#Ben Affleck

Ben Affleck-Jennifer Garner: Η 15χρονη κόρη τους κάνει ντεμπούτο ως Fin

instyle.gr
Η 15χρονη κόρη της Jennifer Garner και του Ben Affleck, Seraphina Rose, έκανε την πρώτη επίσημη εμφάνισή της με το νέο της όνομα, Fin, στην επιμνημόσυνη δέηση για τον παππού της το περασμένο Σαββατοκύριακο. Φορώντας ένα μαύρο κοστούμι, με μαύρη γραβάτα, και με ξυρισμένο κεφάλι, ο Fin συστήθηκε με το νέο του όνομα πριν διαβάσει […] The post Ben Affleck-Jennifer Garner: Η 15χρονη κόρη τους κάνει ντεμπούτο ως Fin appeared first on InStyle.
09:47 10/04/2024

Ben Affleck: Δεν μπορεί να κρατήσει τα χέρια του μακριά από την Jennifer Lopez

instyle.gr
Ο Ben Affleck και η Jennifer Lopez βρέθηκαν στη Νέα Υόρκη την Κυριακή του Πάσχα. Το ζευγάρι είναι σε αναζήτηση κατοικίας στην πόλη του Μεγάλου Μήλου όπου ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε σε τρυφερά και… αγαπησιάρικα ενσταντανέ. Ο Affleck έδειχνε να μην μπορεί να κρατήσει τα χέρια του μακριά από τη Λατίνα σουπερστάρ, “χουφτώνοντας” παιχνιδιάρικα […] The post Ben Affleck: Δεν μπορεί να κρατήσει τα χέρια του μακριά από την Jennifer Lopez appeared first on InStyle.
14:46 01/04/2024

Jennifer Garner: Αυτές είναι οι δυσκολίες της ανατροφής των τριών παιδιών της

instyle.gr
Τα χείλη της Jennifer Garner είναι σφραγισμένα! Η σταρ εξομολογήθηκε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στην ανατροφή των τριών παιδιών της. Όπως ομολόγησε, το πιο δύσκολο κομμάτι είναι να επιτρέπει στα τρία παιδιά που έχει αποκτήσει με τον Ben Affleck, Violet, 18 ετών, Seraphina, 15 ετών και Samuel, 12 ετών, να παίρνουν μόνα τους αποφάσεις. “Μου […] The post Jennifer Garner: Αυτές είναι οι δυσκολίες της ανατροφής των τριών παιδιών της appeared first on InStyle.
21:46 29/03/2024

Ο Ben Affleck δίνει το παρών ακόμα και σε άδεια γήπεδα για να στηρίξει την Jennifer Lopez

queen.gr
Ο Ben Affleck έχει κερδίσει δίκαια τον τίτλο του Νο1 fan της Jennifer Lopez.Περισσότερα...
17:09 28/03/2024

Jennifer Lopez: Ζήλια και φήμες απειλούν τον γάμο της με τον Ben Affleck; Στο στόχαστρο η Sofia Vergara

instyle.gr
Η Jennifer Lopez ζηλεύει; Ναι, σύμφωνα με ρεπορτάζ του RadarOnline.com! Η Lopez φέρεται να ζηλεύει τον μακροχρόνιο θαυμασμό του συζύγου της Ben Affleck προς τη Sofia Vergara. Να σημειώσουμε ότι η Vergara εμφανίζεται στην ταινία της Lopez “This is Me… Now”. Πηγές αναφέρουν ότι ο Affleck κατηγορεί τη Lopez για τα προβλήματα εμπιστοσύνης της. Φίλος […] The post Jennifer Lopez: Ζήλια και φήμες απειλούν τον γάμο της με τον Ben Affleck; Στο στόχαστρο η Sofia Vergara appeared first on InStyle.
22:46 23/03/2024

Αγνώριστος ο Ben Affleck – “Αφαίρεσε” χρόνια από πάνω του με την αλλαγή στο look του

instyle.gr
Ο Ben Affleck μοιάζει σαν να έβγαλε από τους ώμους και από το πρόσωπό του χρόνια, αφού αποφάσισε να αλλάξει look. Ο σταρ, 51 χρόνων, έδειχνε εντελώς διαφορετικός αφού ξύρισε τα γένια του, με τα οποία τον έχουμε συνηθίσει εδώ και πολλά χρόνια. Τώρα μοιάζει όχι μόνο νεότερος αλλά και πολύ πιο ανάλαφρος και χαλαρός. […] The post Αγνώριστος ο Ben Affleck – “Αφαίρεσε” χρόνια από πάνω του με την αλλαγή στο look του appeared first on InStyle.
16:46 22/03/2024

Δύο συνηθισμένοι άνθρωποι η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck – Η κίνηση που έκανε εντύπωση

instyle.gr
Η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck είναι από τους πιο διάσημους σταρ του πλανήτη, αλλά παραμένουν το ίδιο απλοί και ανθρώπινοι. Το ζευγάρι απόλαυσε μια έξοδο, επιλέγοντας να πάει στον κινηματογράφο για να δει την “Dune 2” στο Λος Άντζελες. Αυτό που έκανε εντύπωση στους υπόλοιπους θεατές ήταν ότι μόλις η ταινία τελείωσε, οι […] The post Δύο συνηθισμένοι άνθρωποι η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck – Η κίνηση που έκανε εντύπωση appeared first on InStyle.
20:46 06/03/2024

Jane Fonda: Η συμβουλή στην Jennifer Lopez όταν τα ξαναβρήκε με τον Ben Affleck

instyle.gr
Το τηλεφώνημα που δέχτηκε από τη Jane Fonda όταν τα ξαναβρήκε με τον Ben Affleck αποκάλυψε η Jennifer Lopez, στο νέο της ντοκιμαντέρ με τίτλο «The Greatest Love Story Never Told». Η ηθοποιός θέλησε να εκφράσει στη Λατίνα σταρ μία ανησυχία της κι έτσι αποφάσισε να της τηλεφωνήσει. Όταν η τραγουδίστρια σήκωσε το τηλέφωνο, η Jane […] The post Jane Fonda: Η συμβουλή στην Jennifer Lopez όταν τα ξαναβρήκε με τον Ben Affleck appeared first on InStyle.
08:46 01/03/2024

Η θυσία που έκανε ο Ben Affleck για χάρη της Jennifer Lopez αποδεικνύει τη μεγάλη τους αγάπη

queen.gr
Ben Affleck και Jennifer Lopez είναι αχώριστοι όμως στην αρχή της σχέσης τους ο ηθοποιός είχε έναν μεγάλο προβληματισμό.  Περισσότερα...
19:09 27/02/2024

Ben Affleck: Ο “συμβιβασμός” που έκανε για να είναι με την Jennifer Lopez

instyle.gr
Όταν η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck αναζωπύρωσαν το ειδύλλιό τους το 2021 έπειτα από σχεδόν δύο δεκαετίες χωριστά, ο σταρ είχε ένα αίτημα. Η Lopez έχει 253 εκατομμύρια followers στο Instagram και ο Affleck δεν ήθελε η σχέση τους να βρεθεί μπροστά στα αδιάκριτα μάτια, είπε στο νέο της ντοκιμαντέρ στο Amazon Prime […] The post Ben Affleck: Ο “συμβιβασμός” που έκανε για να είναι με την Jennifer Lopez appeared first on InStyle.
11:46 27/02/2024

Jane Fonda: Πώς βλέπει τη σχέση της Jennifer Lopez και του Ben Affleck; “Μοιάζει σαν να θέλετε να αποδείξετε κάτι”

instyle.gr
Mετά την πρεμιέρα της νέας ταινίας της Jennifer Lopez “This Is Me… Now”, όλο και περισσότερες πληροφορίες βλέπουν το φως της δημοσιότητάς. Μπορούμε να πούμε με σιγουριά πως θα είναι μια ταινία με ένα πολύ ενδιαφέρον reunion. Η Fonda, η οποία πρωταγωνίστησε μαζί με την Lopez στην ταινία “Monster-in-Law”, θα εμφανιστεί στην ταινία “This Is […] The post Jane Fonda: Πώς βλέπει τη σχέση της Jennifer Lopez και του Ben Affleck; “Μοιάζει σαν να θέλετε να αποδείξετε κάτι” appeared first on InStyle.
17:46 17/02/2024

Η “ζηλιάρα” Jennifer Lopez προειδοποιεί τις γυναίκες που φλερτάρουν τον Ben Affleck

instyle.gr
Η Jennifer Lopez παραδέχτηκε ότι “ζηλεύει” όταν οι γυναίκες φλερτάρουν τον σύζυγό της, Ben Affleck. Κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισής της στο “Today With Hoda & Jenna”, η τραγουδίστρια έπαιξε ένα παιχνίδι με τίτλο “This Is Me… Now, or Then?” στο οποίο απάντησε σε ερωτήσεις που περιέγραφαν τον εαυτό της τώρα ή τότε. Όταν η […] The post Η “ζηλιάρα” Jennifer Lopez προειδοποιεί τις γυναίκες που φλερτάρουν τον Ben Affleck appeared first on InStyle.
17:46 16/02/2024

Jennifer Lopez: Ποζάρει και αποκαλύπτει γιατί η επανασύνδεση με τον Ben Affleck τους πήρε 18 χρόνια

NewsBomb
Η Τζένιφερ Λόπεζ εντυπωσίασε τους θαυμαστές της φορώντας μια σειρά από εντυπωσιακά ρούχαΠερισσότερα...
21:00 15/02/2024

Jennifer Lopez: Ποζάρει χωρίς σουτιέν και λέει ότι ο Ben Affleck είναι ο έρωτας της ζωής της

Skai.gr
Η 54χρονη καλλιτέχνιδα εντυπωσίασε τους θαυμαστές της -και όχι μόνο- φορώντας μια σειρά από εντυπωσιακά ρούχα, που αναδείκνυαν την καλλίγραμμη σιλουέτα της
20:37 15/02/2024

Jennifer Lopez: Η συνάντηση με τον Ben Affleck στα γυρίσματα του Gigli

instyle.gr
Η Jennifer Lopez δεν λέει όχι στο ενδεχόμενο να γυρίσει άλλη μια ταινία με τον Ben Affleck. Η σουπερστάρ εμφανίστηκε σε μια βιντεοσκοπημένη συνέντευξη του Variety, στην οποία αναφέρθηκε σε αξιοσημείωτες ατάκες που είπε σε ταινίες όλα αυτά τα χρόνια. Στην πορεία, της έδειξαν μια διάσημη ατάκα της από την ταινία Gigli του 2003, όπου […] The post Jennifer Lopez: Η συνάντηση με τον Ben Affleck στα γυρίσματα του Gigli appeared first on InStyle.
13:46 15/02/2024

Jennifer Lopez-Ben Affleck: Φιλάκια και αγκαλίτσες στην πρεμιέρα της ταινίας στο Λος Άντζελες

Skai.gr
Η διάσημη τραγουδίστρια και ηθοποιός αποκάλυψε πρόσφατα ότι το «This Is Me... Now: A Love Story» είναι ένα από τα τρία επερχόμενα έργα, στα οποία ο Ben αποτέλεσε έμπνευση για εκείνη
09:37 14/02/2024

Ben Affleck: Αγνώριστη η 15χρονη κόρη του – Η ριζική αλλαγή που τη μεταμόρφωσε

instyle.gr
Εντελώς διαφορετική είναι η 15χρονη κόρη του Ben Affleck και της Jennifer Garner, Seraphina, μετά τη ριζική αλλαγή στα μαλλιά της. Αφού ξύρισε το κεφάλι της, εμφάνιση που σόκαρε τους ακολούθους της, η Seraphina προχώρησε σε άλλη μία παρέμβαση στο τριχωτό της κεφαλής της. Ben Affleck and Jennifer Garner’s 15-year-old Seraphina debuts buzzcut on outing […] The post Ben Affleck: Αγνώριστη η 15χρονη κόρη του – Η ριζική αλλαγή που τη μεταμόρφωσε appeared first on InStyle.
19:46 12/02/2024

Ben Affleck: H αντίδρασή του στην ερώτηση για το φιλί με την Britney Spears

real.gr
Ο Ben Affleck φάνηκε να ενοχλείται από ερώτηση παπαράτσι σχετικά με την Britney Spears.
19:09 11/02/2024

Ben Affleck: Πώς έβγαλε 10 εκατομμύρια δολάρια από διαφήμιση 30 δευτερολέπτων

instyle.gr
Πολλοί είναι όσοι αναρωτιούνται αν ισχύουν τα τεράστια ποσά με τα οποία ακούμε πως αμείβονται οι celebrities. Ειδικά όταν μιλάμε για διαφημίσεις του Super Bowl, τότε μάλλον ισχύουν. Τουλάχιστον όσον αφορά έναν star του βεληνεκούς του Ben Affleck. Ο ηθοποιός φέρεται να έβγαλε 10 εκατομμύρια δολάρια για τη διαφήμιση ντόνατ της Dunkin. Το σποτ έπαιξε […] The post Ben Affleck: Πώς έβγαλε 10 εκατομμύρια δολάρια από διαφήμιση 30 δευτερολέπτων appeared first on InStyle.
19:46 10/02/2024

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load