#Ταξιδιωτικός Οδηγός

Messiniainfo.com: Ο απόλυτος Ταξιδιωτικός Οδηγός για τη Μεσσηνία!

happytv.gr
Είτε δραστηριοποιείσαι επιχειρηματικά είτε πρόκειται να προγραμματίσεις τις διακοπές σου στο νομό Μεσσηνίας, το μόνο σίγουρο είναι πως θα πρέπει να έχεις επισκεφθεί το https://messiniainfo.com, τον απόλυτο ταξιδιωτικό οδηγό που θα σου λύσει τα χέρια! Με ένα μόνο click μπορείς να ανακαλύψεις περισσότερους από 40 αρχαιολογικούς χώρους, 70 παραλίες με άμμο, με βότσαλο, με κόσμο […] Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Messiniainfo.com: Ο απόλυτος Ταξιδιωτικός Οδηγός για τη Μεσσηνία!
17:37 08/06/2023

Τι είναι ο Ηλεκτρικός Ταξιδιωτικός Οδηγός της Nissan

Newsauto.gr
Ερχόμενος στους Ευρωπαϊκούς δρόμους, μαζί με το ολοκαίνουργιο μηδενικών εκπομπών ρύπων Nissan Ariya, αυτός ο Ταξιδιωτικός Οδηγός είναι το τέλειο εργαλείο για μια “εξηλεκτρισμένη” εξόρμηση, με τη διαθεσιμότητά του να ξεκινά από τη Στοκχόλμη. Η Nissan λανσάρει ένα νέο εργαλείο για να βοηθήσει τους ταξιδιώτες παγκοσμίως να απολαμβάνουν πιο βιώσιμες μετακινήσεις: το Electric Travel Guide. […] The post Τι είναι ο Ηλεκτρικός Ταξιδιωτικός Οδηγός της Nissan appeared first on NewsAuto.gr.
13:06 23/07/2022

Τι είναι ο «Ηλεκτρικός» Ταξιδιωτικός Οδηγός που λανσάρει η Nissan;

caranddriver.gr
Η Nissan λανσάρει ένα νέο εργαλείο για να βοηθήσει τους ταξιδιώτες παγκοσμίως να απολαμβάνουν πιο βιώσιμες μετακινήσεις: το Electric Travel Guide.
20:06 19/07/2022

Electric Travel Guide: Το νέο εργαλείο της Nissan βοηθά τους ταξιδιώτες να απολαμβάνουν βιώσιμες μετακινήσεις

Newsbeast.gr
Η Nissan λανσάρει ένα νέο εργαλείο για να βοηθήσει τους ταξιδιώτες παγκοσμίως να απολαμβάνουν πιο βιώσιμες μετακινήσεις: το Electric Travel Guide, ένα εργαλείο για όποια εξόρμηση. Μετά την απομόνωση που επιβλήθηκε λόγω της πανδημίας τα τελευταία δύο χρόνια, τα ταξίδια αυξάνονται και πάλι, αλλά αυτή τη φορά με νέες προτεραιότητες. Η αειφορία είναι μια από αυτές, με τουλάχιστον τέσσερις στους πέντε (83%1) ταξιδιώτες παγκοσμίως να θεωρούν ζωτικής σημασίας το βιώσιμο ταξίδι. Τρεις στους πέντε (61%1) λένε επίσης ότι η πανδημία τους έχει ενθαρρύνει να ταξιδεύουν πιο συνειδητά στο μέλλον. Ένας αποτελεσματικός τρόπος για την επίτευξη των παραπάνω είναι τα λιγότερα αεροπορικά ταξίδια και η ηλεκτρο
16:28 19/07/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load