#Gigi Hadid

Gigi Hadid: Τα ξανθά μακριά μαλλιά της είναι παρελθόν, δείτε τη ριζική αλλαγή που –όχι- δεν είναι περούκα

instyle.gr
Και η Gigi Hadid ανήκει πλέον στο club του Καρέ – δείτε τη ριζική μεταμόρφωσή της. Το supermodel έκοψε τα χαρακτηριστικά της μακριά ξανθά μαλλιά που έφταναν μέχρι τη μέση της και υιοθέτησε ένα νέο κοντό bob. “Δείπνο και κούρεμα,” έγραψε ως λεζάντα στο βίντεο που καταγράφει τη μεταμόρφωσή της διά χειρός του celebrity κομμωτή […] The post Gigi Hadid: Τα ξανθά μακριά μαλλιά της είναι παρελθόν, δείτε τη ριζική αλλαγή που –όχι- δεν είναι περούκα appeared first on InStyle.
09:46 17/03/2024

Η Μπέττυ Μαγγίρα έκοψε τα μαλλιά της κοντό καρέ και μοιάζει σαν τα french girls

queen.gr
Το συγκεκριμένο κούρεμα επέλεξε πριν λίγες μέρες και το πασίγνωστο μοντέλο Gigi Hadid. Περισσότερα...
21:09 15/03/2024

Gigi Hadid: Γιατί δεν θα παρευρεθεί στα Oscars 2024 με τον Bradley Cooper;

instyle.gr
Όλοι ανυπομονούσαν να δουν το ντεμπούτο της Gigi Hadid και του Bradley Cooper στο κόκκινο χαλί. Οπότε, ήταν και μεγάλος ο ενθουσιασμός των fans όταν κυκλοφόρησε πως το ντεμπούτο αυτό θα γινόταν στα Oscars. Ωστόσο, η είδηση αυτή, που αρχικά διέρρευσε από το Page Six, τελικά δεν θα ισχύσει. Όπως έγινε γνωστό, το top model […] The post Gigi Hadid: Γιατί δεν θα παρευρεθεί στα Oscars 2024 με τον Bradley Cooper; appeared first on InStyle.
09:46 10/03/2024

Bradley Cooper: Θα “επισημοποιήσει” τη σχέση του με την Gigi Hadid στα Όσκαρ

instyle.gr
Ο Bradley Cooper ετοιμάζεται να κάνει το ντεμπούτο του ως ζευγάρι με την Gigi Hadid στα Όσκαρ, λένε πηγές στο Page Six. Ο Cooper – που είναι υποψήφιος την Κυριακή για την ταινία “Maestro” – αναμένεται να παρευρεθεί στο πάρτι του Vanity Fair με το supermodel, σύμφωνα με τους φίλους του. Το ζευγάρι έχει κρατήσει […] The post Bradley Cooper: Θα “επισημοποιήσει” τη σχέση του με την Gigi Hadid στα Όσκαρ appeared first on InStyle.
21:46 06/03/2024

Η πρώτη κοινή δημόσια εμφάνιση του Bradley Cooper και της Gigi Hadid θα έχει άρωμα Όσκαρ

queen.gr
Μία πηγή που γνωρίζει την Hadid αναφέρει μιλώντας στο Page Six «Σίγουρα γίνεται πιο σοβαρό, είναι σίγουρα ερωτευμένος ο ένας με τον άλλον».Περισσότερα...
14:09 06/03/2024

Gigi Hadid: Σπάνια εμφάνιση στην πασαρέλα

instyle.gr
Η Gigi Hadid έκανε μια σπάνια εμφάνιση στην πασαρέλα, καθώς συμμετείχε στο show της Chanel, στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι. Το 28χρονο μοντέλο έδειχνε ιδιαιτερα κομψό ντυμένο στα μαύρα, εντυπωσιάζοντας στη διάρκεια της επίδειξης. Η Gigi ήταν κυρίαρχη μορφή στις πασαρέλες στη διάρκεια των Εβδομάδων Μόδας κάθε χρόνο. Ωστόσο, τους τελευταίους μήνες έχει […] The post Gigi Hadid: Σπάνια εμφάνιση στην πασαρέλα appeared first on InStyle.
19:46 05/03/2024

Ερωτευμένοι Gigi Hadid και Bradley Cooper – Τρυφερά φιλιά και χάδια σε κοινή θέα

instyle.gr
Η Gigi Hadid και ο Bradley Cooper δεν μπορούν να κρύψουν τον έρωτά τους. Το ζευγάρι απόλαυσε το πρωινό του γεύμα παρέα με φίλους. Η Gigi Hadid δεν μπορούσε να κρατήσει τα χέρια της μακριά από τον αγαπημένο της και δεν δίστασε να τον χαϊδεύει και να τον αγγίζει τρυφερά ακόμη και δημοσίως. Gigi Hadid […] The post Ερωτευμένοι Gigi Hadid και Bradley Cooper – Τρυφερά φιλιά και χάδια σε κοινή θέα appeared first on InStyle.
12:46 28/02/2024

Bradley Cooper: Aυτή είναι η αγροικία των 6,5 εκατ. δολ. που αγόρασε κοντά στην Gigi Hadid

instyle.gr
Ο Bradley Cooper απέκτησε ένα μεγαλοπρεπές σπίτι αξίας 6,5 εκατομμυρίων δολαρίων, στην Πενσυλβάνια, σε απόσταση αναπνοής από το οικογενειακό κτήμα της Gigi Hadid. Το Page Six αποκάλυψε αποκλειστικά τον Δεκέμβριο του 2023 ότι ο ηθοποιός του “Maestro” αγόρασε την πολυτελή αγροικία, που βρίσκεται κοντά στη φάρμα αλόγων της μητέρας της Gigi, Yolanda Hadid, αξίας 4 […] The post Bradley Cooper: Aυτή είναι η αγροικία των 6,5 εκατ. δολ. που αγόρασε κοντά στην Gigi Hadid appeared first on InStyle.
21:46 16/02/2024

Gigi Hadid & Katie Holmes: Αντί για μπότες φορούν αυτά τα παπούτσια -Και μάλλον τα έχουμε ήδη στη συλλογή μας!

instyle.gr
Καθώς ο χειμώνας αρχίζει να αποχωρεί σιγά σιγά, η άνοιξη πλησιάζει με τις υποσχέσεις της για πιο φρέσκιες και φωτεινές μέρες. Και σίγουρα πιο ελαφριά στιλιστική αισθητική. Οι λεπτές ζακέτες παίρνουν τα φώτα από τις χοντρές γούνες, τα βαριά υφάσματα από ελαφριά denim, και οι μπότες αποχωρούν σταδιακά από το προσκήνιο. Ποιο όμως θα είναι […] The post Gigi Hadid & Katie Holmes: Αντί για μπότες φορούν αυτά τα παπούτσια -Και μάλλον τα έχουμε ήδη στη συλλογή μας! appeared first on InStyle.
17:46 10/02/2024

O Bradley Cooper χέρι - χέρι με την Gigi Hadid αλλά όλοι πρόσεξαν τον πανάκριβο σκούφο του

queen.gr
Ο Bradley Cooper και η Gigi Hadid επιβεβαίωσαν «αθόρυβα» τη σχέση τους, κάνοντας βόλτα πιασμένοι χέρι χέρι. Περισσότερα...
21:10 27/01/2024

Gigi Hadid-Bradley Cooper: Απόδραση για δύο – Η σπάνια κοινή δημόσια εμφάνιση

instyle.gr
Μετά το σνομπάρισμα στα Όσκαρ όπου δεν ειναι υποψήφιος στην κατηγορία της σκηνοθεσίας για το “Maestro”, ο Bradley Cooper βρήκε παρηγοριά στην Gigi Hadid. O φακός τους συνέλαβε σε μια σπάνια δημόσια εμφάνιση, στο αεροδρόμιο της Νέας Υόρκης καθώς το ζευγάρι ετοιμαζόταν για μια απόδραση για δύο. Gigi Hadid and Bradley Cooper seen together at […] The post Gigi Hadid-Bradley Cooper: Απόδραση για δύο – Η σπάνια κοινή δημόσια εμφάνιση appeared first on InStyle.
15:46 25/01/2024

Ο Bradley Cooper έχει αυτό που ψάχνει η Gigi Hadid σε έναν άνδρα

queen.gr
Η Gigi Hadid και ο Bradley Cooper εντοπίστηκαν την Τρίτη 23 Ιανουαρίου σε μία σπάνια κοινή δημόσια εμφάνιση.Περισσότερα...
14:09 25/01/2024

Gigi Hadid: Μοιράζεται σπάνια στιγμιότυπα με την τριών ετών κόρη της Khai

instyle.gr
Η Gigi Hadid λατρεύει να περνάει χρόνο στην ύπαιθρο με τη μικρή της πριγκίπισσα, Khai. Μάλιστα, την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου, το 28χρονο supermodel δημοσίευσε δύο φωτογραφίες της κόρης της. Σε αυτές, την βλέπουμε να παίζει στο χιόνι. Θυμίζουμε ότι η Gigi Hadid έφερε στον κόσμο την κόρη της πριν από τρία χρόνια, με τον πρώην […] The post Gigi Hadid: Μοιράζεται σπάνια στιγμιότυπα με την τριών ετών κόρη της Khai appeared first on InStyle.
10:46 21/01/2024

Έξι μακιγιάζ αγαπημένων celebrities που ξεχώρισαν το 2023

Newsbeast.gr
Το 2023 ήταν η χρονιά των ακραίων μικρο-τάσεων στο μακιγιάζ των διασημοτήτων. Από τη μία είδαμε μινιμαλιστικά και διαχρονικά μακιγιάζ μέσα από τα winged eyes και τα nude χείλη, ενώ από την άλλη υπήρξε μια έξαρση του χρώματος και της λάμψης. Ομοίως, τα χτενίσματα ήταν είτε απλά, κομψά και ίσια, είτε ο ορισμός του «go big or go home». Η Gigi Hadid, η Zendaya, η Margot Robbie και πληθώρα άλλων celebrities μας πρόσφεραν πολλαπλές εμφανίσεις ομορφιάς που άξιζαν την προσοχή μας. Καθώς η χρονιά φτάνει στο τέλος της, η Vogue India συγκέντρωσε κάποια από τα καλύτερα μακιγιάζ αγαπημένων celebrities που ξεχώρισαν το 2023. Gigi Hadid Το supermodel στα εγκαίνια της έκθεσης «India in Fashion: The Impac
08:00 28/12/2023

Bradley Cooper και Gigi Hadid έχουν έρθει πολύ κοντά και όλοι στο Hollywood μιλούν για νέο έρωτα

queen.gr
O Bradley Cooper και η Gigi Hadid περνούν ολοένα και περισσότερο χρόνο μαζί. Τι αναφέρουν τα ξένα δημοσιεύματα για την απροσδιόριστη σχέση τους.Περισσότερα...
22:09 23/12/2023

Bradley Cooper: Η κίνηση που τον φέρνει πιο κοντά στην Gigi Hadid

real.gr
Ο Bradley Cooper έρχεται όλο και πιο κοντά με την Gigi Hadid.
23:09 15/12/2023

Η Gigi Hadid και ο Bradley Cooper το πάνε σοβαρά: «Εκτιμά» την ωριμότητά του

instyle.gr
Λένε πως όταν ξέρεις, ξέρεις και η Gigi Hadid είναι ήδη σίγουρη για ένα πράγμα. Πως ο Bradley Cooper δεν μοιάζει με κανέναν άλλον που έχει βγει ποτέ της. Τουλάχιστον αυτό αναφέρει στο Us Weekly πηγή από το κοντινό της περιβάλλον. Όσον αφορά τους λόγους που η σχέση του νέου ζευγαριού προχωρά γρήγορα, υπάρχει εξήγηση. […] The post Η Gigi Hadid και ο Bradley Cooper το πάνε σοβαρά: «Εκτιμά» την ωριμότητά του appeared first on InStyle.
22:46 12/11/2023

Αυτό το jacket πάει το sporty style σε άλλο επίπεδο! Η Gigi Hadid το έχει ήδη

tlife.gr
Αν σου αρέσει το  κολεγιακό στιλ, σε συνδυασμό με το athleisure, τότε η Gigi Hadid θα To άρθρο Αυτό το jacket πάει το sporty style σε άλλο επίπεδο! Η Gigi Hadid το έχει ήδη δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
08:09 09/11/2023

Bradley Cooper – Gigi Hadid: Η σχέση τους σοβαρεύει!

govastileto.gr
Τον τελευταίο καιρό απασχολεί τη δημοσιότητα η σχέση της Gigi Hadid και του Bradley Cooper. Οι δυο τους φαίνεται να προχωρούν με γρήγορους ρυθμούς  τη σχέση τους. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Page Six και πηγή από το περιβάλλον τους που έκανε δηλώσεις σε αυτή, το ζευγάρι φαίνεται πως βλέπει σοβαρά τη σχέση τους. Πιο συγκεκριμένα, […]
22:00 08/11/2023

Irina Shayk: Δεν πετάει από τη χαρά της για τη σχέση του Bradley Cooper με τη Gigi Hadid

Skai.gr
Το πρώην ζευγάρι άρχισε να βγαίνει το 2015 και χώρισε το 2019
09:37 24/10/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load