#Γιώργος Βάλαρης

Ο Γιώργος Βάλαρης απαντά στις πιο «αδιάκριτες» ερωτήσεις του okmag! Ο «Τσάρλι» και το «6ο πάτωμα» στο θέατρο

okmag.gr
Ο Γιώργος Βάλαρης ηθοποιός και σκηνοθέτης μας έχει χαρίσει μοναδικές στιγμές μέσα από τις παραστάσεις που σκηνοθετεί και αυτό που τον χαρακτηρίζει και τον οδηγεί στις επιτυχίες είναι το όραμα. Ένα όραμα που προσπαθεί και καταφέρνει να κάνει πραγματικότητα και τελικά επιτυχία! Φέτος ο Γιώργος Βάλαρης εκτός από την θρυλική παράσταση «Το έκτο πάτωμα» και […] The post Ο Γιώργος Βάλαρης απαντά στις πιο «αδιάκριτες» ερωτήσεις του okmag! Ο «Τσάρλι» και το «6ο πάτωμα» στο θέατρο appeared first on OK! Magazine.
13:58 22/11/2023

Dalida – La Diva: Ένα μουσικοθεατρικό αφιέρωμα στη γυναίκα-μύθο “ανεβαίνει” στο Θέατρο Παλλάς

monopoli.gr
Με άξονα τα γνωστά και αγαπημένα τραγούδια της σπουδαίας Δαλιδά, ο σκηνοθέτης Γιώργος Βάλαρης παρουσιάζει μια σύγχρονη «Δαλιδά», την αισθαντική ερμηνεύτρια Όλγα Βενέτη, σε μια πρωτότυπη μουσικοθεατρική σύνθεση.
11:53 09/08/2023

Μίκης Θεοδωράκης: Μεγάλο αφιέρωμα στον κορυφαίο συνθέτη την παραμονή των εκλογών

ieidiseis.gr
Το «Σπίτι με το Mega» πλημμυρίζει από τις εμβληματικές μελωδίες του Μίκη Θεοδωράκη σε ένα μοναδικό αφιέρωμα.Ο Μίκης Θεοδωράκης όπως τον γνώρισαν και τον θυμούνται δικοί του άνθρωποι και συνεργάτες, μέσα από το μουσικό του έργο και τη μοναδική παγκόσμια πορεία του. Το Σάββατο (20/5) στις 21:00 η Λαϊκή Ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης» συναντά φωνές σπουδαίων ερμηνευτών. Η Ρούλα Κορομηλά υποδέχεται σημαντικούς εκπροσώπους των γραμμάτων και των τεχνών που μιλούν για το ανεξίτηλο σημάδι του Μίκη Θεοδωράκη στον ελληνικό πολιτισμό και στο διεθνές καλλιτεχνικό στερέωμα. Μουσικές και τραγούδια που αποκάλυψαν από πολύ νωρίς την ιδιοφυία του Μίκη Θεοδωράκη πλημμυρίζουν το «Σπίτι με το Mega», στην πρώτη εκπομπή
22:04 18/05/2023

Συγκινεί ο Γιώργος Βάλαρης: «Αυτά είναι μεγάλα σημάδια, σε κυνηγάνε όλη σου τη ζωή»

zappit.gr
Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα παραχώρησε ο Γιώργος Βάλαρης. Ο γνωστός σκηνοθέτης, που φέτος επιμελείται την παράσταση «Το […] The post Συγκινεί ο Γιώργος Βάλαρης: «Αυτά είναι μεγάλα σημάδια, σε κυνηγάνε όλη σου τη ζωή» appeared first on Zappit.
13:04 22/02/2023

«Το έκτο πάτωμα»: Η θρυλική παράσταση αναβιώνει 32 χρόνια μετά

okmag.gr
Τριάντα δύο χρόνια μετά την θρυλική πλέον παρουσίασή της στο θέατρο Περοκέ, ο Γιώργος Βάλαρης σκηνοθετεί και αναβιώνει στο ιστορικό θέατρο Ακροπόλ από τις 2 Φεβρουάριο του 2023, την μουσική  παράσταση «Το έκτο πάτωμα» με ένα επιτελείο σπουδαίων καλλιτεχνών. Με άξονα την κωμωδία που χαρακτηρίζει την επιτυχημένη διασκευή της Άννας Παναγιωτοπούλου στο δημοφιλές έργο του Αλφρέντ Ζερί -που έχει […] The post «Το έκτο πάτωμα»: Η θρυλική παράσταση αναβιώνει 32 χρόνια μετά appeared first on OK! Magazine.
11:56 27/01/2023

Γιώργος Βάλαρης: «Θα σκηνοθετούσα τον Γιώργο Αγγελόπουλο»

zappit.gr
Με αφορμή την επερχόμενη παραάσταση «Έκτο πάτωμα» μίλησε ο Γιώργος Βάλαρης στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και την δημοσιογράφο […] The post Γιώργος Βάλαρης: «Θα σκηνοθετούσα τον Γιώργο Αγγελόπουλο» appeared first on Zappit.
08:40 18/01/2023

Γιώργος Βάλαρης: Δείτε με ποιους γιόρτασε τα γενέθλια του

happytv.gr
Ο Γιώργος Βάλαρης γιόρτασε τα γενέθλιά του παρέα με τους συντελεστές του «Μπακαλόγατου». Ο σκηνοθέτης και ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του στο Tokyo Joe στη Γλυφάδα, έχοντας στο πλευρό του τους συνεργάτες του από τον παράσταση «Μπακαλόγατος» που παίζεται στο Θέατρο Πειραιώς 131. Με την παρουσία τους τον τίμησαν ο Γιάννης Ζουγανέλης, η Κατερίνα Τσάβαλου, […] Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Γιώργος Βάλαρης: Δείτε με ποιους γιόρτασε τα γενέθλια του
15:16 04/11/2022

Βάλαρης – Κραουνάκης: Βροχή από σταρ στο «Έκτο πάτωμα»

youfly.com
Μια σειρά από αστέρες του σανιδιού (αλλά και της τηλεόρασης) στη διανομή της παράστασης «Έκτο πάτωμα», που ετοιμάζει για το Ακροπόλ ο Γιώργος Βάλαρης με τα ιστορικά τραγούδια των Σταμάτη Κραουνάκη και Λίνας Νικολακοπούλου. The post Βάλαρης – Κραουνάκης: Βροχή από σταρ στο «Έκτο πάτωμα» appeared first on Youfly.
16:34 12/09/2022

Γιώργος Βάλαρης : Αρνήθηκα τηλεοπτικές προτάσεις, γιατί ήθελα να λείψω στον κόσμο!

happytv.gr
Ο Γιώργος Βάλαρης επιστρέφει σκηνοθετικά με τον «Μπακαλόγατο» και απαντά στον λόγο για τον οποίο δεν δέχτηκε τηλεοπτικές προτάσεις. «Ανεβάζουμε τον Μπακαλόγατο με ζωντανή μουσική και με Μπακαλόγατο τον Γιάννη Ζουγανέλη. Δηλαδή ποιος θα μπορούσε να είναι και πιο ιδανικός για ένα μουσικό ανέβασμα αυτής της σπουδαίας κωμωδίας; Από 13 Οκτωβρίου στο θέατρο Πειραιώς 131 […] Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Γιώργος Βάλαρης : Αρνήθηκα τηλεοπτικές προτάσεις, γιατί ήθελα να λείψω στον κόσμο!
19:12 06/09/2022

Γιώργος Βάλαρης: «Ο Γιώργος Κιμούλης είναι μια περίπτωση που δεν χρήζει σπιλώματος»

zappit.gr
Για τον Γιώργο Κιμούλη απάντησε ο Γιώργος Βάλαρης στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών. Όπως είπε ο γνωστός σκηνοθέτης, φυσικά και […] The post Γιώργος Βάλαρης: «Ο Γιώργος Κιμούλης είναι μια περίπτωση που δεν χρήζει σπιλώματος» appeared first on Zappit.
08:34 22/11/2021

“Η όμορφη πόλη” του Μίκη Θεοδωράκη σε απόδοση σκηνοθεσία Γιώργου Βάλαρη επιστρέφει στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

irafina.gr
ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ «ΟΜΟΡΦΗ ΠΟΛΗ» (2ος χρόνος) H μεγάλη επιτυχία κλείνει τον κύκλο των παραστάσεών της στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών τιμώντας τον Μίκη Θεοδωράκη Πέμπτη 18, Παρασκευή 19 και Σάββατο 20 Νοεμβρίου | 21:00 Σκηνική σύνθεση-Σκηνοθεσία | Γιώργος Βάλαρης Με τη Λαϊκή Ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης»Τραγουδούν | Γλυκερία, Δημήτρης Μπάσης, Σαλίνα Γαβαλά Προσκεκλημένη καλλιτέχνις | Μελίνα Ασλανίδου […]
00:52 29/10/2021

Μίκης Θεοδωράκης: «Όμορφη Πόλη» στο Κατράκειο

ieidiseis.gr
Η μουσικοθεατρική παράσταση - αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη που σκηνοθετεί ο Γιώργος Βάλαρης με έναν αστερισμό τραγουδιστών ανεβαίνει την Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου στο Κατράκειο θέατρο Νίκαιας.Η «Όμορφη Πόλη», η παράσταση – αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη που μάγεψε τους θεατές τα προηγούμενα χρόνια, επιστρέφει εμπλουτισμένη αύριο, Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου στο Κατράκειο θέατρο Νίκαιας. Πρόκειται για μια σπονδυλωτή παράσταση – υπερπαραγωγή, σε σκηνοθεσία Γιώργου Βάλαρη, στην οποία συνυπάρχουν ποιητικά κείμενα του συνθέτη, κείμενα του σκηνοθέτη, τραγούδια («Όμορφη πόλη», «Φεγγάρι μάγια μου Άκανες», «Της δικαιοσύνης», «Ένα το χελιδόνι», «Στρώσε το στρώμα σου», «Βρέχει στη φτωχογειτονιά», κ.ά.) και βίντεο.
15:44 28/09/2021

Ο Γ. Βάλαρης για την «Όμορφη Πόλη» (ΗΧΗΤΙΚΟ)

grtimes.gr
Στην «Όμορφη Πόλη», την τελευταία θρυλική παράσταση του Μίκη Θεοδωράκη, αναφέρθηκε ο σκηνοθέτης Γιώργος Βάλαρης μιλώντας το πρωί της Δευτέρας... The post Ο Γ. Βάλαρης για την «Όμορφη Πόλη» (ΗΧΗΤΙΚΟ) appeared first on GRTimes.gr.
14:22 27/09/2021

Ο Γιώργος Βάλαρης για τον Μίκη Θεοδωράκη στo okmag.gr: «Η Ελλάδα πενθεί. Η Ελλάδα θρηνεί»

okmag.gr
Τον θάνατο του Μίκη Θεοδωράκη θρηνεί όλη η χώρα με τον σπουδαιότερο Έλληνα συνθέτη να κλείνει τα μάτια του για πάντα σε ηλικία 96 χρόνων. Η εμβληματική αυτή φιιγούρα της ελληνικής ιστορίας και της Τέχνης έφυγε από τη ζωή αφήνοντας πίσω της ένα σπουδαίο πολιτιστικό έργο. Ο Γιώργος Βάλαρης που είχε συνεργαστεί μαζί του πριν […] The post Ο Γιώργος Βάλαρης για τον Μίκη Θεοδωράκη στo okmag.gr: «Η Ελλάδα πενθεί. Η Ελλάδα θρηνεί» appeared first on OK.
12:42 02/09/2021

Τόλης Βοσκόπουλος: Συγκινημένος ο Γιώργος Βάλαρης στην κηδεία του τραγουδιστή

in.gr
Ο σκηνοθέτης ήταν αυτός που έπεισε τον τραγουδιστή να τραγουδήσει το 2018 όλα τα τραγούδια του «Μαριχουάνα Στοπ».
19:48 21/07/2021

Γιώργος Βάλαρης στο TLIFE: Η συνεργασία με τον Τόλη Βοσκόπουλο και το περιστατικό που έχει χαραχτεί στη μνήμη του

tlife.gr
Ο Γιώργος Βάλαρης γνώριζε τον Τόλη Βοσκόπουλο πολύ καλά, αφού οι δυο τους είχαν συνυπάρξει στη To άρθρο Γιώργος Βάλαρης στο TLIFE: Η συνεργασία με τον Τόλη Βοσκόπουλο και το περιστατικό που έχει χαραχτεί στη μνήμη του δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
13:20 19/07/2021

Γιώργος Βάλαρης: «Δείπνο με Φίλους» στο θερινό Θέατρο Λαμπέτη

youfly.com
Ο αγαπημένος Γιώργος Βάλαρης ανεβάζει στο θερινό θέατρο Λαμπέτη, την παράσταση "Δείπνο με Φίλους". Ποιος γνωστός ηθοποιός θα βρίσκεται στο καστ; Αναλυτικά, όλο το παρασκήνιο. The post Γιώργος Βάλαρης: «Δείπνο με Φίλους» στο θερινό Θέατρο Λαμπέτη appeared first on Youfly.
18:44 29/04/2021

Οι «Γοργόνες και μάγκες»… online streaming: Μιλά στον Ε.Τ. ο σκηνοθέτης του μιούζικαλ Γιώργος Βάλαρης [βίντεο]

eleftherostypos.gr
Οι «Γοργόνες και μάγκες» «αναβιώνουν» σε online streaming. Το κινηματογραφικό μιούζικαλ του Γιάννη Δαλιανίδη με τη μουσική του Μίμη Πλέσσα παρουσιάζεται υπό τη σκηνοθετική ματιά του Γιώργου Βάλαρη μέσω της πλατφόρμας της ticketservices.gr. Το δημοφιλές έργο της χρυσής εποχής του κινηματογράφου μεταφέρθηκε τη σεζόν 2017-2018 στη σκηνή του Θεάτρου Μπρόντγουεϊ... The post Οι «Γοργόνες και μάγκες»… online streaming: Μιλά στον Ε.Τ. ο σκηνοθέτης του μιούζικαλ Γιώργος Βάλαρης [βίντεο] appeared first on ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ.
18:21 09/03/2021

Ξεσπά ο Βάλαρης για τις καταγγελίες: Να πάψουν οι άνθρωποι να είναι κανίβαλοι

spoilers
Ο Γιώργος Βάλαρης μέσω του λογαριασμού του στο Instagram, αναφέρθηκε στις καταγγελίες στο θέατρο και την δύσκολη περίοδο που περνάει ο πολιτισμός.   Ο γνωστός... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Ξεσπά ο Βάλαρης για τις καταγγελίες: Να πάψουν οι άνθρωποι να είναι κανίβαλοι
10:53 23/02/2021

Γιατί ο Βάλαρης ξέσκισε τη Μουτίδου: Με έβγαλε από τα ρούχα μου ήταν…

spoilers
Για την άσχημη συνεργασία του με τη Σοφία Μουτίδου μίλησε μέσω Skype, το μεσημέρι του Σαββάτου, στη Ναταλία Γερμανού, ο Γιώργος Βάλαρης. «Δεν μασάω τα λόγια μου, όταν είναι να πω κάτι το λέω. Ήταν η χειρότερη συνεργασία μου κι ο μόνος άνθρωπος που με έβγαλε από τα ρούχα μου. Δεν ταιριάζαμε, δεν είχαμε καλή χημεία. Είναι ένας εκρηκτικός άνθρωπος και δε νομίζω ότι το ακούτε μόνο από εμένα. Είναι πιο νευρική από αυτό που συνηθίζω εγώ στις συνεργασίες μου να δέχομαι και να ανέχομαι. Συνηθίζω να δουλεύω με πολύ ήρεμο τρόπο, με ευγένεια κι αγάπη. Πολλές φορές για να τελειώσει μία σχέση σε έναν γάμο δεν συμβαίνει μόνο επειδή έχει απιστήσει κάποιος αλλά επειδή δεν πλένει κάποιος τα άπλυτα κι από πολύ μ
10:18 10/01/2021

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load