#Βασίλης Δημάκης

Βασίλης Δημάκης: Απαντά στον Γιώργο Λιάγκα για τη σχέση του με την Ερασμία Μάνου – «Δε μπορεί να ξέρει»

tlife.gr
Τη δική του απάντηση στον Γιώργο Λιάγκα που είπε ότι ενδεχομένως η σχέση του με την To άρθρο Βασίλης Δημάκης: Απαντά στον Γιώργο Λιάγκα για τη σχέση του με την Ερασμία Μάνου – «Δε μπορεί να ξέρει» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
23:09 05/03/2024

Βασίλης Δημάκης για Ερασμία Μάνου: «Είχαμε κανονικότατη σχέση, δεν μπορεί να ξέρει ο κύριος Λιάγκας»

thecaller.gr
την εκπομπή «Πρωινό Σου Σου» και τη Χαρά Μπουτσικάκη μίλησε ο Βασίλης Δημάκης, ο οποίος απάντησε γι’ ακόμα μία φορά για τον χωρισμό του από την Ερασμία Μάνου. την εκπομπή «Πρωινό Σου Σου» και τη Χαρά Μπουτσικάκη μίλησε ο Βασίλης Δημάκης, ο οποίος απάντησε γι’ ακόμα μία φορά για τον χωρισμό του από την Ερασμία Μάνου. «Προφανώς και είχαμε κανονική σχέση, γιατί αν δεν ήταν κανονική σχέση, ούτε καν θα βρισκόμασταν, ούτε καν θα το είχαμε συνάψει όλο αυτό το θέμα. Δεν ξέρω […]
22:00 05/03/2024

Βασίλης Δημάκης για Ερασμία Μάνου: «Αισθάνομαι απελευθερωμένος! Εδώ δεν τα καταφέραμε ως σύντροφοι, θα τα καταφέρουμε ως φίλοι;»

tlife.gr
Στην εκπομπή «Πρωινό» και τη δημοσιογράφο, Έλλη Αυξεντίου μίλησε ο Βασίλης Δημάκης, λίγες ημέρες μετά την To άρθρο Βασίλης Δημάκης για Ερασμία Μάνου: «Αισθάνομαι απελευθερωμένος! Εδώ δεν τα καταφέραμε ως σύντροφοι, θα τα καταφέρουμε ως φίλοι;» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
12:09 27/02/2024

Βασίλης Δημάκης για Ερασμία Μάνου: «Έκανε πράγματα που εγώ δεν θα της τα έκανα ποτέ»

thecaller.gr
Ο Βασίλης Δημάκης μίλησε σήμερα (22/02) στην εκπομπή «Πρωινό Σου Σου» και τη Χαρά Μπουτσικάκη.Ο Βασίλης Δημάκης μίλησε σήμερα (22/02) στην εκπομπή «Πρωινό Σου Σου» και τη Χαρά Μπουτσικάκη.Μάλιστα, απάντησε για το χωρισμό του από την Ερασμία Μάνου. «Έγινε χθες η λύση του συμφώνου συμβίωσης. Είμαι μια χαρά μετά από αυτό, πιο ανάλαφρος. Φαίνομαι για στεναχωρημένος; Θα με στεναχωρούσε, αν γινόταν κάτω από άλλες συνθήκες. Από τη στιγμή που […]
12:00 22/02/2024

Η Ερασμία Μάνου απαντάει στον Βασίλη Δημάκη: «Είμαι ένα απάνθρωπο τομάρι… ωραίο αφήγημα»

tlife.gr
Ο Βασίλης Δημάκης μίλησε τηλεφωνικά στο «Πρωινό» για τους λόγους χωρισμού του από την Ερασμία Μάνου To άρθρο Η Ερασμία Μάνου απαντάει στον Βασίλη Δημάκη: «Είμαι ένα απάνθρωπο τομάρι… ωραίο αφήγημα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
09:09 22/02/2024

Ερασμία Μάνου και Βασίλης Δημάκης έλυσαν το σύμφωνο συμβίωσης: «Τα συναισθήματά μου είναι έως και ανύπαρκτα»

tlife.gr
Έλυσαν το σύμφωνο συμβίωσης ο Βασίλης Δημάκης και η Ερασμία Μάνου.  Ο κρατούμενος στις φυλακές Κορυδαλλού, To άρθρο Ερασμία Μάνου και Βασίλης Δημάκης έλυσαν το σύμφωνο συμβίωσης: «Τα συναισθήματά μου είναι έως και ανύπαρκτα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
19:09 21/02/2024

Βασίλης Δημάκης για τον χωρισμό από την Ερασμία Μάνου: «Δεν υπάρχει περίπτωση επανασύνδεσης»

govastileto.gr
Πριν από λίγες ώρες κυκλοφόρησε η είδηση ότι ο κρατούμενος Βασίλης Δημάκης χώρισε από την Ερασμία Μάνου κι αύριο θα υπογραφεί στον Κορυδαλλό η λύση του συμφώνου συμβίωσης που είχαν συνάψει. Η δημοσιογράφος Έλλη Αυξεντίου μίλησε τηλεφωνικά με τον Βασίλη Δημάκη, ο οποίος επιβεβαίωσε τον χωρισμό από την κόρη της Σοφίας Βόσσου, τονίζοντας ότι δεν […]
13:00 19/02/2024

Ξαφνικός χωρισμός για την κόρη της Σοφίας Βόσσου, Ερασμία Μάνου – Τι έγραψε ο Βασίλης Δημάκης

irafina.gr
Ξαφνικός χωρισμός για την Ερασμία Μάνου και τον Βασίλη Δημάκη. Η κόρη της Σοφίας Βόσσου πριν από λίγους μήνες είχε υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης με τον κρατούμενο στις φυλακές Κορυδαλλού. Την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου, μέσα από μια μακροσκελή ανάρτηση στα social media, ο Βασίλης Δημάκης αποκάλυψε τον χωρισμό του από την Ερασμία Μάνου. Η ανάρτηση του […]
13:46 17/02/2024

Ερασμία Μάνου-Βασίλης Δημάκης: Χώρισαν λίγους μήνες μετά το σύμφωνο συμβίωσης στις φυλακές

thecaller.gr
Το γνωστό ζευγάρι υπέγραψε το σύμφωνο τον Μάιο του 2023, μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού, όμως αποφάσισε να τραβήξει τελικά χωριστούς δρόμους. Το γνωστό ζευγάρι υπέγραψε το σύμφωνο τον Μάιο του 2023, μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού, όμως αποφάσισε να τραβήξει τελικά χωριστούς δρόμους. Την είδηση έκανε γνωστή ο Βασίλης Δημάκης με μία ανάρτησή του στα social media. Ωστόσο, δεν έκανε γνωστούς τους λόγους πίσω από τον χωρισμό τους. Όλο αυτό το διάστημα, το ζευγάρι είχε καταφέρει παρά […]
10:00 17/02/2024

Σοφία Βόσσου: «Αν θέλει η Ερασμία, θέλω ένα εγγόνι»

okmag.gr
Πριν από περίπου δύο εβδομάδες η Ερασμία Μάνου και ο Βασίλης Δημάκης, υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης, μέσα στη φυλακή, έναν χρόνο μετά τον αρραβώνα τους. Η Σοφία Βόσσου στο πλευρό της κόρης της, τη συνόδευσε στις φυλακές Κορυδαλλού, και φωτογραφήθηκαν έξω από αυτές μετά την υπογραφή του συμφώνου. Η τραγουδίστρια μίλησε στην κάμερα της «Super Κατερίνα» […] The post Σοφία Βόσσου: «Αν θέλει η Ερασμία, θέλω ένα εγγόνι» appeared first on OK! Magazine.
13:50 16/05/2023

Βασίλης Δημάκης – Ερασμία Μάνου: Τού έστειλε μήνυμα στη φυλακή και ερωτεύτηκαν-Το love story του βαρυποινίτη με την κόρη της Βόσσου

thecaller.gr
Δεν ήταν λίγοι εκείνοι, οι οποίοι εξεπλάγησαν με την αποκάλυψη ότι η κόρη της Σοφίας Βόσσου, Ερασμία Μάνου παντρεύτηκε με τον κρατούμενο των φυλακών Κορυδαλλού, Βασίλη Δημάκη.Δεν ήταν λίγοι εκείνοι, οι οποίοι εξεπλάγησαν με την αποκάλυψη ότι η κόρη της Σοφίας Βόσσου, Ερασμία Μάνου παντρεύτηκε με τον κρατούμενο των φυλακών Κορυδαλλού, Βασίλη Δημάκη.Μάλιστα, χθες, Πέμπτη (04/05) η Ερασμία Μάνου και ο Βασίλης Δημάκης υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης, μέσα στις φυλακές, με την Ερασμία Μάνου, συνοδευόμενη από τη μητέρα της, Σοφία Βόσσου, να […]
11:30 05/05/2023

Σοφία Βόσσου για τον γάμο της Ερασμίας Μάνου: «Να ευχηθώ σε όλους να έχουν τόσο καλά παιδιά όσο είναι ο γαμπρός και η κόρη μου»

okmag.gr
Σύμφωνο συμβίωσης, μέσα στις φυλακές, υπέγραψε την Πέμπτη η Ερασμία Μάνου και ο Βασίλης Δημάκης. Το απόγευμα της 4ης Μάϊου η Ερασμία Μάνου, συνοδευόμενη από τη μητέρα της, Σοφία Βόσσου, πέρασε το κατώφλι των φυλακών για να συναντήσει τον αγαπημένο της. «Νιώθω περίεργα… Για ποιο λόγο παντρεύεται κάποιος; Για τους λόγους που παντρεύεται κάποιος, παντρεύομαι κι εγώ. […] The post Σοφία Βόσσου για τον γάμο της Ερασμίας Μάνου: «Να ευχηθώ σε όλους να έχουν τόσο καλά παιδιά όσο είναι ο γαμπρός και η κόρη μου» appeared first on OK! Magazine.
09:10 05/05/2023

Η Ερασμία Μανού υπέγραψε σύμφωνο συμβίωσης με τον Βασίλη Δημάκη: Συγκινημένη κατά την έξοδό της από τις φυλακές

zappit.gr
Σύμφωνο συμβίωσης, μέσα στις φυλακές, υπέγραψαν χθες η Ερασμία Μάνου και ο Βασίλης Δημάκης. Χθες (4/5) το απόγευμα, η Ερασμία […] The post Η Ερασμία Μανού υπέγραψε σύμφωνο συμβίωσης με τον Βασίλη Δημάκη: Συγκινημένη κατά την έξοδό της από τις φυλακές appeared first on Zappit.
08:50 05/05/2023

Τον αγαπημένο της Βασίλη Δημάκη παντρεύτηκε μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού η κόρη της Σοφίας Βόσσου

Newsbeast.gr
Η Ερασμία Μάνου και ο Βασίλης Δημάκης, λίγο καιρό μετά την τέλεση του αρραβώνα τους αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο βήμα στην σχέση τους. Το μεσημέρι της Πέμπτης (04/05), η κόρη της Σοφίας Βόσσου και ο αγαπημένος τους υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού όπου κρατείται ο Βασίλης Δημάκης. Η τραγουδίστρια βρέθηκε στις φυλακές συνοδευόμενη από τη μητέρα της, Σοφία Βόσσου ενώ μετά το τέλος της διαδικασίας αποχώρησε. Έξω από τις φυλακές Κορυδαλλού, υπήρχε και συγκεντρωμένος κόσμος που πέταξε ρύζι στην Ερασμία Μάνου. Η «τελετή» πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνηγόρων ενώ παρών ήταν και ο συμβολαιογράφος, ο οποίος φρόντισε τα διαδικαστικά. Δείτε τις φωτογραφίες:
21:48 04/05/2023

Ερασμία Μάνου: Το φόρεμα που επέλεξε για τη σημαντική μέρα της ζωής της

okmag.gr
Η Ερασμία Μάνου και ο Βασίλης Δημάκης το πρωί της Πέμπτης (4/5) παντρεύτηκαν με σύμφωνο συμβίωσης μέσα στις φυλακές του Κορυδαλλού. Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε τον περασμένο Σεπτέμβρη μέσα στις φυλακές και δίχασε την κοινή γνώμη. Η κόρη της Σοφίας Βόσσου φαίνεται να είναι τρελά ερωτευμένη, όπως και ο κρατούμενος στις φυλακές Κορυδαλλού Βασίλης Δημάκης. Το […] The post Ερασμία Μάνου: Το φόρεμα που επέλεξε για τη σημαντική μέρα της ζωής της appeared first on OK! Magazine.
21:00 04/05/2023

Ερασμία Μάνου: Οι πρώτες φωτογραφίες από τον γάμο της με σύμφωνο συμβίωσης με τον Βασίλη Δημάκη

okmag.gr
Το πρωί της Τετάρτης (3/5) έγινε γνωστό πως η Ερασμία Μάνου και ο Βασίλης Δημάκης, θα παντρευόντουσαν σήμερα, υπογράφοντας σύμφωνο συμβίωσης. Σύμφωνα με την εκπομπή «Το Πρωινό» η Ερασμία Μάνου και ο Βασίλης Δημάκης ήθελαν να επισημοποιήσουν τη σχέση τους υπογράφοντας σύμφωνο συμβίωσης προκειμένου να έχουν λίγο περισσότερο χρόνο μαζί όπως ανέφερε το ρεπορτάζ. Το […] The post Ερασμία Μάνου: Οι πρώτες φωτογραφίες από τον γάμο της με σύμφωνο συμβίωσης με τον Βασίλη Δημάκη appeared first on OK! Magazine.
18:56 04/05/2023

Ερασμία Μάνου – Βασίλης Δημάκης: Υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης μέσα στη φυλακή – Φωτογραφίες TLIFE

tlife.gr
Λίγους μήνες μετά τον αρραβώνα τους, η κόρη της Σοφίας Βόσσου Ερασμία Μάνου και ο εκλεκτός To άρθρο Ερασμία Μάνου – Βασίλης Δημάκης: Υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης μέσα στη φυλακή – Φωτογραφίες TLIFE δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
18:28 04/05/2023

Βασίλης Δημάκης: Τι έκανε και ποιος είναι ο κρατούμενος που θα υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης με την κόρη της Βόσσου

eleftherostypos.gr
Ο Βασίλης Δημάκης και η κόρη της Σοφίας Βόσσου, Ερασμία Μάνου υπογράφουν σύμφωνο συμβίωσης μετά τον αρραβώνα τους. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ στο Πρωινό, ο κρατούμενος γνωστοποίησε ότι το σύμφωνο συμβίωσης θα γίνει σήμερα μεταξύ 3-5 το απόγευμα μέσα στις φυλακές, και πιο συγκεκριμένα στην αίθουσα συνηγόρων. Το ζευγάρι θα καθίσει, στη συνέχεια, σε κάποιον […] Το άρθρο Βασίλης Δημάκης: Τι έκανε και ποιος είναι ο κρατούμενος που θα υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης με την κόρη της Βόσσου εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
11:44 04/05/2023

Ερασμία Μάνου – Βασίλης Δημάκης: Θα υπογράψουν σύμφωνο συμβίωσης

lamianow.gr
Η Ερασμία Μάνου και ο Βασίλης Δημάκης αναμένεται να υπογράψουν σύμφωνο συμβίωσης εντός των φυλακών Κορυδαλλού. Στο κέντρο κράτησης θα βρεθεί συμβολαιογράφος που θα φροντίσει για τις σχετικές διαδικασίες, καθώς και η μητέρα της νύφης, Σοφία Βόσσου. Τον φυλακισμένο αρραβωνιαστικό της, Βασίλη Δημάκη, παντρεύεται αύριο, Πέμπτη (4/5) η κόρη της Σοφίας Βόσσου, Ερασμία Μάνου. Σύμφωνα […]
16:30 03/05/2023

Μάνου για Δημάκη: «Θέλει να διεκδικήσει τα δικαιώματά του – Αν κερδίσει θα είναι και για τους άλλους κρατούμενους

Newsbeast.gr
Για τον αρραβώνα της με τον Βασίλη Δημάκη ο όποιος είναι κρατούμενος στις φυλακές Κορυδαλλού, μίλησε η Ερασμία Μάνου στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» του Ant1 και τη δημοσιογράφο Φαίη Φώτου. «Δεν είναι σύζυγός μου ακόμα, έχουμε αρραβωνιαστεί, είμαστε πάρα πολύ καλά. Επειδή αυτή τη στιγμή ο Βασίλης θέλει να διεκδικήσει τα δικαιώματά του… αν καταφέρει και το κερδίσει θα το κερδίσει και για τους υπόλοιπους κρατούμενους». Η κόρη της Σοφίας Βόσσου μάλιστα τόνισε πως ο αγώνας που κάνει εκείνη και ο αρραβωνιαστικός της «ουσιαστικά είναι ένας αγώνας για τα ανθρώπινα δικαιώματα στην πραγματικότητα». Ο Βασίλης Δημάκης έχει αλλάξει δικηγόρο που τον εκπροσωπεί. Όπως είπε η Ερασμία Μάνου «ο Βασίλης ε
23:32 26/04/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load