#Άη Γιώργης

Μαριέττα Χρουσαλά: Με tropical μπικίνι στην αγκαλιά του Λέοντα Πατίτσα

okmag.gr
Ο υδράργυρος ανεβαίνει ο Ιούλιος μόλις μπήκε και οι celebrities δεν έχασαν την ευκαιρία για εξορμήσεις λίγων ή και περισσότερων ημερών. Η Μαριέττα Χρουσαλά μαζί με τον Λέοντα Πατίτσα ταξίδεψαν μέχρι τη Ζάκυνθο για να βουτήξουν στα νερά του Ιονίου. Το Ναυάγιο της Ζακύνθου στην απομονωμένη ακτή Άη Γιώργης αποτελεί έναν από τους πιο δημοφιλής […] The post Μαριέττα Χρουσαλά: Με tropical μπικίνι στην αγκαλιά του Λέοντα Πατίτσα appeared first on OK! Magazine.
17:58 01/07/2023

Ο Άη Γιώργης και τα Θαύματα σε μουσουλμάνους

ekklisiaonline.gr
Άγιος Γεώργιος: Μια από τις πιο ενδιαφέρουσες πλευρές της σχέσης ανάμεσα στο χριστιανισμό και το μουσουλμανισμό είναι το γεγονός ότι, σε περιοχές όπου συνυπήρξαν πληθυσμοί που ανήκαν και στις δυο πνευματικές παραδόσεις, οι μουσουλμάνοι γίνονταν αποδέκτες θαυματουργικών παρεμβάσεων του Χριστού, της Θεοτόκου και διαφόρων χριστιανών αγίων. Το άρθρο Ο Άη Γιώργης και τα Θαύματα σε μουσουλμάνους εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
12:48 24/04/2023

Άγιος Γεώργιος ο Τροπαιοφόρος: Γιατί θεωρείται προστάτης των στρατιωτικών

ekklisiaonline.gr
Ο Άη Γιώργης είναι σίγουρα από τους πιο γνωστούς και αγαπητούς Αγίους σε ολόκληρο τον χριστιανικό κόσμο και όχι μόνο. Θεωρείται ο κατεξοχήν στρατιωτικός Άγιος. Χαρακτηρίζεται Μεγαλομάρτυς, Ταξιάρχης, Καλλίνικος και Τροπαιοφόρος. Επειδή ο βίος του είναι στρατιωτικός, θεωρείται προστάτης του Πεζικού, του Ελληνικού Στρατού Ξηράς, αλλά και του βουλγαρικού στρατού. Το άρθρο Άγιος Γεώργιος ο Τροπαιοφόρος: Γιατί θεωρείται προστάτης των στρατιωτικών εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
10:28 23/04/2023

Ο Άη Γιώργης των λεπρών: Ένα αλλιώτικο μικρό εκκλησάκι στη «Σπιναλόγκα» της Μυτιλήνης

Cnn.gr
Ένα  «αλλιώτικο» μικρό εκκλησάκι, ο Άη Γιώργης των λουβιαρέων, στέκεται ανάμεσα στα ερείπια των σπιτιών, σε μια δασωμένη έκταση, στην ορεινή επαρχία Πλωμαρίου, που ξεκινά από τον κεντρικό δρόμο που συνδέει το…Περισσότερα...
09:28 23/04/2023

Μυτιλήνη: Ο Άη Γιώργης των λεπρών

Zougla
Ένας κακοτράχαλος δρόμος στην ορεινή επαρχία Πλωμαρίου, που ξεκινά από τον κεντρικό δρόμο που συνδέει το Παλαιοχώρι...
09:16 23/04/2023

Για ποιο λόγο ο Άγιος Γεώργιος θεωρείται προστάτης των στρατιωτικών

ekklisiaonline.gr
Ο Άη Γιώργης είναι σίγουρα από τους πιο γνωστούς και αγαπητούς Αγίους σε ολόκληρο τον χριστιανικό κόσμο και όχι μόνο. Θεωρείται ο κατεξοχήν στρατιωτικός Άγιος. Χαρακτηρίζεται Μεγαλομάρτυς, Ταξιάρχης, Καλλίνικος και Τροπαιοφόρος. Επειδή ο βίος του είναι στρατιωτικός, θεωρείται προστάτης του Πεζικού, του Ελληνικού Στρατού Ξηράς, αλλά και του βουλγαρικού στρατού. Το άρθρο Για ποιο λόγο ο Άγιος Γεώργιος θεωρείται προστάτης των στρατιωτικών εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
10:28 22/04/2023

Άη Γιώργης ο Τροπαιοφόρος: Γιατί θεωρείται προστάτης του στρατού και της γεωργίας

ekklisiaonline.gr
Ο Άη Γιώργης είναι σίγουρα από τους πιο γνωστούς και αγαπητούς Αγίους σε ολόκληρο τον χριστιανικό κόσμο και όχι μόνο. Μάλιστα, στην ορθόδοξη χριστιανική παράδοση το εορτολόγιο, κοσμούν συνολικά 56 μορφές με το όνομα Γεώργιος, με γνωστότερο όλων τον Γεώργιο το Μεγαλομάρτυρα και Τροπαιοφόρο. Το άρθρο Άη Γιώργης ο Τροπαιοφόρος: Γιατί θεωρείται προστάτης του στρατού και της γεωργίας εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
10:22 22/04/2023

Γιατί ο Άη Γιώργης ο Τροπαιοφόρος θεωρείται προστάτης του στρατού και της γεωργίας;

ekklisiaonline.gr
Ο Άη Γιώργης είναι σίγουρα από τους πιο γνωστούς και αγαπητούς Αγίους σε ολόκληρο τον χριστιανικό κόσμο και όχι μόνο. Μάλιστα, στην ορθόδοξη χριστιανική παράδοση το εορτολόγιο, κοσμούν συνολικά 56 μορφές με το όνομα Γεώργιος, με γνωστότερο όλων τον Γεώργιο το Μεγαλομάρτυρα και Τροπαιοφόρο. Το άρθρο Γιατί ο Άη Γιώργης ο Τροπαιοφόρος θεωρείται προστάτης του στρατού και της γεωργίας; εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
12:36 22/10/2022

Σεισμική δόνηση 4,1 Ρίχτερ στην Κάσο (φώτο)

pronews.gr
Σεισμός μεγέθους 4,1 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε πριν από λίγο στην Κάσο. Η σεισμική δόνηση καταγράφεται 29 χιλιόμετρα βορειοδυτικά του νησιού.  Η Κάσος είναι ελληνικό νησί του νότιου Αιγαίου και το νοτιότερο από τα Δωδεκάνησα. Βρίσκεται ανάμεσα στην Κρήτη και στην Κάρπαθο. Έχει σχήμα περίπου ρομβοειδές επίμηκες με μέγιστο μήκος από το Ακρωτήρι Αυλάκι μέχρι το Ακρωτήρι Ακτίνα 19,8 χλμ. και μέγιστο πλάτος (στο μέσον σχεδόν της νήσου) 7,7 χλμ. Η έκταση της φθάνει τα 66,4 τ.χλμ. και έχει μήκος ακτών 59 χλμ. Το νησί βρέχεται ολόγυρα από το Καρπάθιο Πέλαγος. Έχει έξι χωριά: την Αγία Μαρίνα, το Αρβανιτοχώρι, τον Εμπορειό, την Παναγία, το Πόλι και το Φρυ (πρωτεύουσα). Υψηλότερες κορυφές των β
13:32 24/02/2021

Τσίπρας : Η κυβέρνηση είναι σε βέρτικο και η κατάσταση στα νοσοκομεία εκτός ελέγχου

in.gr
«Δεν σας ζητάμε να γίνετε Μεσσίας και Μωυσής, ούτε Άη Γιώργης. Δεν σας ζήτησε να σκοτώσετε τον ιό. Το ελάχιστο που σας ζητάμε έιναι να μην σκοτώνετε την κοινή λογική» είπε ο κ. Τσίπρας και κάλεσε τον πρωθυπουργό να δηλώσει αν καλύπτει και συμμερίζετε δηλώσεις υπουργών του όπως των κ.κ. Γεραπετρίτη και Γεωργιάδη.
14:36 25/11/2020

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load