#Επίδομα αδείας

Επίδομα αδείας: Πότε το παίρνουν οι εργαζόμενοι – Τι άδεια δικαιούνται

tromaktiko.gr
Η ετήσια άδεια αναψυχής του εργαζόμενου χορηγείται σε συνεννόηση με τον εργοδότη – Τι ισχύει με το επίδομα αδείας  Πλήρη οδηγό για τις καλοκαιρινές διακοπές, στον οποίο διευκρινίζεται πόση ακριβώς άδεια δικαιούται κάθε εργαζόμενος, δημοσιοποίησε η ΓΣΕΕ, σε συνεργασία με το Κέντρο Πληροφόρησης Εργαζομένων & Ανέργων (ΚΕ.Π.Ε.Α.). Το ΚΕΠΕΑ έχει θέσει σε λειτουργία on line […] The post Επίδομα αδείας: Πότε το παίρνουν οι εργαζόμενοι – Τι άδεια δικαιούνται appeared first on Tromaktiko.gr.
15:46 03/07/2023

Επίδομα αδείας 2023: Πότε μπαίνει – Πώς το υπολογίζεται – Τι ισχύει με την καλοκαιρινή άδεια

eleftherostypos.gr
Πότε μπαίνει το επίδομα αδείας 2023:  Καθώς έχουμε διανύσει ήδη το πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου, αρκετοί εργαζόμενοι έχουν αρχίσει να οργανώνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές, προγραμματίζοντας την άδειά τους έτσι ώστε να αποδράσουν από την ρουτίνα και την απαιτητική καθημερινότητα. Σύμφωνα με το Κέντρο Πληροφόρησης Εργαζομένων και Ανέργων της ΓΣΕΕ, η ετήσια κανονική άδεια χορηγείται […] Το άρθρο Επίδομα αδείας 2023: Πότε μπαίνει – Πώς το υπολογίζεται – Τι ισχύει με την καλοκαιρινή άδεια εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
17:00 30/06/2023

Πότε ανοίγουν τα σχολεία τον Σεπτέμβριο: Επίδομα αδείας- ΑΣΕΠ Προσλήψεις μόνιμων εκπαιδευτικών

ekklisiaonline.gr
Αν γίνει κάτι τέτοιο, τότε η απόλυση θεωρείται άκυρη. Απαγορεύεται επίσης και η προειδοποίηση απόλυσης κατά τη διάρκεια της άδειας, αφού συνιστά καταγγελία, υπό την έννοια ότι με την προειδοποίηση λαμβάνει χώρα η καταγγελία της σύμβασης και κατά το χρόνο λήξης της προειδοποίησης επέρχονται τα αποτελέσματα αυτής. Το άρθρο Πότε ανοίγουν τα σχολεία τον Σεπτέμβριο: Επίδομα αδείας- ΑΣΕΠ Προσλήψεις μόνιμων εκπαιδευτικών εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
11:00 04/08/2022

Επίδομα αδείας: Πότε

ekklisiaonline.gr
Τόσο οι αποδοχές αδείας όσο και το επίδομα αδείας προκαταβάλλονται στον μισθωτό κατά την έναρξη της αδείας του, σύμφωνα με το άρθρο 3 παρ. 8 του Α.Ν. 539/45, όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 1 παρ. 3 του Ν.Δ. 4547/1966. Το άρθρο Επίδομα αδείας: Πότε εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
18:34 16/07/2022

Ακρίβεια: Νέα μέτρα προ των πυλών – Στα μέσα Ιουνίου οι νέες παρεμβάσεις (VIDEO)

grtimes.gr
Αντίβαρα απέναντι στις ανατιμήσεις αναζητούν στο οικονομικό επιτελείο και η κυβέρνηση βάσει των δημοσιονομικών περιθωρίων εξετάζει εναλλακτικά σενάρια για την απορρόφηση μέρους του κόστους για τους καταναλωτές, ειδικά στα καύσιμα και σε βασικά προϊόντα. Ο πληθωρισμός – με όχημα τις τιμές σε καύσιμα και ηλεκτρικό- καλπάζει προς νέα υψηλά τον Μάιο και πρόκειται να ξεπεράσει κατά πολύ το 11% προκαλώντας νέο σοκ στους καταναλωτές. Οι φωτιές που έχουν ανάψει οι ανατιμήσεις ασκεί πιέσεις στο οικονομικό επιτελείο για την λήψη μέτρων το εύρος των οποίων θα κριθεί από το δημοσιονομικό χώρο και κλειδί θεωρούνται τα έσοδα του Μαΐου. Τα σενάρια για τον ΦΠΑ Το άλμα στις τιμές οδηγεί την κυβέρνηση να βάλει ξ
08:42 08/06/2022

Φοροδιαφυγή-Λαθρεμπόριο: Πλατφόρμα της ΑΑΔΕ για ηλεκτρονικές καταγγελίες

grtimes.gr
Έρχεται εντός του έτους νέα ειδική ηλεκτρονική πλατφόρμα της ΑΑΔΕ για καταγγελίες φαινομένων φοροδιαφυγής και λαθρεμπορίου, ξεπλύματος μαύρου χρήματος αλλά και περιπτώσεις κλοπής στο πλαίσιο του σχεδίου της Αρχής για την αναβάθμιση του φοροελεγκτικού μηχανισμού. Οι καταγγελίες θα μπορούν να γίνονται επώνυμα ή ανώνυμα και θα αξιολογούνται από το ίδιο σύστημα προκειμένου να εντοπίσει τα στοιχεία του καταγγέλλοντος για φοροδιαφυγή ή λαθρεμπόριο. Μετά, οι αρμόδιοι ελεγκτές θα ελέγχουν τα όσα θα αναφέρονται στην καταγγελία αλλά και στα βιβλία της επιχείρησης για να διαπιστώσουν τη σοβαρότητα της υπόθεσης. Η λειτουργία της πλατφόρμας Οι πολίτες που θα θέλουν να καταγγείλουν φαινόμενα φοροδιαφυγής θα
08:34 08/06/2022

ΟΠΕΚΑ Επίδομα παιδιού, ΚΕΑ ενοικίου: Επίδομα αδείας, αποζημιώσεις φυσικές καταστροφές

ekklisiaonline.gr
Αναφορικά με τις αποζημιώσεις ο κ. Καρούζος διευκρίνισε ότι αν μια επιχείρηση καεί και διακόψει λειτουργία για λόγους ανωτέρας βίας, δεν οφείλεται μισθός καθώς λύνεται η σύμβαση με τον εργαζόμενο χωρίς αποζημίωση, εκτός αν η εταιρεία είναι ασφαλισμένη τότε οφείλει να καταβάλλει τα 2/3 της αποζημίωσης στους εργαζόμενους. Το άρθρο ΟΠΕΚΑ Επίδομα παιδιού, ΚΕΑ ενοικίου: Επίδομα αδείας, αποζημιώσεις φυσικές καταστροφές εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
11:50 10/08/2021

Επίδομα αδείας 2021: Πότε καταβάλλεται- ΟΑΕΔ Κοινωνικός τουρισμός- Κοινωφελής εργασία

ekklisiaonline.gr
Σε περιπτώσεις επιχειρήσεων που απασχολούν τακτικό και εποχικό προσωπικό και παρουσιάζουν ιδιαίτερη σώρευση εργασίας που οφείλεται στο είδος ή στο αντικείμενο εργασιών τους, σε συγκεκριμένη χρονική περίοδο του έτους, για το τακτικό προσωπικό, ο εργοδότης δύναται να χορηγεί το τμήμα της αδείας των 10 εργασίμων ημερών επί πενθημέρου ή 12 επί εξαημέρου, οποτεδήποτε εντός του ημερολογιακού έτους. Το άρθρο Επίδομα αδείας 2021: Πότε καταβάλλεται- ΟΑΕΔ Κοινωνικός τουρισμός- Κοινωφελής εργασία εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
11:20 16/07/2021

Επίδομα αδείας : Πότε καταβάλλεται, κοινωνικός τουρισμός ΟΑΕΔ- ΟΠΕΚΕΠΕ Πληρωμές

ekklisiaonline.gr
Στην περίπτωση που ο εργοδότης δεν χορηγεί την άδεια που αιτήθηκε ο εργαζόμενος, έως το τέλος του ημερολογιακού έτους, οφείλει να καταβάλει τις αποδοχές του οφειλόμενου χρόνου αδείας με προσαύξηση 100%, συν το επίδομα αδείας. Το άρθρο Επίδομα αδείας : Πότε καταβάλλεται, κοινωνικός τουρισμός ΟΑΕΔ- ΟΠΕΚΕΠΕ Πληρωμές εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
11:12 15/07/2021

Επίδομα αδείας 2021: Πόσες μέρες δικαιούνται οι εργαζόμενοι

grtimes.gr
Σε διευκρινίσεις για την ετήσια άδεια των εργαζομένων προχώρησε η ΓΣΕΕ – Πόσες ημέρες δικαιούνται οι εργαζόμενοι – online υπολογισμός.... The post Επίδομα αδείας 2021: Πόσες μέρες δικαιούνται οι εργαζόμενοι appeared first on GRTimes.gr.
10:52 14/07/2021

ΑΣΕΠ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ: Διορισμοί εκπαιδευτικών ΟΑΕΔ, κοινωφελής εργασία- Επίδομα αδείας

ekklisiaonline.gr
Για να μπορέσουν οι ισοβαθμούντες των ανωτέρω κλάδων να παρακολουθήσουν τηλεοπτικά το αποτέλεσμα της ηλεκτρονικής κλήρωσης, θα πρέπει να γνωρίζουν τον αύξοντα αριθμό της σειράς κατάταξης που έχουν στον οικείο πίνακα του κλάδου τους. Το άρθρο ΑΣΕΠ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ: Διορισμοί εκπαιδευτικών ΟΑΕΔ, κοινωφελής εργασία- Επίδομα αδείας εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
12:18 13/07/2021

Επίδομα αδείας: Άσκηση 2400 υποψήφιων δικηγόρων- Συντάξεις Αυγούστου 2021 ΙΚΑ

ekklisiaonline.gr
Επιλέξιμοι ασκούμενοι Δικηγόροι είναι οι απόφοιτοι Νομικής Σχολής της Ημεδαπής ή απόφοιτοι Νομικών Σχολών της αλλοδαπής οι οποίοι διαθέτουν αναγνωρισμένο από τον ΔΟΑΤΑΠ πτυχίο Νομικής και δεν έχουν ξεκινήσει την πρακτική άσκηση. Το άρθρο Επίδομα αδείας: Άσκηση 2400 υποψήφιων δικηγόρων- Συντάξεις Αυγούστου 2021 ΙΚΑ εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
07:26 10/07/2021

ΛΙΣΤΑ ΠΛΗΡΩΜΩΝ: ΟΑΕΔ Κοινωνικός Τουρισμός 2021- Επίδομα αδείας πότε καταβάλλεται

ekklisiaonline.gr
Ειδικότερα αυτή τη στιγμή προχωράει ο έλεγχος από την ΑΑΔΕ και τον e-ΕΦΚΑ για να εξακριβωθεί το δικαίωμα συμμετοχής στο πρόγραμμα. Το άρθρο ΛΙΣΤΑ ΠΛΗΡΩΜΩΝ: ΟΑΕΔ Κοινωνικός Τουρισμός 2021- Επίδομα αδείας πότε καταβάλλεται εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
22:34 08/07/2021

Επίδομα αδείας: Πότε καταβάλλεται, φορολογικές δηλώσεις μέχρι τα αποτελέσματα Πανελληνίων

ekklisiaonline.gr
Δικαιούται επίσης επίδομα αδείας, το οποίο είναι ίσο με τις αποδοχές των ημερών άδειας, με ανώτατο όριο το μισό του μισθού, για τους αμειβόμενους με μισθό ή τα 13 ημερομίσθια για τους αμειβόμενους με ημερομίσθιο. Το άρθρο Επίδομα αδείας: Πότε καταβάλλεται, φορολογικές δηλώσεις μέχρι τα αποτελέσματα Πανελληνίων εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
16:56 08/07/2021

Επέστρεψε ο Ιός του Δυτικού Νείλου: Κοινωνικός τουρισμός δικαιούχοι ΟΑΕΔ- Επίδομα αδείας

ekklisiaonline.gr
Κρούσματα λοίμωξης από ιό του Δυτικού Νείλου εμφανίζονται σε πολλές χώρες παγκοσμίως, όπως και σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες, σε ετήσια βάση. Τα έτη 2010-2014 και 2017-2020 καταγράφηκαν κρούσματα λοίμωξης από τον ιό του Δυτικού Νείλου σε διάφορες περιοχές (και) της χώρας μας, κατά τους καλοκαιρινούς και φθινοπωρινούς μήνες, ενώ κυκλοφορία του ιού καταγράφηκε σε όλες σχεδόν τις Περιφέρειες. Το άρθρο Επέστρεψε ο Ιός του Δυτικού Νείλου: Κοινωνικός τουρισμός δικαιούχοι ΟΑΕΔ- Επίδομα αδείας εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
11:02 28/06/2021

ΟΑΕΔ LIVE: Επίδομα αδείας, Ετήσια άδεια, παιδικοί σταθμοί- Κοινωνικός τουρισμός

ekklisiaonline.gr
Η ετήσια άδεια των εργαζομένων με τον νέο εργασιακό νόμο 4808/2021. Τι προβλέπεται για την ετήσια άδεια των εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα. Το άρθρο ΟΑΕΔ LIVE: Επίδομα αδείας, Ετήσια άδεια, παιδικοί σταθμοί- Κοινωνικός τουρισμός εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
11:06 24/06/2021

Αργία Αγίου Πνεύματος με Επίδομα αδείας 2021- Πότε πληρώνεται το ποσό- ΟΠΕΚΕΠΕ

ekklisiaonline.gr
Κατ’ εξαίρεση επιτρέπεται η κατάτμηση της αδείας υπό προϋποθέσεις, δηλαδή, σε περίπτωση ιδιαίτερης σοβαρής ή επειγούσης ανάγκης της επιχειρήσεως ή κατ’ αίτηση του μισθωτού λόγω δικαιολογημένης αιτίας και πάντοτε μετά από έγκριση της αρμόδιας περιφερειακής Υπηρεσίας του Υπ. Εργασίας. Το άρθρο Αργία Αγίου Πνεύματος με Επίδομα αδείας 2021- Πότε πληρώνεται το ποσό- ΟΠΕΚΕΠΕ εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
11:40 19/06/2021

Συν-Εργασία: Επίδομα αδείας αναστολής δεκεμβριου- Προκηρυξη ΑΣΕΠ 4Κ 2020

ekklisiaonline.gr
Η αναλογία του επιδόματος αδείας η οποία καταβάλλεται στους εργαζόμενους, ανέρχεται, για κάθε μήνα ένταξης των εργαζομένων στο Μηχανισμό «ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ» εντός του έτους 2020, σε 1/25 επί της οικονομικής ενίσχυσης βραχυχρόνιας εργασίας των δικαιούχων εργαζομένων. Το άρθρο Συν-Εργασία: Επίδομα αδείας αναστολής δεκεμβριου- Προκηρυξη ΑΣΕΠ 4Κ 2020 εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
16:22 06/01/2021

Επίδομα αδείας: Υπολογίστε πόσες ημέρες δικαιούστε και πόσα χρήματα θα πάρετε

tromaktiko.gr
Σε διευκρινίσεις για την ετήσια άδεια των εργαζομένων προβαίνει το Κέντρο Πληροφόρησης Εργαζομένων και Ανέργων (ΚΕ.Π.Ε.Α./ΓΣΕΕ), εξαιτίας της πληθώρας ερωτημάτων και καταγγελιών που λαμβάνει η Γενική Συνομοσπονδία Εργατών Ελλάδας (ΓΣΕΕ). Οι εργαζόμενοι έχουν τη δυνατότητα, μέσω της online εφαρμογής, που έχει δημιουργήσει το ΚΕΠΕΑ στην ιστοσελίδα του, να υπολογίσουν μόνοι τους την άδεια που δικαιούνται στους παρακάτω […] The post Επίδομα αδείας: Υπολογίστε πόσες ημέρες δικαιούστε και πόσα χρήματα θα πάρετε appeared first on tromaktiko.
04:17 14/07/2020

Επίδομα αδείας 2020: Πότε καταβάλλεται – Δείτε πόσες ημέρες δικαιούστε

tromaktiko.gr
Αναλυτικά ο τρόπος χορήγησης της άδειας καθώς επίσης και ο υπολογισμός για το επίδομα αδείας 2020 – Πόσες ημέρες άδειας δικαιούστε; Ο κάθε εργαζόμενος με απλά βήματα μπορεί να το μάθει. Ο χρόνος χορηγήσεως των αδειών καθορίζεται κατόπιν συμφωνίας μεταξύ μισθωτών και εργοδότη. Οι μισοί τουλάχιστον από τους μισθωτούς πρέπει να πάρουν άδεια μέσα στο χρονικό […] The post Επίδομα αδείας 2020: Πότε καταβάλλεται – Δείτε πόσες ημέρες δικαιούστε appeared first on tromaktiko.
17:49 02/07/2020

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load