#Sofia Vergara

Sofia Vergara: Υπεβλήθη σε επέμβαση και ομολογεί τον έρωτά της για τον χειρουργό σύντροφό της

instyle.gr
Η Sofia Vergara δηλώνει τον έρωτά της για τον νέο σύντροφό της, τον δρ. Justin Saliman. Η σταρ βρήκε την ευκαιρία να κάνει τη δήλωση αγάπης στον ορθοπεδικό χειρουργό καθώς αναρρώνει από χειρουργική επέμβαση στο γόνατο. Η Vergara ευχαρίστησε τον γοητευτικό χειρουργό μέσω των Instagram Stories της αποκαλύπτοντας ότι υπεβλήθη σε επέμβαση. “Αν ποτέ κάνεις […] The post Sofia Vergara: Υπεβλήθη σε επέμβαση και ομολογεί τον έρωτά της για τον χειρουργό σύντροφό της appeared first on InStyle.
13:46 14/04/2024

Sofia Vergara -Joe Manganiello: Οριστικοποιήθηκε το διαζύγιό τους -Διέρρευσαν οι όροι

instyle.gr
Ο γάμος της Sofía Vergara και του Joe Manganiello τελείωσε επίσημα την Πέμπτη 4 Απριλίου.Ο δικαστής ενέκρινε τη συμφωνία του διαζυγίου τους. Η απόφαση, την οποία είχε αποκλειστικά η ιστοσελίδα Page Six, περιγράφει λεπτομερώς τους όρους του διαζυγίου τους. Η ηθοποιός και ο πρωταγωνιστής του «Magic Mike» μοίρασαν τα περιουσιακά τους στοιχεία. Η συμφωνία τους […] The post Sofia Vergara -Joe Manganiello: Οριστικοποιήθηκε το διαζύγιό τους -Διέρρευσαν οι όροι appeared first on InStyle.
20:46 06/04/2024

Sofia Vergara: Aνέβασε τη θερμοκρασία με την καυτή της εμφάνιση

instyle.gr
Η Sofia Vergara είναι αποφασισμένη να ξεσηκώσει το κοινό του America’s Got Talent με τις καυτές εμφανίσεις της. Η 51χρονη σταρ σίγουρα ανέβασε τη θερμοκρασία στα ύψη με την πρόσφατη στιλιστική επιλογή της. Περπάτησε στο κόκκινο χαλί για τη 19η σεζόν του talent show στο Pasadena Civic Auditorium της Καλιφόρνια, φορώντας έναν δερμάτινο εντυπωσιακό κορσέ […] The post Sofia Vergara: Aνέβασε τη θερμοκρασία με την καυτή της εμφάνιση appeared first on InStyle.
22:46 27/03/2024

Jennifer Lopez: Ζήλια και φήμες απειλούν τον γάμο της με τον Ben Affleck; Στο στόχαστρο η Sofia Vergara

instyle.gr
Η Jennifer Lopez ζηλεύει; Ναι, σύμφωνα με ρεπορτάζ του RadarOnline.com! Η Lopez φέρεται να ζηλεύει τον μακροχρόνιο θαυμασμό του συζύγου της Ben Affleck προς τη Sofia Vergara. Να σημειώσουμε ότι η Vergara εμφανίζεται στην ταινία της Lopez “This is Me… Now”. Πηγές αναφέρουν ότι ο Affleck κατηγορεί τη Lopez για τα προβλήματα εμπιστοσύνης της. Φίλος […] The post Jennifer Lopez: Ζήλια και φήμες απειλούν τον γάμο της με τον Ben Affleck; Στο στόχαστρο η Sofia Vergara appeared first on InStyle.
22:46 23/03/2024

Sofia Vergara: Νέο βραδινό ραντεβού με τον χειρουργό σύντροφό της

instyle.gr
Η Sofia Vergara έδειχνε υπέρλαμπρη και άκρως εντυπωσιακή στο βραδινό της ραντεβού με τον νέο σύντροφό της, τον χειρουργό Justin Saliman. Τη στιγμή που ο πρώην σύζυγός της, Joe Manganiello δείχνει να προχωρεί με γοργούς ρυθμούς στη σχέση του με την Caitlin O’Conor, αφού ήδη οι φήμες τους θέλουν να συγκατοικούν, η Sofia δείχνει πιο […] The post Sofia Vergara: Νέο βραδινό ραντεβού με τον χειρουργό σύντροφό της appeared first on InStyle.
23:46 22/03/2024

Sofia Vergara- Justin Saliman: Το νέο date night και το σύνολο που «φωνάζει» την ευτυχία της

queen.gr
Η Sofia Vergara και ο Justin Saliman είναι full in love και δεν το κρύβουν. Η ultra chic εμφάνιση της ηθοποιού και οι νέες φωτογραφίες του ερωτευμένου ζευγαριού.Περισσότερα...
23:09 22/03/2024

Το υπέροχο και παραδεισένιο σπίτι της Sofia Vergara στο Λος Άντζελες

Newsbeast.gr
Το σπίτι της Sofia Vergara στο Λος Άντζελες κόβει την ανάσα, καθώς το τεράστιο σαλόνι, η υπέροχη θέα και η ντουλάπα που ονειρεύεται κάθε γυναίκα κλέβουν την παράσταση. Ωστόσο, δεν ήταν πάντα έτσι. Η ηθοποιός, που αυτή την περίοδο υποδύεται την κολομβιανή βασίλισσα της κοκαΐνης Griselda Blanco στη σειρά του Netflix «Griselda», παραδέχεται πως όταν είδε για πρώτη φορά την έπαυλη, δεν είχε καμία σχέση με αυτό που αντικρίζουμε τώρα. «Αλλά η διαρρύθμιση ήταν τέλεια, και μου άρεσε που μπορούσες να θαυμάσεις τη θέα από κάθε δωμάτιο, παρόλο που δεν υπήρχε μεγάλος κήπος. Ήξερα τι θα έκανα για να το κάνω δικό μου», ανέφερε. Το Architectural Digest μπήκε στο σπίτι της Vergara, με την ίδια να παραδέχ
11:00 25/02/2024

Joe Manganiello: Η πρώτη φωτογραφία με την νέα του σύντροφο μετά τον χωρισμό του από τη Sofia Vergara

govastileto.gr
Έναν δυνατό έρωτα στο πλευρό της Caitlin O’Connor βιώνει τους τελευταίους μήνες ο Joe Manganiello μετά το διαζύγιο από τη Sofia Vergara. O Joe Manganiello εθεάθη με την Caitlin O’Connor τον Σεπτέμβριο όπου και ξεκίνησαν οι φήμες για νέο ειδύλλιο. Πριν από μερικές εβδομάδες έγινε γνωστό ότι οι δυο τους άρχισαν να συγκατοικούν, επιβεβαιώνοντας τις […]
23:00 20/02/2024

Joe Manganiello: Επισημοποιεί τη σχέση του με την Caitlin O’Connor στο Instagram

instyle.gr
Οριστικά άλλαξε σελίδα στη ζωή του ο Joe Manganiello μετά το διαζύγιο από τη Sofia Vergara. O ηθοποιός είχε θεαθεί με την Caitlin O’Connor τον Σεπτέμβριο και υπήρχαν φήμες για ειδύλλιο. Πριν από μερικές εβδομάδες έγινε γνωστό ότι οι δυο τους άρχισαν να συγκατοικούν, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες ότι ο Joe Manganiello έχει νέα γυναίκα στη […] The post Joe Manganiello: Επισημοποιεί τη σχέση του με την Caitlin O’Connor στο Instagram appeared first on InStyle.
18:46 19/02/2024

Griselda: Τα «μαφιόζικα» looks της Sofia Vergara είναι το νέο μας inspo

instyle.gr
Η σειρά “Griselda” αποτελεί μια συναρπαστική παραγωγή που εξερευνά τη ζωή και τις περιπέτειες της θρυλικής Κολομβιανής εμπόρου ναρκωτικών, Griselda Blanco, γνωστής και ως Βασίλισσα της Κοκαΐνης. Η σειρά προσφέρει μια εκρηκτική μίξη δράματος, δράσης και έντονων συναισθημάτων, αναδεικνύοντας την πορεία μιας γυναίκας που άλλαξε το πρόσωπο του οργανωμένου εγκλήματος. Με όλο αυτόν τον ντόρο […] The post Griselda: Τα «μαφιόζικα» looks της Sofia Vergara είναι το νέο μας inspo appeared first on InStyle.
12:46 17/02/2024

Έξαλλη η Sofia Vergara με τον “απλήρωτο” εργολάβο του σπιτιου της – Απαντά στη μήνυση με αγωγή

instyle.gr
Η Sofia Vergara απάντησε με αγωγή στη μήνυση ενός εργολάβου που ανακαίνισε την έπαυλή της στο Λος Άντζελες και υποστήριξε ότι δεν πλήρωσε. Στην ανταγωγή ο δικηγόρος της σταρ, Martin Singer, υποστηρίζει ότι ο εργολάβος είχε σκοπό να “φέρει σε δύσκολη θέση” την ηθοποιό και να “δημοσιοποιήσει ένα ψευδές αφήγημα”, όπως αναφέρει το People. Η […] The post Έξαλλη η Sofia Vergara με τον “απλήρωτο” εργολάβο του σπιτιου της – Απαντά στη μήνυση με αγωγή appeared first on InStyle.
17:47 31/01/2024

Sofia Vergara: Ο νέος αυστηρός κανόνας για τις σχέσεις μετά το διαζύγιο από τον Joe Manganiello

instyle.gr
Η Sofia Vergara αποκάλυψε τον νέο κανόνα που έχει θέσει σχετικά με τον επόμενο άντρα που θα μπει στη ζωη της μετά το διαζύγιο από τον Joe Manganiello. Το ζευγάρι ανακοίνωσε τον περασμένο Ιούλιο τον χωρισμό του έπειτα από επτά χρόνια γάμου. Πρόσφατα η Sofia αποκάλυψε ότι ο πραγματικός λόγος του διαζυγίου ήταν ότι ο […] The post Sofia Vergara: Ο νέος αυστηρός κανόνας για τις σχέσεις μετά το διαζύγιο από τον Joe Manganiello appeared first on InStyle.
18:46 25/01/2024

Sofia Vergara: “Η εμφάνισή μου είναι το διαβατήριό μου στον κόσμο και δεν με πειράζει”

instyle.gr
Η Sofia Vergara είναι της άποψης “αν το έχεις, πρέπει να το δείξεις. Έτσι δεν έχει κανένα πρόβλημα να παραδεχθεί ότι ήταν η εμφάνισή της που της άνοιξε τις πόρτες στην παγκόσμια αναγνωρισιμότητα. Η σταρ ομολογεί ότι γνωρίζει πως η εμφάνισή της της έδωσε ένα προβάδισμα στη βιομηχανία, αλλά επιμένει ότι είναι η προσωπικότητά της […] The post Sofia Vergara: “Η εμφάνισή μου είναι το διαβατήριό μου στον κόσμο και δεν με πειράζει” appeared first on InStyle.
18:46 24/01/2024

Sofia Vergara: H εξομολόγηση για το διαζύγιο από τον Joe Manganiello

instyle.gr
Η Sofia Vergara περιγράφει το δύσκολο διαζύγιο από τον Joe Manganiello υπό το φως της δημοσιότητας και σχολιάζει την κάλυψη από τον Τύπο. Τον περασμένο Ιούλιο η 51χρονη σταρ και ο 47χρονος σύζυγός της αποφάσισαν να πάρουν χωριστούς δρόμους έπειτα από επτά χρόνια γάμου. Μιλώντας στο CBS Sunday Morning, η Vergara είπε ότι περίμενε πως […] The post Sofia Vergara: H εξομολόγηση για το διαζύγιο από τον Joe Manganiello appeared first on InStyle.
19:46 15/01/2024

Sofia Vergara: Η αιχμηρή απάντησή της σε παρουσιαστή που ειρωνεύτηκε την προφορά της

instyle.gr
 Η Sofia Vergara έδωσε πληρωμένη απάντηση σ’ έναν δημοσιογράφο που κορόιδευε την κολομβιανή προφορά της. Η ηθοποιός του “Modern Family” εμφανίστηκε στο ισπανικό talk show “El Hormiguero” όταν ο παρουσιαστής, Pablo Motos, κορόιδεψε τον τρόπο με τον οποίο η Vergara πρόφερε τον τίτλο της κωμικής σειράς που την έκανε παγκοσμίως γνωστή. “Πώς λέτε το Modern […] The post Sofia Vergara: Η αιχμηρή απάντησή της σε παρουσιαστή που ειρωνεύτηκε την προφορά της appeared first on InStyle.
15:46 12/01/2024

Heidi Klum-Sofia Vergara: Βάζουν φωτιά στις νύχτες

instyle.gr
Η Heidi Klum και η Sofia Vergara απόλαυσαν μια βραδιά μόνο για κορίτσια. Οι δυο σταρ που συμμετέχουν στην κριτική επιτροπή του America’s Got Talent” απόλαυσαν τη βραδινή τους έξοδο. Φυσικά και οι δύο έβαλαν φωτιά με την εκρηκτική τους παρουσία και εμφάνιση. Heidi Klum, 50, sizzles in vinyl LBD and a furry black jacket […] The post Heidi Klum-Sofia Vergara: Βάζουν φωτιά στις νύχτες appeared first on InStyle.
20:46 20/12/2023

Ο Joe Manganiello στην πρώτη του επίσημη εμφάνιση με την διάδοχο της Sofia Vergara

queen.gr
Ο Joe Manganiello είναι ευτυχισμένος ξανά και η χαρά δεν κρύβεται στο κόκκινο χαλί.Περισσότερα...
15:17 11/12/2023

Joe Manganiello: Ντεμπούτο με τη νέα του σύντροφο στο κόκκινο χαλί

instyle.gr
Πέντε μήνες μετά τον χωρισμό από τη Sofia Vergara, ο Joe Manganiello παρουσίασε και επισήμως τη νέα του σύντροφο. Ο 46χρονος ηθοποιός έκανε το ντεμπούτο του ως ζευγάρι με την 33χρονη Caitlin O’Connor. Οι φήμες για ειδύλλιο ξεκίνησαν τον Σεπτέμβριο, μόλις δύο μήνες αφού έγινε γνωστό ότι το διάσημο ζευγάρι τράβηξε χωριστούς δρόμους. Joe Manganiello […] The post Joe Manganiello: Ντεμπούτο με τη νέα του σύντροφο στο κόκκινο χαλί appeared first on InStyle.
15:47 10/12/2023

Sofia Vergara: Το video με την αδελφή και την ανιψιά της που ξεπέρασε το μισό εκατ. likes σε λίγες ώρες

instyle.gr
H Sofia Vergara δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ένα βίντεο που χορεύει με την αδελφή της και την ανιψιά της, με τις οποίες πέρασε την Ημέρα των Ευχαριστιών. Η Λατίνα σταρ ανεβάζει συχνά φωτογραφίες από την προσωπική της ζωή, στους εκατομμύρια ακολούθους της. Στο βίντεο η Sofia Vergara, χορεύει με την αδελφή της […] The post Sofia Vergara: Το video με την αδελφή και την ανιψιά της που ξεπέρασε το μισό εκατ. likes σε λίγες ώρες appeared first on InStyle.
08:46 25/11/2023

Sofia Vergara: Βραδινή έξοδος με μυστηριώδη συνοδό μετά το διαζύγιο από τον Joe Manganiello

instyle.gr
H Sofia Vergara έφθασε απαστράπτουσα στο πάρτι γενεθλίων της Kim Kardashian, αλλά αυτό που προσέλκυσε τα βλέμματα ήταν ο μυστηριώδης συνοδός της. Είναι η πρώτη φορά που η 51χρονη σταρ εμφανίζεται δημόσια με συνοδό μετά τον χωρισμό της από τον σύζυγό της Joe Manganiello τον Ιούλιο. Sofia Vergara steps out with hunky mystery man after Joe […] The post Sofia Vergara: Βραδινή έξοδος με μυστηριώδη συνοδό μετά το διαζύγιο από τον Joe Manganiello appeared first on InStyle.
13:46 21/10/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load