#Μαρία Καλάβρια

Emilia Vodos: «Η Αγγελική Ηλιάδη είναι άνθρωπος του θεού, δεν ταιριάζει με τη Μαρία Καλάβρια»

zappit.gr
Δηλώσεις στους ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών έκανε η Emilia Vodos, σε βραδινή της έξοδο. Η πρώην παίκτρια του My Style […] The post Emilia Vodos: «Η Αγγελική Ηλιάδη είναι άνθρωπος του θεού, δεν ταιριάζει με τη Μαρία Καλάβρια» appeared first on Zappit.
09:00 15/12/2023

Τρύφωνας Σαμαράς: "Η Μαρία Καλάβρια ήταν η αρχικουτσομπόλα του Celebrity"

patrasevents.gr
"Εγώ δεν έκανα κανένα κουτσομπολιό, ούτε οργάνωνα ποιος θα φύγει και ποιος θα μείνει"
20:53 19/11/2023

Τρύφωνας Σαμαράς: «Η Μαρία Καλάβρια ήταν η αρχικουτσομπόλα του Celebrity»

zappit.gr
Για την εμπειρία του στο Celebrity μίλησε ο Τρύφωνας Σαμαράς στους ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών. Ο γνωστός κομμωτής απάντησε, επίσης, […] The post Τρύφωνας Σαμαράς: «Η Μαρία Καλάβρια ήταν η αρχικουτσομπόλα του Celebrity» appeared first on Zappit.
12:00 18/11/2023

Ιωάννα Λίλη σε Νίκο Βαμβακούλα: «Απαξιώ την ύπαρξη σου»

thecaller.gr
Ανέβηκαν αρκετά οι τόνοι ανάμεσα στους παίκτες του Celebrity και χθες (15/11) στο νέο επεισόδιο.Ανέβηκαν αρκετά οι τόνοι ανάμεσα στους παίκτες του Celebrity και χθες (15/11) στο νέο επεισόδιο.Αφορμή για τα νέα ισχυρά «καρφιά» που εξαπέλυσε η Ιωάννα Λίλη, μαζί με την Μαρία Καλάβρια, προς τον Νίκο Βαμβακούλα στάθηκε η προηγούμενη δοκιμασία αποχώρησης του Celebrity στην οποία και συμμετείχε με επιτυχία ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής. «Τι έγινε εδώ; Έχασα κάποιο […]
08:00 16/11/2023

Celebrity: Έπαθε σοκ η Μαρία Καλάβρια και ούρλιαζε να την βγάλουν έξω

zappit.gr
Σε μια νέα δοκιμασία για το Celebrity του ΣΚΑΪ, το βράδυ της Τετάρτης, κλήθηκαν να αναμετρηθούν η Μαρία Καλάβρια για […] The post Celebrity: Έπαθε σοκ η Μαρία Καλάβρια και ούρλιαζε να την βγάλουν έξω appeared first on Zappit.
00:00 02/11/2023

I’m a Celebrity Get Me Out of Here: Το πρώτο μαδομούνι και η τεράστια ανατροπή στην αποχώρηση

koolnews.gr
Το περιβάλλον στη ζούγκλα έχει φορτιστεί. Το τελευταίο επεισόδιο μας άφησε με το στόμα ανοιχτό, καθώς οι εντάσεις μεταξύ των παικτών έφτασαν στο κορυφαίο τους σημείο. Αφορμή για το έντονο κλίμα στο παιχνίδι ήταν η επικείμενη διαδικασία αποχώρησης. Ο Νίκος Βαμβακούλας, ένιωσε την πίεση του να είναι υποψήφιος προς αποχώρηση και ξέσπασε στη Μαρία Καλάβρια. […] The post I’m a Celebrity Get Me Out of Here: Το πρώτο μαδομούνι και η τεράστια ανατροπή στην αποχώρηση appeared first on Koolnews.gr.
09:58 27/10/2023

Celebrity – Τον πετσόκοψε η Μαρία Καλάβρια: «Έχεις εμμονή μαζί μου, είσαι προβληματικός»

zappit.gr
Σε υψηλούς τόνους κινήθηκαν οι συζητήσεις στο καμπ του Celebrity, το βράδυ της Πέμπτης, ανάμεσα στην Μαρία Καλάβρια και τον Νίκο […] The post Celebrity – Τον πετσόκοψε η Μαρία Καλάβρια: «Έχεις εμμονή μαζί μου, είσαι προβληματικός» appeared first on Zappit.
00:00 27/10/2023

Ελίνα Κέφη: Μας έβρισε πάρα πολύ άσχημα ένας ηθοποιός και η Ρούλα Κορομηλά τον έδιωξε

Newsbeast.gr
Άγνωστες ιστορίες από την εποχή που ήταν μοντέλο στον «Πρωινό Καφέ» με τη Ρούλα Κορομηλά μοιράστηκε η Ελίνα Κέφη με την εκπομπή «Πάμε Δανάη» του Mega το πρωί της Τετάρτης (25/10). «Ήταν η Μαρία Καλάβρια τότε που ήμουν κι εγώ στον Πρωινό Καφέ, ήταν η Άντζελα η Μαρκάκη, ήταν πάρα πολλά κορίτσια και τα θυμάμαι όλα. Πού και πού ανταλλάσσουμε και ευχές μέσω των social» θυμήθηκε αρχικά η Ελίνα Κέφη. Σε ότι αφορά την συνεργασία που είχε με την Ρούλα Κορομηλά, η Ελίνα Κέφη την χαρακτήρισε «εξαιρετική». «Μας είχε υποστηρίξει πολύ, θυμάμαι, σε ένα δυσάρεστο γεγονός. Ήταν καλεσμένος ένας ηθοποιός, παλιός. Και έκαναν συνέντευξη. Εμείς είμασταν στα παρασκήνια και κάναμε λίγη φασαρία παραπάνω. Θα το ομ
00:00 26/10/2023

I’m a Celebrity get me out of here: Τρόμος στον αέρα για Αγγελική Ηλιάδη και Μαρία Καλάβρια – «Θα πέσω»

tlife.gr
I’m a Celebrity get me out of here: Όσο κυλούν οι εβδομάδες, οι δοκιμασίες στο ριάλιτι To άρθρο I’m a Celebrity get me out of here: Τρόμος στον αέρα για Αγγελική Ηλιάδη και Μαρία Καλάβρια – «Θα πέσω» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
00:09 20/10/2023

Μαρία Καλάβρια – Χάρης Σιανίδης: Επτά ημέρες στο Καστελλόριζο

okmag.gr
Στο ακριτικό νησί των Δωδεκανήσων επέστρεψαν ένα ακόμα καλοκαίρι ο γνωστός PR manager Χάρης Σιανίδης μαζί με την εδώ και χρόνια αγαπημένη του φίλη Μαρία Καλάβρια. «Το Καστελλόριζο είναι ένας προορισμός που τον επιλέγουμε σταθερά για διακοπές τα τελευταία δέκα καλοκαίρια. Είναι ένα πολύ μικρό μαγευτικό νησί, μόλις έξι ναυτικά μίλια από την Τουρκία. Μας […] The post Μαρία Καλάβρια – Χάρης Σιανίδης: Επτά ημέρες στο Καστελλόριζο appeared first on OK! Magazine.
07:58 13/08/2023

Κατερίνα Καινούργιου: «Τι γυναικάρα είσαι εσύ; Ο Γκουντάρας έχει πάθει εγκεφαλικά»

zappit.gr
Θερμή ήταν η υποδοχή για την εκθαμβωτική, Μαρία Καλάβρια στην Super Κατερίνα. Η παρουσιάστρια, Κατερίνα Καινούργιου, έμεινε άφωνη με την […] The post Κατερίνα Καινούργιου: «Τι γυναικάρα είσαι εσύ; Ο Γκουντάρας έχει πάθει εγκεφαλικά» appeared first on Zappit.
13:36 16/03/2023

Μαρία Καλάβρια για Αλεξάνδρου: Είναι κάτι που ανήκει στο παρελθόν

Newsit
«Είναι μια ερώτηση που δεν θέλω να απαντήσω», λέει η Μαρία Καλάβρια. Η Μαρία Καλάβρια μίλησε στους ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και την Ιωάννα Τούνη. Μια ερώτηση, όμως, για τον πρώην σύντροφό της αρνήθηκε να την απαντήσει. «Θα είναι πολύ καλός μπαμπάς. Είναι κάτι που το ήθελε πολύ και σίγουρα ταιριάζουν ... Περισσότερα To άρθρο Μαρία Καλάβρια για Αλεξάνδρου: Είναι κάτι που ανήκει στο παρελθόν δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
09:34 02/02/2023

Μαρία Καλάβρια: Η ερώτηση για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου που αρνήθηκε να απαντήσει

tlife.gr
Στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων απάντησε η Μαρία Καλάβρια αποκαλύπτοντας πως επικοινώνησε πρόσφατα με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου To άρθρο Μαρία Καλάβρια: Η ερώτηση για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου που αρνήθηκε να απαντήσει δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
08:24 02/02/2023

Στο νοσοκομείο η Μαρία Καλάβρια

okmag.gr
Στο νοσοκομείο φαίνεται πως πέρασε τα Χριστούγεννα η Μαρία Καλάβρια. Η γνωστή επιχειρηματίας δημοσίευσε μια φωτογραφία της από το κρεβάτι του νοσοκομείου χωρίς να αποσαφηνίζει πιο πρόβλημα υγείας την οδήγησε εκεί. «Μερικές φορές ένα χαμόγελο είναι αρκετό για να σου φτιάξει τη διάθεση. Αλλά κανονίζεις να κάνεις κι άλλα σου βγαίνουν στην πορεία. Εύχομαι καλά […] The post Στο νοσοκομείο η Μαρία Καλάβρια appeared first on OK! Magazine.
18:22 26/12/2022

Μαρία Καλάβρια: Χριστούγεννα στο νοσοκομείο – Το δημόσιο μήνυμά της

tlife.gr
Η Μαρία Καλάβρια δεν πέρασε φέτος τα Χριστούγεννα όπως θα επιθυμούσε, καθώς ένα πρόβλημα υγείας την To άρθρο Μαρία Καλάβρια: Χριστούγεννα στο νοσοκομείο – Το δημόσιο μήνυμά της δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
17:26 26/12/2022

Ηχηρή αποχώρηση από το OPEN – Δεν ήθελε να συνεχίσει στο κανάλι και το ανακοίνωσε στο Facebook

eleftherostypos.gr
Ακόμη μια αποχώρηση μετρά από το δυναμικό του το OPENtv. Μετά από την αποχώρηση γνωστού δημοσιογράφου – παρουσιαστή, την απόφαση του να μην συνεχιστεί η συνεργασία τους ανακοίνωσε ακόμη ένας δημοσιογράφος… Διαβάστε περισσότερα στο youweekly.gr Ειδήσεις σήμερα Σασμός: Η στιγμή που «σόκαρε» τους τηλεθεατές – Ο Μανώλης εξομολογείται πως ο δολοφόνος είναι ο Μαθιός Μαρία Καλάβρια: Ο […] Το άρθρο Ηχηρή αποχώρηση από το OPEN – Δεν ήθελε να συνεχίσει στο κανάλι και το ανακοίνωσε στο Facebook εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
10:06 01/11/2022

Μαρία Καλάβρια: Νέες πληροφορίες για την άγρια επίθεση σκύλου στον ανιψιό της – Τι λέει ο παππούς του στο Tlive

tlife.gr
Όπως έγινε γνωστό το πρωί της Δευτέρας 31/10, ο ανήλικος ανιψιός της Μαρίας Καλάβρια δέχτηκε άγρια To άρθρο Μαρία Καλάβρια: Νέες πληροφορίες για την άγρια επίθεση σκύλου στον ανιψιό της – Τι λέει ο παππούς του στο Tlive δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
15:48 31/10/2022

Μαρία Καλάβρια: Ο ανιψιός της δέχθηκε επίθεση από σκύλο στο Λαγονήσι

okmag.gr
Δύσκολες ώρες για τον 14χρονο που δέχθηκε επίθεση από σκύλο στο Λαγονήσι, τη στιγμή που πηγαίνε στο σχολείο του. Το παιδί, σύμφωνα με πληροφορίες, πήγαινε με το πατίνι στο γυμνάσιο στο Λαγονήσι. Ξαφνικά ένας σκύλος όρμησε στο παιδί από πίσω και το έριξε κάτω, και άρχισε να το δαγκώνει στο κεφάλι, στο μέτωπο, στα μάγουλα […] The post Μαρία Καλάβρια: Ο ανιψιός της δέχθηκε επίθεση από σκύλο στο Λαγονήσι appeared first on OK.
11:20 31/10/2022

Μαρία Καλάβρια: Λίγο πριν το Amber Alert! Στέλνει μήνυμα σε πρώην και του ζητά να…

koolnews.gr
Το νέο τρόπο για να στέλνεις μήνυμα στους πρώην, μας έδειξε μέσα από το Instagram η Μαρία Καλάβρια! Αν το μυαλό σας πάει στον πρώην της σύντροφο, Δημήτρη Αλεξάνδρουμε τον οποίο έζησαν ένα μεγάλο και θυελλώδη έρωτα διαρκείας, αλλά πλέον περιμένει το πρώτο του παιδί από την Ιωάννα Τούνη κάνετε λάθος! Πρώην μπορεί να είναι […]
18:48 20/08/2022

Μαρία Αντωνά: Με hot τζιν σορτς και ψηλοτάκουνα σατέν πέδιλα στη Μύκονο – Η βόλτα με τον Άρη Σοϊλέδη

okmag.gr
Σε μια βραδινή της έξοδο απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός τη Μαρία Αντωνά με τον αγαπημένο της, Άρη Σοϊλέδη. Η παρουσιάστρια του Οpen και ραδιοφωνική παραγωγός βρέθηκε στα εγκαίνια του ολοκαίνουργιου sunset cocktail bar restaurant Opia. Στην ίδια παρέα βρέθηκαν και η Ναυσι9κά Παναγιωτακοπούλου, στενή φίλη του ζευγαριού αλλά και η Μαρία Καλάβρια. Η επιχειρηματία, μάλιστα […] The post Μαρία Αντωνά: Με hot τζιν σορτς και ψηλοτάκουνα σατέν πέδιλα στη Μύκονο – Η βόλτα με τον Άρη Σοϊλέδη appeared first on OK.
11:52 29/07/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load