια με ένα ανήλικο μέλος είναι 13.500 ευρώ. Το άρθρο ΔΕΛΤΙΟ ΠΛΗΡΩΜΩΝ 26/4/2022: Κοινωνικό τιμολόγιο ΔΕΗ – Συντάξεις Ιουνίου εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
07:26 26/04/2022

Κοινωνικό τιμολόγιο ΔΕΗ, Διακοπές ρεύματος ΔΕΔΔΗΕ: ΟΠΕΚΕΠΕ Πληρωμές- επίδομα παιδιού

ekklisiaonline.gr
"Αύριο θα έχουμε την πλήρη εικόνα" - αναφέρει ο κ.Χιλετζάκης, επιβεβαιώνοντας πάντως ότι σε κάποιους έγιναν κάποια "κουρέματα" ενώ σε άλλους δεν πιστώθηκε καθόλου ποσό επιδότησης, στο πλαίσιο των διασταυρωτικών ελέγχων του ΟΠΕΚΕΠΕ, που είχαν αποτελέσει άλλωστε "αιχμή" των πρόσφατων κινητοποιήσεων των αγροτών. Το άρθρο Κοινωνικό τιμολόγιο ΔΕΗ, Διακοπές ρεύματος ΔΕΔΔΗΕ: ΟΠΕΚΕΠΕ Πληρωμές- επίδομα παιδιού εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
10:54 23/12/2021

Κρίστοφερ Ριβ: Κοινωνικό τιμολόγιο ΔΕΗ, τέλος πανδημίας, αρναούτογλου καιρός- Παγώνη ομοιοπαθητικός

ekklisiaonline.gr
Απαραίτητη είναι η συμπλήρωση αριθμού παροχής ηλεκτρικής ενέργειας. Επίσης απαιτείται το e-mail και ένας αριθμός κινητού τηλεφώνου που θα χρησιμοποιηθούν για αποστολή τυχόν ειδοποιήσεων. Το άρθρο Κρίστοφερ Ριβ: Κοινωνικό τιμολόγιο ΔΕΗ, τέλος πανδημίας, αρναούτογλου καιρός- Παγώνη ομοιοπαθητικός εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
16:40 25/09/2021

Κοινωνικό τιμολόγιο ΔΕΗ αίτηση: Taxisnet ΕΝΦΙΑ, εισφορά αλληλεγγύης- ΟΠΕΚΕΠΕ Πληρωμές

ekklisiaonline.gr
Δεν ισχύει πλέον η απαίτηση επικαιροποιημένης αίτησης ΚΕΑ το τελευταίο δίμηνο, αρκεί να υπάρχει ενεργή εγκεκριμένη αίτηση. Επίσης, δεν απαιτείται η συγκατάθεση των φιλοξενούμενων ατόμων γιατί έχει δοθεί στο ΚΕΑ. Το άρθρο Κοινωνικό τιμολόγιο ΔΕΗ αίτηση: Taxisnet ΕΝΦΙΑ, εισφορά αλληλεγγύης- ΟΠΕΚΕΠΕ Πληρωμές εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
11:06 16/09/2021

ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ : Κοινωνικό τιμολόγιο ΔΕΗ- ΚΕΑ Επίδομα ενοικίου

ekklisiaonline.gr
Κάλεσμα για συλλαλητήριο αύριο Τετάρτη, στις 8, στο Σύνταγμα απευθύνουν και τα προσκείμενα στο ΠΑΜΕ σωματεία (Συνδικάτο Οικοδόμων και Εργαζομένων στα Δομικά Υλικά και στις Κατασκευές Αθήνας, Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Τηλεπικοινωνιών και Πληροφορικής Αττικής, Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας, Συνδικάτο Φαρμάκου- Καλλυντικού και Συναφών Επαγγελμάτων Ν. Αττικής - Πειραιά και Νήσων, Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Επισιτισμού, Τουρισμού, Ξενοδοχείων Ν. Αττικής και Συνδικάτο Γάλακτος-Τροφίμων-Ποτών Ν. Αττικής και Νήσων). Το άρθρο ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ : Κοινωνικό τιμολόγιο ΔΕΗ- ΚΕΑ Επίδομα ενοικίου εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
12:38 03/09/2021

Δαγωνισμός για το νέο Κτηματολόγιο: Κοινωνικό τιμολόγιο ΔΕΗ- ΑΣΕΠ Προκηρύξεις

ekklisiaonline.gr
Στην επιστολή του ΕΤΕΚ γίνεται αναφορά σε επιλογή μιας πρωτοφανούς και εξόχως προβληματικής διαδικασίας που ουδέποτε έχει χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν τόσο στην Κύπρο όσο και (με βάση σχετική έρευνα που διεξήγαγε το ΕΤΕΚ) στο εξωτερικό. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη διαδικασία, εκτός του ότι αναφέρεται πως θα επιλεγεί η χαμηλότερη προσφορά, έχει εισαχθεί υποχρέωση προς όλους τους προσφοροδότες όπως δηλώσουν τρία αρχιτεκτονικά γραφεία κατά το στάδιο της προφοράς, ενώ για τον επιτυχόντα προσφοροδότη υπάρχει επιπλέον απαίτηση για υποβολή προς αξιολόγηση, μετά την κατακύρωση της προσφοράς, τριών αρχιτεκτονικών προτάσεων σε επίπεδο προμελέτης από τα τρία διαφορετικά γραφεία. Το άρθρο Δαγωνισμός για το ν
11:40 27/08/2021

Κοινωνικό τιμολόγιο ΔΕΗ: Voucher 200 ΟΑΕΔ Επίδομα ανεργίας- Δωρεάν Rapid Test

ekklisiaonline.gr
Απαραίτητη προϋπόθεση για την έκδοση είναι η καταχώρηση του αποτελέσματος σας στο Μητρώο ασθενών COVID-19 της ΗΔΙΚΑ ΑΕ από το εργαστήριο το οποίο διενήργησε τον έλεγχο. Το άρθρο Κοινωνικό τιμολόγιο ΔΕΗ: Voucher 200 ΟΑΕΔ Επίδομα ανεργίας- Δωρεάν Rapid Test εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
11:32 18/08/2021

ΔΕΔΔΗΕ : Διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος σήμερα- Κοινωνικό τιμολόγιο ΔΕΗ

ekklisiaonline.gr
Η κλήση στο Τηλεφωνικό Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών υπόκειται σε χρέωση με βάση το τιμολόγιο του τηλεπικοινωνιακού σας παρόχου σταθερής ή κινητής τηλεφωνίας. Το άρθρο ΔΕΔΔΗΕ : Διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος σήμερα- Κοινωνικό τιμολόγιο ΔΕΗ εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
12:12 10/08/2021

ΟΠΕΚΕΠΕ: Πληρωμές ΤΣΕΚ, Αποζημιώσεις ΕΛΓΑ, επίδομα 534 ευρώ- Κοινωνικό τιμολόγιο ΔΕΗ

ekklisiaonline.gr
Αύριο, Παρασκευή 6 Αυγούστου 2021, καταβάλλονται από τον ΕΛ.Γ.Α. αποζημιώσεις φυτικού και ζωικού κεφαλαίου ύψους 2.074.254,26 ευρώ σε 1.838 δικαιούχους αγρότες και κτηνοτρόφους. Το άρθρο ΟΠΕΚΕΠΕ: Πληρωμές ΤΣΕΚ, Αποζημιώσεις ΕΛΓΑ, επίδομα 534 ευρώ- Κοινωνικό τιμολόγιο ΔΕΗ εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
11:34 07/08/2021

Αλλαγές στο ΕΡΓΑΝΗ και Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας- Κοινωνικό τιμολόγιο ΔΕΗ- voucher

ekklisiaonline.gr
Για την απλούστευση των διαδικασιών, μετά τη θέση σε λειτουργία του Π.Σ. ΕΡΓΑΝΗ ΙΙ, αντιστοιχίζονται, ενοποιούνται, ομογενοποιούνται και συγχρονίζονται οι κωδικοί και τα μητρώα μεταξύ Επιθεώρησης Εργασίας, e-Ε.Φ.Κ.Α. και Ο.Α.Ε.Δ. και οι κωδικοί ειδικοτήτων και επαγγελμάτων μεταξύ ΕΡΓΑΝΗ, Α.Α.Δ.Ε., e-ΕΦΚΑ και Ο.Α.Ε.Δ.. Το άρθρο Αλλαγές στο ΕΡΓΑΝΗ και Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας- Κοινωνικό τιμολόγιο ΔΕΗ- voucher εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE
11:38 02/07/2021

ΔΥΝΑΤΗ ΡΟΗ! Κοινωνικό τιμολόγιο ΔΕΗ- Επικουρικές συντάξεις Αυγούστου 2021 ΙΚΑ

ekklisiaonline.gr
Πληρωμή συντάξεων ΕΦΚΑ, Δημοσίου, ΙΚΑ, ΟΑΕΕ, ΝΑΤ, ΟΓΑ, ΕΤΑΑ και Επικουρικές- Ποιες ώρες εμφανίζονται τα ποσά των συντάξεων στα ΑΤΜ των τραπεζών- Μηνιαίο Ενημερωτικό Σύνταξης συνταξιούχων Δημοσίου. Το άρθρο ΔΥΝΑΤΗ ΡΟΗ! Κοινωνικό τιμολόγιο ΔΕΗ- Επικουρικές συντάξεις Αυγούστου 2021 ΙΚΑ εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
11:54 01/07/2021

ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟΥ: Αποζημίωση 534 ευρώ σε εποχικούς- ΚΕΑ Κοινωνικό τιμολόγιο ΔΕΗ

ekklisiaonline.gr
Οι λοιποί εποχικά εργαζόμενοι στον τουρισμό και επισιτισμό, μη υποχρεωτικής επαναπρόσληψης, θα μπορούν να ενταχθούν από 1ης Ιουνίου και έως 6 μήνες από την πρόσληψή τους στο πρόγραμμα των 100.000 νέων επιδοτούμενων θέσεων εργασίας, ακόμα και με συμβάσεις μικρότερης διάρκειας του εξαμήνου, και με επιπλέον 200 ευρώ επιδότηση, πλέον της κάλυψης των ασφαλιστικών εισφορών. Το άρθρο ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟΥ: Αποζημίωση 534 ευρώ σε εποχικούς- ΚΕΑ Κοινωνικό τιμολόγιο ΔΕΗ εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
11:44 16/06/2021

Συντάξεις Ιουλίου 2021 ΕΦΚΑ δημοσίου ΙΚΑ ΟΑΕΕ ΝΑΤ ΟΓΑ ΕΤΑΑ- Κοινωνικό τιμολόγιο ΔΕΗ

ekklisiaonline.gr
Το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων σε συνεργασία με την Διοίκηση του e-ΕΦΚΑ αποφάσισε η πληρωμή των κύριων και επικουρικών συντάξεων να γίνεται στην ίδια ημερομηνία σε μόνιμη βάση. Το άρθρο Συντάξεις Ιουλίου 2021 ΕΦΚΑ δημοσίου ΙΚΑ ΟΑΕΕ ΝΑΤ ΟΓΑ ΕΤΑΑ- Κοινωνικό τιμολόγιο ΔΕΗ εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
11:22 13/06/2021

Επίδομα θέρμανσης , ΚΕΑ , Α21: Δικαιούχοι – ΟΠΕΚΑ , Κοινωνικό τιμολόγιο ΔΕΗ

tilegrafimanews.gr
Επίδομα θέρμανσης , ΚΕΑ , Α21: Δικαιούχοι – ΟΠΕΚΑ , Κοινωνικό τιμολόγιο ΔΕΗ – Το σχέδιο της κυβέρνησης. Ειδήσεις: Το επίδομα θέρμανσης θα δοθεί φέτος τον Δεκέμβριο όχι μόνον σε όσους καταναλώνουν πετρέλαιο θέρμανσης, αλλά και σε όσους χρησιμοποιούν φυσικό αέριο ή υγραέριο. Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr Συγκεκριμένα, η καταβολή του επιδόματος θέρμανσης θα […]
11:14 11/11/2020

Υπεύθυνη δήλωση του νόμου 105 εκτύπωση , Κοινωνικό τιμολόγιο ΔΕΗ , ΕΥΔΑΠ βλάβες

tilegrafimanews.gr
Υπεύθυνη δήλωση του νόμου 105 εκτύπωση , Κοινωνικό τιμολόγιο ΔΕΗ , ΕΥΔΑΠ βλάβες – Βρείτε την εδώ. Ειδήσεις: Στο Άρθρο 8 του νόμου 1599 περί σχέσεων κράτους-πολίτη, καθορίζεται η υπεύθυνη δήλωση. Ακολουθεί το περιεχόμενο του άρθρου 8. Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr ‘Άρθρο 8. Υπεύθυνη δήλωση. 1. Γεγονότα ή στοιχεία που δεν αποδεικνύονται με το […]
13:35 28/10/2020

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load