#Μπεν Άφλεκ

Τζένιφερ Λόπεζ – Μπεν Άφλεκ: Τα ερωτικά γράμματα 20 ετών που έγιναν βιβλίο

neolaia.gr
«Αυτό το βιβλίο είναι ένα βιβλίο που μου χάρισε ο Μπεν τα πρώτα Χριστούγεννα που ξαναβρεθήκαμε μαζί. Είναι κάθε γράμμα και κάθε mail που γράψαμε ο ένας στον άλλον πριν από 20 χρόνια πριν μέχρι σήμερα»
14:46 04/03/2024

Τζένιφερ Λόπεζ: Η συμβουλή που «έσωσε» τη σχέση της με τον Μπεν Άφλεκ

in.gr
Η JLo και ο έρωτας με τον Μπεν Άφλεκ που άντεξε στις δοκιμασίες του χρόνου.
20:00 01/03/2024

Ο Μπεν Άφλεκ ζητά από την Τζένιφερ Λόπεζ να τον συγχωρήσει για τον χωρισμό τους

in.gr
Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ μιλούν ανοιχτά για τον χωρισμό τους πίσω στο 2003.
10:00 27/02/2024

Tζένιφερ Λόπεζ: Στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας με τον Μπεν Άφλεκ στο πλευρό της

in.gr
Tο ζευγάρι πόζαρε μαζί στην πρεμιέρα της νέας μουσικής ταινίας της JLo.
11:00 14/02/2024

Η πιο άβολη έξοδος με τον Μπεν Άφλεκ! Η Τζένιφερ Γκάρνερ… κρατούσε αποστάσεις από την Τζένιφερ Λόπεζ

tanea.gr
Σε μια άβολη έξοδο πέτυχαν οι φωτογράφοι τον Μπεν Άφλεκ με τη σύζυγό του Τζένιφερ Λόπεζ και την πρώην σύζυγό του Τζένιφερ Γκάρνερ.
11:00 29/01/2024

Η Τζένιφερ Λόπεζ με baby pink φόρεμα στις Χρυσές Σφαίρες 2024

eretikos.gr
Η Τζένιφερ Λόπεζ έφτασε στο κόκκινο χαλί για τις Χρυσές σφαίρες 2024,την Κυριακή το βράδυ με τον σύζυγο της Μπεν Άφλεκ και θα μπορούσε να κερδίσει ένα βραβείο για την πιο καλοντυμένη. Η Τζένιφερ Λόπεζ  έκλεψε την παράσταση με ένα στράπλες κορσέ μακρύ ροζ φόρεμα από πάνω κάπα με εντυπωσιακά μανίκια από μεγάλες ροζέτες. Ένα […]Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr
11:58 08/01/2024

Στιγμές έντασης για Τζένιφερ Λόπεζ – Μπεν Άφλεκ

in.gr
Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τις στιγμές έντασης ανάμεσα στην Τζένιφερ Λόπεζ και τον Μπεν Άφλεκ.
14:00 31/12/2023

Το μετατραυματικό στρες της Τζένιφερ Λόπεζ και του Μπεν Άφλεκ

tanea.gr
Η Τζένιφερ Λόπεζ μίλησε για το μετατραυματικό στρες που ακολουθεί τη σχέση της με τον Μπεν Άφλεκ.
11:00 22/12/2023

Λιώνει από έρωτα η Τζένιφερ Λόπεζ - «Ο Μπεν Άφλεκ με κάνει να νιώθω πιο όμορφη από ποτέ»

Newsit
Για τη σχέση της με τον Μπεν Άφλεκ μίλησε και μάλιστα με τα θερμότερα λόγια η Τζένιφερ Λόπεζ. Το ευτυχισμένο ζευγάρι γιόρτασε την πρώτη επέτειο γάμου του τον περασμένο Αύγουστο στη Σάντα Μόνικα. Η Τζένιφερ Λόπεζ είναι πολύ ερωτευμένη με τον σύζυγό της Μπεν Άφλεκ και το φωνάζει! Σε νέα συνέντευξή της στη «Vogue», η ... Περισσότερα To άρθρο Λιώνει από έρωτα η Τζένιφερ Λόπεζ - «Ο Μπεν Άφλεκ με κάνει να νιώθω πιο όμορφη από ποτέ» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
17:00 03/11/2023

Τζίμι Κίμελ για απεργία των συγγραφέων: «Μπεν Άφλεκ και Ματ Ντέιμον προσφέρθηκαν να πληρώσουν το προσωπικό της εκπομπής για δύο εβδομάδες»

thecaller.gr
Ο Τζίμι Κίμελ (Jimmy Kimmel) αποκάλυψε στο πρώτο επεισόδιο του podcast «Strike Force Five» ότι οι φίλοι του Μπεν Άφλεκ (Ben Affleck) και Ματ Ντέιμον (Matt Damon) έκαναν μια πολύ γενναιόδωρη πρόταση όταν ξεκίνησε η απεργία των συγγραφέων.Ο Τζίμι Κίμελ (Jimmy Kimmel) αποκάλυψε στο πρώτο επεισόδιο του podcast «Strike Force Five» ότι οι φίλοι του Μπεν Άφλεκ (Ben Affleck) και Ματ Ντέιμον (Matt Damon) έκαναν μια πολύ γενναιόδωρη πρόταση όταν ξεκίνησε η απεργία των συγγραφέων.Σημειώνεται ότι οι πέντε μεγαλύτεροι οικοδεσπότες του Late-night comedy στις ΗΠΑ, Στίβεν Κόλμπερτ (Stephen Colbert), Τζίμι Κίμελ (Jimmy […]
11:00 03/09/2023

Τζίμι Κίμελ: Αποκάλυψε την γενναιόδωρη προσφορά των Μπεν Άφλεκ και Ματ Ντέιμον

Skai.gr
O Κίμελ κατά τη διάρκεια της εκπομπής αποκάλυψε ότι το διάσημο δίδυμο προσφέρθηκε να πληρώσει τις αποδοχές δύο εβδομάδων όλων όσων εργάζονταν στο «Jimmy Kimmel Live!».
10:37 03/09/2023

Bradley Cooper: Είμαι νηφάλιος εδώ και 19 χρόνια – Ήμουν πολύ τυχερός…

Skai.gr
Ο ηθοποιός, ο οποίος έχει βοηθήσει συναδέλφους του όπως ο Μπεν Άφλεκ και ο Μπραντ Πιτ να αντιμετωπίσουν τους δικούς τους εθισμούς, μίλησε για τη «μάχη» του με το αλκοόλ και τα ναρκωτικά
10:37 29/08/2023

Τζένιφερ Λόπεζ: Η επέτειος γάμου με τον Μπεν Άφλεκ και η ερωτική εξομολόγηση

okmag.gr
Ένας χρόνος πέρασε από τον γάμο υπερπαραγωγή του ζευγαριού σε βίλα στην Τζότζια και η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ παραμένουν full in love. Το διάσημο ζευγάρι αποφάσισε να είναι και πάλι μαζί μετά από 20 χρόνια και πέρσι το καλοκαίρι έκανε διπλό γάμο. Αρχικά, η Τζένιφερ Λοπεζ και ο Μπεν Άφλεκ ενώθηκαν με […] The post Τζένιφερ Λόπεζ: Η επέτειος γάμου με τον Μπεν Άφλεκ και η ερωτική εξομολόγηση appeared first on OK! Magazine.
09:58 21/08/2023

«Οι Bennifer της Ελλάδας» είπαν για τη νέα φωτό Βανδή-Μπισμπίκη και αυτό είναι το ρεκόρ που «έσπασε»

astrology.gr
«Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ της Ελλάδας» έγραψαν κάτω από τη νέα φωτογραφία της Δέσποινας Βανδή και του Βασίλη Μπισμπίκη, η οποία…
16:28 18/08/2023

H νέα φωτογραφία της Δέσποινας Βανδή και του Βασίλη Μπισμπίκη έσπασε ρεκόρ σε likes και σχόλια

queen.gr
«Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ της Ελλάδας» έγραψαν κάτω από τη νέα φωτογραφία της Δέσποινας Βανδή και του Βασίλη Μπισμπίκη, η οποία έσπασε ρεκόρ σε likes.Περισσότερα...
08:17 18/08/2023

Ο Μπεν Άφλεκ κλείνει τα 54 και η Τζένιφερ Λόπεζ του εύχεται με ένα χαρούμενο βίντεο μέσα στο αυτοκίνητο

okmag.gr
Η Τζένιφερ Λόπεζ γιορτάζει τα γενέθλια του αγαπημένου της Μπεν Άφλεκ και δημοσιεύει ένα χαρούμενο βίντεό τους μέσα από το αυτοκίνητο. Το ζευγάρι να τραγουδά μαζί το ερωτικό τραγούδι του Σαμ Κουκ (What A) Wonderful World του 1960 στο Instagram «Αγαπητέ Μπεν… Χρόνια Πολλά. Σ’ αγαπώ!», έγραψε η Λατίνα σταρ στην ανάρτησή της όπου βλέπουμε […] The post Ο Μπεν Άφλεκ κλείνει τα 54 και η Τζένιφερ Λόπεζ του εύχεται με ένα χαρούμενο βίντεο μέσα στο αυτοκίνητο appeared first on OK! Magazine.
10:58 16/08/2023

Τζένιφες Λόπεζ: Εύχεται χρόνια πολλά στον Μπεν Άφλεκ με ένα βίντεο μέσα από το αυτοκίνητό τους

tlife.gr
Με ένα τρυφερό βίντεο μέσα από το αυτοκίνητό τους θέλησε η Τζένιφερ Λόπεζ να ευχηθεί χρόνια To άρθρο Τζένιφες Λόπεζ: Εύχεται χρόνια πολλά στον Μπεν Άφλεκ με ένα βίντεο μέσα από το αυτοκίνητό τους δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
10:09 16/08/2023

Tζένιφερ Λόπεζ: Ξεσάλωσε με τους αγαπημένους της – Χόρεψε πάνω στο τραπέζι με εξώπλατο φόρεμα

tromaktiko.gr
Η Τζένιφερ Λόπεζ έκανε επίδειξη στις χορευτικές της ικανότητες, ανεβαίνοντας σε ένα τραπέζι κατά τη διάρκεια του εορτασμού των 54ων γενεθλίων της. Η Τζένιφερ Λόπεζ μοιράστηκε μερικές στιγμές από το πάρτι των γενεθλίων της, που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Δευτέρα (24/7) και φιλοξενήθηκε από τον σύζυγό της Μπεν Άφλεκ στη νέα τους έπαυλη στο Μπέβερλι Χιλς, […] The post Tζένιφερ Λόπεζ: Ξεσάλωσε με τους αγαπημένους της – Χόρεψε πάνω στο τραπέζι με εξώπλατο φόρεμα appeared first on Tromaktiko.gr.
07:46 01/08/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load