#Adele

«Μαρία Μαγδαληνή»: O πίνακας του Ραφαήλ που ανακαλύφθηκε πρόσφατα – Ουρές του κόσμου για να τον δει

neolaia.gr
Το μικρό πορτραίτο της Μαρίας Μαγδαληνής εκτίθεται για ένα μήνα στη βασιλική Sainte-Marie-Madeleine
10:47 22/04/2024

Champions League: Συναγερμός απόψε και αύριο σε Λονδίνο, Παρίσι, Μαδρίτη μετά τις απειλές του ISIS για μακελειό

tilegrafimanews.gr
Σε συναγερμό είναι οι Αρχές σε Λονδίνο, Μαδρίτη και Παρίσι, εξαιτίας της απειλής του ISIS για επιθέσεις στο Champions League. Η αστυνομία στη Μαδρίτη και το Παρίσι έχει ενισχύσει τα μέτρα ασφαλείας πριν από τους προημιτελικούς του Champions League αυτής της εβδομάδας μετά από μια απειλή από το Ισλαμικό Κράτος (ISIS). Ο ISIS απειλεί το Champions League με ανατριχιαστική φωτογραφία: «Σκοτώστε τους όλους» Στο Λονδίνο, η Μητροπολιτική Αστυνομία δήλωσε ότι διαθέτει σχέδιο για τον αγώνα που θα πραγματοποιηθεί μεταξύ της Άρσεναλ και της Μπάγερν Μονάχου στο στάδιο Emirates. «Πιθανή η επίθεση στο Λονδίνο» Ο αναπληρωτής υποδιοικητής Ade Adelekan, που επιβλέπει την αστυνόμευση του Λονδίνου την Τ
19:46 09/04/2024

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι μας απογοήτευσες έτσι» έγραψε fan στην Adele για έναν απρόσμενο λόγο

queen.gr
Μία ανάρτηση της Adele για την υγεία της πυροδότησε ένταση στα σχόλια.Περισσότερα...
17:09 28/02/2024

Ανησυχία για την Adele – Αναβάλλει τις εμφανίσεις της στο Λας Βέγκας

instyle.gr
Ανησυχία προκάλεσε η Adele με την ανακοίνωση της αναβολής των εμφανίσεών της στο Λας Βέγκας. Σε μήνυμα που ανέβασε στο Instagram εξήγησε τους λόγους της απόφασής της. Όπως έγραψε η Adele, διακόπτει τις εμφανίσεις της για να ξεκουράσει τη φωνή της. “Δυστυχώς, πρέπει να πάρω μια ανάσα και να διακόψω τις εμφανίσεις μου στο Λας […] The post Ανησυχία για την Adele – Αναβάλλει τις εμφανίσεις της στο Λας Βέγκας appeared first on InStyle.
11:46 28/02/2024

Στο Μόναχο το καλοκαίρι η Adele για τέσσερις ξεχωριστές συναυλίες

news.gr
Η ειδικά κατασκευασμένη αρένα θα είναι ένας συνδυασμός κερκίδων με καθίσματα και θέσεις ορθίων για συνολικά 80.000 άτομα
00:37 01/02/2024

Adele: Γιατί είχε να μπει στο μετρό για πάνω από 20 χρόνια

Skai.gr
Τα περασμένα Χριστούγεννα, η Adele αποφάσισε να αντιμετωπίσει το φόβο της.
21:37 28/01/2024

Μέιντστοουν: Οι παίκτες της πανηγύρισαν την πρόκριση τραγουδώντας Adele στα αποδυτήρια (vid)

aek1924.gr
Οι ποδοσφαριστές της Μέιντστοουν ξεσπούν για την μεγάλη πρόκριση κόντρα στην Ίπσουιτς στα αποδυτήρια τραγουδώντας Adele. Η επική πρόκριση της Μέιντστοουν επί της Ίπσουιτς, σ’ ένα παιχνίδι που οι τελικές ήταν 38-2 υπέρ της δεύτερης, δεν θα μπορούσε παρά να εορτασθεί μ’ ένα ξεχωριστό τρόπο. Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, που ανήκει στην 6η κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου το γλέντησαν […] The post Μέιντστοουν: Οι παίκτες της πανηγύρισαν την πρόκριση τραγουδώντας Adele στα αποδυτήρια (vid) appeared first on AEK1924.gr.
12:37 28/01/2024

H Adele μπήκε στο μετρό για πρώτη φορά σε είκοσι χρόνια – Ο λόγος που το απέφευγε

instyle.gr
Η Adele αποκάλυψε τον παράξενο λόγο για τον οποίο αναγκάστηκε να ξαναμπεί στο μετρό στο Λονδίνο έπειτα από 20 χρόνια που το απέφευγε. Η σταρ, μεγαλωμένη στο Τότεναμ, μιλώντας στο κοινό στην πρόσφατη συναυλία της στο Λας Βέγκας, αποκάλυψε ότι δεν έμπαινε στο μετρό για σχεδόν 20 χρόνια μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Λονδίνο. Η […] The post H Adele μπήκε στο μετρό για πρώτη φορά σε είκοσι χρόνια – Ο λόγος που το απέφευγε appeared first on InStyle.
22:46 26/01/2024

Adele: Τα μεγαλεπήβολα σχέδιά της για το μέλλον -και δεν έχουν καμία σχέση με μουσική

instyle.gr
Η Adele έχει μεγαλεπήβολα σχέδια για τον εαυτό της από τη στιγμή που θα σταματήσει τις εμφανίσεις της στο Λας Βέγκας. Η σταρ τα ανακοίνωσε σε μία από τις συναυλίες της εκπλήσσοντας τους πάντες. Αυτά τα σχέδια δεν έχουν καμία σχέση με μουσική. Ούτε καν με την επιχειρηματικότητά της. Η Adele δεν θα χρησιμοποιήσει τον […] The post Adele: Τα μεγαλεπήβολα σχέδιά της για το μέλλον -και δεν έχουν καμία σχέση με μουσική appeared first on InStyle.
21:46 22/01/2024

Dua Lipa: Η πιο καλοπληρωμένη τραγουδίστρια της Βρετανίας – Ξεπέρασε και την Adele

instyle.gr
Η Dua Lipa πρόκειται να γίνει η πιο καλοπληρωμένη τραγουδίστρια της Βρετανίας, καθώς η επιχείρησή της ξεπέρασε τα κέρδη της Adele πέρυσι. Μάλιστα, η τραγουδίστρια παραμένει σε καλό δρόμο για να γίνει “δισεκατομμυριούχος μέχρι τα 40 της”. Τα αρχεία δείχνουν ότι η επιχείρηση της Dua κέρδισε σχεδόν 68 εκατομμύρια λίρες πέρυσι, ξεπερνώντας, σύμφωνα με πληροφορίες, […] The post Dua Lipa: Η πιο καλοπληρωμένη τραγουδίστρια της Βρετανίας – Ξεπέρασε και την Adele appeared first on InStyle.
20:46 26/12/2023

O Rich Paul έγινε 43 ετών και το γιόρτασε αγκαλιά με την Adele στο πιο ξεχωριστό πάρτι

queen.gr
Η Adele γιόρτασε τα γενέθλια του Rich Paul και οι δυο τους είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ. Η νέα φωτογραφία του ζευγαριού και το ξεχωριστό πάρτι.Περισσότερα...
00:09 23/12/2023

Η Adele δήλωσε ότι το να γίνει μαμά στο απόγειο της δόξας της θεωρήθηκε «αυτοκτονία καριέρας»

in.gr
Η Αγγλίδα τραγουδίστρια έκανε τη δική της αποκάλυψη κατά τη διάρκεια του ετήσιου γκαλά του The Hollywood Reporter στο Λος Άντζελες την Πέμπτη.
00:00 09/12/2023

Adele: Το συγκινητικό μήνυμα για τη μητέρα του αγαπημένου της – “Αυτός είναι ο άνδρας που μεγάλωσες”

instyle.gr
Η Adele μοιράστηκε την ευγνωμοσύνη της για την εκλιπούσα μητέρα του συντρόφου της Rich Paul σε μια ευχαριστήρια ομιλία. Την Πέμπτη, η τραγουδίστρια του “Easy on Me” παρέλαβε το βραβείο Sherry Lansing Leadership Award στο ετήσιο γκαλά Women in Entertainment Gala του The Hollywood Reporter και ευχαρίστησε την εκλιπούσα μητέρα του, Minerva Martin, που μεγάλωσε […] The post Adele: Το συγκινητικό μήνυμα για τη μητέρα του αγαπημένου της – “Αυτός είναι ο άνδρας που μεγάλωσες” appeared first on InStyle.
13:46 08/12/2023

Η ταινία «120 Χτύποι το Λεπτό» στην Κινηματογραφική Λέσχη Αλεξανδρούπολης

alexpolisonline.com
Η Κινηματογραφική Λέσχη Αλεξανδρούπολης σε συνεργασία με τον Σύλλογο Φοιτητών Ιατρικής Αλεξανδρούπολης, παρουσιάζει την ταινία του Ρομπέν Καμπιγιό «120 Χτύποι το Λεπτό». Η ταινία θα προβληθεί την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου στις 7:00 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Αλεξανδρουπόλεως (δίπλα στο Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου).Μετά την προβολή της ταινίας θα ακολουθήσει συζήτηση που θα συντονίσει ο κ. Περικλής Παναγόπουλος, Παθολόγος - Λοιμωξιολόγος, Επίκουρος Καθηγητής Παθολογίας με έμφαση στις Λοιμώξεις της Ιατρικής Σχολής του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης.120 Χτύποι το Λεπτό (120 Battements par Minute)Γαλλία, 2017Κατηγορία: Δραματική Σκηνοθεσία: Robin CampillοΣενάριο: Rob
10:53 27/11/2023

Φήμες λένε ότι η Adele ετοιμάζει τη δική της beauty σειρά και αυτές είναι οι πρώτες πληροφορίες

tlife.gr
Η μία μετά την άλλοι οι celebrities λανσάρουν τη δική τους beauty σειρά. Ο κατάλογος μεγαλώνει To άρθρο Φήμες λένε ότι η Adele ετοιμάζει τη δική της beauty σειρά και αυτές είναι οι πρώτες πληροφορίες δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
08:09 24/11/2023

Adele: Βέρα στο δεξί για τη σταρ

instyle.gr
Η Adele έδειχνε υπέρλαμπρη σε αγώνα μπάσκετ στο πλευρό του Rich Paul, στην πρώτη της δημόσια εμφάνιση, αφού επιβεβαίωσε τον κρυφό γάμο με τον αγαπημένο της. Οι νεόνυμφοι παρακολούθησαν την αναμέτρηση των Λος Άντζελες Λέικερς με τους Ντάλας Μάρβερικς. Αυτό που τράβηξε τα βλέμματα βέβαια ήταν η βέρα στο δάχτυλο της 35χρονης σταρ. ADELE SO […] The post Adele: Βέρα στο δεξί για τη σταρ appeared first on InStyle.
22:46 23/11/2023

Adele: Παντρεύτηκε κάτω από άκρα μυστικότητα τον Rich Paul

govastileto.gr
Τον γάμο της με τον Rich Paul φέρεται να επιβεβαίωσε η Adele στο show του φίλου της Alan Carr. Άτομα που βρέθηκαν στην εκπομπή στο Λος Άντζελες έστειλαν τα σχόλιά τους στην Instagram σελίδα «Deuxmoi», που δημοσιεύει celebrity νέα, επιβεβαιώνοντας αυτό που για αρκετό καιρό ήταν απλώς εικασίες. Οι φήμες για τον γάμο τους ξεκίνησαν […]
18:00 21/11/2023

Adele: Επιβεβαίωσε τον γάμο της με τον Rich Paul

tovima
Η δημοφιλής τραγουδίστρια Adele επιβεβαίωσε την ένωσή της με τον σύντροφό της στο κωμικό σόου του φίλου της Alan Carr
15:00 20/11/2023

Παντρεύτηκαν η Αντέλ και ο Ριτς Πολ

okmag.gr
Η Αντέλ φέρεται να επιβεβαίωσε τον γάμο της με τον Ριτς Πολ. Οι φήμες ότι έχουν παντρευτεί ήταν έντονες εδώ και καιρό. Πρόσφατα μάλιστα φούντωσαν όταν η Αντέλ να αποκάλεσε τον αποκαλεί τον ατζέντη «σύζυγό» της. Adele drops more hints about being married, calling herself a "wife" and referring to Rich Paul as her "partner" […] The post Παντρεύτηκαν η Αντέλ και ο Ριτς Πολ appeared first on OK! Magazine.
14:58 20/11/2023

Στάθης Σχίζας:  Εντυπωσιακές παρουσίες στο grand opening του club του, Adele, στο Κολωνάκι

okmag.gr
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην καρδιά τoυ Κολωνακίου το opening party του εντυπωσιακού club Adele το βράδυ της Παρασκευής (10/11). Οι επιχειρηματίες Στάθης Σχίζας και Θεοδόσης Νικολάου υποδέχτηκαν πλήθος φίλων και επώνυμων καλεσμένων, που κατέκλυσαν την οδό Ξάνθου για να δώσουν το λαμπερό παρών και να ευχηθούν για το νέο επιχειρηματικό εγχείρημα, που υπόσχεται μοναδικές […] The post Στάθης Σχίζας:  Εντυπωσιακές παρουσίες στο grand opening του club του, Adele, στο Κολωνάκι appeared first on OK! Magazine.
22:58 14/11/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load