#Καιρός αύριο

Καιρός αύριο: Ζέστη με βροχές και σκόνη – Ομίχλη στα δυτικά και βόρεια

Newsit
Ο καιρός αύριο Πέμπτη 28 Μαρτίου θα είναι άστατος με τοπικές βροχές και αφρικανική σκόνη. Η θερμοκρασία θα φτάσει έως τους 26 βαθμούς Κελσίου. Ο καιρός αύριο σύμφωνα με την πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ): Σε όλη τη χώρα προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές κυρίως στα δυτικά, τα κεντρικά, τα βόρεια ... Περισσότερα To άρθρο Καιρός αύριο: Ζέστη με βροχές και σκόνη – Ομίχλη στα δυτικά και βόρεια δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
19:00 27/03/2024

Καιρός αύριο: Βροχές σε ανατολική Μακεδονία, Θράκη και Κρήτη

Newsit
Διαβάστε πώς θα είναι ο καιρός αύριο Σάββατο (16.03.2024) σε όλη την Ελλάδα σύμφωνα με την πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ). Στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός θα «δώσει» νεφώσεις και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές ή όμβροι. Στις υπόλοιπες περιοχές αραιές νεφώσεις, που βαθμιαία θα πυκνώσουν στα ... Περισσότερα To άρθρο Καιρός αύριο: Βροχές σε ανατολική Μακεδονία, Θράκη και Κρήτη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
19:00 15/03/2024

Καιρός αύριο: Τοπικές βροχές και καταιγίδες – Πού θα ρίξει χαλάζι

Newsit
Ο καιρός αύριο Τρίτη 5 Μαρτίου θα έχει τοπικά ισχυρές βροχές και καταιγίδες. Τα φαινόμενα θα συνοδεύονται από τοπικές χαλαζοπτώσεις κυρίως στο Αιγαίο. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση. Ο καιρός αύριο σύμφωνα με την πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ): Στα βόρεια και την ανατολική νησιωτική χώρα νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες, πρόσκαιρα κατά ... Περισσότερα To άρθρο Καιρός αύριο: Τοπικές βροχές και καταιγίδες – Πού θα ρίξει χαλάζι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
19:00 04/03/2024

Καιρός αύριο: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες ακόμα και στην Αττική – Η θερμοκρασία θα φτάσει έως τους 19 βαθμούς Κελσίου

Newsit
Ο καιρός αύριο Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου θα είναι βροχερός με κατά τόπους ισχυρά φαινόμενα. Οι άνεμοι θα είναι δυνατοί και η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε υψηλά για την εποχή επίπεδα. Ο καιρός αύριο σύμφωνα με την πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ): Στο βόρειο Ιόνιο και την Ήπειρο αρχικά νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες ... Περισσότερα To άρθρο Καιρός αύριο: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες ακόμα και στην Αττική – Η θερμοκρασία θα φτάσει έως τους 19 βαθμούς Κελσίου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
19:00 25/02/2024

Καιρός αύριο: Ισχυρές βροχές στην Αττική, χιόνια στην Κρήτη

Newsit
Διαβάστε πώς θα είναι ο καιρός αύριο Τετάρτη (31.01.2024) σε όλη την Ελλάδα σύμφωνα με την πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ). Ο καιρός σύμφωνα με την ΕΜΥ θα δώσει χιονοπτώσεις σε ορεινές – ημιορεινές περιοχές της Κρήτης κατά τόπους έντονες μέχρι το απόγευμα. Ισχυρές βροχές και καταιγίδες περιμένουμε τις πρώτες πρωινές ώρες κατά τόπους ... Περισσότερα To άρθρο Καιρός αύριο: Ισχυρές βροχές στην Αττική, χιόνια στην Κρήτη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
19:00 30/01/2024

Καιρός αύριο: Η θερμοκρασία σε ελεύθερη πτώση με χιονόνερο και χιόνια – Αναλυτική πρόγνωση

Newsit
«Αγριεμένος» θα είναι ο καιρός αύριο Κυριακή 28 Ιανουαρίου σε όλη τη χώρα. Κύρια χαρακτηριστικά θα είναι η πτώση της θερμοκρασίας και οι τοπικές χιονοπτώσεις στα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας, της Εύβοιας και της Κρήτης. Ο καιρός αύριο σύμφωνα με την πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ): Στην ανατολική και νότια χώρα προβλέπονται παροδικά αυξημένες ... Περισσότερα To άρθρο Καιρός αύριο: Η θερμοκρασία σε ελεύθερη πτώση με χιονόνερο και χιόνια – Αναλυτική πρόγνωση δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
19:00 27/01/2024

Καιρός αύριο: Ήλιος με λίγα σύννεφα και μέτριους ανέμους – Έως τους 19 βαθμούς η θερμοκρασία

Newsit
Πολύ καλός θα είναι ο καιρός αύριο Πέμπτη 25 Ιανουαρίου σε όλη τη χώρα. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο. Οι άνεμοι θα φτάσουν μέχρι τα 7 μποφόρ. Ο καιρός αύριο σύμφωνα με την πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ): Γενικά αίθριος καιρός με αραιές νεφώσεις κατά τόπους πιο πυκνές τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν ... Περισσότερα To άρθρο Καιρός αύριο: Ήλιος με λίγα σύννεφα και μέτριους ανέμους – Έως τους 19 βαθμούς η θερμοκρασία δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
19:00 24/01/2024

Καιρός αύριο: Ήλιος με δόντια στις περισσότερες περιοχές της χώρας – Πού μπορεί να βρέξει

Newsit
Καλός θα είναι ο καιρός αύριο Τρίτη 23 Ιανουαρίου στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο. Μέχρι 7 μποφόρ οι άνεμοι στα πελάγη. Ο καιρός αύριο σύμφωνα με την πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ): Γενικά αίθριος καιρός στις περισσότερες περιοχές της χώρας και μόνο στο κεντρικό και νότιο Αιγαίο και από ... Περισσότερα To άρθρο Καιρός αύριο: Ήλιος με δόντια στις περισσότερες περιοχές της χώρας – Πού μπορεί να βρέξει δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
19:00 22/01/2024

Καιρός αύριο: Ανεβαίνει η θερμοκρασία και έρχονται ισχυροί νοτιάδες – Πού θα πέσουν βροχές και χιόνια

Newsit
Βελτιώνεται κι άλλο ο καιρός αύριο Δευτέρα 15 Ιανουαρίου. Η θερμοκρασία ανεβαίνει, ενώ οι άνεμοι θα είναι νότιοι μέχρι 8 μποφόρ. Τοπικά θα εκδηλωθούν βροχές. Ο καιρός αύριο σύμφωνα με την πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ): Στα δυτικά, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα, τις Κυκλάδες και την Κρήτη αυξημένες νεφώσεις με ασθενείς τοπικές ... Περισσότερα To άρθρο Καιρός αύριο: Ανεβαίνει η θερμοκρασία και έρχονται ισχυροί νοτιάδες – Πού θα πέσουν βροχές και χιόνια δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
19:00 14/01/2024

Καιρός αύριο: Κρύο με βροχές και καταιγίδες – Κακοκαιρία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Newsit
Άστατος θα είναι ο καιρός και σήμερα, Τρίτη 9 Ιανοθυαρίου 2024, με πιθανόν έντονες βροχές και καταιγίδες κατά τόπους στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, τις Κυκλάδες και την ανατολική νησιωτική χώρα. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά καθώς και σε ημιορεινές περιοχές της βόρειας και κεντρικής χώρας. Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες αναμένονται στο μεγαλύτερο μέρος ... Περισσότερα To άρθρο Καιρός αύριο: Κρύο με βροχές και καταιγίδες – Κακοκαιρία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
05:00 09/01/2024

Καιρός αύριο: Ζέστη με ομίχλη και υγρασία – Πού θα πέσουν βροχές

Newsit
Άστατος θα είναι ο καιρός αύριο Πέμπτη 4 Ιανουαρίου με βροχές σε ορισμένες περιοχές της χώρας. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο, ενώ οι νότιοι άνεμοι θα ενισχυθούν. Ο καιρός αύριο σύμφωνα με την πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ): Αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές με ασθενείς τοπικές βροχές στα δυτικά και την ανατολική νησιωτική ... Περισσότερα To άρθρο Καιρός αύριο: Ζέστη με ομίχλη και υγρασία – Πού θα πέσουν βροχές δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
19:00 03/01/2024

Καιρός αύριο: Παραμονή Πρωτοχρονιάς με τοπικές βροχές και μικρή πτώση της θερμοκρασίας – Αναλυτική πρόγνωση

Newsit
Χαλάει ο καιρός αύριο Κυριακή 31 Δεκεμβρίου, παραμονή Πρωτοχρονιάς. Σε αρκετές περιοχές θα εκδηλωθούν βροχές. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση. Ο καιρός αύριο σύμφωνα με την πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ): Σε όλη τη χώρα τοπικές νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Σποραδικές βροχές θα εκδηλωθούν στην ανατολική και νότια νησιωτική χώρα και από αργά το βράδυ ... Περισσότερα To άρθρο Καιρός αύριο: Παραμονή Πρωτοχρονιάς με τοπικές βροχές και μικρή πτώση της θερμοκρασίας – Αναλυτική πρόγνωση δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
19:00 30/12/2023

Καιρός αύριο: Ανεβαίνει η θερμοκρασία – Πού θα έχει βροχές και παγετό

Newsit
Βελτιώνεται ο καιρός αύριο Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου σε όλη τη χώρα. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο. Έως 7θ μποφόρ οι άνεμοι στα πελάγη. Ο καιρός αύριο σύμφωνα με την πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ): Στο νότιο Αιγαίο παροδικά αυξημένες νεφώσεις, στην Κρήτη τις πρωινές ώρες θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος καιρός. ... Περισσότερα To άρθρο Καιρός αύριο: Ανεβαίνει η θερμοκρασία – Πού θα έχει βροχές και παγετό δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
20:00 17/12/2023

Καιρός αύριο: Τοπικές λασποβροχές με ζέστη και ισχυρούς ανέμους – Αναλυτική πρόγνωση

Newsit
Άστατος θα είναι ο καιρός αύριο Σάββατο 2 Δεκεμβρίου. Τοπικά θα εκδηλωθούν λασποβροχές, ενώ η θερμοκρασία θα παραμείνει σε υψηλά για την εποχή επίπεδα. Ο καιρός αύριο σύμφωνα με την πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ): Σε όλη τη χώρα προβλέπονται αραιές νεφώσεις παροδικά πιο πυκνές. Λίγες ασθενείς βροχές θα σημειωθούν στην Ήπειρο, τη δυτική ... Περισσότερα To άρθρο Καιρός αύριο: Τοπικές λασποβροχές με ζέστη και ισχυρούς ανέμους – Αναλυτική πρόγνωση δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
19:00 01/12/2023

Καιρός αύριο: Ψυχρή εισβολή με βροχές και καταιγίδες – Πού θα πέσουν χιόνια

Newsit
Αλλάζει όψη ο καιρός αύριο Σάββατο 18 Νοεμβρίου με βροχές σε όλη τη χώρα. Η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή πτώση. Σε ορεινές περιοχές θα χιονίσει. Ο καιρός αύριο σύμφωνα με την πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ): Επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός με βροχές και σποραδικές καταιγίδες αρχικά στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια και ... Περισσότερα To άρθρο Καιρός αύριο: Ψυχρή εισβολή με βροχές και καταιγίδες – Πού θα πέσουν χιόνια δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
19:00 17/11/2023

Καιρός αύριο: Βροχές σε όλη τη χώρα – Πού θα πέσουν καταιγίδες και χαλάζι

Newsit
Βροχερός θα είναι ο καιρός αύριο Σάββατο, 11 Νοεμβρίου σε όλη την Ελλάδα. Τοπικά θα εκδηλωθούν καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις. Η θερμοκρασία θα φτάσει έως τους 27 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα πελάγη θα πνέουν άνεμοι μέχρι 8 μποφόρ. Ο καιρός αύριο σύμφωνα με την πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ): Στις περισσότερες περιοχές της χώρας νεφώσεις παροδικά ... Περισσότερα To άρθρο Καιρός αύριο: Βροχές σε όλη τη χώρα – Πού θα πέσουν καταιγίδες και χαλάζι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
19:00 10/11/2023

Καιρός αύριο: Καταιγίδες με κεραυνούς και χαλάζι – Αναλυτική πρόγνωση

Newsit
Χαλάει ο καιρός αύριο Παρασκευή 10 Νοεμβρίου από τη Δυτική Ελλάδα. Τα φαινόμενα θα συνοδεύονται από χαλάζι και κεραυνούς. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση. Ο καιρός αύριο σύμφωνα με την πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ): Επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από το μεσημέρι αρχικά στα νησιά του Ιονίου και τη δυτική Πελοπόννησο και ... Περισσότερα To άρθρο Καιρός αύριο: Καταιγίδες με κεραυνούς και χαλάζι – Αναλυτική πρόγνωση δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
19:00 09/11/2023

Καιρός αύριο: «Καλοκαίρι» ξανά με ήλιο και ζέστη – Πού θα έχει ομίχλη

Newsit
Αισθητά βελτιωμένος θα είναι ο καιρός αύριο Δευτέρα, 6 Νοεμβρίου. Για λίγο θα βρέξει στα δυτικά. Η θερμοκρασία θα ανέβει. Ο καιρός αύριο σύμφωνα με την πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ): Σχεδόν αίθριος καιρός με πρόσκαιρες τοπικές βροχές τις πρωινές ώρες στην Ήπειρο και τη δυτική Στερεά.Τις πρωινές και βραδινές ώρες η ορατότητα θα ... Περισσότερα To άρθρο Καιρός αύριο: «Καλοκαίρι» ξανά με ήλιο και ζέστη – Πού θα έχει ομίχλη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
19:00 05/11/2023

Καιρός αύριο: Επιδείνωση με καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις

Newsit
Διαβάστε πώς θα είναι ο καιρός αύριο Σάββατο (4/11/2023) σε όλη την Ελλάδα σύμφωνα με την πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ). Ο καιρός θα δώσει βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές που θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά, τη δυτική Πελοπόννησο και τη δυτική Μακεδονία και από το μεσημέρι ... Περισσότερα To άρθρο Καιρός αύριο: Επιδείνωση με καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
20:00 03/11/2023

Καιρός αύριο: Τοπικές λασποβροχές με ζέστη και ομίχλη – Αναλυτική πρόγνωση

Newsit
Ζεστός και μουντός θα είναι ο καιρός αύριο Παρασκευή, 27 Οκτωβρίου. Τοπικά θα εκδηλωθούν βροχές, ενώ για άλλη μία ημέρα θα έχουμε σκόνη από τη Σαχάρα. Η θερμοκρασία θα φτάσει έως τους 28 βαθμούς Κελσίου. Ο καιρός αύριο σύμφωνα με την πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ): Αραιές νεφώσεις κατά τόπους πιο πυκνές στα βόρεια, το ... Περισσότερα To άρθρο Καιρός αύριο: Τοπικές λασποβροχές με ζέστη και ομίχλη – Αναλυτική πρόγνωση δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
19:00 26/10/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load