#Μάσκες προσώπου

Ομορφιά για μαμάδες: Μάσκες προσώπου με λεμόνι και μέλι για λεία επιδερμίδα

mothersblog.gr
Το λεμόνι με το μέλι θα σας χαρίσουν καθαρή και λαμπερή επιδερμίδα.Περισσότερα...
21:06 05/01/2023

Μάσκες προσώπου με... αίμα περιόδου - Η νέα τάση στο TikTok που ανησυχεί τους γιατρούς

Newsit
Μια επικίνδυνη νέα τάση στο TikTok, η οποία δείχνει influencers να χρησιμοποιούν το αίμα της περιόδου σαν… μάσκα προσώπου, ανησυχεί τους ειδικούς ενώ κερδίζει όλο και περισσότερους οπαδούς. Η ιδέα της «μάσκας περιόδου» έχει γίνει viral στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, με το hashtag #periodfacemask να φτάνει τις 6,4 δισεκατομμύρια προβολές στο TikTok.  Οι TikTokers ισχυρίζονται ... Περισσότερα To άρθρο Μάσκες προσώπου με... αίμα περιόδου - Η νέα τάση στο TikTok που ανησυχεί τους γιατρούς δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
23:38 06/11/2022

Ομορφιά για μαμάδες: Μάσκες προσώπου με γαούρτι - Ιδανικές για το καλοκαίρι

mothersblog.gr
Φτιάξτε θεραπευτικές μάσκες προσώπου με γιαούρτι.Περισσότερα...
17:08 11/08/2022

Μάσκες προσώπου με καλοκαιρινά, δροσερά φρούτα που μπορείς να φτιάξεις μόνη στο σπίτι σου

tlife.gr
Είναι τριήμερο αλλά θα μείνεις τελικά στο σπίτι. Δεν υπάρχει λόγος να στενοχωριέσαι, είναι ακόμη αρχές To άρθρο Μάσκες προσώπου με καλοκαιρινά, δροσερά φρούτα που μπορείς να φτιάξεις μόνη στο σπίτι σου δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
21:04 12/06/2022

Μάσκες προσώπου με γιαούρτι: Τρεις φανταστικές DIY συνταγές

tromaktiko.gr
Εάν προτιμάς τη φυσική αντιμετώπιση όταν πρόκειται για την περιποίηση της επιδερμίδας σου, δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις τις παρακάτω σπιτικές μάσκες με γιαούρτι, ανάλογα με τις ανάγκες που έχει το δέρμα σου. Σε κάθε περίπτωση έχε ένα μπολ με γιαούρτι, αυτό το υλικό θα είναι η βάση πάνω στην οποία θα αναμείξεις τα διάφορα […] The post Μάσκες προσώπου με γιαούρτι: Τρεις φανταστικές DIY συνταγές appeared first on tromaktiko.
19:04 13/03/2021

Ομορφιά Ενυδάτωση: Μάσκες προσώπου με ελαιόλαδο

tromaktiko.gr
Το έλαιο αυτό εμπεριέχει σημαντικές ποσότητες ωμέγα-3 λιπαρών οξέων καθώς και βιταμίνη Ε, που βοηθούν στην πρόληψη των σημαδιών της πρόωρης γήρανσης που προκαλεί το στρες. Για την ακρίβεια, τα δραστικά συστατικά του έχουν κατ’ επανάληψη χρησιμοποιηθεί στην παραγωγή μεγάλης γκάμας καλλυντικών προϊόντων, ειδικά προϊόντων που αφορούν στην περιποίηση του δέρματος. Ωστόσο, αρκετές γυναίκες επιλέγουν να το […] The post Ομορφιά Ενυδάτωση: Μάσκες προσώπου με ελαιόλαδο appeared first on tromaktiko.
16:09 06/03/2021

Μάσκες προσώπου υψηλής τεχνολογίας το 2021

spoilers
Τα εργαλεία που σχετίζονται με την πανδημία ήταν μια από τις μεγαλύτερες τάσεις στο CES 2021, με τους εκθέτες να επιδεικνύουν τα πάντα, από συσκευές υγείας έως συσκευές καθαρισμού αέρα έως συσκευές απολύμανσης. Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Μάσκες προσώπου υψηλής τεχνολογίας το 2021
20:59 17/01/2021

Κορωνοϊός - ΗΠΑ: Το CDC προτείνει μάσκες σε κλειστούς και ανοιχτούς χώρους

ProtoThema.gr
Το τρίπτυχο προστασίας από την Covid 19: Μάσκες προσώπου, αποστάσεις και κίνηση - Απουσία προστασίας του αναπνευστικού, συγχρωτισμός και στατικότητα ενισχύουν τη διασπορά
03:36 15/07/2020

7 πράγματα που δεν πρέπει να ρίχνετε μέσα στον νιπτήρα ή τον νεροχύτη!

tromaktiko.gr
Μπορεί να μην το έχετε σκεφτεί ποτέ αλλά υπάρχουν μερικά αντικείμενα που δεν πρέπει να πετάτε ποτέ μέσα στον νιπτήρα ή τον νεροχύτη σας. Δείτε παρακάτω ποια είναι αυτά. Στο μπάνιο… Είναι πολύ σημαντικό να διατηρείτε τον νιπτήρα σας καθαρό. Μάσκες προσώπου Όσο περίεργο κι αν σας φαίνεται όλες οι μάσκες που είναι από πηλο […] The post 7 πράγματα που δεν πρέπει να ρίχνετε μέσα στον νιπτήρα ή τον νεροχύτη! appeared first on tromaktiko.
13:19 21/06/2020

Παναθηναϊκός: Μάσκες προσώπου με τη σφραγίδα του «τριφυλλιού»

sportime.gr
Μία εξαιρετική κίνηση κάνει ο Παναθηναϊκός, προκειμένου να ενισχύσει την […] Το άρθρο Παναθηναϊκός: Μάσκες προσώπου με τη σφραγίδα του «τριφυλλιού» εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.
11:36 13/05/2020

ΜΕΤΡΑ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ: Μάσκες προσώπου, ωράριο καταστημάτων σούπερ μάρκετ

ekklisiaonline.gr
Το ωράριο λειτουργίας των επιχειρήσεων με κωδικό δραστηριότητας 9602, δηλαδή κομμωτήρια, κουρεία και κέντρα αισθητικής μπορεί να είναι διευρυμένο από τις ‪7 το πρωί‬ έως τις ‪10 το βράδυ‬ και το Σάββατο 7-9. Το άρθρο ΜΕΤΡΑ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ: Μάσκες προσώπου, ωράριο καταστημάτων σούπερ μάρκετ εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
11:55 04/05/2020

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load